• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kriptokomunizam (Red Is Alive..... again)

Started by Demo(n)lisher, 30-08-2007, 18:36:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Demo(n)lisher

U poslednje vreme, u raznim strankama primecena su vaskrsnuca "bivsih" komunista koji se i u novim "uslovima" zalazu za ubijanje nacionalizma (ma koliko otrcano zvucalo), za kolektivizaciju, srpske solhoze i kolhoze i za reanimaciju crvenila u Srbiji. Topik je posvecen svim "demokratama" koji nisu zaboravili "bolja vremena" i koji su se "preobukli" u nove uniforme i rade u sasvim drugim "klimatskim uslovima". S pojavom ekstremnog nacizma u Rusiji, i novog fasizma u Grckoj, Turskoj i Rumuniji, Srbija je odabrala drugi put u ostvarivanju ekstremnih ciljeva.  U Britaniji ekstremno desnicarske partije su vec preplavile parlament, Nemci se spremaju za uvodjenje Cetvrtog rajha, Cavez uvodi socijalizam u Venecueli.
Koliko je vas ovde koji ste ostali verni marksistickim idealima, i da li smatrate da je zaista kapitalizam trulo drustvo?
I`m a self - improved evil baby.

Truba

komunizam je dobar ali ljudi ne valjaju
kapitalizam je loš ali ljudi ne valjaju

to je moje mišljenje...

iako sam pripadnik lijeve stranke socijaldemokrata u posljednje vrijeme prihvaćam sve više desničarskih ideja... osnovna ideja mi je da sam prestao misliti o bilo kakavim zabranama... pusti naciju ljudima...nek mašu zastavama...
izgleda da je desničarstvo odlika starijih ljudi a da je ljevica samo mladenačka zaluđenost

ps. možel srbin bez spominjanja nemaca  :x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

S.

Predomislila sam se. Oko pisanja, inace stojim iza svega. Ipak mi se daleko vise ne svidja avatar, no sto mi se prica.

Meho Krljic

:lol: :lol:  :lol:  :lol:  Demonlišer u karakterističnom stilu iznosi gomilu teza koje se ili međusobno potiru ili nemaju mnogo veze jedna sa drugom. Pa se i ja pitam da li je pitanje koje na kraju postavlja samo zajebancija ili?

S.

'fala ti boze, laknulo mi je. Mislila sam da samo ja ne vidim nikakve veze izmedju n-te i n+1-e recenice... Truba, vidim, odmah ukapirao o cemu je rec

Truba

ma ja se i ne trudim citati dalje od naslova topika... ili prve rečenice  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

Quote from: "Truba"ma ja se i ne trudim citati dalje od naslova topika... ili prve rečenice  :evil:

učeniče moj! bravo! i puki prelet pogledom daje dovoljno jasnu sliku, ovde.
https://ljudska_splacina.com/

David

Ma, nema...;
kako i moji relevantni strukirati izvori inf. iz Srbije (ali & shire) potvrdjuju, neo-komiji su zaista u stanju sve da urade samo da bi opstruirali genijalne ideje i akcije bivseg (narodnog) ministra za kapitalne investicije (ukljucujuci i takva njegova odricanja u vidu licne gastro-investicije u somove-kapitalce), a sadasnjeg (narodnog) ministra infrastrukiratosti (tog resora koji se, uz sve teskoce i pitanja , najvise i najlicnije mu dotice domena od abdomena pa nanize), Velje Ilica, tog predanog borca protiv komunizma, (bilo kakve) netrezvenosti i svih vrsta i oblika gladi (ukljucujuci cak i onu za znanjem).
Sto im vec, evo, drugi put uspijeva, i samo je jos ostao krucijalni odgovor na funjdamentalno pitanje: kako, na koji nacin??
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.