• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SLOVENSKI STRIP

Started by strip, 24-09-2007, 13:40:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

strip

Ako trebate neki strip iz Slovenije, javite.
Dolazimo na Strip festival u Beograd 28.09.07.

marlowe

Jel ima neko novo izdanje Republika strip albuma?
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

strip

Poslednji strip u toj seriji je Dr. Horowitz - Mostovi.

Danas je izašla knjiga Zgodovina slovenskega stripa 1927-2007.

Svetska promocija knjige Iztoka Sitara »ISTORIJA SLOVENAČKOG STRIPA 1927- 2007« biće u Beogradu na Salonu stripa u SKC-u u subotu, 29 septembra u 16 časova.
U knjizi je na 160 stranica velikog formata (a4) i u tvrdom povezu predstavljeno 80 najznačajnijih autora u 80 godišnji istoriji slovenačkog stripa.
Svaki je autor predstavljen sa kratkom biografijom, izabranom stripografijom te analizom njegovog likovnog rada, kao i sa najmanje jednom stranicom nekog njegovog stripa.

Cena: 19,90 eur

strip

Knjigu možete kupiti u knjižari Omen.

Axle Munshine

E Super sto moze da se kupi kod nas,a verovali ili ne ja danas bas razmisljao da pitam da li ce se ova knjiga prodavati u Srbiji...preduhitrio si me stripe,svaka cast... :lol:
...Du hast mich...ich hasse dich...sagt Rammstein...

Axle Munshine

@strip
Da li je mozda neko razmisljao o stampanju ove monografije,makar u ogranicenoj kolicini, i na srpskom/hrvatskom?I nemoj da shvatis ovo kao zlonamerno pitanje,naprotiv...

strip

Za sada ne. Razmisličemo!

Axle Munshine

Quote from: "strip"Za sada ne. Razmisličemo!

Bilo bi to super kad bi uradili,u nekom malom razumnom tirazu koji bi pokrio interesovanje u exYu na pomenutim jezicima.Takva izdanja su ipak kapitalna za strip uopste na ovom nasem prostoru i siguran sam da bi kao takvo naslo svoju publiku... :lol:

zstefanovic

Čestitam na izlasku "Zgodovine..." Ja na žalost nisam mogao da budem na Salonu, izuzev otvaranja.

Ako hoćete, možemo objaviti rezime knjige objaviti na webu, na "Projektu Rastko - Slovenija".

Dva pitanja: Koja vam je politika oko recenzentskih primeraka? Da li ste u kontaktu sa Zdravkom Zupanom oko istorije slo-stripa?
Свест је екран. Време је тачка. Рат је наслеђен. [,,Веригаши"]