• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Neustrašiva ZORKA!

Started by DušMan, 22-11-2007, 20:42:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DušMan

QuoteU originalu strip znan kao Fearless dawn, Neustrashiva Zorka je autorsko delo Steve Manniona, americhkog strip crtacha koji neshto i nije preterano poznat i eksponiran tamo ali radom na svom samizdatu The Bomb(iz kojeg smo i izvukli avanture nashe Zorke) potpao je pod oko sokolovo nasheg traffic menadzera gsn. djokovitja koji je promptno prepoznao genijalnost dela i rvutji se sa problemima pejpala uspeo da izboksuje exkluzivna prava za ove prostore i tako svojoj firmi obezbedi ulazak u legendu!:))

Quotezabavno, sharmantno, seksi, predivno crtano, nepretenciozno i shto je najbitnije - odlichno prevedeno jer je i ovaj put chika Djole uskochio i prepevao strip na opshtu radost svih nas.
naravno i chika Plavi je tu uleteo i sve izdizajnirao valjano, tako da je celokupna spika kompletna i spremna za zub javnosti.

Neustrashiva Zorka je prvi znak izdavachkog zaokreta koji tje Lavirint napraviti u predstojetjoj sezoni 08/09 gde tjemo se (josh) vishe fokusirati na neotkrivene bisere i opskurne naslove koji svojim kvalitetom zasluzuju domatje izdanje.
za neverovati je kolika je kolichina perfektno odradjenih i iskrenih samizdata tamo negde i lagano ali sigurno planiramo da predstavimo svaki iole vredniji uradak.
ko je mislio da smo pandrknuli sa veshtju o ukidanju NeOM iz mesta se zajebo - tek smo pocheli.

fala svima na paznji i dosadashnjoj i budutjoj podrshKi!

Od danas nabavljivo u Darkwoodu i Omenu. Zbilja zabavan strip.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Man Of Steel

Fina neka cura...
Izgleda fino.
Verujem da bi me opustilo citanje ovog stiva, pa cu nastojati da ga nabavim! :D
When ever you need hard center i will be there

Duh_koji_hoda

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ne mogu da obustavim bujicu odusevljenja koja me je strefila kad sam skontao ovo... >>>

PA TO SAM JA!!!   :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D