• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Beli put i sajam knjiga

Started by nemanja, 04-09-2007, 00:57:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Duh_koji_hoda

Quote from: "Boban"

Krakenu, reci ko širi te vesti o rasprodaji stripova i odustajanju od daljeg rada, pa da vidimo šta ćemo.

xtwak

kraken

Quote from: "Boban"Cela ova predstava je izvedena da bi tebe izvukli na čistac.

Krakenu, reci ko širi te vesti o rasprodaji stripova i odustajanju od daljeg rada, pa da vidimo šta ćemo.

Jel dobijam 30 srebrnjaka za informaciju :D

Boban

Zavisi.
Ako poverujem u tvoju verziju, možemo da se dogovaramo.
A ti pazi koga optužuješ.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

jeremiah

Putuiem ja danas iz Beograda, i negde oko 13.45 na radiju,
na dvestadvojci čujem live sa sajma iz Niša 10-minutni razgovor
sa jednim od urednika BP koji je na pitanje o novim stripovima
uz hmm i ahhh elegantno preleteo na one Divlje dečake.
Šta se uopšte dešava ?
:: orange is faster color ::

Mica Milovanovic

Najzad dobre vesti...

Još samo da ukinemo i one igrice...
Mica

Alex

Quote from: "jeremiah"Putuiem ja danas iz Beograda, i negde oko 13.45 na radiju,
na dvestadvojci čujem live sa sajma iz Niša 10-minutni razgovor
sa jednim od urednika BP koji je na pitanje o novim stripovima
uz hmm i ahhh elegantno preleteo na one Divlje dečake.
Šta se uopšte dešava ?

Kakvi Divlji dečaci?

Hoćeš da kažeš da bukvalno nije ništa odgovorio na pitanje o novim strip izdanjima - ni hoće li ih biti, ni kojih, ni kada?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

jeremiah

Quote from: "Alex"Hoćeš da kažeš da bukvalno nije ništa odgovorio na pitanje o novim strip izdanjima - ni hoće li ih biti, ni kojih, ni kada?
Baš tako, ni hoće li ih biti ni neće ih biti, jednostavno čovek prečuo pitanje. Namerno ili slučajno ...

mac

Mene ono Bobanovo "baš šteta" sa prethodne strane još uvek brine... Nema objašnjenja na šta se to odnosilo.

Axle Munshine

Ja verujem da je ipak sve u redu i da je ovo samo mali predah...i da ce nas BP i dalje prijatno iznenadjivati novim izdanjima... :lol:
Axle optimista... :wink:
...Du hast mich...ich hasse dich...sagt Rammstein...

Alex

Pretpostavljam da je zbog neostvarenih najava izlaženja izdanja za protekli sajam Bobanu naloženo iz BP-a da ne daje nove najave, da se ne bi ponovilo ne-izlaženje usled "više sile".

Ipak, mogao bi bar da kaže, hoće li biti nešto do kraja godine - valjda ima nešto što je izvesno, odštampano i sl.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Axle Munshine

Pridruzujem se Alex... :wink:

Axle Munshine

A posle sajma knjiga u Nisu,gde je "300" sasvim zasluzeno dobilo diplomu,zar jos neko sumnja da ce BP da nastavi sa izdavanjem kvalitetnih stripova...mislim da ne...razumem nestrpljenje,ali imam razumevanja i za izdavaca...uzgred,da li se neko seca da je neko nase strip izdanje na bilo kom domacem sajmu knjiga dobilo neku od glavnih nagrada?Ja pratim dugo strip scenu ali se,iskreno,ne secam tako neceg...mislim da je to ipak veliki uspeh za srpski strip...

Duh_koji_hoda

... trebalo bi nesto da bude sledeceg ponedeljka ili onog tamo...

DušMan

Evo ga insajder!!!  :lol:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Duh_koji_hoda

Quote from: "DušMan"Evo ga insajder!!!  :lol:

... e... znas... ono... kao... :lol:  :lol:  :lol:

Axle Munshine

Quote from: "DušMan"Evo ga insajder!!!  :lol:

...ma u zadnje vreme skroz je zatajio...zivi nas Duh od stare  (insajderske) slave,eto... :wink:

Boban

Štamparija u kojoj radimo proslavlja 7. decembra petogodišnjicu postojanja i pravi veliku žurku povodom toga uz puštanje nove, jedine u Srbiji, mašine za 32 kolorne strane A4 odjednom.
E, sad, ta mašina je dugačka 42 metra i da bi imali gde da je stave, praktično razmeštaju celu štampariju, te u poslednjih desetak dana radi samo jedan rotacija za nedeljna i mesečna izdanja, a svi mi ostali čekamo. Eto, to je pravi razlog trenutnog zaustavljanja praktično svega.
A žurka će da bude megaopičena, putnike iz Beograda za Suboticu prevozi Titov Plavi voz. Ako budem raspoložen, možda okačim i neku slikicu.

Axle Munshine

Uuuu...yeee...bote...skoro ceo jedan BD album odjednom...mocna masina nema sta...a rekoh ja da je sve u redu u BP,i da je zastoj nastao iz objektivnih razloga na koje sam izdavac ne moze mnogo da utice...A kad montiraju tu novu masinu nadam se da u narednom periodu nece biti vise zastoja u stampariji i da ce svi rokovi biti ispostovani...na radost svih nas... :lol:

mac

A to nije moglo odmah da se kaže nego se ja ovde mislim šta će biti sa mnom ako stane Sandman?

BTW, Axle, "ich hast dich" iz potpisa znači "ja imaš tebe". Možda si hteo da kažeš "ich habe dich"?

jeremiah

Quote from: "Boban"Štamparija u kojoj radimo proslavlja 7. decembra petogodišnjicu postojanja i pravi veliku žurku povodom toga uz puštanje nove, jedine u Srbiji, mašine za 32 kolorne strane A4 odjednom.
E, sad, ta mašina je dugačka 42 metra
Još samo par godina da nauče kako se radi na toj mašini i eto nama radosti ...

Boban

Taman kada odete u penziju da imate cime da se zabavljate...

Axle Munshine

Quote from: "mac"A to nije moglo odmah da se kaže nego se ja ovde mislim šta će biti sa mnom ako stane Sandman?

BTW, Axle, "ich hast dich" iz potpisa znači "ja imaš tebe". Možda si hteo da kažeš "ich habe dich"?

Pa trebalo bi da znaci "ja mrzim tebe",ako se ja razumem u ovaj germanski...mada nije lose ni to "ja imas tebe"... :wink:

jeremiah

Quote from: "Boban"Taman kada odete u penziju da imate cime da se zabavljate...
:|

Alex

Da se pohvalim da uzeh Propovednika 2 i da pohvalim izdanje koje deluje vrlo isplativo u smislu odnosa cene i ponuđenog kvaliteta i obima.

Ujedno i da opet izrazim žaljenje što BP nije uspeo da izbaci još neku grafičku novelu, ni za jedan sajam, a kako stvari stoje, ni do kraja godine. :(

Axle Munshine

Quote from: "Duh_koji_hoda"... trebalo bi nesto da bude sledeceg ponedeljka ili onog tamo...

...odose i "onaj" i "ovaj" Ponedeljak i opet nista... :(