• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kopiranje DVD-ova

Started by Tex Murphy, 09-08-2007, 21:36:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Pomagajte! DVD Shrink mi se ponaša sumanuto.

Naime, odlučio sam da narežem sebi SAW. Međutim, DVD Shrink i pored najbolje volje nije uspio da pročita disk (što je donekle i razumljivo, jer je ovaj izgreban ko da je neko pokušao da ga pojede). Ondak je na scenu stupio DVDFab Decrypter i nakon mnogo muka i patnje uspio da pročita disk i nekako ga bekapuje.
Sad dakle imam DVD fajlove na hard disku i logično je da probam da ih pročitam pomoću DVD Shrinka, ali opet neće. Zaglavi se na 45% i ni da makne. Film je čini mi se u redu (pošto ga pokrenem pomoću PowerDVD-a bez problema). Dakle, zna li neko još neki program kojim može da se kompresuje video materijal da bi mogao da stane na DVD5? (ne mogu jednostavno da iskopiram sadržaj sa hard diska na DVD jer ima nekih sedam gigabajta).
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

lilit

Ja ponekad koristim CloneDVD, http://www.clonedvd.net/
Trebalo bi da ga ima ovde: http://www.2baksa.net/ , 'poisk' im je 'search'.

Btw, meni ko laiku to ne lici na problem DVD Shrinka. Najbolje da odgledas ceo film, pa vidis da li radi s diska. Mislim, to sto si ga bekapovao ne mora nista da znaci.  Mozda je program ignore errors samo da zavrsi i sad ti je bekap 'slomljen', odnosno identican originalu = skrljan.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Tex Murphy

Danke, probaćemo te razne solucije!
Genetski četnik

Meho Krljic

Ako sve propadne, skini divx torent... Ili ja da ti narežem... Ili naprosto nemoj da ga gledaš...

---

ovo poslednje rešenje je najbolje.
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Tex Murphy

Skidanje DivX torenta je posljednja solucija (a i film sam gledao), u pitanju je naime moja bolesna opsesija sakupljanja DVD """"originala"""" (originala, yeah right! ovo zaslužuje poseban topik)
Genetski četnik

---

sve je to, harvi, djubre u kom plivaju kapitalisticke zemlje.
sto ce jos i u tvom domu?
budi pravi skojevac i reci odlucno ne skupljanju diskova!
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Tex Murphy

Ali ja sve to ilegalno kopiram, a mnogo toga sam i ilegalno downloadovao s Interneta preko torenta. Negdje je nekad bio onaj plakat koji je naznačavao da se ilegalnim skidanjem filmova podržava komunizam  :!:
Genetski četnik

Tex Murphy

I na kraju balade sam uspio da narežem film, pomoću CLone DVD-a. Doduše, na nekoliko mjesta snimak malo sjecka, ali šta da se radi. Nadam se da mi ovaj Clone DVD neće više trebati, jer imam trial verziju.
Genetski četnik

lilit

Quote from: "Harvester"I na kraju balade sam uspio da narežem film, pomoću CLone DVD-a. Doduše, na nekoliko mjesta snimak malo sjecka, ali šta da se radi. Nadam se da mi ovaj Clone DVD neće više trebati, jer imam trial verziju.
ostavicu ti u Bg "original" verziju, cisto ako nekad zatreba.  :wink:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Tex Murphy

Groovy!  :lol:
Genetski četnik