• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

DRTI SAnGITA !!!

Started by Son of Man, 05-11-2007, 04:16:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Meho Krljic

Nisam, od ičeg sličnog slušao sam samo food for animals (http://www.myspace.com/thefoodforanimals/) a ni oni me nisu baš raspametili. Ovaj Death Grips me takođe... ne raspamećuje.

Джон Рейнольдс

Death Grips se, kao, drže u tajnosti, ne zna se ko su sve saradnici, etc. Ali je glavni baja Zak Hil, bubnjar koji meni ne znači ništa jer je svirao u gomili smaračkih bendova. Ipak, učinilo mi se da bi ovome mogao dati šansu, ali ipak sam ga obrisao s harda. Ali rekoh, pošto ti voliš noise, možda tu ima nečega za tebe...
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Meho Krljic

Volim, ali imam kriterijume  :lol:

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

cutter

Eazy-E's Son
Gunning to Play His Dad
In N.W.A. Movie 0927_lil_eazy_e_EX2
Eazy-E
's son says there's a "high probability" he'll play his famous father in an upcoming Hollywood movie about the legendary rap group N.W.A. ... telling TMZ, "I'm the perfect man for the role."

TMZ spoke with Eric Wright Jr. -- aka Lil' Eazy-E -- who told us he's "very excited" that New Line Cinema is moving forward with the flick ... which is set to be produced by Eazy's former N.W.A. group member Ice Cube.

"Who better to play him in the N.W.A. days?" ... Lil' Eazy said ... adding, "Like father, like son -- no makeup needed."

The 27-year-old -- who's trained with an acting coach in the past -- tells us he's already been in contact with the movie producers ... but  he has yet to formally audition for the gig. 

Wright was only 11 years old when Eazy died back in 1995 -- but he tells us, "I know I'm just like my dad."

Father Jape

Upravo saznah za Wugazi - dva lika su uzela Fugazi i Wu-Tang i mashupovali!  :!:
Ima ceo album toga, link za download je nize na strani.

Wugazi - Sleep Rules Everything Around Me
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Son of Man

Šta bi sa RIV-om, neka nova adresa ?  :idea:

Son of Man

Jel album izašo, ili se čeka ?

Meho Krljic

Idućeg tjedna. Javiću kada mi bude u posjedu. Ima i promocija idućeg dal' Petka dal' Četvrtka, na kojoj se dobija i CD.

Father Jape

Meho Krljic

Samo da podsetim - izašao Prti Bee Gee - Bez Šečera.

Mims

"Slušanje ovog materijala uzrokuje pad morala za čitavih 90 %"  :lol:
sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

Karl Rosman

Maestralno...ceo album!  şekersiz! :-|
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Meho Krljic

Pa... činjenica je da se lirički ili konceptualno nisu mrdnuli ni milimetar. Dakle, sve smo ovo već čuli. Tu se mora udariti minus. Ali bitovi su sve bolji, Eufrat je napravio zavidan napredak.

Karl Rosman

Pa...meni kao da su malo "mekši"?  :) Mozda zbog bitova? U svakom slucaju, meni se djasvi. Cak i Timbe!  :mrgreen:
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Son of Man

Quote from: Meho Krljic on 28-10-2011, 13:16:46
Pa... činjenica je da se lirički ili konceptualno nisu mrdnuli ni milimetar. Dakle, sve smo ovo već čuli. Tu se mora udariti minus. Ali bitovi su sve bolji, Eufrat je napravio zavidan napredak.

Da budemo bar malko iskreni. Sve je to izdrkavanje bez Moskrija, i trebali su odma da promene ime kad je ovaj umro, jer ovako ispada da su zadržali ime samo zbog te slave. Bre svuda u svetu kad glavni lik u bendu napusti priču menja se ime iz poštovanja prema dotičnom, a jedino kod nas toga nema. Uostalom setimo se i mog slučaja. Al' džaba, bend postane popularan i ono, bukvalno da ostane i jedan član iz originalne postave taj će da gura to ime po cenu bilo čega. Mislim zamislite Stounse bez Džegera, ili npr. Van Gog bez one somine.

Meho Krljic

Evo kako žena može odvažno i bez kompleksa da uđe u ring sa muškarcima i, doduše slavno pogine, ali da se dobro drži. Dagger je ovde besna i sipa milion stihova u sekundi, ali, jebiga, belci ne shvataju (a ni neki crnci, očigledno) da se delivery ne sastoji u količini slogova nego u eleganciji sa kojom ih spuštaš na bit. Plus, Sway naprosto ima lukavije disove. Dobro, napao joj je i frizuru, ali "If you rapped with a flu you wouldn't sound ill"? Pa to je čisti genije.

Sway vs Dagger Battle Scars 2001

Savajat Erp

Колико си ти овде разумео речи? Ја ни неких 30%...ухватио сам ово што си поменуо и још понешто..нпр. Свеј - You`re so ugly that I look handsom...или тако нешто...она је помињала и сечење гениталија и сечење их џенерал, колико сам успео да похватам...Све у свему, више ми се свиђа њен стил, посебно у почетку, после он почиње да реже више. :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Meho Krljic

To je zato što si bijelčuga.  :lol: Sway se i bolje razume i ima duhovitije rime koje su dovitljivo slagane, dok je Dagger čist bijes.

Savajat Erp

Да, то..бес! Али њу сам стварно много мање разумео..бијелчуга? бијес? Колико се ти то често чујеш са тим колегама из Црне Горе или одакле већ? Губимо те полако...:) :)

Meho Krljic

Ne plašimo se ijekavštine kojom ionako priča većina Srba!!! Da ne pominjem Bošnjake.

Uživajmo radije u ovome:

Kid 606 - mp3 killed the cd star

Father Jape

Mehmet da je pravi Srbin, znao bi da se piše bjelčuga a ne bijelčuga. -_-

Meho Krljic

Tu do izraza dolazi moj bošnjački mentalitet.

Father Jape

Tamo je bjelćuga.  :lol:

Father Jape

Karl Rosman

SAVAJATEEEEE!!! Nadjoh ono! obrati paznju na kraj  :-D

Eh, toliko godina i truda... sve za kilo jagnjetine... Nije Rosman lud.

Iskaz ft. Sky Wikluh - Superstar

Savajat Erp

Хех, брате Росмане...а ти рече пре 8-10 год, а ово нема ни целих 5! И ево зашто нисам знао о чему се ради - овај спот видим први пут у животу!  :oops:  :lol:

Джон Рейнольдс

Јбт, не могу да верујем да нико није окачио ову СТВАРЧИНУ. Ништа без мене, а?

Block McCloud & Vinnie Paz - True Lies/End of Days

А зашто Вимео линк? Зато што на глупом јутјубу не смеју да се виде сисе, ето зато! (ако сад нисам привукао гледаоце, никад нећу)

I'll admit that Obama had me believing the hype
But after doing the knowledge I ain't been sleeping at night
Probably the biggest deception I ever seen in my life
If y'all don't read between the lines then y'all ain't reading it right!

Што кажу клинци, кидају обојица! И овај Блок добро пева, мајку му.

#Τζούτσε

Savajat Erp

Ђенка, вратио си се! :) Ма, дај, музика уопште је тако passe.... xdrinka

Karl Rosman

Quote from: Savajat Erp on 13-12-2011, 19:35:57
Хех, брате Росмане...а ти рече пре 8-10 год, а ово нема ни целих 5!
Eh. Vrijeme tece, zivot je kratak...  xdrinka

Savajat Erp

Джон Рейнольдс

Симпатично, богме. Овај Палке ВТО има енергије, мора се признати. Лирика му често не да није на нивоу, него понекад изговара потпуне глупости, али брате уме то да изнесе. "Бројке и чињенице" су бољи пример, тамо је покидао, а 50% стихова су чисто булажњење. Можда и више од тога.

#Τζούτσε

Savajat Erp

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Джон Рейнольдс

Quote from: Meho Krljic on 08-02-2011, 15:47:32
Vudu Popaj i dalje egzistira kao zabavljač na estradi??? How quaint!

Ево да бацим потврду много месеци касније. Данас је Пожешка била улица отвореног срца, а затворена за саобраћај. На малој бини наступио је Вуду Попај и наступ је био такав да чак и хардкорсанофабичу попут мене није било пријатно да то услика. Мала бина је била са стране, на троторару, не много већа од тезги са ушећереним јабукама, стрељане итд, где је пред 20-30 који су ту случајно застали (а на самој улици је била солидна гужва, чак се и градоначелник прошетао) реповао с мало ентузизајма и уз видан труд да покаже да се добро забавља. Ово друго је још мање успевало некој девојци које је мало врцкала около али нисам приметио да је давала много гласа од себе. Нисам се ни ја дуго задржао, само сам у повратку видео да је ситуација иста, а том приликом нисам ни застао. На репертоару, који одмах да се оградим никад нисам ни познавао, биле су обраде/препеви неких познатих домаћих забавњачких песмица уз неке (претпостављам) његове стихове. Претпостављам да са том рибицом на сличан начин наступа по дискотекама, мада ми се онако одокативно чини да нико није дошао због њега или је број таквих био око десет.

#Τζούτσε

Father Jape

Uf, sad si me rastužio.  :(

Evo, da se podsetimo tog nekog drugog vremena:

Vudu Popaj - Voodoo Popeye - Katrin

Father Jape

Iznebuha se zapitah da li postoji rep na jidišu. Turns out, postoji:  :lol:

Gey nisht avek - Zionlight (yiddish rap) גיי נישט אוועק

Meho Krljic

Da, gledao sam emisiju i.. da li je moguće da oni nisu ukapirali ništa (a Olivera jeste)????? Mislim, nije ovo najsjajniji trenutak Sajsi MC ali koliko moraš da si out of touch da ne ukapiraš ovo kao satiričnu kritiku?

Джон Рейнольдс

Чекај, тебра, немој ме сад терати да браним Ољу ("она може само да цепа Тикер") К. јер ми се стомак преврће и прсти ми се коче, али ако ћемо право, није далеко од истине оно што она на клипу каже. Али геријатрија је та која не капира. Не знам да ли је у емисији било још нечега али да се ради о Ољином нападу на Сајси... то је стварно претеривање.

#Τζούτσε

Meho Krljic

Da, ja bih da je branim, jasno je da je O.K. ovo pustila kao primer autentične muzike iz naroda danas (dakle, ne muzike svirane u narodnom stilu, nego muzike koja nastaje izvan centara za proizvodnju muzike u stilovima) i čak ona sugeriše da je ovo kritika društva ali ovi bre ništa ne kapiraju.

Savajat Erp

Хех,. могла је и неког старијег позвати у емисију, овде све саме јуноше и шипарице! :) Јасно је као дан и на основу исечка од минут и по да проблем тренутно није у Ољи К., него у гостима емисије....

Није да се ја сад нешто ограничавам са музичким жанровима, ова песма и није хоп...а и Сајси је тек друго име потписано ту...:)

Son of Man

Niste PAZLJIVO saslusali sta je doktorka Olja zapravo rekla, ali ne mogu sad o tome, elabortiracu sjutra  :wink:

Meho Krljic

Karl Rosman

Izvinjavam se ako je ovo vec bilo, ali meni je veceras prvi put da cujem...  :-|

Postolar tripper-Tužna priča o selu

Savajat Erp

Savajat Erp

А питао сам се одакле ми то Пинки звучи познато...кад оно....бацила се и у музичке воде :)

Pinky - F*ck You Pay Me (official video)