• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ghoulovih 10000 postova!

Started by Mixitron M. Storm, 28-09-2007, 20:58:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mixitron M. Storm

Društvo iz ćoška čestita Gulu bliski jubilej pesmom 'šta bi dao da si na mom mjestu'!  xcheers

Ghoul

nisi li malko požurio?

ima još do desete iljadarke...

teo sam da se suzdržim i da 10.000-ti post okačim baš na 5-godišnjicu mog staža ovde, 12.11.2007. al sam svatio da će se jubilarni post ipak desiti malo ranije.  :oops:

by the way, spremam spektakularni kviz, SA NAGRADAMA, tim povodom.  :wink:
https://ljudska_splacina.com/

Mixitron M. Storm

Bilo bi lepo da prekineš da postuješ na 10k, da ta lepa okrugla brojka ostane da stoji. A otvori neki Ghoul II nalog.

Osim toga, tvojim tempom, nabićeš ih do preksutra a ja se možda ne bih setio.

Ghoul

pa, ako bog da, do kraha godine kreće moj sajt i forum, pa vam neću više toliko smetati ovde kao do sada...  8)

Truba

Quote from: "Ghoul"pa, ako bog da, do kraha godine kreće moj sajt i forum, pa vam neću više toliko smetati ovde kao do sada...  8)

vala ja se čudim što ranije nisi pokrenuo prezentaciju sebe samoga i svoga rada...

nadam se da ćeš okačiti adresu  :!:  :!:  :!:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Mixitron M. Storm

Sir Ghoul Ghoul iz porodice Ghoul  :evil:

Meho Krljic

Čestitamo Ghoulu na sertifikovanoj gikovštini i pomanjkanju života. :lol: (Mislim, jasno je da ja ne treba ništa da pričam)

Mixitron M. Storm

You said it, and that be twice!  :evil:

Ghoul

meho, brate, pa ti si za nepunih godinu dana aktivnog pisanja ovde ubio polovinu cifre za koju je meni trebalo PET godina!
iduće godine u ovo vreme čestitaćemo tebi na 10.000-om!
:idea:

Jake Chambers

Quote from: "Ghoul"meho, brate, pa ti si za nepunih godinu dana aktivnog pisanja ovde ubio polovinu cifre za koju je meni trebalo PET godina!

Čovek je lepo rekao da je jasno da on ne treba ništa da priča.  :twisted:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

lilit

Quote from: "Ghoul"meho, brate, pa ti si za nepunih godinu dana aktivnog pisanja ovde ubio polovinu cifre za koju je meni trebalo PET godina!

@Ghoul,
ako nista drugo, a ono si bar pronasao iskrenog obozavaoca svog lika i dela i iskrenog postirajuceg sledbenika, a to, priznaces, nije mala stvar.  :twisted: :lol:

cestitke!!!!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Bab Jaga

Čestitam nevoljko, jer mislim da si previše vrijemena ispred kompa. Jednom se živi...
Ghoul fhtagn!

Truba

Quote from: "Bab Jaga"Čestitam nevoljko, jer mislim da si previše vrijemena ispred kompa. Jednom se živi...

ajde ba
mislim da je s posla poslao 8000 poruka
što se ne računa u život jer je na poslu  :twisted:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Mixitron M. Storm

Kad se malo razmnisli, Guliša ima već preko 10k, jer je dobar procenat njega bio na deponiji, koja se periodično i satre, a deo mu je odneo i onaj cunami.

Al' nema veze, što nema u knjizi nema ni na svetu.

Ghoul

Quote from: "Mixitron M. Storm"Kad se malo razmnisli, Guliša ima već preko 10k, jer je dobar procenat njega bio na deponiji, koja se periodično i satre, a deo mu je odneo i onaj cunami.

istina!

:cry:

cunami što je odneo - odneo, ali sa deponije šta je valjalo, to je sačuvano, pa vala ponešto kasnije i reprizirano u re-print topicima (ghoulova nepismenos, ghoul vs spider vs dunadan, itsl.)

s druge, pak, strane, imao bih ja nekolko stotina postova manje, možda i ciglih 400-500 manje da nije postova na raznim kvizovima, naročito u vreme kad su pajke&rommel to pravili, mali miliojn pokušaja odgovora, što tačnih što netačnih, pa ovo pogodi citat/sliku i ti radovi... grdna je brojka otišla na te stvari... (ovo nije da se vadim, naravno, ipak i to je neki kao doprinos obrazovanju i tako to  :wink:  )

zstefanovic

Quote from: "Mixitron M. Storm"Kad se malo razmnisli, Guliša ima već preko 10k, jer je dobar procenat njega bio na deponiji, koja se periodično i satre, a deo mu je odneo i onaj cunami.

Al' nema veze, što nema u knjizi nema ni na svetu.

И сад да човек Гулета пита после годину дана: "Камо магистарски, камо дефиниција хорора?", он би само увртао локне и шарао ногом по тепиху као шипарица.

Бобане, да га банујеш док не уради нешто, упропастићемо га овако...

Едит: није дипломски, него магистарски или већ шта дају сад по Болоњи...
Свест је екран. Време је тачка. Рат је наслеђен. [,,Веригаши"]

angel011

Quote from: "zstefanovic"
И сад да човек Гулета пита после годину дана: "Камо магистарски, камо дефиниција хорора?", он би само увртао локне и шарао ногом по тепиху као шипарица.

:lol:
We're all mad here.

Ghoul

Quote from: "angel011"

ma šta vam je?!

tek prošle nedelje mi je zvanično i formalno odobrena tema mag. rada (GOTSKI MOTIVI U DELU E.A. POA), to nisam ni počeo da pišem.

definicija horora zapravo postoji, al neću da je kačim na forum.
premijeru će, verovatno, imati na mom sajtu, za koji mesec.

zstefanovic

Quote from: "Ghoul"premijeru će, verovatno, imati na mom sajtu, za koji mesec.

Ја сам чуо и тачан датум: 9. лимбурга 2008.

Пре подне.

angel011

Šta bi sa onim magistarskim o Lavkraftu? Onim na kome radiš od kad znam za tebe? Zbog koga si preko Bare potegao?

Koliko magistarskih planiraš da radiš?  :lol:
We're all mad here.

zstefanovic

Quote from: "angel011"Šta bi sa onim magistarskim o Lavkraftu? Onim na kome radiš od kad znam za tebe? Zbog koga si preko Bare potegao?

Еј, Ејнџел, мојне га пржиш...

После ће Комитет правника за људска права и Сорош пискати кано сиње кукавице зашто пајкићевски драматурзи малтретирају сатанистичке англисте усред таман велике Србије, која се определила за евроатлантске интеграције.

Гуле, брате, па не цимамо ми тебе што те не волимо, него ти стварамо здраву фрустрацију да нам будеш још продуктивнији и бољи. Капиш?

То ти је одгајање по Бобану Кнежевићу

crippled_avenger

Ghoule, čestitam 10 000. post. Prošli smo zaista svašta, kada pogledam datume registracije....
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

angel011

После ће Комитет правника за људска права и Сорош пискати кано сиње кукавице зашто пајкићевски драматурзи малтретирају сатанистичке англисте усред таман велике Србије, која се определила за евроатлантске интеграције.

Pravo veliš. Onda će pajkićevski dramaturzi biti satanizovani zbog navodnog maltretiranja satanističkih anglista, biće osnovan fond za pomoć ugroženim satanističkim anglistima (uz obavezno "pošaljite SMS na taj i taj broj i biće vam skinuto 100 dinara sa računa"), Ghoulu će, kao predstavniku ugroženih manjina, biti dodeljena simbolična novčana pomoć i kompjuter na kome može da napiše magistarski, i svi iz Komiteta pravnika i Soroša će se toliko često slikati s njim i učestvovati u različitim emisijama sa Ghoulom kao obaveznim gostom da mu stvarno neće preostati nimalo vremena da napiše magistarski. I izgubićemo ga kao stvaraoca.

Ok, prestajem.  :D
We're all mad here.

Ghoul

Quote from: "angel011"Šta bi sa onim magistarskim o Lavkraftu? Onim na kome radiš od kad znam za tebe? Zbog koga si preko Bare potegao?

to je jedna tužna i gorka priča kojom neću da kvarim ovaj svečarski topik, a nije mi ni u interesu da to obznanjujem, za sada.
napisani materijal iz te verzije neće da se baci, ali NEĆE završiti u magistarskom već u nekoj drugoj vrsti texta.

a što kaže dimbo, svašta smo prošli, jeste.

sad pomalo žalim što sam u onom intervjuu za GRADINU za bobanovo najveće postignuće proglasio MONOLIT.
sve sam ubeđeniji da je OVAJ FORUM zapravo još važnija stvar, i da to ljudi koji ovde svraćaju samo radi malo zabave trenutnim prepucavanjima i radi malo preporuke za to koji divx da gledaju/ne gledaju  - ne mogu u punoj meri da shvate.
ali meni, koji pratim pomno stvari od osnivanja, redovno svih ovih 5 godina, sve jasnije se javlja da je ovaj forum – i poznanstva stvorena preko njega, i projekti rođeni ili začeti ili bar nagovešteni preko njega – na suštinski način uticao na neke tokove ne samo u domaćoj fantastici i hororu, nego i mnogo šire.

kad samo pomislim koliko sam dobrih prijatelja upoznao baš preko ovog foruma, koliko kontakata ostvario, koliko ideja dobio, najrazličitijih poslova dogovorio, najzad, koliko knjiga prodao ;) itd. itd. mogu samo da kažem, štagod o tome mislila baba jaga ili bilo ko, da je to bilo A TIME WELL SPENT!

sad, dal sam i ja ponešto doprineo ovom forumu (osim golom masom postova) – to nek kažu drugi, i treći, i četvrti...
:?:

sivka

Quote from: "Ghoul"
kad samo pomislim koliko sam dobrih prijatelja upoznao baš preko ovog foruma, koliko kontakata ostvario, koliko ideja dobio, najrazličitijih poslova dogovorio, najzad, koliko knjiga prodao ;) itd. itd. mogu samo da kažem, štagod o tome mislila baba jaga ili bilo ko, da je to bilo A TIME WELL SPENT!

Ovo je potpuno tačno.

sad, dal sam i ja ponešto doprineo ovom forumu (osim golom masom postova) – to nek kažu drugi, i treći, i četvrti...

Bez obzira što se ne slažem sa nekim stavovima koje si izneo na forumu, mislim da si ti dao veliki doprinos kako druženju (ti i ja se nismo nikad družili a verovatno i nećemo) već si i kroz rad na forumu doprineo razvoju teorije žanrovske književnosti. Vrlo često si svojim provokacijama naveo ljude da se upuste u rasprave koje su (ipak) dovele do nekih/bitnih rezultata.

I još nešto.
Volela bih da i kad otvoriš svoj sajt i forum, nastaviš da postuješ ovde.

s poštovanjem
Sivka
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Ghoul

Quote from: "sivka"I još nešto.
Volela bih da i kad otvoriš svoj sajt i forum, nastaviš da postuješ ovde

ne verujem da ću se posle 5 godina tako brzo i naglo odvojiti od svog prvog mesta zločina; u svakom slučaju, biću ovde dok god je društvo dobro (da ga kvarim)!  :!:

lilit

Едит: није дипломски, него магистарски или већ шта дају сад по Болоњи...

ovaj zstef postao opasan (ili nalazim znacenje tamo gde ga nema :wink:).
sta uradi horor od coveka!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

zstefanovic

Све си од значења сама учитала, мајке ми...

(И је л' ово стварно нема смајлија-анђела на ЗС?!)

Джон Рейнольдс

Quote from: "crippled_avenger"Ghoule, čestitam 10 000. post. Prošli smo zaista svašta, kada pogledam datume registracije....

Čekaj bre, sad je 30. sept, 2:32h i kod Ghoula piše - 9999.

Dakle, čeka se.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

zstefanovic

Quote from: "Ghoul"...sve sam ubeđeniji da je OVAJ FORUM

Мислим и ја врло слично.

Quote from: "Ghoul"sad, dal sam i ja ponešto doprineo ovom forumu (osim golom masom postova) – to nek kažu drugi, i treći, i četvrti...

Јеси, брате, јеси. Ево и ја званично, и пуна срца, без оклевања кажем.

Али, ајде, немој сад гњавити, већ направи један пинг на овом месту, па да виртуелно пијемо и мезетимо....

Alexdelarge

Vidite kakav je to horor fanatik...dok smo mi u iscekivanju jubilarne poruke on pravilno dozira napetost i drzi nas u stanju emocionalne nesigurnosti,strpljivo cekajuci da poentira,a nama utrobe sledjene,a lica izoblicena od straha.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

angel011

Quote from: "Alexdelarge"nama utrobe sledjene,a lica izoblicena od straha.

Kome?

Ne znam kakvo mi je lice jer mi ogledalo nije u blizini, ali utroba mi svakako nije sledjena, udobno varim dobar obrok.  :lol:
We're all mad here.

Alexdelarge

Quote from: "angel011"
Quote from: "Alexdelarge"nama utrobe sledjene,a lica izoblicena od straha.

Kome?

Ne znam kakvo mi je lice jer mi ogledalo nije u blizini, ali utroba mi svakako nije sledjena, udobno varim dobar obrok.  :lol:

Dobar obrok? :shock: Pa ti si ogrezla u luksuz.Ko danas tako zivi? :evil: ...a u ogledalo nemoj da se ogledas,Basara je tu u pravu kad kaze da je ono medij shizofrenije...i zbilja ko posle ogledanja oseti samodopadljivost  taj je potonuo u egoizam. :evil:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Mixitron M. Storm

Gulina čeka ponoć, k'o i svi gotski hororičari  :evil:

Ghoul

da komemorišem trenutak, jer neće trajati vječno!  :cry:

Mixitron M. Storm

BladeRunner

Neka je srećno! Pa da čestitamo i kad bude 20 hiljada. Pozdrav.
All those moments will be lost in time like tears in rain.

Bab Jaga

to je jedna tužna i gorka priča kojom neću da kvarim ovaj svečarski topik, a nije mi ni u interesu da to obznanjujem, za sada.
napisani materijal iz te verzije neće da se baci, ali NEĆE završiti u magistarskom već u nekoj drugoj vrsti texta.

a što kaže dimbo, svašta smo prošli, jeste.

sad pomalo žalim što sam u onom intervjuu za GRADINU za bobanovo najveće postignuće proglasio MONOLIT.
sve sam ubeđeniji da je OVAJ FORUM zapravo još važnija stvar, i da to ljudi koji ovde svraćaju samo radi malo zabave trenutnim prepucavanjima i radi malo preporuke za to koji divx da gledaju/ne gledaju  - ne mogu u punoj meri da shvate.
ali meni, koji pratim pomno stvari od osnivanja, redovno svih ovih 5 godina, sve jasnije se javlja da je ovaj forum – i poznanstva stvorena preko njega, i projekti rođeni ili začeti ili bar nagovešteni preko njega – na suštinski način uticao na neke tokove ne samo u domaćoj fantastici i hororu, nego i mnogo šire.

Nisam rekla da nisi doprineo ovom forumu, ti i Boban ga držite u savršenoj ravnoteži, ali nije ti palo na pamet da je meni više brine tvoja dobrobit od dobrobiti foruma i forumaša. Ali ako si sretan s ovim, tko sam ja da prigovaram...
Ghoul fhtagn!

Meho Krljic

Ganut sam Babinim, uostalom očekivanim izlivom emocija.  :lol: