• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Crna Lista 2007.

Started by Son of Man, 15-08-2007, 13:19:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Son of Man

Svako ima neku svoju listu koga bi rado rokno kad se ne bi robijalo zbog toga i da nam nije usadjen od malena taj glupi osecaj grize savesti - zato UDRI !!!  :twisted:

Krenucu od par likova sa domace scene iz javnog zivota (ne bih da budem lican na javnom forumu, al uglavnom ta lista bi bila prevelika za ovaj forum) :

01. Jochic (kamenovanje na Trgu posle redaljke u Zabeli)
02. Koshtunjavi (no coment)
03. Marchelo  :mrgreen:  (kundakom u seljachku facu)
04. Olja Beckovic (uh sunce ti)
05. Biljana Srbljanovic (nju bi masakriro posle brutalnog silovanja)
06. Tijanic somina (maljem u onu volovsku glavu, pa svinjokolj)
07. Mira & Marko (Marka bi prvog  klao a Mira da gleda, onda bi veshticu vezo za lomachu i spalio)
08. Markova zena i dete (dete u bunar da im se zatre seme, nema nevinih u ovoj prici - nemoj dete - sta nemoj dete bre ?)
09. Sve voditelje sa svih televiziija osim Sarape kralja koji je faca za respect
10. Od radikala onu veshticu shto sedi pored predsedavajuceg u skupshtini, al prvo bi je iskoristio da mi glumi neku zenu psihopatu u prvom pravom srpskom hororu...
11. Maja Mandzuka
12. Sergeja Trifunovica i sve glumce nove generacije tipa Djurichko, Kapichic , kurchic...
13. Dinkic
14. Velju ne bi jer se smirio...
15. Chanak - gotivio sam ga onomad jer mi je bio obrnuti Sheshelj a sad mnogo talasa, burzujcina novosadska...
16. Slobu mrtvog iskopati iz groba, preorati mu imanje, srushiti i spaliti kucu i sve nekretnine, celu shiru familjiju pobiti, jebati ga a onda mu telo onako trulo i raspalo okachiti na Terazijama za primer...da godinama truli dok ga golubovi jedu, nemoj neko da ga je skino sluchajno !!!  :evil:

...uh nikad kraja...  :mrgreen:

Son of Man

Jbte ladno zaboravih na shiptare...  :shock:

Opusteno, klasika :

Prvo dici zid od 10 metara prema Kosovu da neko ne pobegne a onda napalmom, pre toga evakuisati nase ljude, ostale sve pobiti, kako se zove ono "spaljena zemlja" ? Jel tako - e taj rad da bude, Kosovo da bude ravno ali stvarno ravno (kada krechite krechite ali)...ono kad stanes na severu da vidis sve do granice a i preko, da ti niko ne zaklanja vid  :twisted:

Evo i SPISKA LEGITIMNIH META !!!

Zadrzimo se za pocetak samo na Srbiji...

1. Skupshtina 1
2. Skupshtina 2
3. Skupshtina gradska
4. Strahinjica Bana, preorati celu ulicu, kuce porushiti, napraviti park, mirnu oazu u centru grada...
5. Plato - spaliti knjizaru, zajedno sa ownerima i knjigama, izbrati shta valja ostalo spaliti, a potom urushiti i kafanu...
6. Knez Mihajlova - upasti u sred najvece guzve nedeljom, opkoliti ulicu sa svih strana, kalashi u rukama, kashikare i rokaj civile, shto prezivi nabiti u fensi butike i zive spaliti...
7. Vlada - umalo da zaboravim, kamion pun eksploziva bi odradio stvar
8. stara zgrada SIV-a
9. zgrada murije u Kneza Milosha
10. Sve ambasade bitnijih zemalja pochevishi od USA, uzeti taoce naravno...radi slikanja kad ih budemo klali da kachimo na NET
11. 29. novembar, keve jevrosime, sve jache stanice, opkoliti, kerove poubijati, take no prisoners...
12. EXIT - cekati da bude udarno vece kad je puno stranaca i ostalog shljama, zatvoriti sve ulaze, baciti hektolitre suzavca, 1000 shok bombi i na kraju bojni otrov da ovi na psihodelicima umru od straha, ostali ce umreti vec lagano...
13. Gucha - pijanu stoku cemo lako... 8)  

...i tako dalje...daj mi majko ekipu od 500 ljudi da sredimo stanje u Srbiji za jedno leto... :D

Son of Man

Auuu, pa najbitnijeg lika zaboravih !!!  :shock:  :oops:

Kusturicu navatati u onom selu zajedno sa onom sominom Striborom, zapaliti selo jer ce lepo da gori, dati seljacima voz da se voze, da se zajebavaju...spojiti lepo i korisno...

Od reditelja jos Zdravka Shotru (Ivkova Slava), od glumaca zadriglog alkosa biznismena Bjelogrlica, cek bas da pregledam novine da nekog ne ispustim slucajno greota bi bilo...

Naravno navatati onog Milanovica kad bude na vikendu...

Sve fudbalere, strucne shtabove qrce palce, upravne odbore, Zecevica, Terzica itd...da ne nabrajam sad ima ih bas mnogo... Olimpijski komitet, sve sudije...i njihove porodice i kornjache i zlatne ribice, hrchkove  :mrgreen:

Ghoul

ha ha ha, koji si ti lik!

nego, jel si gore mislio na stribora ili na svebora?

inače, nije ti loš plan, ali ima mnogo RUPA u njemu: ako bi sproveo samo ovo što si naveo, previše bi šljama preživelo!
što ne kreneš mojom strategijom za borbu protiv evrovizije, pozajmljenom iz starog dobrog srednjeg veka i borbe protiv katara: pobij SVE, pa bog nek bira koji su njegovi! što da ti se neke low profile šušumige provuku bez lustracije?! nema, bato, nego kad kolješ – kolji sve redom!

eto, ne mogu da verujem da si ispustio mariju šerifović i njene fanove iz gasne komore?! svu tu stoku treba pobiti jednom za svagda!
:evil:
https://ljudska_splacina.com/

Son of Man

Mislio sam na Kustinog sina, e sad jbmliga kako se zove ?

Naravno ne zaboraviti nikako Zeljka Joksimovica i Mariju Sherifovic u paketu pa nek se posle dogovore chiji je deda bio u kojoj stranci...
I naravno sve koji su je dochekali ispred Skupshtine, i sve koji su slushali "Lane moje" i lozili se na to DNO !!!  :x

Brenu i Bobu ostaviti u zivotu a oteti im dete opet i traziti 100 miliona dolara mamicu im jbm...pa kad isplate ubiti ga na njihove ochi !!!

A reci da ona radikalka ne lichi na onu ribu shto glumi u OZu kako cheka na Death Row-u , pljunuta ona  :twisted:
pravi sajko !!! :lol:

EDIT : I Ivanu Zigon rusofila jebali je Rusi !!!

angel011

Quote from: "Son of Man"
Naravno ne zaboraviti nikako Zeljka Joksimovica i Mariju Sherifovic u paketu pa nek se posle dogovore chiji je deda bio u kojoj stranci...
I naravno sve koji su je dochekali ispred Skupshtine, i sve koji su slushali "Lane moje" i lozili se na to DNO !!!  :x

Obožavatelje bi morao da skupljaš diljem cele ex-Yu, i po dijaspori.

Nisam mogla da verujem, one godine kada je Lane moje bilo aktuelno, ja se vraćala vozom od Zagreba do Beograda, i bila u kupeu sa dvoje mladih Slovenaca, oboje premladi da bi bili Jugo-nostalgičari. Elem, njemu melodija na mobilnom "Lane moje", omiljeni bend im je "Južni vetar", nabrajali razne srpske narodnjake za koje ja nisam ni čula. Putovali i van Slovenije samo da bi prisustvovali Cecinim koncertima, i još se hvale time. Tak'ih su pune i Slovenija i 'Rvacka, šta sa njima?
We're all mad here.

Son of Man

Sta sa njima ?
Sto neko rece nek svako sredi prvo svoje dvorishte  :twisted:

Tex Murphy

Sine čovječji, priznajem ti da imaš sjajna imena na listi, ali Ghoul je u pravu što se tiče "Let's kill 'em all and let God sort 'em out!" recepta.

Na nekoj mojoj listi bi mogli da budu:

Čanak
Čedo Jovanović
Srđan Đoković
Ljubiša Smardžić
Mirjana Karanović
Svi koji se bave filmom u Bosni (bez izuzetka, računajući režisere, scenariste, producente, glumce i SVE ostale)
Bogdan Diklić (vidjeti prethodnu tačku)
Edo Maajka
Marija Šerifović, Flamingosi, No Name i sve što ima ikakve veze sa Evrovizijom na prostoru bivše SCG
Svi koji se ubosni bave "muzikom" (počev od Dina, preko Dine Merlina, Harija pa nadalje)
Željko Joksimović
Ravaneli iz Mostara
Marčelo
Đule Van Goghvno
One dvije srpske travestije Stivija Vondera
Massimo Savić (njega bih ubijao nekoliko puta, naravno sa kvalitetnim čepovima za uši, pošto bi njegovi samrtni krici bili još jeziviji od njegovog pjevanja, ako je to uopšte i teoretski moguće)
Gibonni i generalno sve što se u Hrvatskoj bavi "muzikom"

update će da stigne later
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Jao, zaboravio sam još jednu facu koju treba ubijati nekoliko puta - Isidora Bjelica  :x
Biljana Srbljanović - good call
Genetski četnik

Tex Murphy

I naravno, sve što se u Bosni bavi "politikom"
Genetski četnik

Shozo Hirono

Koji ti je ovaj Ravaneli iz Mostara??? :x .....zvuci kao da je neki dalji rodjak Zeljka Samardzica,daj neku sliku da se smejemo !!!

Meho Krljic

Koliko mržnje i negativne energije... Sreća da smo mi Bošnjaci iznad svega ovoga...

Kunac

Quote from: "Meho Krljic"Koliko mržnje i negativne energije... Sreća da smo mi Bošnjaci iznad svega ovoga...
Niste jedini.
"zombi je mali žuti cvet"

angel011

Quote from: "Dr Kunac"
Quote from: "Meho Krljic"Koliko mržnje i negativne energije... Sreća da smo mi Bošnjaci iznad svega ovoga...
Niste jedini.

Shvataš ozbiljno ovaj topik? Ja ne.
We're all mad here.

Son of Man

pa logichno, vi ste vashe ratovanje zavrshili jos tamo '95 a kod nas bogme josh traje i za'uktava se...

Son of Man

Ja mislim da niko nije ozbiljno shvatio ovaj topik ali kako stara prica kaze : kad je ball nek je MADBALL !!! :evil:  

Al OK evo napomenucu za svaki sluchaj da ne bude posle trt-mrt :

Svako ko je shvatio ovo ozbiljno taj stvarno nisam normalan !!!  :shock:

Shozo Hirono

Ma zajebite ova kvazi-rasno-nacionalna proseravanja......WHO THE FUCK IS RAVANELI IZ MOSTARA ??????

Tex Murphy

Shozo Hirono - taj Ravaneli iz Mostara je niko drugi do lik koga si spomenuo  :wink:

Inače, mislim da je ovo ne samo sjajan topik nego i sjajna ilustracija koliko je ZS forum sjajno mjesto, milionima svjetlosnih milja ispred ostalih tzv. foruma gdje bi ovako nešto bilo u sekundi obrisano rukom nekog tamo dušebrižnog moderatora. Živio nam ZS forum i sloboda štampe!

U to ime, zaboravio sam da spomenem Natašu Kandić i Sonju Biserko za listu za odstrel.

Inače, sad povlačim ono o Massimo, ipak ga ne bih ubijao nekoliko puta, to bih ostavio za Sulejmana Tihića.
Genetski četnik

Son of Man

xexe - nije bash ZS jedini forum, znam provereno da npr. na B92 to ne bi proslo, bio bih monumentalno banovan i obrisan bi bio topik ali pazi sad ovo :

http://srpskatribina.net/phpBB/viewtopic.php?t=4801&start=0

Shozo Hirono

Quote from: "Harvester"Shozo Hirono - taj Ravaneli iz Mostara je niko drugi do lik koga si spomenuo  :wink:

Neverovatno,ali mi Z.S. nije isprva pao na pamet......a potajno sam se ponadao da je Fabrizio pojachao Velez !!!!

Meho Krljic

Ja samo da istaknem da, pošto Son of mana poznajem i u 'stvarnom životu', svakako shvatam sve ovo kao primer njegovog specifičnog smisla za humor pa sam i sam odgovorio na svoj karakterističan način, pozivajući se na svoje lažno bošnjačko poreklo.

Son of Man

Teheran u magli  :wink:

Kunac

Ma, sve je to lepo i krasno, ali ne poznajemo se svi u "stvarnom život", tako da ponekad pravi smisao može da izmakne. Šala ili ne, pokretanje ovakve teme uvek isprovocira kojekakve degenerike da se i oni raspomame. Jednostavno, na ovaj način se privlači pogrešna vrsta ljudi na ZS - a to nije dobro.
"zombi je mali žuti cvet"

Ghoul

Quote from: "Meho Krljic"Ja samo da istaknem da, pošto Son of mana poznajem i u 'stvarnom životu', svakako shvatam sve ovo kao primer njegovog specifičnog smisla za humor pa sam i sam odgovorio na svoj karakterističan način, pozivajući se na svoje lažno bošnjačko poreklo.

šta? ti NISI musli? hoćeš da kažeš da su ti i brkovi lažni???!!!  :shock:  :?  :(  :cry:

milan

Quote from: "Dr Kunac"Ma, sve je to lepo i krasno, ali ne poznajemo se svi u "stvarnom život", tako da ponekad pravi smisao može da izmakne. Šala ili ne, pokretanje ovakve teme uvek isprovocira kojekakve degenerike da se i oni raspomame. Jednostavno, na ovaj način se privlači pogrešna vrsta ljudi na ZS - a to nije dobro.
What he said.

Bab Jaga

Uostalom, ja više volim sa strane gledati kako ljudi rade budale od sebe i poslje to iskomentirati. Ubijanje mi se čini kao pretežak posao.
Ghoul fhtagn!

Son of Man

Evo moje omiljene zrtve :

Tijanic volina al samo takva

opis :
nizi oblik zivota koji je uzeo privremeno oblichje chovek sa glavom vepra i vratom voline

rodjen :
bolje bi mu bilo da nije kad ga dovatim

zanimanje :
nabedjeni novinar a zapravo alkos klasichni shto bije zene pijan

karijera :
bio gistro antikomunistichki novinar pocetkom 90-ih ali uvek nit tamo nit vamo, obozavo da sedi na dve stolice, bio clan SPS/JUL vlade u najgore doba po Srbiju, danas se uvuko u bulju Kostunjavoj babi pa dobio radno mesto kao gazda na RTS, tako se i ponasha, lupa shakom pijan o sto i maltretira radnike, misli da je Srbija njegova prcija i da je glavna faca, a zapravo samo ima veliku glavudzu, al nece je dugo imati...

zlochini :
mnogobrojni, ne zna im se broj

kazna :
zna se

nacin izvrshenja kazne :
navatati volinu dok pijan u nekoj kafani sa svojim pajtashima bahato troshi narodne pare od pretplate RTS-u na ozderavanje ko svinja i na opijanje iskljuchivo viskozom, pajtashe odmah eliminisati a njega onako crvenog u licu i zadriglog vezati za ralo, i terati ga korbachom da puzi i da vuche ralo niz Strahinjica Bana (da spojimo lepo i korisno) a usput naravno da muche ko VOLINA, ako bude izbvegavo da muche ili tishe mukao udarati ga sve jache i shutirati u dupe debelo naviklo na fotelju...
Posle preoravanja Strahinjica Bana, odvesti ga u PKB klanicu i omamiti ga maljem po veprovskoj glavudzu al taman da ostane kolko tolko svestan da moze da oseti uzitak onoga shto sledi...
Nozem za klanje svinja mu pustiti krv na volovskome vratu i okachiti ga za muda pa za one kuke da visi na dole ko u TCM-u i vrishti ko prase dok mu sva krv ne iscuri...
Onda ga spustiti staviti u mashinu za mlevenje mesa sa sve kostima, samleti ga, i baciti svinjama da ga pojedu da bi se nastavio taj zivotni ciklus...

A onda za svaki sluchaj i te svinje ubiti al pushkom, treba imati milosti, ipak su to nevine zivotinje za razliku od ove somine, i sve ih kremirati u obliznjoj ciglani, ne mora krematorijum da se bezveze prlja...onda skupiti sav taj svinjo-tijanic pepeo i pomeshati ga sa ciglom, ispeci ciglu i ugraditi je u najnoviji tip septichkih jama koje se grade po selima u Srbiji. Selo izabrati random da slucajno neko ne bi saznao pa da idu za sto godina da ga iskopavaju i da se klanjaju toj govnjivoj cigli... :roll:
to za nedajboze, treba jbga sve predvideti...

Ghoul

sine, bliži se krah ove godine: da čujemo LISTU ZA 2009!!! :)

Son of Man

To su te PLUS faze, ne bi sad ovakvo nesto mogo da smislim, pa nema sanse.  :mrgreen:

Джон Рейнольдс

Čitam ovo i ne mogu da verujem. Kako je moguće da se sa ovih spiskova uvek izvuče najgora estradna pojava ikad - SAŠA POPOVIĆ?

Pa nemoguće je za njega smisliti mučnu smrt, ne postoji nijedna dovoljno mučna. Morao bih da završim medicinu i farmaciju i da napravim detaljan plan što dužeg održavanja u životu uz neprekidni rad tima dželata.

A što se tiče goveda, naravno na prvom mestu Čanak, a odmah potom i ovo:

E, da... Ljubitelji gorenavedenih bili bi uterani u neki tor koji bi bio napravljen nasred Arene, a izvršenje bi bilo na bini, uzvideo bimove i zvuk odvrnut na najjače. Šta bi posle bilo sa onima iz tora? Razmisliću.

:evil: :twisted: :evil:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

vilja

Jao bre S.O.M.e, pa u ovim tvojim spiskovima nema nikog iz SPCa... :(

Počinjem da se pitam da nisi ti neki FEJK antiklerikalac... :( :lol:

vilja

Samo DB-ovac poput Džonija može Teofila da stavi na listu za odstrel...  :(

Son of Man

Vaistinu, cudi me da nema barem Pahomija, mada jbga ipak je to bila 2007. i nisu bili tolko aktuelni al danas bi zato lista vrvela od popova...

DušMan

Quote from: John Reynolds on 02-12-2009, 11:53:30
E, da... Ljubitelji gorenavedenih bili bi uterani u neki tor koji bi bio napravljen nasred Arene, a izvršenje bi bilo na bini, uzvideo bimove i zvuk odvrnut na najjače. Šta bi posle bilo sa onima iz tora? Razmisliću.
Nisi rekao koji bi zvuk bio odvrnut na najjače. Nisi valjda mislio na Van Gog?! Pa ni ljubitelji gorenavedenih nisu to zaslužili!
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Son of Man

Vaistinu, najgori srpski bend ikad Van Gog, bez konkurencije  :|