• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta sam lijepo/so-so/ružno od serija gledao...

Started by Will-O'-The-Wisp, 29-10-2007, 16:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

DušMan

Alkatraz je ispao još dosadniji od Losta.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Truba

Quote from: SVAROG on 05-01-2012, 13:43:16
Ja sam!
Serija je pravi atipicni biser!

nisam zadovoljan prvom sezonom jer epizode traju čak 90 minuta  :?
sva sreća ima ih samo 4  :idea:
pravi mali TV filmovi
ne znam odakle im ideje za ono ludilo  :shock:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

DeHickok

Pogledao sam prve dve sezone "The Vampire Diaries". Poprilicno zanimljiva serija ako je gledate tehnikom koju sam ja primenio. Tehnika je veoma jednostavna, obavezno pogledajte prvih i poslednjih 5 minuta svake epizode. Ostatak epizode gledajte po principu fast rewind-a...napr. kada naidju "teski" tinejdzerski ljubavni problemi (dal' ce neko(neka) da se zapati(zvalavi) sa vampirom, vukodlakom ili ne daj Boze nekim obicnim smrtnikom xremyb ) samo  to preskocite (napr. 3,4 minuta) i vec cete naletiti na nesto dovoljno interesantno u trajanju od bar dva minuta. Zato i ne cudi da sto sam 40-ak epizoda pregledao za nekih 10 sati efektivnog gledanja (doduse, kod prve sezone koristio sam i tehniku preskakanja i kompletnih epizoda jer sam sticajem okolnosti pogledao neke delove na TV Prva, i pozitivan utisak koji su ostavili bese i glavni razlog sto sam uopste i pomislio da ovo vredi gledati)  . Naravno neke epizode sam pogledao i u celosti :).
Mitologija serije je prilicno zanimljiva i pravo je cudo kako su scenaristi uspeli da tu prilicno i u sustini smesnu preistoriju prikazu dovoljno uverljivo (zbog cega svi dolaze u taj gradic Mystic Falls). Glumci su manje vise o.k. i veoma lepi za gledanje :) (ne secam se serije koju sam ja pratio a da u kastingu ne postoje ne manekenske osobe  xcheers ). Sem tog odstupanja od "pravila" ono sto mi prija je da u ovoj seriji i crnci mogu biti negativci  :-? :lol: , a ono sto me je opet pozitivno iznenadilo je sto u seriji ne postoji, sada gotovo obavezan trend u tinejdz serijama,  gej lik (bio vampir, vukodlak, vestica  ili smrtnik :)) sto jos vise cudi ako znamo da je Kevin Vilijams tvorac ovog serijala (sto ne znaci da citava serija ne odise odredjenim smekom  :roll: :wink: ). Da me ne bi neko pogresno shvatio nemam nista protiv crnaca i ostalih ;) ali ne volim kada se tzv. politika  korektnosti na silu ubacuju samo da bi eto nesto bilo "politicki korektno". Ocena serijala na skali od jedan do deset je uprava ta, od 1 do 10, u zavisnosti na koju scenu naletim  xrofl
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

Agota

Meni je to ko true blood -samo za decu.

Dvojica su ne znam kako se zovu. Jedan je dobar a jedan je los! Il je jedan los a kao postane dobar, il onaj drugi dobar onda postane los! ja kad  objasnim ko ne bi gledao zar ne ??
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

DušMan

Ugly MF

JA naterao sebe prvo na Amersku verziju Being Human, posto je kraca, dosad manje epizoda izaslo, a posle cu UK, cisto onako.....

Interesantno da ovo je moglo da ne bude limunada, ALI....na silu ubacivanje patetike, cisto zato sto je za NorthAmericans.... i to poneki put kao da je za zesce mentalno retardirane...
Ali dobro, procentualno malko toga ima, zavisno od stepena vase tolerancije na to....

Джон Рейнольдс

Покушао сам да гледам "Алкатраз" и не делује обећавајуће. Види се да реч о покушају рециклаже успешне идеје, али већ у старту све толико шкрипи да чисто сумњам да ће успети да се одлепи, а још више сумњам да ћу успети да се изборим са више од две-три епизоде. Да је ово снимљено пре 15-20 година, био би хит, али сад све то делује прежвакано и већ виђено. Оно што је Breakout Kings за Prison Break, то је Alcatraz за Lost.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

crippled_avenger

REV. Jamesa Wooda i Toma Hollandera je vrlo efektna komedija o anglikanskom svešteniku u Londonu i njegovom snalaženju u urbanom miljeu u kome crkva više ne igra značajnu ulogu, Sama postavka u kojoj Tom Hollander igra sveštenika jedne izuzetno liberalne crkve daje zanimljive rezultate jer se humor ne može bazirati na sukobu rigidne dogme i savremenog sveta. Otud zapravo REV. pre svega stoji kao priča o snalaženju jednog simpatičnog dobrice, u suštini gubitnika, u svetu koji pokušava da popravi.

Tom Hollander je ko-autor koncepta i serija je bazirana na njemu a upečatljivu rolu ostvaruje veteran Simon McBurney kao starešina glavnog junaka.

U drugoj sezoni kao script editor javlja se Sam Bain, autor PEEP SHOWa, FRESH MEATa i sličnih sitkoma pa je i ton nešto bliži čistoj komediji.

Seriju je režirao Peter Cattaneo, iskusan reditelj sa holivudskom karijerom i to svakako doprinosi utisku da REV. nije previše opterećen žanrovskim konvencijama. Rezultat toga je da je REV. serija o liku a ne serija u kojoj je lik u funkciji žanrovske postavke. Meni je u ovom slučaju to bilo vrlo prijatno, ali razumem i one kojima REV. može biti nedovoljno smešan.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Josephine

Quote from: SVAROG on 02-01-2012, 09:37:30
Ima novi Sherlock!
Epizoda 1 sezona 2!

I treća u najavi. Kultna u startu.

Ugly MF

Ljudi!
Nova sezona "SPARTACUS" !!!

Treba li ista vise pisati?

Melkor

Quote from: D. on 19-01-2012, 19:21:27
I treća u najavi. Kultna u startu.

Jelena je u fazonu da nece da gleda 3. sezonu. "Kako moze ovaj Sherlock bez ovog Morijartija?" :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

scallop

Malo sam zbunjen. Na RTS 1 gledam već drugu epizodu TV serije Milennium. Prvu sam gledao slučajno, a drugu kad sam shvatio da je to serija. Surovo, prljavo, često vrlo trapavo, ali koncept je jako dobar. Zgodno je i videti kako male Đokice u Evropi pariraju američkoj dominaciji.

Da li je to iko pogledao?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

pokojni Steva

Prvi film me je efikasno odbio od daljeg praćenja serijala. Razvučeno i uglavnom sve već viđeno.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

DušMan

Neću puno pomoći time što ću reći da se serija prikazivala na Pinku krajem 90ih i da mi je tada bila jako draga i simpatičina. Doduše, ja sam tad baš bio dete, pa je pitanje koliko me treba ozbiljno shvatiti.

Ono što sam najbolje zapamtio je samo finale serije, gde se nešto silno izdešava (da ne otkrijem Scallopu previše), a muzička podloga u formi Horses od Patti Smith razbija koliko je dobro "legla".

Spojleristično, svakako:
Patti Smith in Millennium

pokojni Steva

Sad sam ja malo zbunjen. Čekni der, pričamo o onoj švetskoj knjiga/film trilogiji, ili...
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

DušMan

Hm... Možda je stvarno reč o zabuni koju je Scallop prouzrokovao time što je upotrebio termin "tv serija". :)
TV serija je ta iz 90ih (Kris Karter i ostala X-files ekipa), a ovo su sad neki švedski akcioni filmovi po kojima Fincher snima rimejkove.

scallop

Opet ja kriv! Do sada sam gledao nešto od dva komada. Isti glavni likovi, ista priča kao podloga. Nije Milenijum koji smo gledali kao nastavak X fajla. Švedski. Brutalno evropski. Prva priča je "Čovek koji je mrzeo žene", druga se više bavi "rodoslovom glavne junakinje".
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

DušMan

Zabuna je do mene, jer ste se ti (uh, Vi?) i Steva očigledno savršeno razumeli pre mog padobranstva. Pardoniram. :)

scallop

Mene je iznenadilo to što toliko odudara od američkih i engleskih serija.

Plut

Što bi to bilo iznenađenje? Ja sam ovako nešto i očekivala i raduje me što je tako. Doduše, od polovine prvog dela pa do kraja sam se malko razočarala, od drugog nisam očekivala baš njen rodoslov, bilo bi bolje da je opet neka druga priča u pitanju. Verovatno ću gledati i US verziju, samo da bih se uverila da će to biti napucanije, ali mnogo lošije.
No, Šveđani nisu odstupili od uobičajenih i priželjkivanih sastavnih delova, svega imamo, nasilja, seksa, ljubavi, golotinje, jurcanja automobilima, lezbejstva, ubistava, emocija i tsl. Recept za uspeh?

scallop

Kakva US verzija? Ne razumem. :shock:  Ako misliš na ono što je pomenuo Dušman, to nije to.

Plut

Pa neće, valjda, Ameri prihvatiti nešto dobro na jeziku koji ne razumeju? Prvi deo The Girl with the Dragon Tattoo je već obrađen sa Danielom Kreigom u glavnoj ulozi i Runi Marom. Ako se ne varam, negde u decembru se pojavio.
Ostali delovi su najavljeni za ovu i sledeću godinu.

scallop

Jel' to to? Meni se dopao koncept onoga šta sam gledao, ali ne i izvedba. Nikada na ekranu ili platnu nisam video više ružnih glumaca. :-x  Ta cura sa zmajem je još najbolja. :(

Plut

Slažem se, ali mi uopšte nije smetao njihov izgled, možda mi je najbolje od svega što mi niko nije poznat. Ona mi je, ali skroz, što bi rekli, ono cool lik i dopada mi se kako izgleda. Mislim da su je za potrebe uloge vrlo vešto izabrali.

scallop

Plut, topik za ovo je već otvoren. I američki film je snimljen. I gledala ga je većina odavde. xrofl
Šta mogu kad ja ne čitam topike o filmovima. :(
Ovi švedski su ipak trapavi. Cura jeste odlična, ali, u jednoj sceni nema tog zmaja na leđima. :shock:  Pa, otac joj izgoreo "kao šibica", a posle samo mu uvo fali. Poslednjih 10 minuta u prvom filmu se dešava posle pravog kraja. Da mi to neko servira na radionici dobio bi dvojku. Ili je tu uloženo malo para ili to ne znaju da rade kako treba. Na onom drugom topiku se reditelj žalio što se snima amerski film. Naravno da će sve snimiti što liči na "NIkitu". :mrgreen:  Ja ću sad da prekinem ovde da mi se ne nakači neka zloba.

Plut

Pa dobro, mi pričamo o Šveđanima. Ili je i za to otvoren topic? :oops: xrofl
Nisam čitala romane tako da je vrlo moguće da i tu ima rupa, ali što jes jes, malo je trapavo sve odrađeno. Zaustavićemo se na tome da je ideja ok. :lol:

Ghoul

KLOVN je nešto najduhovitije što sam gledao poslednjih godina – jedna od top-5 najduhovitijih serija koje sam ikada gledao, dakle u rangu MONTI PAJTONA, CRNE GUJE, SAUT PARKA i SIMPSONA (dok su bili smešni)!

http://ljudska_splacina.com/2012/01/klovn-tv-2004-2009.html
https://ljudska_splacina.com/

crippled_avenger

PEEP SHOW, serija koju su kreirali Andrew O'Connor, Jesse Armstrong i Sam Bain, spada u red sitkoma koji su u formalnom smislu doneli priličan iskorak, ali isto tako konsekvence tog iskoraka su prilično ambivalentne.

Na planu postavke likove i mehanizma po kome se PEEP SHOW odvija, reč je o klasičnom sitkomu baziranom na awkward humoru, sa dva različita junaka koja uprkos nepremostivim razlikama ostvaruju buddy hemiju.

Ono što je inovativno jeste rediteljski koncept, naime PEEP SHOW je ispričan kroz niz subjektivnih planova, raznih junaka, što osim vizuelnog osveženja donosi mogućnost unutrašnjih monologa i Armstrong i Bain to dosta koriste.

Međutim, u krajnjem zbiru, takav rediteljski koncept je više neka vrsta ukrasa nego što suštinski menja stvari.

Otud PEEP SHOW pored vizuelne atrakcije pre svega funkcnioniše zahvaljujući tome što glavne uloge igraju odlični David Mitchell i Robert Webb i što Bain i Armstrong nude dobre scenarije. U tom smislu, PEEP SHOW bi sasvim sigurno bio kvalitetan mada ne i toliko upečatljiv sitkom i da je realizovan na konvencionalniji način.

U sezoni ima po šest epizoda, ja sam još u prvoj sezoni pa ćemo videti kako će se stvari dalje razvijati.

crippled_avenger

PEEP SHOW, serija koju su kreirali Andrew O'Connor, Jesse Armstrong i Sam Bain, spada u red sitkoma koji su u formalnom smislu doneli priličan iskorak, ali isto tako konsekvence tog iskoraka su prilično ambivalentne.

Na planu postavke likove i mehanizma po kome se PEEP SHOW odvija, reč je o klasičnom sitkomu baziranom na awkward humoru, sa dva različita junaka koja uprkos nepremostivim razlikama ostvaruju buddy hemiju.

Ono što je inovativno jeste rediteljski koncept, naime PEEP SHOW je ispričan kroz niz subjektivnih planova, raznih junaka, što osim vizuelnog osveženja donosi mogućnost unutrašnjih monologa i Armstrong i Bain to dosta koriste.

Međutim, u krajnjem zbiru, takav rediteljski koncept je više neka vrsta ukrasa nego što suštinski menja stvari.

Otud PEEP SHOW pored vizuelne atrakcije pre svega funkcnioniše zahvaljujući tome što glavne uloge igraju odlični David Mitchell i Robert Webb i što Bain i Armstrong nude dobre scenarije. U tom smislu, PEEP SHOW bi sasvim sigurno bio kvalitetan mada ne i toliko upečatljiv sitkom i da je realizovan na konvencionalniji način.

U sezoni ima po šest epizoda, ja sam još u prvoj sezoni pa ćemo videti kako će se stvari dalje razvijati.

crippled_avenger

JEKYLL Stevena Moffata bio je preteča modernizacije SHERLOCKa koja će uslediti nekoliko godina kasnije. Usvajanju forme SHERLOCKa sa tri televizijska filma po sezoni prethodilo je uvođenje sličnih rešenja u serijama poput WALLANDERa, recimo.

JEKYLL je međutim nastao u klasičnijoj formi BBCjeve serije od šest epizoda i to one ekskluzivnijeg tipa kakve se prave za globalnu eksploataciju u saradnji sa BBC America. Ipak, iako je reč o "uhodanoj" formi, nema nikakve dileme da je Moffatov JEKYLL daleko ispred ostatka slične "konkurencije" i da je reč o odlično osmišljenoj adaprtaciji Stevensonovg karaktera koja uzima u obzir činjenicu da ovaj literarni lik već postoji.

Veština britanskih televizijskih reditelja je u tome da su sposobni da bez problema simuliraju već postignute stileme iz poznatih filmova tako da James Nesbitt u naslovnoj ulozi prevashodno kanališe Jack Nicholsona iz SHININGa.

Gina Bellman, veteranka iz COUPLINGa u ulozi Claire Jackman ipak predstavlja jedan od protipova Moffatovih fatalnih žena koja će kasnije biti prepoznata i u njegovoj interpretaciji Irene Adler.

U ovoj fazi je posle dosta klasično postavljenih televizijskih serija, Moffat već počeo da ima veće zahteve od reditelja i u tom smislu, iako JEKYLL nije na nivou McGuiganovog SHERLOCKa, Moffatova vizija dobila je izvanrednu inscenaciju i tretman u zanatskom pogledu.

Otud se na svim nivoima, JEKYLL može tumačiti kao uvod u SHERLOCKa, Moffatov postupajk je tu i zahtevi od najnovije generacije televizijskog programa je tu - čekalo se samo da SHERLOCK to sve zaokruži u jednom ostvarenju.

Perin

Pre neki dan sam počeo da gledam PSYCH. Ekstra, ali ekstra serija sa dobrom dozom humora koji me osvojio na prvu. U desetoj epki prve sezone sam bukvalno vrištao od smeha kad Šon krene da objašnjava narodu koliko je zvezda u svemiru i ostalo...  :!:

scallop

Evo vam ga Millenium, treći deo, švedski, baš sad na RTS 1. Počep pre deset minuta.

scallop

Oko Millenijuma će biti posla i za Simerijanca. Jedan od zloća iz Sekcije (inače na dijalizi) u jednom trenutku leži na nekom otomanu i razgovara sa drugom zloćom, a iza glave, na komodi novine na ćirilici. Čini mi se "Večernje novosti". :-?

tomat

Pacifik ide na RTS1 svake nedelje, pa ko nije gledao eto prilike.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Petronije

Jel gledao neko The River? Vidim da se pojavila i druga epizoda, a niko ne spominje ovde, deluje zanimljivo.

The River - Trailer [ABC]
Arm the Homeless

Ugly MF

Quote from: Petronije on 08-02-2012, 18:36:52
Jel gledao neko The River? Vidim da se pojavila i druga epizoda, a niko ne spominje ovde, deluje zanimljivo.

The River - Trailer [ABC]

Preteko si me za par sati... bem ti cepanje drva i nabavke UPS-a.....
http://www.imdb.com/title/tt1836195/

Ja inace ne volim te camera wiev proseravanja, ali ovde mi nikako nije smetalo.
Makar su se glumci namucili, shvatili posao ozbiljno i .. i ...
Nema gejeva :lol:!

Ugly MF

Jel moguce da niko ovde ne gleda Grimm?

Jes amerski, itd, limunada, ali je skroz ok!
Ej ima i Silas Weir Mitchell-a koji je takav show -stealer!

DušMan

Ja odustao od Grimma, posle neke tri epizode. Suviše dosadno i glupo.
I suviše deluje kao serija razrađena po motivima onog nesrećnog Dead of Night filma.

crippled_avenger

THE THICK OF IT Armanda Iannuccija je izvanredan britanski sitkom smešten u svet politike u kome se u maniru LARRY SANDERSa prikazuje svet britanske politike, iz vizure zaposlenih u jednom sporednom ministarstvu. Serija ima 14 polučasovnih epizoda u tri sezone, nastaviće se, a imala je i izuzetno uspešan spin-off u filmu IN THE LOOP koji je uspeo da osvoji i nominaciju za oskara u kategoriji scenarija.

Scenario za seriju je pisala prvoligaška ekipa u saradnji sa glumačkom ekipom, među piscima su Jesse Armstrong, Sam Bain i Simon Blackwell. Bilo bi zanimljivo videti koliko su stvari dodali sami glumci.

Glumački osnov serije, svojevrsni Ari Gold ove serije je Malcolm Tucker kog igra Peter Capaldi - on je kao Tonyjev Alaistair samo na kokainu, i paralele sa Arijem su najpreciznije. Iako THE THICK OF IT u sebi nosi dosta inovativnih sitkom rešenja, činjenica da je Capaldi scenery chewer znači da se na kraju ipak sve svede na tradicionalna rešenja naglašene glumačke ekspresije i čestog ponavljanja glumačkih rešenja koja se dovode do savršenstva.

THE THICK OF IT je sitkom sa kojim treba imati strpljenja u toku pilota i onda ubrzo uspeva da se nametne kao izuzetno zabavna stvar, a poznavanje politike je dobrodošlo mada nije presudno da bi se ispratili zaplet i reference.

Iannucci je režirao sve epizode i stil je nova vrsta multicam sitkoma, dakle snima se sa više kamera ali se simulira dokumentaristički stil. U tom smislu, ambijenti su realistični i odlično dizajnirani. Postignut je idealan spoj prostranosti da bi mogao da se postavi mizanscen i ubedljivosti kao da to zaista liči na radno mesto.

U gostujućim, ulogama pojavljuju se glumci koji učestvuju u drugim serijama u koje su umešani ovi autori, kao što su PEEP SHOW, REV. i THE OLD GUYS primera radi.

Ugly MF

Quote from: DušMan on 12-02-2012, 12:20:29
Ja odustao od Grimma, posle neke tri epizode. Suviše dosadno i glupo.
I suviše deluje kao serija razrađena po motivima onog nesrećnog Dead of Night filma.
Ah, moram priznati daje i meni padalo na pamet oko 4, 5 epizode, ali nekako izdrzah, ali mi ovo blize Dylanu nego nesrecni film.
Inace sam pokusao mazohisticke seanse sa Secret Circle, Vampirske Dijareje, Once upon a time, ali ne ide...
Planiram da ne odustanem od Alcatraza, a Breaking Bad nisam ni pocinjao, cekam da se sve zavrsi , pa onda.
Person of Interest je ,khm, dobra , poceli su uber krimosi da se pojavljuju.
Supernatural se vuce, i ajd kad sam dosad, otaljigacu...
US Being Human cekam da se cela sezona odradi, pa onda u cugu,
kao i Californication...

Fringe se prati bez obzira na bilo sta, ono mi je jedina uteha, nada i spas za sada,
jer se Chuck nazalost zavrsio.

Father Jape

Da ponovim sta sam prosle godine rekao za The Thick of It i podrzim kriplov utisak. Ta serija se zaista ne moze dovoljno preporuciti

QuoteGledam ovih dana The Thick of It, britansku seriju koja ide on and off od 2005., ima 16 epizoda (14 regularnih plus dva specijala), kao i spin off film In the Loop iz 2009.

U pitanju je nesto kao West Wing meets The Office - satiricni mockumentary koji prati zbivanja u britanskoj vladi, nesposobne savetnike, jos nesposnobnije ministre, skandale u stampi itd. Nesto kao Yes, Minister samo za dvehiljadite. Sjajno napisana, pri cemu poseban mention ide Peteru Capaldiju, ciji lik, Malcolm Tucker, brutalni shkotski Director of Communications dobija ubeljidvo najsocnije replike.
Bezrezervna preporuka itd. itd. -_-
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

DušMan

Quote from: SVAROG on 12-02-2012, 12:47:03
Ah, moram priznati daje i meni padalo na pamet oko 4, 5 epizode, ali nekako izdrzah, ali mi ovo blize Dylanu nego nesrecni film.
Inace sam pokusao mazohisticke seanse sa Secret Circle, Vampirske Dijareje, Once upon a time, ali ne ide...
Planiram da ne odustanem od Alcatraza, a Breaking Bad nisam ni pocinjao, cekam da se sve zavrsi , pa onda.
Person of Interest je ,khm, dobra , poceli su uber krimosi da se pojavljuju.
Supernatural se vuce, i ajd kad sam dosad, otaljigacu...
US Being Human cekam da se cela sezona odradi, pa onda u cugu,
kao i Californication...

Fringe se prati bez obzira na bilo sta, ono mi je jedina uteha, nada i spas za sada,
jer se Chuck nazalost zavrsio.

Ti si stvarno svaštojed.
Once upon a time sam izdrža čak do 4. epizode (verovatno iz ljubavi prema "The Fables"), ali sam se tad definitivno osvestio... ne valja to, big time.
Alcatraz sam pogledao onaj dvosatni pilot i tja, možda se vratim kad se završi sezona..
Person of interest se ispostavila dosadnom, pa je isto skinuta sa spiska interesantnih serija. Sve te post-Lost serije su načelno ispale bezveze.
Zašto bi neko gledao rimejk Being Human, kad postoji odličan original?
Supernatural je meni konstantno dobra (osim prve, očajne sezone), a za Breaking Bad ne postoji dovoljno dobro opravdanje zašto nisi gledao dosad, šta god ti rekao. :)
Chuck mi je bio negledljiv još na početku prethodne sezone, i drago mi je da su ga konačno eutanazirali. Ovako je to bilo mučenje svih učesnika.
Californication se još od druge sezone gleda samo zarad golotinje i povremenih dobrih scena seksa. Nema tu ničeg drugog.

Ugly MF

Nemoj tako za Breaking Bad  8-) gledacu, majke mi, obecavam!
Pratim ja jos i Revenge  :oops: , ocekivao sam malko vise krvopljusa, pa sam poceo.... :(
pa onaj Alphas , ukinuli mi No Ordinary Family,
sad je dobar onaj River, duhovi po amazonu, more biti jaka stvar! ... ako ga pred kraj ne izLOSTuju...

a pratim i White Collar otpocetka, i Modern Family...
i Castle i Mentalist. zao mi sto ukinuse Lie To Me...dobar je bio Tim Roth...

Ugly MF

Kakav krah od epizode Two And A half Men! S9E16!

Dok je bio Carli, znalo se , jedina serija posvecena muskom sovinizmu i ol mens drims kam tru!
Jedina u celom svetu!
Sad imamo dve pickice koje drkaju dve razvedene zenturace...eeeeee, bem te ameriko.....

Petronije

Trebali su da preimenuju u "1/2 of a man" ili tako nesto. Pretpostavljam da Ashton u seriji nije ni homofobican. Danas sam gledao na b92 epizodu kad alan kao ima 2 devojke a Carli ga maltretira jer je sisa...plakanje :D
Arm the Homeless

Ugly MF

Sad skidam 3.ep,River nije mi radio net....
Setih se jos jednog kao pilota, sat i po, mozda uvod u seriju,
Three Inches...
Jedino je glavnonoseci protagonista totalno bezvezan lik, a svi ostali oko njega OK....Interesantan kasting,
nekad mi neke stvari oko tih serija ne idu u glavu.....

DušMan

Izabran američki Šerlok. Na šta li će to ličiti?

CBS's Sherlock Holmes reboot Elementary has solved its first big mystery — who will play the famous detective. Former Eli Stone star Jonny Lee Miller has been tapped as the lead of the project, a modern take on the cases of Sherlock Holmes who now lives in New York City. Robert Doherty wrote the script and is executive producing the CSB TV Studios pilot with Sarah Timberman and Carl Beverly. Michael Cuesta is on board to direct. Following his stint as the title character on the ABC drama series Eli Stone, British actor Miller did an arc on Dexter. He most recently starred in Danny Boyle's stage version of Frankenstein in London, a role that earned him a best actor Evening Standard Theatre Award. He shared it with his co-lead Benedict Cumberbatch who coincidentally plays Holmes on BBC's much lauded series Sherlock, a modern update of Arthur Conan Doyle's classic set in London. Miller, repped by IFA and Independent Talent Group, will next be seen in Tim Burton's Dark Shadows and Neil Jordan's Byzantium.