• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Sandman na sesto citanje

Started by ..., 12-11-2007, 12:59:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

Zahvaljujuci virusu koji me uhvatio, odnosno prehladi , uzeo sam da preturam starez. Prelistao sam svih 10ak Sandmana, koje sam citao n puta . I dalje je magija tu!

Iako je Sandman , brat bratu, nebulozna prica, bar u pocetku, Gaiman je Gaiman, u periodu jake inspiracije mogao je da napise i strip o kukicanju koji bi bio zanimljiv.

Stvarno mi ne bi bilo zao da dam novac za komplet od 10 tvrdokoricenih Sandmana na kvalitetnijem papiru, iako ovi stari na polici imaju neku magiju , ne mislim na fleke od kokica i keksa koje su se magicno pojavile posle pozajmice drugarima i rodbini :)
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Djole

Ja prodao svoje primerke trejdova (za koje sam bio solidno vezan za njih) zarad Absolute izdanja - koja mogu da se pronađu za solidno pristojne pare (oko 50$).

Kad je Sandman u pitanju, nema preterivanja u kvalitetu opreme.  :D
"THAT is why they call me The Decorator."

Boban

Kolor u Absolutu je drugačiji, negde bolji, ali negde mnogo gori: muljav i nejasan. Meni bi bila idealna međukombinacija ova dva pristupa u kolorisanju.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

...

Sandman je graficka novela, i to odlicna novela sa bednom grafikom :)
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Djole

Quote from: "Boban"Kolor u Absolutu je drugačiji, negde bolji, ali negde mnogo gori: muljav i nejasan. Meni bi bila idealna međukombinacija ova dva pristupa u kolorisanju.

Nisam siguran da može da bude mnogo gori.

No, vidjet ćemo, nisu mi još stigli.
"THAT is why they call me The Decorator."

Alex

O, kad će naše izdanje, dalje?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Cornelius

Citao sam malo Sandmana. Grafizam je ocajan, ali su price zanimljive. Tacnije, neke su odlicne, dok je veci deo nadahnut knjizevnim nasledjem. Taj kopirantski deo je vesto skockan, ali nema veci domet. Dopala mi se prica o Viljemu Sekspiru i njegovoj trupi koja igra San letnje noci. Duhovito i poetski.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.