• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POGLEDAJ U NEBO, BOBANE!

Started by zakk, 18-09-2007, 00:47:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

Quote from: "Kurir"POGLEDAJ U NEBO, BOBANE!
Poznati pevač "vaskrsao" u Nišu zahvaljujući filmu "Džet-set"!

Umesto da na rok festivalu "Nisomnija 07", koji se tokom vikenda održavao u Nišu, dominiraju grupe Bjesovi, Partibrejkers, Blokaut, I-plej i Ju grupa, dogodilo se nešto sasvim suprotno - šou je svima ukrao niko drugi do Boban Zdravković!
Uvek nasmejani Nišlija, koji je osamdesetih i početkom devedesetih harao Jugoslavijom bacajući narod u trans hitovima "Pogledaj u nebo", "Ne dolazi u moj san" i "Lagala me jedna Maja", pojavio se na festivalu pred projekciju animiranog filma Nenada Mitića "Džet-set" (u kojem brani Srbiju od vanzemaljaca!), kako bi se zahvalio autoru što ga je posle dugogodišnjeg muzičkog posta ovim vratio u život!

- Kada je publika primetila Bobana kraj bine, usledile su ovacije, što je samo dokaz da je došlo vreme da mu se obistini proročki naslov prošlogodišnjeg albuma "Još sam živ". Svaka mu čast što je došao na festival, jer neće baš svako da prisustvuje autorskom delu u kojem njegova uloga može da izazove podsmeh u publici - rekao je izvor Kurira koji se te večeri nalazio u bekstejdžu "Nisomnije".

Biće da je Boban prošle godine "pogledao u nebo kad je kiša padala" i poželeo da se nekako vrati u epicentar estrade, samo što nije mogao da pretpostavi da će ga oživeti "mali zeleni".

(I. Đ.)
http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/septembar/17/ST-03-17092007.shtml
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Meho Krljic

Par fakata:

Džet set je jedna slaba imitacija Saut Parka koja uzima izuzetno lake mete na nišan svoje satirične paljbe i uspeva da proizvede dragoceno malo dobrog humora (volem ove anglicizme, Đavo da me nosi).

Boban Zdravković je KRALJ i svako ko drugačije misli nije u pravu.

Truba

pooogledaj u nebo majko
enooo sinooovaaaa

stižu jaaaata stižu maaaaajko
hrvatskih sokolovaaaaa  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Jake Chambers

Quote from: "Meho Krljic"Par fakata:

Džet set je jedna slaba imitacija Saut Parka koja uzima izuzetno lake mete na nišan svoje satirične paljbe i uspeva da proizvede dragoceno malo dobrog humora (volem ove anglicizme, Đavo da me nosi).

Uh, dobro je... ja već pomislio da sam lud što mi se ono ne sviđa...
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Meho Krljic

Ne kažem ja da ti nisi lud, ali nije ono naročito dobro. Mislim, rispekt za effort, rispekt za ideju, ali the end result je slabunjav i preterano derivativan.