• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Srbija GETO - CRNACHKI REP GANGOVI su medju nama !!! :(

Started by Son of Man, 25-09-2007, 13:14:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Son of Man

SA RADIVIZIJA globalnog srpskog  hiphop foruma, sveze taze danas postavljeno : :?  :x  :cry:  :evil:  :lol:

Quote from: "DrMaNiJaK"MOLIM VAS DA OVO SVI PROČITATE!!!!!!!NE ZBOG MENE NEGO ZBOG LUCIPHER-a I BOSLOW-a iz Kosovske Mitrovice, da bi mi se obraz ,,što više isprljao".Hvala.

Zdravo...

Pošto je na moj broj mobilnog upućeno dosta pretnji i sranja zbog glupog beat-a (kada kažem glup ne mislim na karakteristiku istog već kako je on mizeran u odnosu na neke stvari), tipa, ,,Ubićemo te od batina je blaga kazna za to što si uradio..." i ,,Cela Srbija će ti se smejati više nego Ministru kada ga je Ajzea kidnapovao...Možeš li da zamisliš to?"

Ali...Stvorili bi ste u glavi situaciju da je to pretio neki moj kako bih rekao ,,neprijatelj"...

Ali ne!Niko drugi, nego ortaci iz Kosovske Mitrovice (Boslow & Lucifer) koji su dolazili kod nas, kod kojih smo odlazili u Mitrovicu, pa i Boslow koji je išao sa nama na Denirov 'cert u Novom Pazaru i koji je nakon istog prespavao u Raški a ja sam ostao sa njim...

ALI!!!!Ni to nije bitno.Sve je to palo u vodu.Još ovo da uradim i ćao-zdravo drugari.

Situacija je ovakva. Boslow koji je prespavao u Raški, to jutro kada se probudio nakon Denirovog nastupa, dao mi je stick i rekao da mu prebacim sve što imam od Denira.Pitao sam ga šta ima na sticku, odgovorio je tipa ,,imaš neke beatove, radi šta hoćeš..."Dobro.Otiš'o sam kući prebacio te beatove, prebacio Denirove stvari na stick i vratio mu isti. Prošlo je neko vreme od kada se to desilo dok nisam počeo da čačkam po kompu i našao betove..:Rekoh da ih poslušam.To je bio period kada sam raskinuo sa Jelenom i bilo mi je teško veoma veoma veoma.Kao i sada.Naišao sam na 1 beat koji mi se jaaako svideo i napisao nešto.Ne nešto...Refren dve strofe i na tome je ostalo.Zvao sam Boslow-a da pitam za beat, on je rek'o da je to Peez radio i da njemu trebam da se obraitm.Obratio sam se Peez-u, rekao mu šta je i kako, predočio mu situaciju bla bla i rekao je ,,Radi šta hoćeš, cepaj."Zahvalio sam se i rekao ,,Javiću Boslow-u"

Javio sam Boslow-u preneo mu Peez-ove reči, ali situacija je sada bila drugačija...Nešto je ispizdeo jer je tu stvar trebao u skorije da snimi. Ja sam rekao ,,Brate, ako ti nije cimanje, daj mi samo da snimim za Jelenu, jer ona to mora da čuje...Rekao je:"Brate, ja sam zajeb'o stvar, imaš beat, ne znam ni kako je on dospeo do tebe, ali sad cepaj"..Videlo se da je ispizdeo.

Ja sam zvao ortake na strofu Thrua i Sky'd-a i odradili su to...Nekoliko dana nakon objavljivanja pesme ,,I dalje..." na spejsu i po forumima stigla mi je poruka od Boslow-a pretećeg sadržaja...Pretio je da će ako je nađe po forumima ili na spejsu svašta da uradi...

Zato sam je ja iz momenta skinuo sa spejsa ali sa foruma nisam mogao...Otud ona poruka ,,Pesme ,,I dalje" od ovog momenta više nema ne spejsu.Razlozi su privatni"

Juče, on je saznao da sam to uradio i opet mi je pretio.Rekao je da očekujem Diss na Rad i Viziji 2 i njegovo učešće na sledećem battle turniru.Mnogo me zabole.Nisam imao kr, javio sam ortaku Sky'd-u šta se dešava.Sinoć je zvao Boslow-a pitao ga u čemu je problem zašto tako reaguje nakon svega što smo učinili za njega i on za nas...Nisu mogli da se skapiraju.Posle sam otiš'o da jedem i zvao me je Lucifer na moj broj.Niti sam imao kredita niti baterije pa sam mu rekao da pozove na Loose-ov broj da se razgovor ne bi prekinuo.

Zvao je na Loose-ov broj i pričali smo...Pitao me je razne stvari pretio mi je na razne načine...Tipa ,,Bićeš više izbrukan nego Lingvista kad su ga kidnapovali...Svi će ti se smejati..." i ,,Blaga je kazna da te ubijemo od batina za to što si uradio"

Ne razumem keve mi...Nema veze...Posle je Boslow rekao da od mene želi da se javno izvinim na svim forumima za to što sam ,,UKRAO" beat da ne bi bilo svašta...A to svašta bolje da vam ne pričam.

I evo to činim...SLOBO, ZNAM DA OVO ČITAŠ.TONI, ZNAM DA OVO ČITAŠ.

BOLI ME muski polni organ I ZA OBRAZ I ZA TO ŠTO ĆE MI SE SRBIJA SMEJATI NA OVOME ŠTO RADIM, TO ME NE BOLI BRATE!AL' SU ME BOLELE ONE SINOĆNE REČI NAKON SVEGA ŠTO SE IZDEŠAVALO!!!ORTAKA DA UBIJEŠ ZBOG BEAT-A, DA LI JE TO BRATE NORMALNO???

Nema veze...

IZVINjAVAM SE ŠTO SAM ,,UKRAO" BEAT BOSLOW-u IZ KOSOVSKE MITROVICE!!!

Eto.Jesi li srećan Boslow?Nema brate više ničega...Možete da radite šta hoćete, da me bijete u Mitrovici, da me bijete u Raški kad dođete, znači kako god... Od ortakluka više ništa... Dobili ste šta ste hteli, zaboravite moj broj... Sad ste poznati u celoj Srbiji... Ono šatro... Njima se izvinjavao DrMaNiJaK javno...He...Jel' se tim putem hoda do trona brate?Heh...

To ste dokazali sinoć...Ćao-Zdravo

MOLIM MODERATORE I ADMINISTRATORE DA NE BRIŠU OVU TEMU ČITAV JEDAN DAN OD NJENOG POSTANKA!!!DOK OČI CELE SRBIJE NE VIDE!!!MOLIM VAS...

Mixitron M. Storm

mv hiphop /usr/forum/svasta/strangebutweird  :evil:

Mis'im, wotz d point?

Meho Krljic

Hehehe, nisam dugo bio na radivizija forumu, ali vidim da su tamo stvari eskalirale na najsmešnije načine..

Son of Man