• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Saw IV (2007)

Started by Alexdelarge, 04-11-2007, 21:30:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

Synopsis:
Jigsaw and his apprentice Amanda are dead. Upon the news of Detective Kerry''s murder, two seasoned FBI profilers, Agent Strahm and Agent Perez, arrive at the depleted police precinct and help veteran Detective Hoffman sift through Jigsaw''s latest grizzly game of victims and piece together the puzzle. But then SWAT Commander Rigg, the only local officer who has yet to experience Jigsaw's handiwork, is suddenly abducted. Thrust into the madman's harrowing game, he has but ninety minutes to overcome a diabolical series of interconnected traps--or face the deadly consequences. Rigg''s citywide pursuit leaves a wake of dead bodies, and Detective Hoffman and the FBI uncover long hidden clues that lead them back to Jigsaw''s ex-wife Jill. The genesis of Jigsaw''s evil is unveiled, exposing the puppet master''s true intentions and the sinister plan for his past, present and future victims.

Saw IV carves up US box office
IF it's Halloween, it must be time for the Saw horror franchise to scare up the top spot at the North American box office.
Saw IV, the latest instalment in the annual series about a sadistic serial killer named Jigsaw, sold about $US32.1m ($34.77m) in tickets during the weekend, according to studio estimates issued on Sunday.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Tex Murphy

Još nisam pogledao treći dio, ali in any case, svaki nastavak Saw serijala je nešto čemu se veoma radujem. Slično važi za Final Destination (nadam se da treći dio nije kraj), kao i za Hostel (nadam se da drugi dio nije kraj), Wolf Creek (nadam se da prvi dio nije kraj) i još uvijek nesnimljeni bosanski slešer o grupi tinejdžera koji zalutaju u šumi negdje u okolini Travnika i postaju meta poludjele familije mudžahedina iz Ismail-dedinog Turbeta koja se krije u šumi od deportacije i hrani se šumskim jagodama, biljem, medom i ljudima (nadam se da će to da snime)
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Kunac

Evo, specijalno za Harvija (Milosh nek se izjasni kad sazri situacija): Saw IV je ne brzinu sklepano smeće. Sramota je što je ovako neozbiljan film išao u bioskope, a još veća sramota što je bio hit (dok je, npr, The Mist propao).
"zombi je mali žuti cvet"

ginger toxiqo 2 gafotas

...da, SAW 4 je ogromno razočaranje... nisam bio gorljivi obožavalac ove franšize, a bojim se da će ovakvom četvorkom rasterati i stare poklonike, dežurne kompletiste i radoznalce, pri tom ne privukavši novija pokoljenja... SAW 4 je an amateurs' hour at its worst, buđava salata preterivanja i najcrnjih stereotipa u traljavom izvođenju, ostvarenje koje se utopilo u sopstvenoj beslovesnosti, konfuziji i izlišnosti... a povrh svega izgleda kao da je snimljen na razvalinama studija pokojnog nam Avala filma...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Tex Murphy

R.I.P. Saw  :(
Genetski četnik

Kunac

Quote from: "Harvester"R.I.P. Saw  :(
Ne moraš da nam veruješ na reč...  :wink:
"zombi je mali žuti cvet"

Death Wish

nista strasno... SAW V je vec u produkciji....

http://www.imdb.com/title/tt1132626/
Pol Kerzi ne oprasta!

Jake Chambers

Jebo vas internet kad kaskate sa informacijama godinu dana... još pre GODINU DANA se znalo da su u planu i peti i šesti deo...

Elem, ja sam ovo neko veče odgledao, i ono... ne mogu reći da je loš - daje nam zanimljiv insight u Džonov život, koji su opet u neku ruku i razočaravajući - objašnjenje kako je postao Jigsaw je ono... mlohavo. Previše jednostavno. Jedino me sjebalo pred kraj kad je otkriveno KADA se sve dešava što vidimo, ali to je fazon iz drugog dela... a i ono... twist na kraju je isto skroz mlohav i ne poseduje nikakvu moć twistova prethodnih delova. Ali opet, nije baš za bacanje.
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Tex Murphy

Quote from: "Kunac"
Quote from: "Harvester"R.I.P. Saw  :(
Ne moraš da nam veruješ na reč...  :wink:

Ovog puta vjerujem  :)  , pošto su neke moje crne slutnje u vezi sa ovim filmom bile na tragu onoga što ste napisali.
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Jake Chambers"Elem, ja sam ovo neko veče odgledao, i ono... ne mogu reći da je loš - ...nije baš za bacanje.

javlja mi se da je đejk blaži prema ovome zato što on voli (književne) serijale, (TV) serije, sapunice i sve od te sorte!
https://ljudska_splacina.com/

Jake Chambers

Nennenee, nije zato... pre je ono jer sam sentimentalan naspram prva tri dela, i jer nikad ne mogu da odbacim deo kanonske priče samo zato jer je to poglavlje ispalo bezveze. Takvo je kakvo je.

A sad još reci loše je voleti serije... u stvari nemoj, bolje je nemoj ništa da govoriš, svakako me ne zanima.  :lol:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!