• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Strip - nevidljiva umetnost

Started by marlowe, 17-10-2007, 13:13:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marlowe

Strip - nevidljiva umetnost

Pod ovim naslovom od srede 17. 10. u Art klinici u Novom Sadu (Grčkoškolska ulica) počinje serija predavanja i tribina na temu stripa. Predavanja će držati poznati novosadski autor stripa i ilustrator Đorđe Milović, u istom terminu svake druge sedmice. Prvo predavanje počinje 17. 10. u 19.00 časova.
See ya!
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

zstefanovic

Је л снимате ви то? Дајте транскрипте за Растка. То би могла бити и лепа књигица.
Свест је екран. Време је тачка. Рат је наслеђен. [,,Веригаши"]

sivka

Quote from: "marlowe"Strip - nevidljiva umetnost

Pod ovim naslovom od srede 17. 10. u Art klinici u Novom Sadu (Grčkoškolska ulica) počinje serija predavanja i tribina na temu stripa. Predavanja će držati poznati novosadski autor stripa i ilustrator Đorđe Milović, u istom terminu svake druge sedmice. Prvo predavanje počinje 17. 10. u 19.00 časova.
See ya!

Divota!!!
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Meho Krljic

Pošto ja neću biti tamo, da li neko može da mi kaže na kojoj se tezi temelji naslov (serije) predavanja? U kom smislu je strip, kao vizuelna umetnost 'nevidljiv'? Kao, ne prepoznaje ga akademija, ili nešto drugo?

Ghoul

to je 'umetnost' u kojoj nema umetnosti, pa je zato nevidljiva!
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  Suehiro Maruo te posmatra kroz moje oči i smeje se jer zna da se šališ.