• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zabava za celu porodicu

Started by DušMan, 22-11-2007, 20:28:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DušMan

QuoteTagline ovog serijala bi mogao da bude "good, old, not-so-clean fun". Ukratko, reč je o porodici lovaca na čudovišta. Ali ne u smislu "prenosi se sa kolena na koleno" porodici, već pravoj pravcatoj familiji, mama, tata, sin, ćerka i kuče, koji se lovom na čudovišta bave zajedno, kao tim. Kad čitam raznorazne recenzije savremenih super-herojskih timova, svi napominju da su, eto, likovi kroz vreme postali porodica jedni za druge. Tako da mi tim i dinamika tima u jednoj pravoj porodici deluje kao logičan sledeći korak.
Zabava za Celu Porodicu bi dakle trebalo da bude kasapljenje monstruma + disfunkcionalna porodica koja se trudi da bude funkcionalna – ali ne po svaku cenu. Horor, sa komedijom, ali bez crnog humora.

Scenario: Vladimir Tadic
Crtez:
Mladen Oljaca

Miodrag Ivanovic - Mikica

Denis Dupanovic

Nulti broj sadrzi tri epizode, koje su crtali ova trojica autora + pin upove + kolorna strip tabla na zadnjoj stranici. Od danas nabavljivo u Darkwoodu i Omenu.
Ne pokrece se svaki dan domaci on-going strip serijal, radjen prvenstveno za domace trziste, koji jos izlazi i u svescicama, pa mislim da ovom treba dati sansu.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Man Of Steel

Izgleda sjajno!
Cena!? (verujem prava sitnica... :lol: )
When ever you need hard center i will be there

DušMan

Ne znam koliko se jos koja knjizara ugradjuje u izdavacku cenu, ali ne sme biti skuplje od 150 dinara.

Man Of Steel

Quote from: "DušMan"Ne znam koliko se jos koja knjizara ugradjuje u izdavacku cenu, ali ne sme biti skuplje od 150 dinara.
Trafike?

Djole

Ništa trafike. Darkwood, Omen, i možda Alan Ford.
"THAT is why they call me The Decorator."

Man Of Steel

Quote from: "Djole"Ništa trafike. Darkwood, Omen, i možda Alan Ford.
Bilo bi jako za Alan Forda posto pred novu godinu planiram vecu nabavku.
Bas bi mi leglo i ovo preko svega.
A jos ako kapne i kakav popust...
Gde ce mi biti kraj!

Axle Munshine

Slozio bih se sa Celicnim...AF je primer za sve kako se salju stripovi postom,i oni koji jednom naruce od njih narucivace uvek samo od njih,eto...zato je vazno da se u AF mogu naci sva izdanja,pa i ova Lavirintova...
...Du hast mich...ich hasse dich...sagt Rammstein...

Djole

Izdanja će biti svima ponudjena pod jednakim uslovima, kao i uvek do sada, a kako će ko reagovati na tu ponudu nije do nas - i to je, što se mene tiče, kraj te diskusije.

DušMan

Mogu samo da potpisem Djoletov post.
Konkretno, zna se da se Vrli Mrtvi Svet nece prodavati u Alanu Fordu, posto je gazda odbio da ga uzme. Za ostale naslove ce se saznati. Djole ce nas vec obavestiti.

Man Of Steel

Quote from: "Axle Munshine"Slozio bih se sa Celicnim...AF je primer za sve kako se salju stripovi postom,i oni koji jednom naruce od njih narucivace uvek samo od njih,eto...zato je vazno da se u AF mogu naci sva izdanja,pa i ova Lavirintova...
Da dodam i brzinu kojom stizu stripovi u njihovu knjizaru (sto se tice Bookgloba koji mene uglavnom i zanima)...
Ne prodje ni 4-5 dana, a vec je strip okacen na sajtu (sto znaci da je stigao barem dan-dva ranije...)!!  :shock:

Bilja

Kupila ZZCP. Ovo je svakako nesto sto vredi i treba imati. Odlicno i u svakom pogledu veoma kvalitetno (a pristupacno) sasvim domace izdanje sa zanimljivim konceptom, odlicnom pricom i realizacijom, a ne treba nikako zaboraviti, i sa odlicnim crtacima.  :)  
Sto je najbolje od svega, skoro sve ljude koji su ucestvovali u realizaciji, licno poznajem, pa me samim tim ovaj serijal jos vise odusevljava. Sve preporuke!!!!!
Bilja
----------------------------------------@

Man Of Steel

Quote from: "Bilja"Kupila ZZCP. Ovo je svakako nesto sto vredi i treba imati. Odlicno i u svakom pogledu veoma kvalitetno (a pristupacno) sasvim domace izdanje sa zanimljivim konceptom, odlicnom pricom i realizacijom, a ne treba nikako zaboraviti, i sa odlicnim crtacima.  :)  
Sto je najbolje od svega, skoro sve ljude koji su ucestvovali u realizaciji, licno poznajem, pa me samim tim ovaj serijal jos vise odusevljava. Sve preporuke!!!!!
Majstorica za preporuke...
Mene si ubedila!

Boban

Iz Biljine ruke sve je ukusnije...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

SuperGoof

Quote from: "Bilja"Kupila ZZCP. Ovo je svakako nesto sto vredi i treba imati. Odlicno i u svakom pogledu veoma kvalitetno (a pristupacno) sasvim domace izdanje sa zanimljivim konceptom, odlicnom pricom i realizacijom, a ne treba nikako zaboraviti, i sa odlicnim crtacima.  :)  

Kladim se da je tako, ali je do ovoga vrlo tesko doci, jer vecina brojeva iz Beograda ode za Hrvatsku umesto da se prvo distribuira kod nas. Od izdavaca je tesko naruciti, jer se ne javlja na mejl, a ovo izdanje, kao i ostala dva izdanja Lavirinta bih zaista zeleo da imam...
We ain't getting any younger, you know!

Bilja

Nisam sigurna da li Dekara ima nalog ovde na ZS, ali znam da sigurno ima nalog na stripovi.com pa bi možda trebalo da pokušaš da mu se javiš na tom sajtu. Prosle nedelje sam mu upravo tamo postavila pitanje gde se ta izdanja mogu pronaci i gotovo odmah dobila odgovor gde moze, ali to se odnosilo na Novi Sad. Pretpostavljam da si ti iz Niša.
Bilja

SuperGoof

Da, iz Nisa sam. Ja sam mu poslao mejl i zamolio da mi javi da li je moguce da se izdanja naruce preko njega, ali ne odgovara vec skoro dve nedelje. Znam da je bio u guzvi ali sam ipak ocekivao da mi barem odgovori.

Sto se tice sajta Stripovi, nemam account tamo. Jednom sam probao da se prijavim ali su me odbili, navodno zbog mejla koji je sa yahoo-a.

Steta, ta izdanja me bas interesuju.

Bilja

Uvek ispada da se sve vrti oko Beograda. Slutim da Dekara slucajno ne zivi u Novom Sadu, da bih i sama morala da krenem za Bg da nabavim ova izdanja.
Bilja

Alex

Interesantno je da Dekara svoja izdanja uvek maksimalno promoviše na stripovi.com, a nikada na srpskim strip sajtovima?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Djole

Quote from: "SuperGoof"Kladim se da je tako, ali je do ovoga vrlo tesko doci, jer vecina brojeva iz Beograda ode za Hrvatsku umesto da se prvo distribuira kod nas. Od izdavaca je tesko naruciti, jer se ne javlja na mejl, a ovo izdanje, kao i ostala dva izdanja Lavirinta bih zaista zeleo da imam...

Dekarin yahoo nalog ima veoma čudan junk mail filter, tako da nije nemoguće da se tvoj mail zagubio tamo. Enivej, javi mi se na PM, iskombinovaćemo nešto.

Inače, Lavirintova izdanja se naravno prvo distribuiraju u Srbiji - jedino ukoliko ima nekog salona u okruženju, kao što su CRŠ ili Mafest.

A hvala Bilji na lepim rečima - i nema brige, dok je Kluba ljubitelja stripa u Novom Sadu, distribucija tamo neće biti problem, gde god Dekara da živi.  :)

Djole

Zabava za celu porodicu od danas i u Alan Fordu (Neustrašiva Zorka stiže tamo iduće nedelje), a zahvaljujući požrtvovanosti Duha koji hoda - Lavirintova izdanja se mogu nabaviti i na Beokonu.

Axle Munshine

E bas super sto ce ZZCP moci da se nabavi u AF...sledece nedelje narucujem... :lol:
...Du hast mich...ich hasse dich...sagt Rammstein...

Collector

Quote from: "SuperGoof"Da, iz Nisa sam. Ja sam mu poslao mejl i zamolio da mi javi da li je moguce da se izdanja naruce preko njega, ali ne odgovara vec skoro dve nedelje. Znam da je bio u guzvi ali sam ipak ocekivao da mi barem odgovori.

Sto se tice sajta Stripovi, nemam account tamo. Jednom sam probao da se prijavim ali su me odbili, navodno zbog mejla koji je sa yahoo-a.

Steta, ta izdanja me bas interesuju.

Pozovi bilo koju striparnicu i oni će ti poslati bez problema (darkwood, alan ford)!
Inače ja sam od Dekare naručio komplet Okružen mrtvima i sve je bilo OK!  :!:

DušMan

Mogu da potvrdim da je Ghoulu uruchena (i naplatjena) kesa sa Lavirintovim izdanjima, koja bi trebalo da zavrsi kod SuperGoofa.

Collector

xjump
Eto radosti za SuperGoofa!

SuperGoof

Quote from: "DušMan"Mogu da potvrdim da je Ghoulu uruchena (i naplatjena) kesa sa Lavirintovim izdanjima, koja bi trebalo da zavrsi kod SuperGoofa.

Eto ekstremnih radosti za SuperGoofa! Hvala DusManu, Djoletu, Ghoulu i svima koji su ucestvovali u ovoj primopredaji (ako je jos nekih bilo...).

Ovo su sjajne stvari. Jedva cekam da ih procitam, pa javljam utiske!!!!!!!!!

DušMan

Oftopik: izgleda da je ostao jos jedan slobodan DilEmitor u opticaju, kod sekretara kluba. Ako ga dobijem danas, hoces da ga prodam Ghoulu?

SuperGoof

Quote from: "DušMan"Oftopik: izgleda da je ostao jos jedan slobodan DilEmitor u opticaju, kod sekretara kluba. Ako ga dobijem danas, hoces da ga prodam Ghoulu?

Ovo bi tek bilo fenomenalno!!!!!!!!!! A ako je coveku ponestalo finansija, mogu ja da posaljem pare preko post-neta, a on samo da donese. Naravno, ako mu odgovara.

Hvala jos jednom na trudu!

P.S. Koliko beshe DilEmitor kosta?

DušMan

SuperGoof

Super. Ako je ostao jedan i ako Ghoul moze da ga pokupi, bilo bi super...

Thanks!

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Le Samourai

Zabava rula. Omiljeni mi domaci strip projekat.

zakk

Šta još ima domaće u ovoj formi?

Le Samourai

Pa, u sushtini - nishta. Lavirint izdaje i Sergeja koji se oslanja na Rvacke snage u slichnom formatu/konceptu, pa se to uklapa zavisno od toga shta definishesh kao domace. :)

A van Lavirinta nema nichega ovdashnjeg u ovom 'americhkom' formatu i stilu...makar mi nishta ne pada na pamet.

Djole

U Darkwoodu i Alan Fordu od juče.

Djole

Ultras