• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Guranje prsta u oko

Started by varvarin, 06-09-2007, 16:48:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

varvarin

Ako dobro shvatam, ovo se desilo rano jutros.
Postaje rutina...samo sad ima znatno više učesnika (8 sa ruske strane).
http://news.sky.com/skynews/article/0,,30200-1283041,00.html

Meho Krljic

:lol:  Da, ovo je baš neka vrsta kurčenja, kao kad se klinci u školskom dvorištu šire i provociraju. Doduše, u ovo vreme interkontinentalnih nuklearnih projektila koji lete preko hiljada kilometara, teško je poverovati da je ovo sa avionima išta više nego to - kurčenje i provokacija...

varvarin

Volim kad se Rusi kurče!

Meho Krljic

Pretpostavljao sam.  :lol:  Ja naravno ne volim, volim kad su uzdržani i dostojanstveni, ali dobro, ja sam ionako gej...

Cornelius

Quote from: "Meho Krljic"Pretpostavljao sam.  :lol:  Ja naravno ne volim, volim kad su uzdržani i dostojanstveni, ali dobro, ja sam ionako gej...

Ako si gej, ti bi trebao vise da ih volis kad se kurče.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Alexdelarge

Ma sve je to propaganda sa trulog zapada...svi ti njihovi skribenti su uspesni adepti proistekli iz "Dr.Goebbels" manufakture. :evil:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Meho Krljic

Quote from: "Cornelius"
Quote from: "Meho Krljic"Pretpostavljao sam.  :lol:  Ja naravno ne volim, volim kad su uzdržani i dostojanstveni, ali dobro, ja sam ionako gej...

Ako si gej, ti bi trebao vise da ih volis kad se kurče.

Nisam rekao da sam homoseksualac, nego da sam gej. Ima tu razlike.

Tex Murphy

A veseo si!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: "Meho Krljic"ja sam ionako gej...

DOĐAVOLA!
tek sad shvatam smisao tvojih reči, ono kad sam spavao kod tebe, i ujutro kažem: 'meho, nešto me noćas golicalo po obrazu' a ti ćeš: 'ništa ne brini, to je bio moj mačor'!  :P  :oops:  :?
https://ljudska_splacina.com/

Boban

Slušajte vas dvojica, Meho i Gule, pretežan broj homoseksualaca koje sam upoznao prikrivaju svoje sklonosti upravo kroz ovakvu zajebanciju. Sada mi je potpuno jasno da je najmanje jedan od vas dvojice s te strane, a možda i obojica.
Nemam ništa protiv, ali nemojte da sam video da zavodite decu po forumu i takve stvari. To se u mom univerzumu kažnjava čistom smrću.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Cornelius

Quote from: "Ghoul"

DOĐAVOLA!
tek sad shvatam smisao tvojih reči, ono kad sam spavao kod tebe, i ujutro kažem: 'meho, nešto me noćas golicalo po obrazu' a ti ćeš: 'ništa ne brini, to je bio moj mačor'!  :P  :oops:  :?

Mašala, mašala...
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Rile

Quote from: "Cornelius"
Quote from: "Ghoul"

DOĐAVOLA!

Mašala, mašala...

I poselami ih - što neko nekad reče!

:wink:

Rile

Htedoh reći da sam pristalica POP teorije - peder ostaje peder- nema veze kako ga nazivaju !

IM

Quote from: "varvarin"Volim kad se Rusi kurče!
Čisto da ti bude još draže: Rusi kažu da je to, u stvari, "obnova redovnih strateških letova ruske avijacije u skladu sa međunarodnim normama", i drugarski teše Britance da ti avioni nose samo školske rakete.

Meho Krljic

Quote from: "Boban"Slušajte vas dvojica, Meho i Gule, pretežan broj homoseksualaca koje sam upoznao prikrivaju svoje sklonosti upravo kroz ovakvu zajebanciju. Sada mi je potpuno jasno da je najmanje jedan od vas dvojice s te strane, a možda i obojica.
Nemam ništa protiv, ali nemojte da sam video da zavodite decu po forumu i takve stvari. To se u mom univerzumu kažnjava čistom smrću.

Zašto se u srbskom diskursu pederastija automatski izjednačuje sa pedofilijom? Priznajem da je koren reči isti i da je u antičkoj Grčkoj to bilo takoreći isto, ali valjda smo za ovih par milenijuma napredovali??

Plus, odakle deca na ovom forumu???

Boban

Rusi i Zapad se već decenijama dogovaraju o svakom koraku (ulazak u Avganistan da bi se nadgledao i sprečio eventualni spoj Irana s Pakistanom u ondašnjem ratu protiv iraka... obaranje američkog putničkog aviona punog već mrtvih ljudi da bi američka strana uvela dodatne poreze kod sebe)..... potpuno sam ubeđen da su i ovi incidenti dogovoreni i kontrolisani, samo što neupućeni ne vide odmah pravu pozadinu. Sigurno će Britanija ovo iskoristiti da uvede neke nivoe kontrole, provere kod sebe ili šta god što su inače hteli a nisu znali kako bez mnogo roptanja od strane pučanstva.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

varvarin

Quote from: "Boban"... obaranje američkog putničkog aviona punog već mrtvih ljudi da bi američka strana uvela dodatne poreze kod sebe)...
Ja znam za obaranje južnokorejskog aviona, tamo osamdesetih, u rejonu Sahalina. I nisu bili mrtvi, drali su se sve do udara o zemlju.
Daj još neke podatke o ovome, molim te!

IM

Quote from: "varvarin"
Quote from: "Boban"... obaranje američkog putničkog aviona punog već mrtvih ljudi da bi američka strana uvela dodatne poreze kod sebe)...
Ja znam za obaranje južnokorejskog aviona, tamo osamdesetih, u rejonu Sahalina. I nisu bili mrtvi, drali su se sve do udara o zemlju.
Daj još neke podatke o ovome, molim te!

Jes, južnokorejski, ali je bio opremljen američkim špijunskim kamerama, kad je "slučajno" zalutao više stotina kilometara u teritoriju SSSR-a.

varvarin

Naravno, bila je teška provokacija i navlakuša za Ruse - leteo je iznad zabranjene zone ( imao sam solidan broj godina tada, i pratio priču maksimalno) - ali zanima me onaj deo o mrtvim putnicima!

Bab Jaga

Quote from: "Boban"Nemam ništa protiv, ali nemojte da sam video da zavodite decu po forumu i takve stvari. To se u mom univerzumu kažnjava čistom smrću.

a tu ima i maloletnika?  :?
Ghoul fhtagn!

IM

Quote from: "varvarin"Naravno, bila je teška provokacija i navlakuša za Ruse - leteo je iznad zabranjene zone ( imao sam solidan broj godina tada, i pratio priču maksimalno) - ali zanima me onaj deo o mrtvim putnicima!
A, za to ćeš morati da se obratiš autoru informacije!  :wink:

A, koliko sam posle čitao, posada je bila jezgro KCIA (Korejskog ogranka CIA). Barem su oni bili i te kako živi. Isto mi se čini da je rodbina izginulih godinama kasnije dobila pred američkim sudom neku odštetu od države zato što je zloupotrebila živote civila zarad špijunaže. Hoću da kažem - američki sud je priznao da su bili živi.

varvarin

U pravu si 100%,  zato mi treba autor informacije! :lol: