• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

OPSESIJA 200 NA SAT SAMO U SNU

Started by ginger toxiqo 2 gafotas, 30-10-2007, 00:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ginger toxiqo 2 gafotas

POVRATAK "TURBO" OTPISANIH

Ivan Gavrilović i Dr Igi organizuju veliki povratnički koncert rodonačelnika turbo pop muzike

Turbo folk i pop muzika, koja je bila aktuelna devedesetih godina prošlog veka, ponovo se vraća na scenu. Kako u izjavi za Press kaže Ivan Gavrilović, jedan od pionira ovog muzičkog fenomena, on i još nekoliko ljudi koji su žarili i palili tadašnjom muzičkom scenom, planiraju da održe festival simboličnog naziva ,,Koncert odbačenih".

Koncert bi trebalo da bude održan u novembru, na zasad nepoznatoj lokaciji, a još uvek se sastavlja spisak ljudi koji će na njemu učestvovati:

- U igri su hala ,,Pionir", ,,Hala sportova", a možda čak i ,,Arena" - kaže Ivan za Press, i dodaje da će ovaj koncert organizovati u dogovoru sa Dr Igijem i grupom ,,Bit strit".

- Još uvek je sve u pregovorima. Pored nas, na koncertu bi trebalo da nastupe i Željko Šašić, ,,Mobi Dik", dok bi nam gost iz Hrvatske bila grupa ,,E.T.". Svi hitovi koje smo izvodili, ,,Tek je 12 sati", ,,200 na sat", ,,Oči boje duge" još uvek se slušaju i narod ih voli. Već dugo razmišljamo o ovom koncertu i čak smo imali i probe - kaže Ivan Gavrilović za Press.

Duhovnik mi rekao da batalim turbo

Ivan kaže da mu smetaju etiketiranja da je začetnik turbo folka.

- To je bio period kada je bila katastrofalna politička situacija, ali se tada slušala kvalitetna muzika koje danas nema. Kada su počele priče da ja tom muzikom kvarim omladinu, otišao sam kod svog duhovnika i upitao ga da li je to stvarno tako. On mi je savetovao da se privremeno povučem, jer je tada bilo puno kiča. Poslušao sam ga i izdao album u dens fazonu ,,Hoću s tobom da đuskam", koji je naišao na daleko manje interesovanje.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Mixitron M. Storm

Duhovnik. Obi 1 Kenobi jbt...

Hmmm, da li još neko pomišlja na prve minute Jet Set-a 2? :)

Meho Krljic

Jebote, imam utisak da ću da umrem od sreće.

Джон Рейнольдс

Quote from: "Meho Krljic"Jebote, imam utisak da ću da umrem od sreće.

Nisi jedini! Ivan... okej, bilo je krajnje vreme. Ali DOKTOR IGI!!! Triput ura!

BTW, verovatno si nesvestan činjenice da je Duck venčani kum mog rođenog brata. Stvarno mi nije jasno zašto i njega ne pozovu da nastupi, ali sa Pajčinkom. Sad ću da pustim jedan SMS koji će, nadam se, biti Čili Vilijeva suza - pokretačica lavine.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Tex Murphy

Ovo su zaista divne vijesti, mada me lično ništa ne bi više obradovalo od reuniona postave Tap 011 sa Ivanom Negativ i Gocom Tržan.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

ginger toxiqo 2 gafotas

U KANDŽAMA DB (1. DEO)

Pevač Ivan Gavrilović u ekskluzivnoj ispovesti govori kako ga je služba spojila sa Marijom Milošević, a potom pokušala da ga fizički likvidira

- Verujem i danas da me je sam Bog sačuvao da me ne ubije Državna bezbednost, kako bi me fizički razdvojili od Marije Milošević - u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir pevač Ivan Gavrilović priča o tri dana koja je proveo skrivajući se po Solunu bukvalno se boreći da sačuva glavu na ramenima.

Za Gavrilovića je sve, kako tvrdi, počelo jednog prolećnog dana 1998. godine, bezazlenim pozivom direktora ,,Centroscene" Baneta Stojanovića da veče provedu u diskoteci ,,Košava", poznatijem kao ,,Bitef teatar", kod Bajlonijeve pijace, na Dorćolu.

- Nisam tamo nikada pre toga bio i bio sam prijatno iznenađen veselom žurkom te noći. Popili smo prilično i ludo se proveli. Sećam se da mi je i Marija Milošević, ćerka predsednika Miloševića, tada dala vizitkartu, mada sam je zbog duge crne perike i neobično atraktivne šlang linije jedva prepoznao. Nije mi padalo na pamet da je pozovem telefonom, jer je, bez obzira na moju tadašnju popularnost, ona, razumljivo, spadala u ,,nedodirljive face" - započinje Gavrilović svoju deset godina skrivanu ispovest o Mariji Milošević.

Čuda su mu se tih godina dešavala u estradnom životu, ali očigledno i privatnom, jer već posle nekoliko dana usledio je poziv predsednikove ćerke da izađu i da se ,,zezaju". Poziv koji se, očigledno, ne odbija.

- Iako sam, samo godinu pre toga, šetao s kolegama muzičarima u građanskim protestima protiv njenog oca, taj poziv, priznajem, oborio me je s nogu. Ona je bila ,,top topova" i najintrigantnija žena tadašnjeg javnog života. U prirodi nije izgledala debelo i namćorasto kao na slikama u opozicionoj štampi. Odmah sam ,,provalio" da se pali na beogradski žargon, da je opuštena i da je politika uopšte ne zanima. Počeli smo da izlazimo i bilo smo na istoj talasnoj dužini, bila je prava gradska riba za ludi provod - priča Ivan, koga još iz tih godina nazivaju rodonačelnikom turbofolka kod nas.

Ipak, prema njegovim rečima, organizacija tih izlazaka nije nimalo bila jednostavna:

- Čuli smo se po nekoliko puta dnevno i kad se dogovorimo, moralo je da se sačeka nekoliko sati da njeni policijski pratioci sve do tančina organizuju. Prvih dana viđanja, ja, onako, lupim da odemo u ,,Pijano bar" u centru grada, a ona se složi. Posle nekog vremena stiže ona ispred moje kuće sa obezbeđenjem u tri crna ,,audija" i mi odemo u ,,Pijano bar", kad, on prazan. Gosti su već bili ,,evakuisani", tako da smo nas dvoje mogli sami da ćaskamo. Meni je to bilo malo trulo, ali nije uvek bilo tako, naročito kad smo išli u diskoteku ,,Košava", gde je bilo uvek puno sveta, ali dobro ,,probranog" - priseća se Gavrilović.
Prolazili su tako meseci u kojima su Marija i Ivan uživali u provodima. Onda mu je ona, kaže, predložila da odu zajedno na letovanje u Grčku:

- Bilo je baš raskošno i veselo, jer je ona povela i neke svoje drugarice, ali bilo je u toj sviti i dosta ,,biznismena", za koje sam ubrzo provalio da su uglavnom bili njeni bodigardovi iz Državne bezbednosti. Posebno sam se sprijateljio s nekim bezbednjakom Draganom, možda i zato što je Čačanin, a to je i rodno mesto moga oca. Žurke u našem apartmanu su nam bile interesantnije od izlazaka po diskotekama, jer smo i tu imali sav komfor za dobre provode - prepričava Gavrilović.

Po njegovom današnjem mišljenju, sve se prelomilo sedme večeri, kad su posle ponoći, nakon žurke u apartmanu, krenula navodno opuštena i neobavezna ćaskanja.

- Bio sam skroz opušten, jer smo Marija i ja imali taj fazon, pa nisam ni primetio da me neki od ,,biznismena" (radnici DB) prečesto pita o tome kako mi se svidelo u Australiji, Italiji, Francuskoj... E, ja tad krenuh s nekom pričom, uz vino i tompus, kako bih voleo da je i u Srbiji tako, da su ljudi opušteniji i da bolje zarađuju.

Nastavice se...

Mixitron M. Storm

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"Odmah sam ,,provalio" da se pali na beogradski žargon

Jeebote, paazi kad 'ladno nee mogu da verujeem.  :roll:

ginger toxiqo 2 gafotas

DRUGA EPIZODA

BEOGRAD - Višemesečno zabavljanje Marije Milošević, predsednikove ćerke, i turbofolk zvezde Ivana Gavrilovića, prekinuto je iznenada i bez objašnjenja u leto 1998. godine, u apartmanskom naselju pored Atine, jer su njeni pratioci iz DB procenili da on nije politički podoban, tvrdi popularni pevač u svojoj ispovesti za Kurir.

Naime, nakon navodno neformalne sedeljke u apartmanu s Marijom, njenim drugaricama i "biznismenima" (njenim pratiocima iz DB), gde je Ivan, uz vino i tompus, dopustio sebi da kaže i svoj politički stav "da bi se u Srbiji moglo živeti opuštenije i bogatije", verovatno još u toku noći doneta je odluka da se on zauvek skloni iz njene blizine.

- Mene je ujutro probudio onaj bezbednjak Dragan iz Čačka i pozvao da pređem u susedni apartman na jutarnju kaficu. Odmah po ulasku tamo zaledio mi se pogled na mojoj spakovanoj torbi i ruksaku, a rečeno mi je da se hitno vraćam za Beograd. Bio sam u šoku! Plašio sam se i tu kafu da popijem, jer tih godina u srpskim visokim krugovima život je bio najjeftinija roba. Paranoja mi je šljakala trista na sat, pomislio sam da je u kafi otrov ili neka žešća droga. Kad sam to rekao Draganu, on je tu kafu odmah iskapio preda mnom. Tražio sam da vidim Mariju, na šta mi je on samo procedio kroz zube jednu reč: "Zaboravi". Naručio sam jedan viski, da se smirim. Malo je razmislio i izašao iz sobe - seća se pevač u ispovesti za Kurir.

Bili su to, prema Gavrilovićevom sećanju, najteži trenuci u njegovom životu. Bezbednjak Dragan se nije vratio duže od 20 minuta.

- Iako sam bio paralisan od straha, zgrabio sam u trenutku ruksak i u magnovenju istrčao na terasu apartmana, koji je bio u prizemlju, i potrčao prema obližnjem maslinjaku. Trčao sam bez osvrtanja nekih pola sata, sve dok se nisam dočepao autoputa. U džepu sam imao 1.000 maraka, a u ruksaku malo garderobe. Zaustavio sam prvi taksi i pogodio se sa vozačem da me za 650 maraka prebaci do Soluna. Iako sam ludački brzo razmišljao, nisam znao šta dalje, jer sam se plašio odlaska u naš konzulat, a u hotel nisam mogao, zbog pasoša, koji je ostao kod bezbednjaka u hotelu.

Po dolasku u Solun, Ivan je, kako se seća, prvo iz govornice pozvao roditelje, a onda i Mariju.

- Na broj Marijinog mobilnog javljao se neko od bezbednjaka pratilaca i jedino ga je interesovalo gde se nalazim, pa sam mu spustio slušalicu. Danju sam išao po crkvama, vernik sam, i neprestano sam se molio Bogu, a noću spavao po parkovima. Preostalih 350 maraka trošio sam na sendviče, kiselu vodu i telefoniranje roditeljima, priseća se tih teških dana popularni pevač.

Trećeg dana lutanja po Solunu, Gavrilović je odlučio da se "preda" u naš konzulat:

- U konzulatu su, naravno, već bili obavešteni o mom slučaju. Na moju sreću, sve je prošlo bez problema, jer sam dobio potvrdu umesto pasoša, kupili su mi i autobusku kartu do Beograda. Taman kad sam pomislio da je sve to sad ružna prošlost, četiri momka, očigledno policajci u civilu, stalno su me provocirali: "Ala ćemo nekog da karamo u Beogradu", i slično - priča nam Gavrilović.

Nakon povratka u Beograd, Ivan je, po savetu bližnjih, otišao na šest meseci u jedno malo mesto na severu Crne Gore. Nedavno, pre nedelju dana, Ivan je snimao neki novogodišnji program i tamo sreo onog Dragana, Čačanina iz DB. Pozdravili su se i izljubili, kako kaže, kao kad se stari i veliki prijatelji sretnu posle dugog vremena.

DušMan

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"Paranoja mi je šljakala trista na sat
:D  :D  :D
Da ja kojom nesrecom pricam sa Gavrilovicem i da mi kaze ovu recenicu, usrao bih se od smeha i nadovezao mu se na misao: "... uuuuuuuuuU krivinu...".
Inace, super je ovaj Ivan outlaw refugee dnevnik. Mogao bi knjigu da napise!  :wink:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Jake Chambers

Ček... kakav POVRATAK turbo folka? Zar je isti nekud otišao?
I šta i kako će doktor Igi da izvodi sa svojim otvaračicama usta? Ko će da peva? CD? Soooo out.
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Loengrin

Neprocenjivo štivo!  :!:

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"...Čuda su mu se tih godina dešavala u estradnom životu, ali očigledno i privatnom, jer već posle nekoliko dana usledio je poziv predsednikove ćerke da izađu i da se ,,zezaju". Poziv koji se, očigledno, ne odbija...

Čista fantastika!  xsex

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"...Iako sam bio paralisan od straha, zgrabio sam u trenutku ruksak i u magnovenju istrčao na terasu apartmana, koji je bio u prizemlju, i potrčao prema obližnjem maslinjaku. Trčao sam bez osvrtanja nekih pola sata, sve dok se nisam dočepao autoputa...

Triler!  :?

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"... Danju sam išao po crkvama, vernik sam, i neprestano sam se molio Bogu, a noću spavao po parkovima...

Putopis: stopama starih filosofa  znaika

(čini mi se da u Grčkoj crkve nisu kao kod nas otvorene po ceo dan, ali možda grešim)

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"... Trećeg dana lutanja po Solunu, Gavrilović je odlučio da se "preda" u naš konzulat...

Psihološka drama  :cry:

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"... stalno su me provocirali: "Ala ćemo nekog da karamo u Beogradu", i slično - priča nam Gavrilović...

Erotika! ximaa

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"Nakon povratka u Beograd, Ivan je, po savetu bližnjih, otišao na šest meseci u jedno malo mesto na severu Crne Gore.

Autobiografija pobožnog pustinjaka...  :P
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

ginger toxiqo 2 gafotas

LAŽE 200 NA SAT
Marija Milošević u ispovesti za naš list prvi put priča o poznanstvu sa pevačem Ivanom Gavrilovićem i tvrdi da on boluje od šizofrenije

BEOGRAD - Marija Milošević, kćerka bivšeg srpskog predsednika Slobodana Miloševića, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir prvi put javno priča o svom odnosu sa pop pevačem Ivanom Gavrilovićem, koji je bio na vrhuncu slave devedesetih godina, kada ga je proslavila pesma ,,200 na sat", i to u vreme kada je njen otac bio neprikosnoveni vladar Srbije. Miloševićeva ćerka negira da je bila ludo zaljubljena u Ivana, kako je to ovaj pevač u nedavnom intervjuu za naš list tvrdio, i otkriva kako se upoznala i družila sa Gavrilovićem.

- Upoznali smo se u leto 1997. godine. U moj klub, koji je počeo da radi u aprilu te godine, Ivana je doveo Bane Stojanović, direktor ,,Centroscene", koji mu je organizovao promociju albuma ,,Šta će meni žena kao ti". Veoma lepo smo se družili, tu je bilo veliko društvo - priseća se Marija.

Sa istom ekipom Marija je dva meseca kasnije otputovala u Atinu. Poveli su, kaže, i Ivana.

- U Atini je bilo nas desetak, ali niko od tih ljudi nije radio u Državnoj bezbednosti, kako tvrdi Ivan. Sam termin državna bezbednost znači bezbednost države, a nijedan pevač nije ugrožavao bezbednost države u kojoj živi, ponajmanje Ivan Gavrilović - priča Miloševićeva.

Posle pet dana u Atini, kako tvrdi Marija, Ivan je nestao.

- Mnogo smo se zabrinuli, jer je ostavio pasoš, novac i garderobu u hotelu. Zbog njega smo čak zvali i ambasadu. Međutim, tamo nam je rečeno da se nestanak prijavljuje 48 sati posle nestanka osobe. Dve noći nismo spavali, u strahu da se čovek možda nije udavio. Međutim, on je doputovao u Beograd živ i zdrav - seća se Miloševićeva ove neobične epizode sa letovanja.

Mariju je posle toga u Beogradu posetila Ivanova sestra Jasmina.

- Došla je da mi se izvini. Plačući mi je rekla da je njen brat bolestan i da ima šizofreniju. Poverila mi je i da Ivan mora da uzima lekove svakog dana - tvrdi Marija.

Jasmini je, kaže, tada dala Ivanove stvari:

- Posle toga nikada se više u životu nisam videla s njim. Kasnije, kada sam pročitala nekoliko članaka o šizofreniji, shvatila sam da je to neistražena oblast psihijatrije, pa nisam htela dalje da ulazim u tu problematiku. Ivan, izgleda, tada nije poneo lekove u Grčku, a njegov menadžer, koji je bio menadžer i pevaču Knezu, ispričao mi je da Ivan ne sme pet dana da bude izložen suncu, kao i da mora stalno da uzima lekove. To stvarno nisam znala, jer da jesam, ne bih vodila toliko bolesnog čoveka na more - zaključuje Marija Milošević.

DIŽE CENU I UMIŠLJA

Marija Milošević negira i da ju je u Grčkoj čuvala Državna bezbednost, kako to tvrdi Ivan Gavrilović:
- Mene je tada čuvala Javna bezbednost. To su bili specijalci i ljudi obučeni da ubiju. Nije bila tajna da su me oni čuvali. Bili su ošišani na ćelavo i zvali smo ih ,,kockasti". Ružno je pričati o nečijoj bolesti, ali je i Ivan o meni ispričao mnogo ružnih stvari. On sebi mnogo diže cenu pričom da je neko hteo da ga ubije, ali kome može da predstavlja pretnju jedan pevač turbo folka - pita se Marija Milošević.

morbius

Ne zna čovek ko je veći mentol od njih dvoje. :D
Why me?

nenaad

Ja dvorskih tajni & protokola :)
Mi cetvrta vojna sila u Evropi (ili svijetu) :)))))))))))

ginger toxiqo 2 gafotas

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"POVRATAK "TURBO" OTPISANIH

Ivan Gavrilović i Dr Igi organizuju veliki povratnički koncert rodonačelnika turbo pop muzike

Turbo folk i pop muzika, koja je bila aktuelna devedesetih godina prošlog veka, ponovo se vraća na scenu. Kako u izjavi za Press kaže Ivan Gavrilović, jedan od pionira ovog muzičkog fenomena, on i još nekoliko ljudi koji su žarili i palili tadašnjom muzičkom scenom, planiraju da održe festival simboličnog naziva ,,Koncert odbačenih".

Koncert bi trebalo da bude održan u novembru, na zasad nepoznatoj lokaciji, a još uvek se sastavlja spisak ljudi koji će na njemu učestvovati:

- U igri su hala ,,Pionir", ,,Hala sportova", a možda čak i ,,Arena" - kaže Ivan za Press, i dodaje da će ovaj koncert organizovati u dogovoru sa Dr Igijem i grupom ,,Bit strit".

- Još uvek je sve u pregovorima. Pored nas, na koncertu bi trebalo da nastupe i Željko Šašić, ,,Mobi Dik", dok bi nam gost iz Hrvatske bila grupa ,,E.T.". Svi hitovi koje smo izvodili, ,,Tek je 12 sati", ,,200 na sat", ,,Oči boje duge" još uvek se slušaju i narod ih voli. Već dugo razmišljamo o ovom koncertu i čak smo imali i probe - kaže Ivan Gavrilović za Press.

- To je bio period kada je bila katastrofalna politička situacija, ali se tada slušala kvalitetna muzika koje danas nema. Kada su počele priče da ja tom muzikom kvarim omladinu, otišao sam kod svog duhovnika i upitao ga da li je to stvarno tako. On mi je savetovao da se privremeno povučem, jer je tada bilo puno kiča. Poslušao sam ga i izdao album u dens fazonu ,,Hoću s tobom da đuskam", koji je naišao na daleko manje interesovanje.

...a i u belom svetu, nesto slicno, uz opasku da se radi o drugom zanru, starijoj krshtenici  i izrazenijem kvalitetu, ali along the similar lines...

Here & Now – turneja zvezda osamdesetih    

'Here & Now' je naziv turneje na kojoj učestvuju zvezde osamdesetih godina. Turneja sa ovim nazivom počela je još 2001. godine od kada se održava redovno a nova turneja u Britaniji će biti organizovana u maju 2008. godine. Na turneji su već učestvovali ABC, Kim Wilde, T'Pau, Belinda Carlisle... dok će na novoj turneji učestvovati Bananarama, Paul Young, Rick Astley, Curiosity Killed the Cat i ABC.

Turneja ima vrlo striktna pravila: samo hitovi, bez velikih egoa i dužina seta umetnika prema broju hitova. Autor turneje koja beleži veliki uspeh je promoter Tony Denton koji je ovu ideju dobio kada je ubedio Boy George-a da bude deo povratničke turneje benda Culture Club na kojoj su kao podrška nastupali Human League i ABC. Turneja beleži uspeh i van Velike Britanije naročito u Nemačkoj i Japanu.

Alex

Plus Johnny Hates Jazz i Cutting Crew

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

nenaad

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"
Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"POVRATAK "TURBO" OTPISANIH

...a i u belom svetu, nesto slicno, uz opasku da se radi o drugom zanru, starijoj krshtenici  i izrazenijem kvalitetu, ali along the similar lines...

Here & Now – turneja zvezda osamdesetih    

'Here & Now' je naziv turneje na kojoj učestvuju zvezde osamdesetih godina. Turneja sa ovim nazivom počela je još 2001. godine od kada se održava redovno a nova turneja u Britaniji će biti organizovana u maju 2008. godine. Na turneji su već učestvovali ABC, Kim Wilde, T'Pau, Belinda Carlisle... dok će na novoj turneji učestvovati Bananarama, Paul Young, Rick Astley, Curiosity Killed the Cat i ABC.

Turneja ima vrlo striktna pravila: samo hitovi, bez velikih egoa i dužina seta umetnika prema broju hitova. Autor turneje koja beleži veliki uspeh je promoter Tony Denton koji je ovu ideju dobio kada je ubedio Boy George-a da bude deo povratničke turneje benda Culture Club na kojoj su kao podrška nastupali Human League i ABC. Turneja beleži uspeh i van Velike Britanije naročito u Nemačkoj i Japanu.

ABC, Kim Wilde, T'Pau, Belinda Carlisle, Bananarama, Paul Young, Rick Astley, Curiosity Killed the Cat i ABC.

Hitovi??? Jedino sam cuo za Kim Wilde, a '75. sam godiste :)

ginger toxiqo 2 gafotas

... T'PAU - China in Your Hand, Valentine, Heart and Soul

... ABC - The Look of Love, Poison Arrow

... Rick Astley - Never Gonna Give You Up, Together Forever, Cry for Help

... Bananarama - Robert De Niro's Waiting, Cruel Summer, Venus, Love in the First Degree

... Paul Young - Every Time You Go Away, Come Back and Stay, Senza una Donna, Now I Know Whate Made Ottis Blue

...Belinda Carlisle - Heaven is a Place on Earth, Leave a Light on For Me, La Luna, Circle in the Sand

... Curiosity Killed the Cat - Ordinary Day, Misfit

... dakle, sve sami autohtoni hitovi!!!
... srecno budjenje!!!

nenaad

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"... T'PAU - China in Your Hand, Valentine, Heart and Soul

... ABC - The Look of Love, Poison Arrow

... Rick Astley - Never Gonna Give You Up, Together Forever, Cry for Help

... Bananarama - Robert De Niro's Waiting, Cruel Summer, Venus, Love in the First Degree

... Paul Young - Every Time You Go Away, Come Back and Stay, Senza una Donna, Now I Know Whate Made Ottis Blue

...Belinda Carlisle - Heaven is a Place on Earth, Leave a Light on For Me, La Luna, Circle in the Sand

... Curiosity Killed the Cat - Ordinary Day, Misfit

... dakle, sve sami autohtoni hitovi!!!
... srecno budjenje!!!

Cuo sam samo za Senza una Donna ako je ista pjesma kao ona koju pjeva Eros Ramacoti i Heaven is a Place on Earth.

Nemam muzickog obrazovanja :)))

nenaad

Cudno kako ljudi ciji je hobi uglavno sf pustaju u svoj zivot nesto ovakvo :)))))

nenaad

Quote from: "nenaad"Cudno kako ljudi ciji je hobi uglavnom sf pustaju u svoj zivot nesto ovakvo :)))))

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

nenaad

Sta da rade ljudi sa dial-upom?

Alex

nenaad

Kunac

QuotePlačući mi je rekla da je njen brat bolestan i da ima šizofreniju.
Znao sam!
"zombi je mali žuti cvet"

nenaad

Quote from: "Kunac"
QuotePlačući mi je rekla da je njen brat bolestan i da ima šizofreniju.
Znao sam!

Covjek zivi na Zvezdari (valjda). Moguce je otici tamo pa provjeriti :)
Nije bas ukusno tako pljuvati javno po nekom makar on bio i ,,nesto ovakvo".

ginger toxiqo 2 gafotas

Sabrina dolazi u Čačak

Italijanski seks simbol osamdesetih godina, dens pevačica koja se proslavila i dalje popularnim hitom ,,Boys", Sabrina Salerno, nastupiće kao specijalan gost muzičke manifestacije ,,Dani estrade", koja će se održati 8. aprila u Sportskom centru ,,Mladost" Atenica u Čačku.

Pevačica, manekenka, model, glumica i producent karijeru je započela, sada već davnih osamdesetih godina prošlog veka. Kada je 1985. godine dobila titulu najlepše devojke Đenove, grada u kojem je odrasla, Sabrina je uplovila u manekenske vode. Radila je kao model za intimni veš i kupaće kostime. Iste godine izdala je i prvi singl ,,Sexy girl" koji je vrlo brzo osvojio Italiju i nekoliko meseci se nije skidao sa svih evropskih muzičkih top-lista. Prvi album, ,,Sabrina", izdala je 1987. godine. Na njemu se našla numera ,,Boys", koja je vrlo brzo postala svetski megahit, a ujedno je i proslavio ovu zgodnu Italijanku. Sledeće godine Sabrina dobija nagradu za najbolju evropsku pevačicu. Prvi solistički koncert održala je 1989. godine na Olimpijskom stadionu u Moskvi i tada je 50.000 ljudi iz celog sveta došlo da je vidi i čuje. Osim impresivne muzičke karijere i šest muzičkih albuma, ova seksepilna Italijanka našla se i na velikom platnu. Naime, Sabrina je glumila u više od osam filmskih ostvarenja, televizijskih i bioskopskih.
Na ,,Danima estrade" u Čačku nastupiće i ukrajinska zvezda Ruslana, te najveće zvezde domaće folk i pop muzike (Marija Šerifović, Željko Joksimović, Jelena Tomašević, Seka Aleksić...).

Meho Krljic

Wooooo!!! Sabrina!!!!! Awesome!!!! Posle Samante Foks, Čačak dovodi i drugu najvažniju učesnicu boob warsa osamdesetih. Alal vera!!!

Ne znam odakle je Džindžer ovo prepiso, ali ima ovde suvog zlata.

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"Osim impresivne muzičke karijere

De, de, ne preterujmo...

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"Sabrina je glumila u više od osam filmskih ostvarenja

Više od osam?? Koliko je to? Osam i po? Devet?

ginger toxiqo 2 gafotas

...preuzeto iz danasnjeg izdanja BLICa, mada se ocigledno radi o agencijskoj mozdano-jezickoj bravuri...

ginger toxiqo 2 gafotas

...koga zanima kako je bilo na TOP FM RETRO PARTY 90s drmoguzu u EXPU  prethodne noći, ja sam zašiljio pero ovde...

http://popboks.com/tekst.php?ID=6906

zakk

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"...koga zanima kako je bilo na TOP FM RETRO PARTY 90s drmoguzu u EXPU  prethodne noći, ja sam zašiljio pero ovde...

http://popboks.com/tekst.php?ID=6906
Još fotki!
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Kunac

Fotki ima još, ali... Iskreno, više sam "džuskao" nego fotkao. Kad se vratim se posla, okačiću još nekoliko... One na kojima je neuništiva Natalija Trik F/X, recimo.

Meho Krljic

Opasan prikaz i opasan događaj. Hvala učesnicima i reporterima.

crippled_avenger

Nema odgovora na moje pitanje, jel `Zelim samo da znam` bese obrada `Beautiful Life` od Ace of Base?
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Milosh

Quote from: "crippled_avenger"Nema odgovora na moje pitanje, jel `Zelim samo da znam` bese obrada `Beautiful Life` od Ace of Base?

Koliko se ja sećam (a ne mogu da verujem da pamtim ovakve gluposti!) to zvuči poprilično slično...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Tex Murphy

Koliko se ja sjećam, pjesma se zove "Samo želim da znam". Taj prvi stih refrena ima identičnu melodiju kao kod Ace of Base, ali dalje se razlikuju.
Genetski četnik

Tex Murphy

Ne mogu da vjerujem da Beat Street nisu izveli pjesmu Samo jedan sat (zbog koje bi naravno specijalno dovukli Draganu Mirković), kao i da uopšte nije bilo Tap 011  :(
Genetski četnik

Kunac

Tekst je postavljen sinoć oko ponoći a već je danas nestao sa naslovne strane. Ne sećam se da je na Popboksu rotacija baš tako brza. Mogli su mu dati bar 24 časa pre nego što ga počiste pod tepih.

Evo još fotki, kao što sam i obećao:::

ALPHA TEAM:::

Još Slađe Delibašić, đuska sa kćerkama::::

Baki B3 i crnci iz Zemuna:::

Natalija, Sani i razigrani Trik F/X:::

Enеrgija:::

Atmosferica, ћирилица:::

ginger toxiqo 2 gafotas

Modern Talking – 25 Years Of Disco Pop 2CD 2010-MOD

Modern Talking was a German dance pop duo consisting of Thomas Anders and Dieter Bohlen. Genre-wise they were often classified under Europop.

Modern Talking, who by sales are the most successful and popular group in Germany, have had a number of hit singles reaching the top-5 in many countries. Some of their most popular and widely known singles are "You're My Heart, You're My Soul", "You Can Win If You Want", "Cheri Cheri Lady", "Brother Louie", "Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love)" and "Geronimo's Cadillac".

Label: Sme Media (Sony Music)
Genre: Pop
Quality: VBR kbps (216kbps avg)
Time: 150:34 Min
Size: 234,4 MB

Kunac

Klasici naših mladosti...   xjap

Vampirella

Satan my master.

Kunac

ginger toxiqo 2 gafotas

Doktor Igi hit u Latinskoj Americi!

Pesme srpskog densera veoma su popularne u Peruu i Čileu. Na radiju ,,Jurostajls" najtraženija Igijeva pesma ,,Kada dođe kraj"

Doktor Igi naprasno je postao vrlo popularan u Latinskoj Americi! Pesme srpskog densera često se emituju na radiju ,,Jurostajls", koji je veoma slušan u Peruu i Čileu. Igija u Južnoj Americi predstavljaju kao kralja balkanskog densa.

U istinitost ove informacije uverio se i novinar Pressa, kada je na sajtu radija zamolio voditelja da emituje pesmu Dr Igija ,,Kada dođe kraj". Nekoliko minuta kasnije, uz pozdrav na španskom jeziku, emitovana je pesma srpskog densera. Igi kaže da je iznenađen popularnošću u Južnoj Americi.

- Još sam u čudu. Latinoamerikanci obožavaju dens zvuk, najčešće slušaju moje pesme ,,Nikad", ,,Pusti me da živim" i ,,Kada dođe kraj". Posebno sam ponosan što su te pesme snimljene pre 13 godina. Iako godinama tehnički kaskamo za Amerikom, napravili smo produkciju koja je, eto, tek sada isplivala na površinu. Dobio sam poziv da gostujem u Peruu, ali mislim da je još rano za takav korak u mojoj karijeri - kaže Igi.

On najavljuje veliki povratnički koncert u ,,Sava centru", koji će održati 2. februara.

- Pun ,,Sava centar" pokazaće ljudima da dens nije umro. Siguran sam u uspeh. To što me nije bilo u javnosti ne znači da ne postojim. Zbog porodične tragedije povukao sam se iz javnog života na pet godina, ali od 2007. ponovo radim. Svuda u svetu dens je popularan, samo je kod nas u zapećku. Zato ću se potruditi da dens vratim na velika vrata - poručuje Doktor Igi.   

Tex Murphy

Da li će se rezurektovati sa onom pjevačicom što je pjevala Oči boje duge?
Genetski četnik

ginger toxiqo 2 gafotas

Drama o Boju Džordžu

"Worried About The Boy" naziv je drame o životu ekscentričnog britanskog muzičara Boja Džordža koju će snimiti Bi-Bi-Si. Drama će prikazati kako je garderober Džordž O'Daud postao Boj Džordž, ikona pop kulture.

Bi-Bi-Si priprema snimanje dramu o Boju Džordžu, osnivaču grupe ,,Kalčer Klab" (Culture Club) iz 1980-ih, objavio je britanski javni servis.

Drama u trajanju od 90 minuta prikazaće kako je Džordž O'Daud, koji je radio na garderobi, postao Boj Džordž, ikona pop kulture.

Metju Horn će dugogodišnjeg Džordžovog partnera Džona Mosa, bubnjara grupe ,,Kalčer Klab".

Drama "Worried About The Boy" pokazaće kako je Boj Džordž postao ,,ikona", kao i ,,kulturnu epohu za koju je on sinonim", navodi se u saopštenju Bi-Bi-Sija.

Ulogu Boja Džordža igraće Daglas But, a snimanje počinje krajem februara.

Odrastao u Eltamu, u jugoistočnom delu Londona, pevač je rano shvatio da drugačiji od vršnjaka po strasti prema ekscentričnoj odeći, šminki i muzici.

,,Kalčer Klab" je bio jedna od najpopularnijih grupa u svoje vreme, sa nizom hitova kao što su "Karma Chameleon" i "Do You Really Want To Hurt Me?".

Sredinom 1980-ih, Džordžova karijera je počela da se raspada dok se borio protiv zavisnosti od heroina, ali je kasnije uspeo da se vrati uspešnoj solo karijeri kao pevač i didžej.

Godine 2006. sukobio se sa zakonom u SAD gde je podneo lažnu prijavu za pljačku stana, a prošle godine odležao je četiri meseca u zatvoru zbog napada i držanja zatočenog jednog muškog pratioca.

lou benny

Quote from: Harvester on 26-01-2010, 19:35:42
Da li će se rezurektovati sa onom pjevačicom što je pjevala Oči boje duge?

ljudi govore da je to pevala ivana negativ...
put duha sa sekirom je zaobilazni put

Tex Murphy

Hm, okej, onda sa onom "pjevačicom" što je otvarala usta na Oči boje duge :-)
Genetski četnik