• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

Josephine

Gle, Meho ne spava.  :lol:

A da, kao fol - izjavio da ih ne treba oštro kažnjavati, pa da je sex bolji u troje, pa se fotografiše sa kucama... Folirant.  8)

Josephine

Uostalom, šta tu ima da se misli. Gotovo svi muškarci su duboko u duši mekušci-seronje.  :lol:

Meho Krljic

UzvrAtni sovinizam ne pomaze nasim ciljevima, drugarice!!!11!!

džin tonik

dobro da su geni kameni izvan tih vasih kategorija. :)

Truman

Quote from: D. on 13-09-2012, 00:13:18
Uostalom, šta tu ima da se misli. Gotovo svi muškarci su duboko u duši mekušci-seronje:lol:

Glupost.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

mac

Quote from: Truman on 13-09-2012, 01:30:11
Glupost.

Pa da, ali stavi smajlija da bude veselo.

Josephine

Ja to mogu i da dokažem. Ali (opet) gledam Big Blue. Kaže Lord da se tu vide razlike između egzistencije muškaraca i žena. Meni se čini da je žena opet predstavljena kao majka, postoji radi muškarca, da ga voli. Ma nemoj.  8-) Samo mekušci-seronje imaju takvu predstavu o ženi. :lol:

Truman

Ja nemam takvu predstavu o ženama.

mac

Opet ti fajli smajli. Njoj ne fajli smajli, i zato niste na istoj talasnoj dužini, i govorite različitim srpskim jezikom.

Meho Krljic

Možda Trumana vređa D.-in šovinistički nastup bez obzira na smajlije. A možda je i deo bizarne manjinske populacije na Sagiti što se zarekla da neće koristiti smajlije.  :lol:

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 13-09-2012, 10:23:44
Možda Trumana vređa D.-in šovinistički nastup bez obzira na smajlije.

Koga briga?  :lol: Kako su samo vekovima muškarci vređali žene. Sad ja tamo na nekom forumu izjavim kako su gotovo svi muškarci mekušci-slabići i muškarci se uvrede. Ma nemoj. A nisam daleko od istine.  :lol:

Meho Krljic

Pa, mene je briga, ja ne želim da Trumanova osećanja budu povređena. Nije Truman kriv za vekovne muške grijehe, niti imamo razloga da mislimo da se on prema ženama ponaša svinjski.

Plus, kako već rekoh, uzvratni šovinizam ne pomaže konstruktivnom razrešenju vekovnih antagonizama!!! Moramo biti iznad toga.

Josephine

Pa nije šovinizam. To je tako. Posle tridesetogodišnje analize muškog ponašanja, mogu da zaključim. :lol:  Ali ogradila sam se.

pokojni Steva

Quote from: Meho Krljic on 13-09-2012, 10:45:28

Plus, kako već rekoh, uzvratni šovinizam ne pomaže konstruktivnom razrešenju vekovnih antagonizama!!!

U ovom slučaje ne pomaže. Inače, ihaj!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Meho Krljic

Quote from: D. on 13-09-2012, 10:46:29
Pa nije šovinizam. To je tako. Posle tridesetogodišnje analize muškog ponašanja, mogu da zaključim. :lol:  Ali ogradila sam se.

Kako nije šovinizam? To je kao kad bih ja rekao "Jebiga, skoro svi cigani smrde, lenji su i neinteligentni" i da se smeškam jer sam se ogradio rekavši "skoro".

Mislim, da se razumemo, ne smeta meni što tako govoriš - izdržali smo i gore - nego ako tako misliš.

Meho Krljic

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 13-09-2012, 10:47:37

Plus, kako već rekoh, uzvratni šovinizam ne pomaže konstruktivnom razrešenju vekovnih antagonizama!!!

Nikako. Moramo biti iznad toga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pokojni Steva

Quote from: Meho Krljic on 13-09-2012, 10:49:33
Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 13-09-2012, 10:47:37

Nikako. Moramo biti iznad toga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fale nam krila  :lol:

Stipan

A možda je i deo bizarne manjinske populacije na Sagiti što se zarekla da neće koristiti smajlije.

Kako molim?

Josephine

Eeeeee, ali ja nisam rekla da svi muškarci smrde ili da su neinteligentni. Rekla sam da su mekušci-slabići, što im je genetska predispozicija. Nema tu šovinizma ni diskriminacije. Tako mu je to. Sa pripadajućim penisom dolazi i kukavičluk. :lol:

Meho Krljic

Misliš, onako kako se stotinama godina tvrdilo da su pripadnici drugih rasa genetski predisponirani da budu glupi, nečasni, nesposobni itd.? Mislim, pa ako su cigani genetski predisponirani da budu glupi, onda nema diskriminacije u tome što im ne pomažemo da se školuju.. itd.

Josephine

Nema šta ja tu sada da se objašnjavam.  8-) Muškarci su mekušci-seronje i tako mu je to. Volimo ih takve, ne diskriminišemo ih zbog toga. Dobro, ponekad pogine nekoliko miliona ljudi zbog te njihove osobine, ali bože moj. To su muškarci. Njima je sve dopušteno, sve dok im se klati penis.

pokojni Steva

Meho Krljic

Quote from: D. on 13-09-2012, 10:59:50
Nema šta ja tu sada da se objašnjavam.  8) Muškarci su mekušci-seronje i tako mu je to. Volimo ih takve, ne diskriminišemo ih zbog toga. Dobro, ponekad pogine nekoliko miliona ljudi zbog te njihove osobine, ali bože moj. To su muškarci. Njima je sve dopušteno, sve dok im se klati penis.

Valjda dok im se diže penis???

Josephine

Ne diže se svima. Ali im se, onda, diže na rat. Tako mu je to. Mekušci-seronje.  8)

Albedo 0

Quote from: D. on 13-09-2012, 10:59:50
Njima je sve dopušteno, sve dok im se klati penis.

koliko znam, na Sagiti je samo tebi sve dopušteno

Stipan

varvarin

A propos muško-ženskog prepucavanja:
Juče sam naleteo na podatak da žene obavljaju dve trećine poslova na planeti (?), da za uzvrat dobijaju 10% od ukupnog ostvarenog dohotka na planeti, i da su vlasnice manje od 5% imovine na planeti...
Mislim da je tekst izgovorila Mirjana Karanović, nebitno.
Podržavam svaku borbu za prava  žena, bilo ovo gore tačno ili ne.

Ali to ne menja stvar da su ŽENE U CRNOM juče  ličile na grupu penzionisanih veštica.

Josephine

Pa i ja sam u dilemi. Da li su muškarci seronje ili mekušci. Zato sam odlučila da ova dva kvaliteta spojim u jedan.  8-)

Josephine

Quote from: varvarin on 13-09-2012, 11:08:45
Juče sam naleteo na podatak da žene obavljaju dve trećine poslova na planeti (?), da za uzvrat dobijaju 10% od ukupnog ostvarenog dohotka na planeti, i da su vlasnice manje od 5% imovine na planeti...

To je zato što su muškarci mekušci-seronje.

Albedo 0

koliko puta je to ponovila čovjek bi pomislio da to radi sasvim slučajno, bez ikakve zle namjere, ne daj bože da nekog uvrijedi i izazove konflikt

Meho Krljic

Sreća da smo svi ovde pacifisti i operisani od nervoze  :lol: .

Nego, Putin!!!!!!!!!!! Ako je potrebno još dokaza za njegovu snagu ali  dobrotu (dakle nit mekušac nit seronja!!), evo ih:

Vladimir Putin Gives Frightening Response To The Critics Of His Flying-With-Cranes Stunt 
  Last week Vladimir Putin took to the skies in a motorized hang-glider to help guide a number of Siberian white cranes south for the Winter.
If you think that sounds ridiculous, you're not alone. Could we imagine Barack Obama (or Mitt Romney) taking to the skies in such a manner? For Putin, however, its just one of a series of strange, wildlife-related stunts we've seen over the years (the very next day, Putin played with an octopus).
In Russia the crane-flying stunt attracted a lot of attention — many observers noting that few of the cranes actually followed Putin, an apt-metaphor for opposition jokes.
The Russian president, however, hit back at critics at the weekend. According to the AP, Putin told reporters at the conclusion of APEC summit in Vladivostok that, "It's true that not all flew right away, but the ones that didn't fly were the weak cranes."
"There are of course birds in the flock who just don't fly, and they prefer to build nests separated from the rest," he went on to say. "But what can you do. That's a different problem. Even if they are not members of the flock they are members of our population and we have to treat them with care, when possible."
The comments had a double-meaning for Russians, too, criticizing the errant ways of those involved in the protests that have hit Russia over the last year.

Naravno, ja ne vidim baš šta je "frightening" u njegovom komentaru... Ali, eto.

Джон Рейнольдс

Quote from: Бата Животиња on 13-09-2012, 11:16:35
koliko puta je to ponovila čovjek bi pomislio da to radi sasvim slučajno, bez ikakve zle namjere, ne daj bože da nekog uvrijedi i izazove konflikt

Па зато је и треба посматрати онако како сам више пута упоређивао - као газдиног млађег брата, пијандуру, који се упишан и усран дере из ћошка кафане не би ли привукао пажњу, а нико му ништа не може јер је газдин млађи брат (осим да оде из кафане). Уверен у свој значај, због чега се и пропио.  8-)  Али, као што сам исто тако више пута нагласио, није то наша срамота.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Ghoul

Quote from: Джон Рейнольдс on 13-09-2012, 12:12:47
Али, као што сам исто тако више пута нагласио, није то наша срамота.

zapravo, jeste sramota onih koji s tom pijanom usranom budalom raspravljaju i diskutuju.
https://ljudska_splacina.com/

Truman

Možda Trumana vređa D.-in šovinistički nastup bez obzira na smajlije. A možda je i deo bizarne manjinske populacije na Sagiti što se zarekla da neće koristiti smajlije.  :lol:

To prvo, a i želim da ostavim utisak podjebantske ozbiljnosti. :mrgreen:

Truman

Quote from: D. on 13-09-2012, 10:26:35
Možda Trumana vređa D.-in šovinistički nastup bez obzira na smajlije.

Koga briga?  :lol: Kako su samo vekovima muškarci vređali žene. Sad ja tamo na nekom forumu izjavim kako su gotovo svi muškarci mekušci-slabići i muškarci se uvrede. Ma nemoj. A nisam daleko od istine.  :lol:

Zapravo, možeš da misliš šta god hoćeš. Ne možeš me tako lako poremetiti. No, k'o što reče meho - logika ti je potpuno nakaradna. Dakle, pošto su belci stolećima ugnjetavali crnce sad crni imaju pravo da im se svete i da ih mrcvare. Ma daaaaaaaaaa...
A ta tvrdnja da je neka grupacija genetski ovakva ili onakva je fašistička. To što ljude deliš na muškarce i žene i po tome im procenjuješ kvalitet zapravo govori više o tebi...

Lord Kufer

Belci su mnogo duže ugnjetavali belce nego crnce, dok još nisu ni znali da crnci postoje.

Stipan

Josephine

Kako se neki mekušci-seronje isteruju dimom. Kao pacovi. Ili gulovi. :lol:  Njima se, na primer, Meho, ne diže. 8)  Zato se i prepoznaju.

Ghoul

Quote from: D. on 13-09-2012, 13:28:17
Njima se, na primer Meho, ne diže.

istina je.
meni se meho ne diže.
a i što bi mi se dizao, ta meho je stariji od mene, treba ja njemu da se dižem!
xrofl
https://ljudska_splacina.com/

Albedo 0

Quote from: D. on 13-09-2012, 13:28:17Njima se, na primer, Meho, ne diže. 

ne pomaže zarez majko, sa korita Ivanova...

pokojni Steva

Jebote, ubedićete me da ga D. ima pravo  :-x

Meho Krljic

Ne diže se ni meni pa ne pokušavam od toga da pravim neki spektakl! Možemo li da razgovor vratimo u neretardirane vode?

Albedo 0

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 13-09-2012, 13:59:35
Ne diže se ni meni pa ne pokušavam od toga da pravim neki spektakl! Možemo li da razgovor vratimo u neretardirane vode?

Hoćeš da kažeš da sam retardirana? :) Ili hoćeš da kažeš da su sve ostale diskusije na Sagiti neretardirane? :)

scallop

Vode su retardirane, a ti bućkaš kao da nisu.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

Istina. No, volim i ja da pecam ponekad.  :lol: 

scallop

Onda znaš da ako ne ide treba zameniti crnu glistu sa durdubakom. Ili obratno.  :lol:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

Slušamo savete iskusnih!  :!:

lilit

koji ste vi smaraci.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

scallop

'Ajd' sad ti malo, za promenu. Ja ću da provarim podvarak sa suvim šlivama, zaostao s ranog proleća.