• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Beli Put u Nišu

Started by Boban, 28-11-2007, 00:11:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Trenutno je Sajam knjiga tamo, a za petak oko 13.00 ili tako nešto predviđen je neki performans na štandu Belog Puta ili u neposrednoj blizini.
Verovatno dolazi cela ekipa iz Beograda, pa ćemo to popodne biti na raspolaganju niškim ljubiteljima stripova, dečjih knjiga i fantastike...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

SuperGoof

Ovo je prava stvar. Vec sam to cuo na vasem standu. Obavezno dolazim tada. Inace, ona sajamska snizenja su pravi potez. Cene nikada nisu bile nize! Steta sto sam vec sve pokupovao ranije, pa mi nista ne ostaje da kupim!!!!!!

SJAJAN POTEZ BELOG PUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KEEP UP THE GOOD WORK!!!!!!!!!!!!

Bleksad, Sambrovi, Metabaroni - sve po 1300!
Prvi konan i trejdovi po 600-700.

Gde bre to ima?????!!!!!!!
We ain't getting any younger, you know!

Boban

E, super... možeš da napišeš i u koliko je sati tačno, pošto ja ne znam.

inače, mislim da je to uobičajeni sajamski popust od 30%.

No Dice

Quote from: "SuperGoof"Bleksad, Sambrovi, Metabaroni - sve po 1300!
Prvi konan i trejdovi po 600-700.

Gde bre to ima?????!!!!!!!

Na svakom sajmu knjiga...

SuperGoof

Al Beli Put do sad nije dolazio! I nije uobicajeni popust. Bilo je skuplje ove godine u Beogradu!

Inace, rekli su mi da dolazite negde oko 12:30

Ovo je najveci popust za izdanja BP ikad!

jaki Thor

Propadaju?? :cry: Nadam se da ne.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet će
i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet, on je naša volja,naš put i naša moć!

SuperGoof

Bas naprotiv, verovatno im sve bolje ide...

To je super, ne kvarimo ovaj trenutak...

Boban

Znaš kako to ide, jug Srbije barata sa 2-3x manjim iznosima novca nego Beograd i Vojvodina, pa i cena treba da se prilagodi tome.
U Vranju ili Ivanjici bi verovatno trebalo da bude popust 50% da bi bar neko nešto kupio.

Boban

A evo i zvanicne informacije iz Belog Puta:

PROMOCIJA BELOG PUTA U NIŠU

Izdavačka kuća Beli Put predstaviće se po prvi put čitaocima u Nišu, na konferenciji za novinare i druženju sa čitaocima koje će se održati u petak, 30. novembra od 12,30 časova u ,,Press" kafeu u niškoj dvorani Čair.

O utiscima sa niškog Sajma, knjigama koje su obeležile godinu za nama i najavama novih izdanja iz oblasti stripa i dečije književnosti, govoriće urednički tim Belog Puta.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i najavljujemo prijatna iznenađenja za sve posetioce!

Vaš, Beli Put
[/size]

Man Of Steel

E da mi je sada jedan dan slobodnog pa da dodjem.
To je taaako blizu, a taaako daleko (sat voznjr reno 18-ticom...)!
When ever you need hard center i will be there

Boban

Možemo i mi da svratimo kod tebe, ako kupiš pet stripova i baciš neko prasence na vatru...

Man Of Steel

Dolazim ipak sutra u Nis, ali neznam da li cu moci da svratim!!! :lol:
Potrudicu se da pronadjem mesto desavanja, pa mozda i ugrabim vreme izmedju odlaska u bolnicu i Tempa... :!:

Ghoul

održana je promocija belog puta na sajmu, ili tačnije u sobičku koji se naziva 'pres centrom'.
avaj, od presa ni 'p'. bila je jedna ili max 2 osobe koje nominalno pripadaju toj gnjusnoj populaciji, a ostatak ljudstva činili su:
-gotovo kompletno ljudstvo niškog 'društva' ljubitelja tvrdog sf-a, 'lira' (čitaj: sigma, relja i bošnjak);
-nekoliko slučajno zatečenih radnica NKC-a (koji je organizator sajma);
-neki slučajci zaostali ko zna odakle i zašto, ali očito nisu tu zbog b. puta: štaviše, čim je boban počeo da priča, oni izađoše;
-3 okasnela fana (2 brata, supergoof i daredevil + užurbani brsrkr)
i ja.

ljudi iz BP su, uprkos tome, pošteno odradili tu svoju priču, a posle nje poveo se i dinamičan razgovor sa publikom (čitaj: mnome).
bobanov ples oko šipke je izostao (što je verovatno i razlog za slabu izlaznost birača belog puta) ali su se barem u nezvaničnom delu priče čuli neki ohrabrujući termini vezani za datum pojave NEKRONOMIKONA (hint: ne žurite sa kupovinom novogodišnjih poklona!!!).

da sumiramo:
-ima li nade za 'liru'?
=teško.

-ima li nade za niš?
=NE!

-ima li nade za beli put?
=možda. ambicija i samouverenosti im ne fali, a za sada, kako izgleda, ni resursa.
https://ljudska_splacina.com/

Nightflier

Skoro sam u Platou video sabranog Hauardovog Konana u tvrdom povezu, po nekoj ljudskoj ceni. To me je podsetilo na taj nesrecni Nekronomikon, a bogme i potaknulo na razmisljanje o tome kako bi ta dva izdanja lepo mogla da se upare u nekoj ediciji. Sta mislis, Bobane? Sto ne bi BP izdao i Konana u prozi?
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Man Of Steel

Nisam stigao na sajam, tacnije nisu me pustili na dva sata da procunjam jer im je onoliko stalo da na tenane pazare po Nisu...
Hteo sam sam da odem i da se makar pesice vratim, ali opet mi nisu da li... :x
Barem bi nas umesto sestoro bilo sedmoro sa mojom malenkoscu, a i mogao sam da kupim neke stvarcice iz belog puta...

Collector

Quote from: "Man Of Steel"Nisam stigao na sajam, tacnije nisu me pustili na dva sata da procunjam jer im je onoliko stalo da na tenane pazare po Nisu...
Barem bi nas umesto sestoro bilo sedmoro sa mojom malenkoscu, a i mogao sam da kupim neke stvarcice iz belog puta...
E sudbino ...  :cry:

Man Of Steel

Quote from: "Collector"
Quote from: "Man Of Steel"Nisam stigao na sajam, tacnije nisu me pustili na dva sata da procunjam jer im je onoliko stalo da na tenane pazare po Nisu...
E sudbino ...  :cry:
Bas sam tuzan... :cry:

SuperGoof

Quote from: "Ghoul"
-3 okasnela fana (2 brata, supergoof i daredevil + užurbani brsrkr)

Sto jes' jes', okasnili smo, ali samo zato sto sam imao casove i pre i posle promocije. Zao mi je sto nisam stigao na pocetak, ali dobro je da sam bar dosao da vidim i pozdravim ljude.

Drago mi je sto ce tek stvari da se izdaju. Na kraju krajeva, rokovi nisu toliko ni bitni koliko resursi i sama cinjenica da cemo sve najavljene stripove ipak da docekamo.

Man Of Steel

Quote from: "SuperGoof"
Sto jes' jes', okasnili smo, ali samo zato sto sam imao casove i pre i posle promocije. Zao mi je sto nisam stigao na pocetak, ali dobro je da sam bar dosao da vidim i pozdravim ljude.

Drago mi je sto ce tek stvari da se izdaju. Na kraju krajeva, rokovi nisu toliko ni bitni koliko resursi i sama cinjenica da cemo sve najavljene stripove ipak da docekamo.
Fala Bogu!  :wink:
Dobro je sto si bio i video.
A casovi mogu i da pricekaju...
Imaju ih onoliko, a promocija BP je ipak jedna...

jeremiah

Jeli Bobi, a ne hvališ se da ste za 300 dobili danas nagradu  :wink:
:: orange is faster color ::

Boban

Ghoul

Quote from: "nightflier"razmisljanje o tome kako bi ta dva izdanja lepo mogla da se upare u nekoj ediciji. Sta mislis, Bobane? Sto ne bi BP izdao i Konana u prozi?

odnosno LAVKRAFTA U STRIPU!  :idea:  :!:

da, r.e. hauarda bi valjalo prevesti na srpski, to je dobra ideja.
https://ljudska_splacina.com/

DušMan

Boban, naravno, dize tri prsta cim mu se ukaze prilika.
Mnogo nesto shuma na toj fotki.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Alex

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "nightflier"razmisljanje o tome kako bi ta dva izdanja lepo mogla da se upare u nekoj ediciji. Sta mislis, Bobane? Sto ne bi BP izdao i Konana u prozi?

odnosno LAVKRAFTA U STRIPU!  :idea:  :!:

da, r.e. hauarda bi valjalo prevesti na srpski, to je dobra ideja.

Pa preveden je - Konan.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Nightflier

Znam da je ranije izdavan u sveskama, ali ja na umu imam obimno izdanje izabranih dela, u jednom tomu. Ponajvise jer mislim da ne bi valjalo stati sa Lavkraftom. Cenim da na trzistu ima mesta za jednu takvu ediciju majstora fantastike - bez ibzira na uze zanrovsko opredeljenje. A takodje mislim da je BP jedini sa dovoljno snage da tako nesto istera.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Man Of Steel

Opa! Plaketa!
300 ju je stvarno zasluzio...