• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Evo sta nam Hollywood nudi za 2003

Started by eric cartman, 06-05-2003, 16:20:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

eric cartman

I evo sto se PRAVIM  ljubitejima filma nudi ove godine
Da li mozete naci tri filma koje STVARNO  zelite da pogledate u ovoj listi?
Sumljam.
:D

Opening June 6, 2003
•    2 Fast 2 Furious
•    Prozac Nation
•    Whale Rider
Opening June 13, 2003
•    Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd
•    The Eye  
•    From Justin to Kelly
•    The Hard Word  
•    The Heart of Me  
•    Hollywood Homicide  
•    Jet Lag
•    Manito
•    Rugrats Go Wild
Opening June 20, 2003
•    Alex and Emma
•    The Hulk
•    The Legend of Suriyothai  
Opening June 27, 2003
•    28 Days Later
•    Charlie's Angels: Full Throttle
•    Cuckoo
•    Gasoline
•    Valentin
Opening June TBA, 2003
•    Sex is Comedy
Opening July 2003
•    Autumn Spring  
•    Bad Boys II
•    Buffalo Soldiers  
•    Camp
•    The Embalmer  
•    Garage Days
•    Hotel
•    The Housekeeper  
•    How to Deal
•    I Capture the Castle
•    I'll Be There
•    Johnny English  
•    Km. 0  
•    Lara Croft: Tomb Raider: The Cradle of Life
•    Last Party 2000  
•    The League of Extraordinary Gentlemen
•    Legally Blonde 2: Red, White & Blonde  
•    Lucia Lucia  
•    Madame Sata  
•    The Magdalene Sisters
•    Masked & Anonymous
•    Mission Without Permission
•    Mondays in the Sun
•    Nine Dead Gay Guys
•    Northfork
•    Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
•    Seabiscuit
•    Sinbad: Legend of the Seven Seas
•    Spy Kids 3-D: Game Over
•    Swimming Pool  
•    Terminator 3: Rise of the Machines
Opening August 2003
•    American Splendor  
•    American Wedding  
•    And Now Ladies and Gentlemen
•    Angela
•    The Battle of Shaker Heights  
•    Bollywood/Hollywood  
•    Broken Lizard's Club Dread
•    Carnage
•    Civil Brand  
•    Dirt
•    Dirty Pretty Things  
•    The Fighting Temptations
•    Freaky Friday  
•    Freddy vs Jason
•    Gigli  
•    The Grind  
•    Highwaymen
•    Jeepers Creepers II
•    Le Divorce  
•    Madison
•    Marci X
•    Matchstick Men  
•    The Medallion  
•    My Boss's Daughter
•    Once Upon a Time in the Midlands
•    Passionada
•    S.W.A.T.  
•    Seaside (Bord le Mer)
•    The Secret Lives of Dentists
•    Shaolin Soccer  
•    Suddenly
•    Thirteen
•    Uptown Girls
Screw you guys I'm goin' home

Ghoul

SumNJa je zdrava, ali sumLJanje nije.
Ima ovde bar tri natprosečna, i još nekoliko gledanja vrednih filmova, mnogo više od 3.

Whale Rider
The Eye
The Hulk

Ova 3 STVARNO VEOMA ŽELIM DA POGLEDAM I OD NJIH MNOGO OČEKUJEM.
1 od njih već imate u Jednom Klubu.

28 Days Later – ovo već jesam, dvaput, I drago mi je zbog toga.

The Embalmer – ne znam šta je, ali sviđa mi se naslov

The League of Extraordinary Gentlemen
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Terminator 3: Rise of the Machines
Freddy vs Jason
Highwaymen
• Jeepers Creepers II

Prethodnih 6 će u najgorem slučaju biti eye candy, a poneki verovatno I više od toga. Sigurno ću ih gledati.

Shaolin Soccer- gledao, dobro je

Jack, kad bi malo pogledao i u ponudu izvan najizvikanijeg mainstreama, dakle u ono što imaš u LIMITED RELEASEu, našao bi sigurno još naslova.
Ali ti si, čini mi se, zagovarao tezu da ako film ne prođe dobro na box officeu, onda i nije vredan gledanja, pa ne znam koliko bi te limited ponuda zanimala...
https://ljudska_splacina.com/

Lurd

Ovako ofrlje, nasao sam 13 filmova koje bih zeleo da pogledam, i to ne racunajuci one koje sam vec gledao (i koji su mi se manje-vise svideli).

Osim toga, kao zagrizeni narkoman (akcenat na drugom slogu), gledao bih apsolutno sve, osim poneceg.
My trees...They have withered and died just like me.

Lurd

...hm...da li mi se to cini ili opet neko radi nesto drugima umesto sebi? Jack, sve sto treba da kazes je "greska u kucanju" - sto je univerzalni net izgovor za one koji imaju potrebu da se pravdaju.
My trees...They have withered and died just like me.

iNCUBUs

Quote from: "ghoul"
The Embalmer – ne znam šta je, ali sviđa mi se naslov

Evo ti summary:
Peppino (Mahieux) is an aging taxidermist constantly ridiculed for being short and somewhat creepy. He meets Valerio (Manzillo), a handsome young man fascinated by Peppino's work. Peppino, in turn, becomes entranced by Valerio and offers him a large salary to come work as his assistant. But when Valerio meets Deborah (Rocchetti), their fledgling romance is threatened by an insanely jealous third wheel.

i jos jedan detalj: France................2002-12-03  (Paris Gay and Lesbian Film Festival)

Inace, morao bih da dodam kao the most anticipated: "Bruce Almighty", izlazi 23.5.
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

eric cartman

Spider Jerusalem

uglavnom sve sa ghoul's choice, + Prozac Nation.

I jos bar 12 filmova sa limited release-a

phuzzy

Yup...

• The Hulk
• Charlie's Angels: Full Throttle
• Lara Croft: Tomb Raider: The Cradle of Life
• The League of Extraordinary Gentlemen
• Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
• Freddy vs Jason
• Terminator 3: Rise of the Machines
• Jeepers Creepers II
• S.W.A.T.

A ove dole sam gledao i zadovoljan sam. Shaolin Soccer je epski film. Plashim se da ga pogledam ponovo koliko je apsolutno epski i neverovatan. Kada sam ga prvi put pogledao, sedeo sam josh 20 minuta posle filma kontemplirajuci utiske. Neverovatno. Kinezi nisu sa ove planete.

• 28 Days Later
• Shaolin Soccer

SANdMAN

sem navedenog ja bih da pogledam i 'Johnny English'. to je novi Rowan Atkinson, Bond parodija sa Johnom Malkovichem i Natalie Imbruglia...

ne kapiram bas listu, gde je su tu Matrix-i, Return of the King, Darkness Falls..?

eric cartman

Neki od filmova koji ce imati premijeru ove godine u u medijima su odlicno ocijenjeni kao npr .Matrix Reloaded za kojeg se kaze da ce preuzeti primat najboljeg i nagledanijeg SF filma .
Od filmova koji mene  posebno zanimaju ,osim Matrixa , dobre ocjene su dobili Jeepers i Prozac Nation.
Slusao sam na radiju neki dan da se smatra da ce The Hulk biti vece razocarenje od Dardevil-a, da je previse animiran, da je prica (scenario) slaba , itd....Zivi bili pa vidjeli .
Ni ja ne znam zasto Return of the King nije na ovoj listi (lista je inace sa Yahoo.com ) ali sudeci po izjavama glumaca taj dio bi trebao da bude najbolji film u trilogoji.Terminator 3: Rise of the Machines i
Freddy vs Jason imaju veoma lose kritike. Sam naslov Fredy vs Jason bi trebao dovoljno reci o filmu.
I na kraju
Tomb Raider better be good 'cause the first one really sucked .Stvarno bi zelio da taj film bude dobar , ali za sad o njemu ne mogu naci nikakve kritike.
Pozdrav

Ghoul

Vrlo je jasno zašto RETURN OF THE KING nije na ovoj listi – radi se o očekivanim LETNJIM blokbasterima, a ne o jesenjim ili božićnim. MATRIX nije tu jer on kreće 15. MAJA...

HULK čak ni teoretski nema šanse da bude slabiji od DAREDEVILA jer, za razliku od njega ima više nego pismenog režisera i odličnu glumačku ekipu. Neprijatna iznenađenja na nivou scenarija nisu nemoguća, neki izveštaji ih čak i najavljuju, ali Ang Lee je mnogo toga menjao u tim verzijama, i sviđa mi se njegova namera da tu priču odradi kao dramu, odnosno – tragediju.

Nije tačno da FREDDY VS JASON ima loše kritike, štaviše, većina onih koji su ga do sada videli je pretežno zadovoljna, a mnogi su i oduševljeni.
Sve zavisi s kakvim očekivanjima ideš na film s takvim naslovom. Niko normalan, recimo, ne očekuje STRAVU I UŽAS u tom filmu – ako hoćeš da se plašiš, idi gledaj THE EYE, ili tako nešto.
F VS J je popcorn flick, što po sebi nije loše ako je odrađeno kako treba, a činjenica da ga je režirao veliki hongkonški majstor RONNY YU je meni dovoljan razlog da ga nestrpljivo očekujem. Ako ti se nije dopao BRIDE OF CHUCKY, onda i ovo slobodno zaobiđi.
https://ljudska_splacina.com/

phuzzy

Hulk stvarno izgleda previse animiran (bar na trejleru - tako je izgledao i Golum pa je u filmu pitak, iako, recimo, cave troll nije), a za Tomb Raider se ne slazem, bio je odlicno uradjen film po igri (kompletan film tece kao igra, umesto da prati klasicne filmske metode) - pa ce takav, verovatno, biti i drugi. Uz dovoljno pucnjave, eksplozija, i obnazenih delova gdjice Jolie, it's a sure hit.  :wink: