• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

KISS ME DEADLY - Roberta Aldricha

Started by Rommel, 19-04-2003, 16:17:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rommel

Zanima me da li bi SF cistunci ipak uvrstili ovaj genijalni     film noir - i u SF koliko god uzgredno to bilo - poradi misteriozne crne kutije i apokalipticnog kraja....inace meni osobno jedna od najboljih filmskih verzija Mikea Hammera - sa izvrsnim Ralph Meekerom u glavnoj ulozi...

Rommel

moram priznati da me je definitivno razocaralo sto niko nije prihvatio poziv na raspravu o navedenom filmu....nije strogo SF ali ipak ima elemenata (ustvari element!) zbog kojih bi mogao procii kao pripadnik zanra...izvrstan film izvrsna rezisera......

SANdMAN

ja bih se raspravljao generale, da sam gledao... u odnosu na na repertor 1 programa RTS-a iz vremena bivse jugoslavije, retko vise pustaju stare filmove. uglavnom na svim kanalima ide novija produkcija.
ne znam kakva je stvar kod vas u hrvatskoj...

Rommel

pa i kod nas je slicno - doduse htv-u IPAK! se dogode greske pa ulete klasici poput Ubiti pticu rugalicu ili Mali veliki covjek....ali takve "greske" im se desavaju nazalost rijetko...otprilike jednom mjesecno...steta sto nisu cesce....

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Truba

dobar noir ali samo u posljednjih nekoliko minuta SF  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...