• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Rush Hour 3/Gas do Daske 3

Started by ..., 01-10-2007, 15:16:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

Sta cu kad volim Jackie Chana, on je po meni najveci komicar danasnjice u fazonu 20tih godina proslog veka i Kitona i Caplina, iako je Jackie iz Hong Konga a ne  Holivuda.

Film je super ako hocete da se smejete i pustite mozak na otavu. Publiku nisu sacinjavali samo klinci od 12-15, mada ja priznajem da sam infantilan ponekad. Film sacinjava geg za gegom zacinjen akrobacijama i fantasticnim kaskaderskim tackama, prica je tipicna tj. mozda i plitka ali... ovo je stvar za zabavu, a ne Mihalkov ili Bergman.
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Tex Murphy

Dijelim tvoje voršipovanje Džekija Čena, koji je munja i kao komičar i kao borac i kao kaskader, ali njegovi američki filmovi (uključujući serijal Rush Hour) teško mogu da se mjere sa remek-djelima koja je snimao u domovini i Australiji. Šta je sve tamo radio, ono je ludnica bila...
Inače, čini mi se da trojka ima manje humora od prethodna dva dijela, ali i dalje je zabavna za gledanje (ako ignorišemo povremene kretenske ispade američkog patriotizma, nabijem ih bolesne).
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

...

Ok, prvi filmovi tipa Drunken Master II ili Dragons Foreveer ili Wheels on Meals su mozda bili bolji ali ovo mu je bila ulaznica za top liste blockbustera. Meni je mozda omiljeni Projekat A prvi deo, dobra kombinacija humora i kung fua.
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Ugly MF

Quotiram obojicu i slazem se sa svime,pogotovu scena iz Projekat A kad se nabode na biciklu ,a njoj ispalo sedlo!

I jos jednom pozdravljam svako pljuvanje po americkim citatima o njiovom domoljublju... 8)