• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Slaine

Started by ..., 31-08-2007, 22:32:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

Kao veliki fan Dreda i Future Shocks, uzeo sam prvo Slaine The King, a potom procitao Bisleyevog Slainea (tip je stvarno (SB) kralj za crtanje velikih misica, kao neki perverzni Bill Sienkiewicz).

Posle 2-3 godine trazenja, NAPOKON nadjoh i pozajmih Slaine Time Killer, u kome Slaine putuje u neko medju-vreme-prostor i u kome se resava pitanje toga kako je nasao kotao koji se kasnije pominje. Scenarista je iskombinovao nenormalno dobro stvari koje NIKAD ne ispadnu dobro zajedno, a Evropljani, tj Belardinelli, Fabry (Preacher naslovnice), Pugh i Talbot su pokazali da su majstori za ilustraciju olovkom i tusem.

Obicno me price sa ovolikom kolicinom nasilja odbiju, ali Slaine  Time Killer mi je mozda najomiljeniji od svih tradeova Slainea za koje sam cuo tj. koje sam procitao.
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

SuperGoof

Otkud ti toliki Slaine, ako nije tajna? Nadam se da nisu skenovi...

Jesi li iscitao prvi, tj. The Horned God?
We ain't getting any younger, you know!

...

Horned God je POSLEDNJI ja mislim, jedini u boji koji sam citao, on se zavrsava onom velikom bitkom u kojoj Slaine ima carobno koplje, mac i sve to.

Pre njega ide Slaine THE King, a u sredini Slaine the kinga ubaci Time Killer, pre Fabryjevog dela.

Odgovor na tvoje pitanje: Plato XL, Mamut (knjizare u Bg), prijatelji i web.
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

SuperGoof

Quote from: "..."Plato XL, Mamut (knjizare u Bg), prijatelji i web.

Svaka cast. Ja se jos uvek mucim sa nabavljanjem Horned God-a. Nikako ne ide...

jaki Thor

prodaje se ovo za 140 kn:
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet će
i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet, on je naša volja,naš put i naša moć!

Man Of Steel

Au sto ovo izgleda!!! Nemam veze ni sa pricom i nisacim ali sto izgleda!!! Boli glava!!! :wink:
When ever you need hard center i will be there

daredevil

Ajde sad jedno pitanje da li neko od ovdašnjih izdavača poput belog puta planira izdavanje slaine-a? Ovde je gotovo nemoguće doći do stranih izdanja.

SuperGoof

'ajmo sad svi: Ocemo Slejna! Ocemo Slejna! Bo-ba-ne, Bo-ba-ne!!!! :D

Event Horizon

a sta imamo protiv skenova?

ja pre izvesnog vremena nadjoh Loboa skeniranog, pa racunam, mora da ima i Slaine.
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"