• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

CYNIC IPAK U BEOGRADU !!!!

Started by Frubi, 06-08-2007, 20:15:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Frubi

Sutra karte u prodaji! 1200 din .
www.legacy-promotion.net

vidimo se narode !
ISTORIJA !!!!

UROBORIC FORMS !!!
:evil:

marduk

Stvarno istorija. Žao mi je što neću moći overiti legende uroboričnog zvuka :x

A vi, fanovikojiidete, FOKUSIRAJTE SE DOBRO!!!!

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Meho Krljic

Uffff..................... Sad mi je teško jer mislim da moram da idem da bih podržao Frubija i njegove pravoverne napore. Ali kapiram da ću se žešće smoriti kad ovi krenu da polivaju svoje sedamnaestočetvrtinske ritmove garirane hare krišna učenjima...

Nyarlathotep

ah! muke Tantalove!
pa ja sam u jebenoj Crnoj Gori, a jedan od omiljenih metal bendova svira u BGu. verovatno po prvi i poslednji put. jebes ti moj zivot!
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Meho Krljic

Quote from: "Nyarlathotep"ah! muke Tantalove!
pa ja sam u jebenoj Crnoj Gori, a jedan od omiljenih metal bendova svira u BGu. verovatno po prvi i poslednji put. jebes ti moj zivot!

Avionska karta (povratna) je jedva 150 evra. You know it makes sense!!!

Meho Krljic

Ups, sad mi pade na pamet da ću tog dana ipak biti u Budimpešti, tako da, sorry ali ni ja ne dolazim... :(

Nyarlathotep

Quote from: "Meho Krljic"
Quote from: "Nyarlathotep"ah! muke Tantalove!

Avionska karta (povratna) je jedva 150 evra. You know it makes sense!!!

da, ali iako sam trenutno za kompom na gajbi u Budvi, inace se nalazim u divljini blizu Sv. Stefana, u kampu Crven Glavica. plasim se da ni djevojka ne bi pozitivno stvatila moj povratak.

Meho Krljic

Na jedan dan, ne bi morao ni da joj kažeš!!!!!

Nyarlathotep

da, tipa  = odoh sa ortacima na boccanje. hehe...
ali, 150 eura, uf, a taman toliko odvojio za novi FUZZ.

Meho Krljic

Ama, šta će ti još pedala, zaboga???? Pa nemaš gde ni da ih staviš!!!!

Nyarlathotep

da, ali nemam FUZZ, :(
imam samo distorziju i overdrive.
ustvari, dva dista i dva drajva. trebalo bi onda i dva fuzza. a nemam nijedan.

blasphemer

Bejah na koncertu.
Svirka dobra, zvuk onako. No, kako je koncert bio u maloj sali SKCa, bolji nije ni mogao da bude.
Odsvirali su ceo Focus, jednu stvar sa onog dema iz '95. (Cosmos) i jednu obradu Mahavishnu Orchestra. Nesrecnici nisu imali sta da sviraju na bis, pa su opet odsvirali Veil of Maya (njom su otvorili koncert). Narod je trazio nesto sa Human za bis (ipak su Masvidal i Reinhart odsvirali taj album), jbg.
Masvidal je, kao i nekad, pevao samo "clean", tj. ono procesuirano "zavijanje", a "grubi" vokal (da ne kazem growl ili scream ili sta god) je isao sa matrice. Samo za Uroboric Forms je izasao lik koji im radi ton da odscreamuje.
Nova pesma (da, bas nova) se zove Evolutionary Sleeper i sasvim fino zvuci (ima je na YouTubeu ako nekoga interesuje). Da li to znaci da ce probati da rade album ili je to tek radi fazona, da ne bude turneja samo sa starim peamama, videcemo.
Eto, i to prodje...
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." AL:I,40

Meho Krljic

Moram da priznam da ne zvuci preterano dobro, sad mi i nije nesto zao sto sam nasukan u Busimpesti...

blasphemer

Ih bre, pa i ne treba da ti bude zao. Meni je bilo o.k., ali samo o.k., i samo kao podsecanje na dane kada sam to voleo, kad mi je nesto znacilo...

Ali treba da ti bude zao zbog Nisvilla! I zbog Nils Petter-a u BGu 19. ako vec ne mozes na Nisvill.  :wink:

marduk

Koliko beše ljudi na koncertu??

Beh, žao mi je što nisam bio na svirci kultnog benda, ali, jbg.

blasphemer

Nemam pojma, slab sam u tim procenama. Mozda 250 ili tako nesto.

Nyarlathotep

eh, vratih se sa poduzeg letovanja, i imam sta da vidim. stari drugar, inace dugogodisnji bubnjar sa kojim sviram, trepce presrecan ko detence  i zaneseno se osmeskuje... covek prso kako mu je bilo na certu, jos je posle satima pio pivo i blejao sa Masvidalom i Reinartom, i dok je Masvidal tako hindu ponizno zahvalan i fin, sa Renairtom je proveo vece vareci buksne i pricajuci o dzez i rok muzici. u fazonu je da je Reinart kao tu neki lik iz kraja totalno opusten i neopterecen, da je bas zanimljiv sagovornik, krajnje pozitivan i svestran. a jedan je od naludjih bubnjara ikad i njegov zivotni idol. ostase u kontaktu i drugarstvu i veselju.

jebote, jos tu ekipa drugari iz domacih metal bendova, svi kao crncici kad vide belca u selu. pipkaju, stipkaju, ne veruju da je to stvarno on.

jeeeeeee. jebeni Son Rejnart. ludilo!

blasphemer

bas je tako bilo. blejao i ja tamo, samo nesto i nisam imao sta da pricam sa njima, cak se nisam ni slikao (ili jesam jednom, nemam pojma). oni ne cirkaju (masvidal uopste, ovi ostali slabo), a pogotovu ne bi hteli sa nama vinjak.  :)
nisi toliko mnogo propustio kao sto te pali ortak, dobro je bilo, ali samo dobro, nista spektakularno.
gledaj da ne propustis Tool, to bi vec bilo "za izbacivanje iz skole nakon prvog prekrsaja". :)