• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

u Iranu, kao i u Jagodini...

Started by Ghoul, 25-09-2007, 06:40:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

Iranian President Mahmoud Ahmadinejad skirted a question about the treatment of homosexuals in Iran on Monday, saying in a speech at a top US university that there were no gays in Iran.

"In Iran we don't have homosexuals like in your country," Ahmadinejad said to howls and boos among the Columbia University audience.

"In Iran we do not have this phenomenon, I don't know who has told you that we have it," he said.

Ahmadinejad was challenged during his appearance on Amnesty International figures that suggested that 200 people had been executed in Iran so far this year, among them homosexuals.

"Don't you have capital punishment in the United States? You do too. In Iran there is capital punishment," he said.

MEHO, REAGUJ!

za neupućene, podsećam:
U JAGODINI NEMA PEDERA
Palma tvrdi da niko iz njegovog grada nema sklonosti ka istom polu

BEOGRAD - Dragan Marković Palma, gradonačelnik Jagodine, siguran je da u ovom gradu nema nijednog homoseksualca. On naime tvrdi da poznaje svih 83.000 Jagodinaca i da nema onih koji gaje naklonosti prema istom polu!

- Sve ih znam i znao bih da je neko homoseksualac. U Jagodini nema takvih, nema homoseksualnih udruženja, a i da ima, ne bi dobili nijedan dinar iz opštinskog budžeta. Kada bih znao nekog homoseksualca, svima bih rekao da s njim ne pričaju. O čemu biste mogli da razgovarate s čovekom koji ljubi drugog muškarca i da ne kažem šta sve još radi? - pita Palma.

Ove drastične stavove prema homoseksualcima, gradonačelnik Jagodine je objasnio rečima da to ne podržava ni Srpska pravoslavna crkva i da je to neprirodno, čak necivilizacijski.
- Za mene je to čin protiv civilizacije. A ako tvrdite da u Evropi nije tako, onda nam Evropa i ne treba. Šta ću u Evropi ako će tamo da me vode pederi? Mi smo narod koji ne priznaje pedere, ovde njih prave nevladine organizacije - zaključuje Palma.

Tvrdnja gradonačelnika Jagodine, izazvala je žestoku reakciju gej organizacije "Kvirija". Aktivista Boban Stojanović tvrdi da Palma nije dobro informisan, te da od 600.000 homoseksualaca u Srbiji, on lično poznaje na desetine njih upravo iz Jagodine.
https://ljudska_splacina.com/

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Meho Krljic

Mnogo ima retarda na vlasti, kako u iranu, tako i u Jagodini, bojim se... Jebote, znao sam ja da ćemo onog finog šaha od blata da pravimo...

Jake Chambers

Buahahahaha... ja znam DVOJICU u Jagodini.  :lol:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Meho Krljic

Sigurno su bili uzorni momci dok ih nisu dohvatile i napravile nevladine organizacije.

Ghoul

Quote from: "Truba"dosadniji si od šuljeva

a ti imaš šuljeve?

izvini, komi, uopšte nisam nameravao da aludiram na tvoje šuljeve.
oće to od mnogo sedenja...
https://ljudska_splacina.com/

Truba

znao sam ja jednog iz Jagodine

doduše preko neta... voleo je ZOMBI horrore

i ovako su mu izgledali mejlovi...

pomoz bog kume
evo javljam se onaj oglas o razmena
moj kum vlada želi down a ja night od romero

:roll:tako nekako  :roll:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Mixitron M. Storm

Quote from: "Ghoul"gej organizacije "Kvirija"

:|  :evil: Bwahahah, što ne uzeše neku srpsku reč?!