• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Divlja Magija br. 12

Started by milan, 16-10-2007, 16:46:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

milan

Za koji dan...
Crta i boji Bojan (neunistivi dechkonja) Vukic

sivka

Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Man Of Steel

Uskoro, uskoro pa valjda ce...uskoro...
Sjajni radovi svestranog Bokija!
When ever you need hard center i will be there

Man Of Steel

Nova Magija nova uzbudjenja...
Cim sam cuo vest o novom broju biciklom (!!!) sam se odvezao do trafike po ovoj hladnoci i docepao se novog broja a u njemu...Ko nije procitao neka preskoci ovaj moj post cisto radi odrzavanja neizvesnosti kada bude citao (a verujte mi neizvesno i napeto do maksimuma!)

1.) Pocevsi od korice koja u prirodi izgleda neverovatno lepo prica se razvija u neverovatnom smeru. Sazeta je nema razvlacenja i ponavljanja jednostavno tece kao Morava ili mozda Avaron... :wink:

2.) Razresila se i dilema oko Badoga. Nije preziveo i njegova dusa je odplovila u reku Taru... Oblik koji je dusa odabralo izuzetno je zanimljiv i pomalo patetican ali ipak dirljiv... Adana pati za neostvarenom ljubavi ali njega nema...

3.) Bojan Vukic, svemoguci covek je ovaj broj uradio na zapanjujucem nivou. Dalo se ocekivati da ce se tu i tamo malko fusariti zbog zurbe ali ne. Posao je odradjen kao nikada do sada a kolor... E kolor je praznnik za oci! Boki bi od sada trebao da prima duplu platu i da nastavi da boji strip ( ok sada sam se zamerio koloristi jel tako? :shock:  he,he)!

4.) Prica oko demona i paralela koja je nacinjena oko cele stvari sa Hargemom je uradjena na fenomenalan nacin. Prica o Hargemovoj patnji, bolu koji je osecao i koji oseca tako je vesto prepletena da se na pojedinim mestima zaista pitam jeli je radnja u proslosti ili ne... Milanovo neponovljivo majstorstvo...

5.) Kada se demon pojavio i ispricao svoju pricu o prokletstvu koje vuce, o prelazima i zadacima koje daje smrtnicima zapalila je akciju stripa, onda malo umrtvila i na kraj uje skinuo kapuljacu i pokazao lice Kovalskom... Adam iz buducnosti!!! Proklet bez moci, osudjen da luta svetovima trazeci za sebe spas i iskupljenje, ludak vecnosti dosao je po svoje. Po divlju magiju. Hoce da nacini kolosalni sudar proslosti, sadasnjosti i buducnosti i da zbaci prokletstvo. Kakav zaplet a kakav nas rasplet ceka a tako mala prica... :shock:

6.)Tragaci koji imaju isti zadatak kao i Krejton dosli su na Geu!!! NJih cetvoro ce se najverovatnije susresti u narednom broju. A sta ce se desiti u tom susretu? Ili cese privremeno zdruziti radi unistenja Krejtona, ili pobiti medjusobno, ili ce Milan smisliti nesto trece (sto je i najverovatnija varijanta)... Sve u svemu mnooogo materijala stvorenog ni iz cega...

7.) Moram i da se malko pohvalim...
   U par navrata demon je oslovio Hargema metalnim covekom!!! Primecujete slicnost sa licnosti koja kuca ovu poruku!!?? A da ne ispadne da sam paranoican to se desilo i u proslom broju? Pa uticem li makar podsvesno na Milanovu psihu? Bilo bi krasno da da a i ako nije pravicu se da jeste... :wink:

8.) U pismima fanova naceta je pored standardnog hocemo predplatu, nagradni konkurs, free cd i postere, tema o kros overu. Milan je rekao da jos traga za idejom sto me je malo uplasilo... Pa Milane jesi li nasao model koji nam treba za famozni kros over ili i dalje lutas izmedju?!! :shock:

9.) Pohvalio bih i crteze koji su objavljenji u ovom broju. Stvarno su sve bolji i bolji iz broja u broj a najlepse od svega je to sto fanovi salju podsku omasovljavanju stripa kod nas sto kazuje da trziste sazreva... Svaka cast ljudi!

10.) Ah umalo da zaboravim! Pomenute su i nekakve karte, igra tako nesto, a Milan je rekao da nesto mute... pa kada da ocekujemo jos jedan talas zaraze koji Luxor sprema?

I izmedju cekanja od ovog do sledeceg broja ostaje nam uteha zvana Faktor 4 ( izasla je i korica koja izgleda sasvim pristojno ali ne i spektakularno) u kome nas takodje ocekuje rasplet spektakularne price koja je sjajna podloga za ono sto nas ceka...
When ever you need hard center i will be there

milan

Quote from: "Man Of Steel"
7.) Moram i da se malko pohvalim...
   U par navrata demon je oslovio Hargema metalnim covekom!!! Primecujete slicnost sa licnosti koja kuca ovu poruku!!?? A da ne ispadne da sam paranoican to se desilo i u proslom broju? Pa uticem li makar podsvesno na Milanovu psihu? Bilo bi krasno da da a i ako nije pravicu se da jeste... :wink:

Pa Milane jesi li nasao model koji nam treba za famozni kros over ili i dalje lutas izmedju?!! :shock:

Pravi se da jeste, Gvozdeni, pravi se da jeste...

Ideja za krosover postoji, i na celoj stvari radim sa Death Wish-om sa ovog foruma, inace starim fanom G. Tesle i ostalih stvari od pre deset godina... Dakle, razresice se sve oko starih junaka, povezace se prica Faktora i Tesle, i DM i svih ostalih stvari koje smo ikada radili... :wink:

Djole

Hoće li imati "Crisis" ili "War" u naslovu? :wink:
"THAT is why they call me The Decorator."

milan

Quote from: "Djole"Hoće li imati "Crisis" ili "War" u naslovu? :wink:
Tesla Crisis Magic War Factor!!!
Whose side are you on?

Meho Krljic

Pa posle spinoffovi!!! Generation T baš ne bi išlo, ali moglo bi 'Tesla: Generations' ili 'Factor - Beyond Four'.

No Dice

Quote from: "Meho Krljic"Pa posle spinoffovi!!! Generation T baš ne bi išlo, ali moglo bi 'Tesla: Generations' ili 'Factor - Beyond Four'.

Me like! :lol: