• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Sajam knjiga, 22. 10. - 29. 10.

Started by marlowe, 13-10-2007, 12:32:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marlowe

Blizi se Sajam knjiga, pa evo topica za sve novosti, izdanja, sadrzaje i ostalo vezano za strip sto ce tamo da se desi. Sastanci, rastanci, popusti, zakazane tuche, sve to moze i treba da bude na jednom mestu kako bi bilo korisno.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

jeremiah

Quote from: "marlowe"Blizi se Sajam knjiga, pa evo topica
Ovo će mi bez sumnje pomoći jer vidim da nema šanse da nađem bar jedan slobodan dan ...
:: orange is faster color ::

Man Of Steel

Quote from: "jeremiah"[
Ovo će mi bez sumnje pomoći jer vidim da nema šanse da nađem bar jedan slobodan dan ...
Pa za sta je Bog izmislio SLOBODAN DAN!? :lol:
When ever you need hard center i will be there

jeremiah

Quote from: "Man Of Steel"
Slobodan dan sam potrošio na Metabarone 2  :)

Man Of Steel

Quote from: "jeremiah"
Quote from: "Man Of Steel"
Slobodan dan sam potrošio na Metabarone 2  :)
Ih, tezak izbor... :D

Alex

Dobro jel ima šta od novih domaćih strip izdanja?

Hoće li BP izbaciti neki od najavljenih naslova u toku sajma, kao prošle godine ili...?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

SuperGoof

Jel' neko kupio nesto? Ima li interesantnih stvari (starih i novih)? Ja cu verovatno da budem tamo u cetvrtak. Kakvo je stanje u Platou?
We ain't getting any younger, you know!

Man Of Steel

Quote from: "SuperGoof"Jel' neko kupio nesto? Ima li interesantnih stvari (starih i novih)? Ja cu verovatno da budem tamo u cetvrtak. Kakvo je stanje u Platou?
Jap.
Plato i mene interesuje, ali i Darkvud i jos neke veče izdavacke kuce koje se bakcu stripovima.

DušMan

Ima u Platou dosta dobrih stvari. Klasika u vidu police Alana Moora, police Gaimana, police Batmana, police Star Warsa, ormana sa mangama, ormana sa Francuzima (neki bi mozda rekli i "Francuski orman")... Naravno, klasika je i nerazumno nabavljanje trejdova po principu dajte prvi broj, pa sesti, pa deseti. Sve cene koje stoje su bez popusta, koji je valjda aktuelan za svaki strip, i uglavnom je oko 10-20%, pa se nesto zaista moze nabaviti jeftino. Primer: prvi trejd Fablesa je oko 500 dinara. Moze da se nadje nesto zanimljivo.
Dobro je i sto refiluju prodate albume, tj. ocigledno imaju zalihe.

Kod IPSa ne kupovati novu posiljku stripova posto su bezobrazno skupi (vec pomenuh negde na ovom forumu: Transmet, drugi trejd - neverovantih 1600 dinara!!!).
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Djole

U Platou - izbor BD-a jadan, ili ništa novo nisu naručili za sajam, ili im još nije stiglo; izbor mangi - meni ne previše interesantan; izbor amera - DC/Vertigo jak (ali bez Showcasea), Marvel u vidu Essentialsa jak, ali slabiji kada su regularni trejdovi u pitanju, Dark horse solidno, ostalo - mestimično.
"THAT is why they call me The Decorator."

milan

Quote from: DjoleMarvel u vidu Essentialsa jak, ali slabiji kada su regularni trejdovi u pitanju, quote]

Pa to zato sto je gaddem Death Wish sa ovog foruma prvo prepodne pokupovao sve, a posle mi slao SMS poruke da se hvali!!!  :cry:

marlowe

LOM je izbacio novo izdanje u svojoj Underground ediciji, u pitanju je kolekcija Kakav svet 2 Roberta Kramba.
Format B5, meke korice, 160 strana, c/b.
Materijal iz 1970-ih, uglavnom iz Bijou Comixa.
Prevod - MAESTRALAN.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

SuperGoof

Quote from: "marlowe"LOM je izbacio novo izdanje u svojoj Underground ediciji, u pitanju je kolekcija Kakav svet 2 Roberta Kramba.
Format B5, meke korice, 160 strana, c/b.
Materijal iz 1970-ih, uglavnom iz Bijou Comixa.
Prevod - MAESTRALAN.

Koliko kosta?

Djole

Quote from: "milan"Pa to zato sto je gaddem Death Wish sa ovog foruma prvo prepodne pokupovao sve, a posle mi slao SMS poruke da se hvali!!!  :cry:

Zlotvor!  :mrgreen:
"THAT is why they call me The Decorator."

DušMan

Quote from: "SuperGoof"Koliko kosta?
450 dinara.

jeremiah

Alo ljudi  :?  
mi na ovom topiku treba da dobijemo obavestenja sa sajma knjiga, znaci BP, Marketing i ostali ...

kraken

Na standu bp-a je prodavac bio iznenadjen mojim pitanjem kad se ocekuju novi stripovi i rece mi da koliko on zna nista novo nece izaci do kraja sajma  :P

jeremiah

Quote from: "kraken"Na standu bp-a je prodavac bio iznenadjen mojim pitanjem kad se ocekuju novi stripovi i rece mi da koliko on zna nista novo nece izaci do kraja sajma  :P
... 'ajde !?

SuperGoof

Quote from: "DušMan"
Quote from: "SuperGoof"Koliko kosta?
450 dinara.

Thanks! :) Kupujem!

kraken

Quote from: "jeremiah"
Quote from: "kraken"Na standu bp-a je prodavac bio iznenadjen mojim pitanjem kad se ocekuju novi stripovi i rece mi da koliko on zna nista novo nece izaci do kraja sajma  :P
... 'ajde !?

Ma kad ti velim...

Death Wish

Quote from: "Djole"
Quote from: "milan"Pa to zato sto je gaddem Death Wish sa ovog foruma prvo prepodne pokupovao sve, a posle mi slao SMS poruke da se hvali!!!  :cry:

Zlotvor!  :mrgreen:

8)

A sada uzivam listajuci ih sve po malo....

inace 30 days of night kosta 950 din. (prvi trejd)

a uzeh i Marketprintovog Bluberija - 750 din.
prve tri epizode...
izlazice dva albuma godisnje... sto nije lose - bar znamo da ce biti po 6 epizoda Bluberija godisnje, a ne nesto sporadicno kako je bilo sa XIII, Komancom...
Inace papir je bezveze, pa deluje bledje, ali crno-belo mi uopste ne smeta...

uzeh i prvu knjigu sa prve tri epizode Modesti Blejz...
Pol Kerzi ne oprasta!

Vladimir

Quote from: "jeremiah"Alo ljudi  :?  
mi na ovom topiku treba da dobijemo obavestenja sa sajma knjiga, znaci BP, Marketing i ostali ...
Evo:

Zrenjaninski strip almanah mozete naci jos samo na standovima Pop Kulta, Natrona (prvi sprat hale 14), Narodne biblioteke Žarko Zrenjanin, Leo Komerca (prizemlje hale 14), Darkwooda, System Comicsa i Platoa.

Uskoro u knjižarama: Mamut, IPS, Stubovi Kulture...

Na svim štandovima gde se nalazi Almanah ima bar po dva plakata sa reklamom...  :lol:

SuperGoof

Pitanje za DusMana:

Da li je bio Emitorov Dilan Dog da se kupi na sajmu? Ja ga ne videh. Nije valjda da se prodao! Mogu li to nekako da nabavim?

SRX

Quote from: "SuperGoof"Pitanje za DusMana:

Da li je bio Emitorov Dilan Dog da se kupi na sajmu? Ja ga ne videh. Nije valjda da se prodao! Mogu li to nekako da nabavim?
Bio je! Video sam ga, ali ne sećam se gde.
"I medju njima se vodio ovakav razgovor."
K. Hamsun

DušMan

Kao sto rece SRX, bilo ga je.
Stand System Comicsa je imao neku malo kolicinu, no moguce da ju je rasprodao.
No brige nemaj, trebalo bi da iduceg meseca bude nekakva mogucnost da kupis od mene licno u Nisu. Bice obznanjeno javno na vreme.

kraken

Jel ima naznaka dal ce izaci neki od najavljenih novih bp-ovih stripova (konstantin 2, 100b 2 ...) do kraja sajma ili stvarno nema nista od toga?

SuperGoof

Quote from: "DušMan"Kao sto rece SRX, bilo ga je.
Stand System Comicsa je imao neku malo kolicinu, no moguce da ju je rasprodao.
No brige nemaj, trebalo bi da iduceg meseca bude nekakva mogucnost da kupis od mene licno u Nisu. Bice obznanjeno javno na vreme.

Svaka cast, svaka cast! Obavezno kupujem!

jeremiah

Quote from: "DušMan"
Stand System Comicsa
Da li je neko video 6. poslednji album serijala Bič Božji Alexe Gajića ?

DušMan

Man Of Steel

Jap. Dosta dobro izgleda, uostalom kao i svi predhodni.