• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Google Books

Started by Mica Milovanovic, 24-09-2007, 18:52:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mica Milovanovic

Da li neko zna zbog čega ja ne mogu određenu knjigu da vidim u full view modu. Ovo mi je poslala jedna prijateljica iz Amerike i ona kaže da ona može da downloaduje knjigu, dok je meni neće čak ni da je prikaže (osim naslova).
Ima li to veze sa lokacijom sa koje se vrši Search?

Može li jedan test?

Javite mi da li možete da priđete ovoj knjizi i u kom obliku:

http://books.google.com/books?id=GPUIAAAAQAAJ&pg=PR5&dq=general+stud+book+%2B1866&as_brr=1#PPR3,M1
Mica

Kastor

Jok ja.
Mogu da pridjem npr. The General Stud Book iz 1834, ali ovoj ne.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Mica Milovanovic

Isti slučaj i kod mene...
Mica

angel011

Može full view za neka druga izdanja, za ovaj tvoj link se ne dobije praktično ništa.
We're all mad here.

Mica Milovanovic

Kažem, jedino što mi pada na pamet je da postoje različiti nivoi dostupnosti za različite države. Možda zbog kopirajta. Ako ima neko iz Amerike ili iz Zapadne Evrope mogao bi da proba pa da mi javi...
Mica

Mixitron M. Storm

Probaj preko nekog inostranog proksi servera?

Mica Milovanovic

Mica

Mica Milovanovic

Uspeo sam sa jednog free proxie-a da vidim pravu stranu, ali ne dozvoljava mi da downloadujem fajl...
Mica

Mixitron M. Storm

Proxy, ne proxie :)

Mmm, a da ona to tebi baci na mejl ili ti je okači na rapidshare, ili tako nešto? Ako neće ovako, neće... u principu možeš još da probaš sa nekim drugim proksijem.

zoskoz

njemacka: cover i nista vise

Mica Milovanovic

Ha! Neće oni nas zajebavati i blokirati nam pristup... Uspeo sam da skinem preko:

http://takewii.com/?gclid=CNiipO6H3Y4CFRAZZwod0Cu_Ww

Mnogo hvala svima koji su me pratili u borbi protivu diskriminatorske googleovske politike, a posebno mixi-ju proxy-ju...
Mica

Mixitron M. Storm

Proxitron - postajem sve prefinjeniji na tehnološkom planu  :evil: