• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

OPSESIJA 200 NA SAT SAMO U SNU

Started by ginger toxiqo 2 gafotas, 30-10-2007, 00:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alex

Quote from: lou benny on 10-02-2010, 17:00:11
Quote from: Harvester on 26-01-2010, 19:35:42
Da li će se rezurektovati sa onom pjevačicom što je pjevala Oči boje duge?

ljudi govore da je to pevala ivana negativ...

u to vreme Ivana je bila Ivana tap 011 i ne bi bilo baš logično da se prodavala konkurenciji, mada nije isključeno - odavno nisam čuo pesmu.

zar nije Marija Mihajlović pozajmljivala glas u većini slučajeva? 
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

ginger toxiqo 2 gafotas

Bili Ajdol na Ušću

BRITANSKI roker Bili Ajdol održaće koncert 21. juna u Beogradu, najverovatnije na Ušću, u okviru svetske turneje. Ajdola, čiji je nastup na ,,Egzitu" 2006. bio najposećeniji u istoriji festivala (40.000 ljudi) dovodi ,,Mjuzik star prodakšn". Inače, američki rokeri ,,Gans end rouzis" imaju ,,određenih poteškoća u formiranju evropske turneje", na kojoj bi trebalo da održe koncert 22. juna u ,,Beogradskoj areni", pa će je verovatno odložiti za jesen ove godine. Iz ,,Arene" poručuju da će eventualni novi datum koncerta biti poznat do kraja nedelje.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Alex

Quote from: ginger toxiqo 2 gafotas on 09-03-2010, 23:53:50
Bili Ajdol na Ušću

BRITANSKI roker Bili Ajdol održaće koncert 21. juna u Beogradu, najverovatnije na Ušću, u okviru svetske turneje. Ajdola, čiji je nastup na ,,Egzitu" 2006. bio najposećeniji u istoriji festivala (40.000 ljudi) dovodi ,,Mjuzik star prodakšn". Inače, američki rokeri ,,Gans end rouzis" imaju ,,određenih poteškoća u formiranju evropske turneje", na kojoj bi trebalo da održe koncert 22. juna u ,,Beogradskoj areni", pa će je verovatno odložiti za jesen ove godine. Iz ,,Arene" poručuju da će eventualni novi datum koncerta biti poznat do kraja nedelje.

Ovo je pravo mesto za ovu vest!  :x  :x  :x  :x  :cry:   :cry: :cry:  xuzi
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Tex Murphy

Imaš nešto protiv Bilija Ajdola?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Alex

Quote from: Harvester on 10-03-2010, 04:57:16
Imaš nešto protiv Bilija Ajdola?

Ja?! Valjda on? Nisam ga ja stavio u isti koš sa Dr Igijem i Ivanom Gavrilovićem.

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Meho Krljic

Au.

Filip Kapisoda & Ksenija Pajčin nađeni mrtvi. Špekuliše se da je samoubistvo + ubistvo.

cutter

razočaraću se ako se ispostavi da ksendža nije (samo)ubica.

ginger toxiqo 2 gafotas

Doktor Igi pevao na svadbi!

Igor Todorović, alijas Doktor Igi, prošlog vikenda pevao je na svadbi!

Popularni denser uveseljavao je goste na venčanju jednog od najvernijih obožavalaca u beogradskom naselju Medaković.

- Mladoženjina rodbina i prijatelji zamolili su me da nastupim na svadbenom veselju. Kad sam čuo da je mladoženja veliki fan moje muzike, odmah sam pristao iako nikada nisam pevao na svadbi. Kao što svi znaju, na svadbama se uglavnom sviraju narodnjaci, pa sam morao da uradim i neke tehničke korekcije da bih otpevao svoje hitove ,,Nikad, nikada", ,,Oči boje duge", ,,Kao pre" i ,,Pusti me da živim". Gosti su bili oduševljeni, mada me niko nije zakitio novčanicama - kaže za Press denser, koji je nedavno održao povratnički koncert u Sava centru.

ginger toxiqo 2 gafotas

Pop dens na Ušću

BEOGRADSKOM Ušću od 9. do 12. juna biće održan prvi festival pop dens muzike, u organizaciji marketing agencije ,,Ikstrim advertajzing". Zasad su svoje učešće na festivalu potvrdili Ivana Jordan, Maja Nikolić, Saša Vasić, Đole Đogani, Ana Nikolić, Knez, ,,Flamingosi", Emina Jahović, Danijel Pavlović i Milica Majstorović, a organizatori najavljuju i pevače s prostora bivše SFRJ. Portparol festivala Jadranka Jevtić rekla je da se pop i dens muzika polako vraćaju na naše prostore, da se po klubovima uglavnom slušaju stari hitovi jugoslovenskih pevača i da zato žele da Beogradu i Srbiji podare ovakvu manifestaciju. Ulaznice za pop dens festival prodaju se od četvrtka u Bilet servisu i ,,Eventimu" po ceni od samo 200 dinara.

ginger toxiqo 2 gafotas

Ace Of Base-The Golden Ratio 2010

01. All 4 U 03:38
02. Blah Blah Blah On The Radio 03:47
03. The Golden Ratio 03:47
04. Southern California 03:17
05. Told My Ma 03:51
06. Black Sea 03:42
07. One Day 03:05
08. Juliet 03:17
09. Precious 03:54
10. Vision In Blue 03:56
11. Mr. Replay Feat. Lex Marshall 04:18
12. Who Am I 03:07
13. Doreen 03:38

http://hotfile.com/dl/71257424/d003e35/Ace_Of_Base_-_The_Golden_Ratio-2010-MOD.rar.html

Jake Chambers

Quote from: Alex on 10-02-2010, 19:58:01
Quote from: lou benny on 10-02-2010, 17:00:11
Quote from: Harvester on 26-01-2010, 19:35:42
Da li će se rezurektovati sa onom pjevačicom što je pjevala Oči boje duge?

ljudi govore da je to pevala ivana negativ...

u to vreme Ivana je bila Ivana tap 011 i ne bi bilo baš logično da se prodavala konkurenciji, mada nije isključeno - odavno nisam čuo pesmu.

zar nije Marija Mihajlović pozajmljivala glas u većini slučajeva? 

Malo rezurektujem temu, ali gledah ih sad kod Ami G, pevala neka riba Oči boje duge i Ivana ne reče ništa... a evo ovde su priznale da je to otpevala Ivana :D

Goca Trzan i Ivana Pavlovic - "Dobre vibracije"
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Alex

Tex Murphy

Tap 011 sa Ivanom i Gocom, kakav je to bend bio... :-(
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

ginger toxiqo 2 gafotas

...vratio se Dee Monk, ov uopšte ne zvuči rđavo )i to ne kažem samo zato što je za vokalni deo zadužena moja bivša đačica), evo malog uzorka:

http://soundcloud.com/deemonk/dee-monk-pres-wavestorm-feat

Savajat Erp

Ех, само желим да знам...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

lilit

Hm, u momentu se ponadah da na sebi ima samo trakice.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Da, na momenat tako izgleda. Ma nema veze, neka je samo veselo.

ginger toxiqo 2 gafotas

...a ovo što sledi je priceless, ništa poza, samo body work...

Suzana Bogdanovic Suzy i W-ICE POWER TEAM - Body work