• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gay bomb

Started by S., 05-10-2007, 22:30:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S.

Elem, ovogodisnji Ig nobel za mir dodeljen, pomalo na nevidjeno USA - za razvijanje tzv. Gay bomb. Sorry za link ka Wikipediji, svi navalili na zavnicnu stranu Anala nemogucih istrazivanja cije se stranice otvaraju  sporo do bola, ali da, tamo pise izmedju ostalog i: "... Wright Laboratory won the 2007 Ignobel Peace Prize for "instigating research & development on a chemical weapon--the so-called 'gay bomb'--that will make enemy soldiers become sexually irresistible to each other." However, Air Force personnel contacted were not willing to attend the award ceremony at Harvard University's Sanders Theater to accept the award in person."

Ghoul

fina ideja, ali ova je još bolja:

Another idea was to develop a chemical causing "severe and lasting halitosis", so that enemy forces would be obvious even when they tried to blend in with civilians.

In a variation on that idea, researchers pondered a "Who? Me?" bomb, which would simulate flatulence in enemy ranks.

Indeed, a "Who? Me?" device had been under consideration since 1945, the government papers say.

However, researchers concluded that the premise for such a device was fatally flawed because "people in many areas of the world do not find faecal odour offensive, since they smell it on a regular basis".

ova bi u srbiji bila potpuno neuspešna i nedelotvorna, tj nezamijećena!
https://ljudska_splacina.com/

Truba

nešto kontam
ta vojska pravi razne bombe i bojne otrove
nervne gasove
proljev gasove
evo i gej bombe

ali neki dan... spopala me obična štucavica...

čovječe ništa ne možeš raditi... :oops:
eto im ideja

pogotovo za ratove gdje je preciznost bitna a ne kao u staršip trupersima bitno je da pritisneš dugme

štucanje bi izbacilo sve snajperiste iz stroja  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

S.

Vidi, vidi... zanimljivo "...A hiccup bout is any episode lasting more than a few minutes. If hiccups last longer than 48 hours, they are considered persistent or protracted. Hiccups lasting longer than one month are termed intractable. The longest recorded attack is 6 decades.... Prolonged attacks are a more serious phenomenon and often a diagnostic dilemma. These attacks have been associated with significant morbidity and even death.... Overall incidence of hiccups is equal between males and females; however, protracted and intractable hiccups occur more frequently in men (82% of cases)."

Inace, na stranicama AIR-a danas kaze:

The 2007 Ig Nobel Prize winners
October 5th, 2007

This web site has groaned, bent, and buckled under the load of so many people trying to see it. We are working to fix this Improbable problem. Please bear with us... we will have it working again soon (we fervently hope!) In the meantime, here's a link to the Wikipedia summary of the new winners.

@Ghoul

Who, me? je bazirana na jos ponekoj pogresnoj pretpostavci - da smrad mozak uvek identifikuje kao maltretirajuci miris, a rekla bih da se na razne smradove svi homo sapiens-i vrlo brzo privikavaju...

Meni se pak cini da nema sanse da Gay bomb pravi selekciju izmedju "nasih" i "njihovih" Bilo bi zabavno videti demonstraciju na npr. skupu politicara?

Ljuba

QuoteMeni se pak cini da nema sanse da Gay bomb pravi selekciju izmedju "nasih" i "njihovih"

Po principu - vodite ljubav a ne rat?  xrofl

QuoteBilo bi zabavno videti demonstraciju na npr. skupu politicara?

To mu dodje k`o neka zamena za obrazovni program, a?  :roll:

S.

Ne znam, ali cini mi se tesko. Svakako bi bilo R rated...

Ne znam da li i dalje ide kao zabava. Ako se potrazi malo vise na Mrezi sta ima, dodje se i do Sunshine Project-a i u odeljku "Non-Leathal" moze da se pogleda celi predlog (Frequently Downloaded), sa sve Ghoul-ovim pomenutim Who me?  predlogom.  Fascinantan proposal tih ljudi iz Wright Lab-a...