• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

akhnaton

Quote from: "angel011"Znatno manja nego da su korumpirani i/ili idioti.

Potpisujem!!!!!!
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

taurus-jor

VAŽNO!!!

Uputsvo za pravnu borbu protiv Infostana.

http://www.pescanik.net/content/view/2907/171/
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

marlowe

Cekaj, ovo je uputstvo kako da neko izbegne da plati ono sto je potrosio? Kako da oteze i da ne plati ono sto je konzumirao?
Imas tu i jednako mudre zamisli kako da ne platim racun u prodavnici, kako da ne platim gorivo na pumpi ili voce na pijaci?
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Eriops

Zastarela potrazivanja ? Cek, nesto mi tu nije jasno.
Obozavaoci Pescanika. Nisu li to isti oni koji svakodnevno zasipaju porukama b92, i kritikuju bezobrazne kosovske Srbe, sto ne placaju struju i dugove ? Kako sad ovo se u to uklapa ?
Ima sigurno mnogo gresaka i bezobrazluka do Infostana, gde pokusavaju nekim sitnim duznicima nabiti astronomske troskove, ali ima dosta ljudi koji zaista ne placaju racune, a mogu.
Onda smo mi koji placamo budale, a oni pametni. Pa i treba da plate kamatu.

Kastor

Treba da plati onaj ko je zadovoljan grejanjem, redovnim odvoženjem smeća, održavanjem zgrade i sl.
Deset godina se dogrevam na struju, ne dolazi u obzir da plaćam reket i jednoj i drugoj bandi.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

taurus-jor

Quote from: "Kastor"Deset godina se dogrevam na struju, ne dolazi u obzir da plaćam reket i jednoj i drugoj bandi.

Posebno ako im plaćam, a onda naknadno saznam da im - ne plaćam?!

Neka se reformišu kao Telekom, i zime im neće biti.

Ne možeš deset godina tvrditi jedno - da je sve čisto - a onda odjednom naprasno tvrditi nešto drugo. Ne možeš se deset godina ponašati na jedan način, a onda se preko noći promeniti i praviti se da se deset godina nisi ponašao kako si se ponašao.

I pri svemu tome praviti krupne pravne greške - na štetu građana. O laganju da i ne pričam. A ja ne volim da me lažu.

Što se zastarevanja tiče, zakon je neumoljiv. Član 378 Zakona o obligacionim odnosima možda niko ne bi potezao da Infostan nije uradio što je uradio. Iz posta Tihe vode ispade maltene kao da je zastarelost izmislio Peščanik, a ne Zakon o obligacionim odnosima koji je donet još 1978. godine.

Da podsetimo:

Član 378.
1.   Zastarevaju za jednu godinu:
1)   potraživanja naknade za isporučenu električnu i toplotnu energiju, plin, vodu, za dimničarkse usluge i za održavanje čistoče, kad je isporuka, odnosno usluga izvršena za potrebe domaćinstva.
2)   potraživanja radio-stanice i radio-televizijske stanice za potrebu radio-prijemnika, i televizijskog prijemnika.
2.   Zastarevanje teče iako su isporuke ili usluge produžene.

Član 388.
Zastarevanje se prekida podizanjem tužbe i svakom drugom poveriočevom radnjom preduzetm protiv dužnika pred sudom ili drugim nadležnim organom, u cilju utvrđivanja obezbeđenja ili ostvarenja potraživanja.

Nije poruka da ne treba plaćati, već da batina ima dva kraja. I da je mali čovek takođe može držati.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Dry-Na-Nord

Quote from: "taurus-jor"
Neka se reformišu kao Telekom, i zime im neće biti.

Uh, uh, bolje ne taj scenario. Veruj mi...

Inače, zanimljivo da je prvo Dragan Todorović krenuo da maše zakonom o obligacionim odnosima, ali pošto su ga se setili i građanisti mora da je ozbiljno.

Ovo oko zastarevanja koliko god dobro da zvuči u praksi može da znači da se mangupiranje sa plaćanjem dugova na kraju isplati... A ako ne plati taj ko duguje, platiće neko drugi. There's no free dog meat and noodles štono kaže drevna kineska poslovica...

Druga je stvar sa kojih je hard-diskova Infostan iščupao petocifrena ili šestocifrena dugovanja i kako to da su se tek sad pojavila. U knjigovodstvu postoje pravilnici koji uređuju čuvanje dokumentacije po XY godina. Građani svoje plaćene račune izgleda da trebaju da pakuju u foto albume i na samrti ostavljaju unucima...

Eriops

Tauruse, pogresno si me razumeo. Ne drzim ja stranu Infostanu.
Glupo je da neko ko zakasni mesec, dva, dobija ogromne racune, jer mu zaracunavaju neke cudesne kamate. Samo me nervira sto ti s Pescanika i b92, vidi kako su sad skocili kad su mozda i njihovi dzepovi u pitanju, a ovamo mudruju Srbima na Kosovu kako se treba placati struja.. licemerno, bedno.
A da ima ljudi koji ne placaju, a mogu, ima ih. Jedni mi zive pored vrata. Oboje rade, imaju dobro placene poslove, mnogobrojnu rodbinu koja im pomaze, ali su vec imali iskljucenja.
To nije neimastina, nego mentalitet.

Son of Man

Sto kukate ko pichke, ko je za rat ?

mac

Kako sad, a na drugom topiku se hvališ kako si izbegao vojsku???

Son of Man

Pa ja se nisam bunio, meni ova ekonomska kriza cak i odgovara, jer sve ono najogore isplivava na povrsinu, to ja VAS pozivam na rat, mislim ako vam je lose i to. Meni nije lose, isto mi.

raindelay

Hajde da vidimo koliko ce se jos ekipa oko Pescanika buniti sada kada su se podsetili da je JKP "Infostan" u rukama LDP-a. Ako neko slusa tu emisiju bas me interesuje da li je nesto bilo o slucaju "Infostan" juce u emisiji.
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Usul

Na sajtu imaju ceo tekst posvecen toj temi.

God created Arrakis to train the faithful.

Kastor

Quote from: "taurus-jor"VAŽNO!!!

Uputsvo za pravnu borbu protiv Infostana.

"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

raindelay

Naravno da imaju ALI:
Infostan       Štampaj        E-pošta
Vesna Rakić-Vodinelić  
26.03.2009

A onda su se ipak ljudi setili da je DIREKTORA postavio LDP.

,,Infostan" –Darko Berberović, nestranački (podrška LDP)

http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Usvojen-Statut-izabrani-direktori-javnih-preduzeca.lt.html

A o kakvoj genijalnoj "nestranackoj" licnosti se radi proverite njegovu biografiju i odakle su ga sve oterali.

Kler_Vojant

Upravo sam odgledao nekakav Marko Janković show na kosavi i jebemti koliko otrova.
lik levo

angel011

A ja mislila da je ovo desno Marko. :lol:
We're all mad here.

raindelay

Po ovome sto se nalazi na stolu rekao bih da ipak treba sacekati Corneliusov  sud o tome sta je tu otrovno a sta zdravo. :?:

ginger toxiqo 2 gafotas

Glumac gost benda Ateist rep
Nik Sloter u Srbiji

Neustrašivi Nik Sloter, čiji su zaštitni znak razdrljena havajska košulja (nikad majica) i konjski rep, dolazi u Srbiju! Da sve bude zanimljivije, gostovanje kanadskog glumca Roba Stjuarta, koji je igrao detektiva Slotera u seriji ,,Tropska vrelina" koja je tokom devedesetih bila neverovatno popularna u Srbiji, organizuju članovi novosadskog benda Atheist Rap koje je Stjuart kontaktirao nakon što je saznao da popularna grupa ima pesmu posvećenu njemu!

Glumac kome je posvećen legendarni grafit ,,Sloteru Niče, Žarkovo ti kliče", na internetu je, surfujući sa sinom, pronašao podatak da Atheist Rap imaju pesmu ,,Slaughteru Nietzsche", potom je preslušao numeru koja mu se mnogo svidela, a zatim je kontaktirao Zlatka Barduna, menadžera popularnog novosadskog benda.
– U tri ujutru zazvonio mi je telefon. Čovek se predstavio, ali ja vidim nepoznat broj i pomislim da me neko zeza. Međutim, nekoliko dana kasnije nam je mejl poslao njegov producent pa i sam Stjuart... i ispostavilo se da su ljudi ozbiljni. Naš gitarista je razgovarao sa Robom i ispričao mu za čuveni grafit, da je njegov lik korišćen tokom studentskih protesta 1996, da je u Beogradu čak bila registrovana grupa građana pod njegovim imenom – kroz smeh priča za ,,Blic" Zlatko Bardun, i nastavlja:
– Stjuart je ubrzo shvatio da nikada nije bio tako popularan kao devedesetih u Srbiji i okolnim zemljama. Čitava priča je zainteresovala i njegove producente koji su odlučili da tokom leta sa TV ekipom dođu u Srbiju i snime dokumentarni film o fenomenu popularnosti Nika Slotera. Rob Stjuart će u Srbiji boraviti desetak dana, sigurno je da će 6. juna biti specijalni gost na našem koncertu u Novom Sadu a možda se pojavi na još nekim našim svirkama. Čovek nas je čak pitao da li se mi slažemo da nam se on pridruži na bini tokom izvođenja pesme ,,Slaughteru Nietzsche"?! Mi smo, naravno, odmah pristali.
Stjuart, koji je rođen 1961. u Torontu, maštao je o tome da postane igrač hokeja, ali nakon što se teško povredio kada je imao 17 godina, igrom slučaja se obreo u glumačkim vodama. Nakon uloge Nika Slotera (serija je snimana od 1991. do 1993.), Rob je igrao u tridesetak serija i filmova, ali ,,Tropska vrelina" ostaje njegov najveći uspeh.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

raindelay

mac

Da li bi Nik Sloter bio to što jeste bez svoje lepše polovine? Silvi Džerard je ta koja je Srbiju naučila da obožava Nika Slotera!

Eriops

Na blogu b92, naidjoh na jedan zaista autorski biser, sa preko 150 komentara. Kaze tip : ponosim se sto sam gej!
Vremena su se zaista promenila. Nekad su se ljudi ponosili porodicom, brakom, decom, a danas se ponose ... cime ?
Sve ide do djavola. Porodica se raspada, decu tuku, muce, siluju.. muskarci su ili nasilni ili postaju feminizirani ko strine.. forsira se model " samostalne, jake zene ", kojoj boze moj, ni musko ne treba.
Stizu gejevi, lezbejke, travestiti , i svi moguci..
Gledao sam onu emisiju na Avali, ona americka voditeljka Opra.
Gost je bio tip koji je trudan! U stvari, on je bio zena, al promenio pol. Ubacivali su mu testosteron, pa je dobio bradu i brkove. Operisali su mu grudi, ali je odlucio da zadrzi reproduktivne organe  :shock: . Nisam pratio dio u kome je objasnjavao kako je oplodjen, uglavnom trudan/trudna je!
Ceka dete, bice to brkato-bradata majka  :D .
Opra veli, vremena se menjaju, dolaze novi ljudi!
Elem, zaboravih reci, tip/zena, je ozenjen.

EKSTREMISTA

Ne zezaj bre mac,smotana ridjokosa Silvi je služila samo da bi   još više došle do izražaja sve one super ribe u ulozi Nikovih klijentkinja.
Izgleda da ću morati po prvi put da odem na koncert Ateist repa ne bi li video jednog od mojih  idola iz mladosti.Inače pesma im je nedopustivo loša s obzirom na to kakvoj legendi je posvećena.
Zato se nadam da će moj omiljeni bend Ekstremisti kad tad uglazbiti tekst koji predstavlja jedinu pravu i doslednu posvetu  liku i delu Nika Slotera kakvu i zaslužuje jedna takva  mitska figura.

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Milosh

Kakvo nepoštovanje i Silvi Džerard i Ateist Repa u jednom postu! Kakav neukus! I ako je od Ekstremiste mnogo je...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Son of Man

Cekaj brte ekstremisto, dal ti to mislis na onaj bend koji se '92 naso na Gvidovoj kompilaciji ?! Zar to jos postoji ? :shock:

A i ta fora "Sloteru Niche" to je maznuto sa onog grafita iz ranih 90-ih  u Zarkovu, a tesko da su ovi novosadjani imali priliku da prolaze kroz Zarkovo. Znaci kradja. :lol:

EKSTREMISTA

Quote from: "Son of Man"Cekaj brte ekstremisto, dal ti to mislis na onaj bend koji se '92 naso na Gvidovoj kompilaciji ?! Zar to jos postoji ? :shock:

:|

Sine,kad vidim kako su matore i ružne recentne pankerske reunion ekipe,ni nas ne bi bilo sramota da se brukamo pod stare dane.Zato,nikad ne reci nikad.
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Son of Man

Eh kako sam znao da si sustinski anarhista, oseti se to, ne moz se zamaskira  :lol:
necu te pitam sta si sviro da ne mora otkrivas svoj identitet, ali mi je sad jasnije koja je ekipa, a secam se i grafita EKSTREMISTI , tamo posle paviljona kad se skrece za Zemun - jel tako ? :!:

Citat Bakunjina na omotu - prajsles. :evil:

EKSTREMISTA

Quote from: "Son of Man"
Citat Bakunjina na omotu - prajsles. :evil:

E da, ko stvoren za ovu temu o vojsci,mladost ludost.

Лутајући Бокељ

Event Horizon

Quote from: "Kler_Vojant"Upravo sam odgledao nekakav Marko Janković show na kosavi i jebemti koliko otrova.
lik levo
on je zaista zaista izuzetno nisko pao. neprijatno za gledati.

Quote from: "EKSTREMISTA"Ne zezaj bre mac,smotana ridjokosa Silvi je služila samo da bi još više došle do izražaja sve one super ribe u ulozi Nikovih klijentkinja.
o, kakvo flagrantno kršenje ljudskih prava. silvi je bila dokaz da žensko čeljade može biti i pametno, i dobro da izgleda, a opet i da ima odredjeni smisao za humor, kao što bi neki rekli "smotani smiso za humor".
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

Джон Рейнольдс

Silvi je uvek služila kao dokaz superiornosti muške inteligencije. U mnogim se epizodama nije slagala sa Sloterom i nijednom, ali baš NIJEDNOM, nije bila u pravu. Razmišljao sam da li će je scenaristi bar neki put nagraditi "pobedom" u sukobima mišljenja sa Nikom, ali su dotični uvek bili po tom pitanju nemilosrdni.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Event Horizon

Quote from: "John Reynolds"Silvi je uvek služila kao dokaz superiornosti muške inteligencije. U mnogim se epizodama nije slagala sa Sloterom i nijednom, ali baš NIJEDNOM, nije bila u pravu. Razmišljao sam da li će je scenaristi bar neki put nagraditi "pobedom" u sukobima mišljenja sa Nikom, ali su dotični uvek bili po tom pitanju nemilosrdni.
jeste, i bila je trapava, i zapravo je bila glupača koja uvek ima neke svoje ideje i nikad ne posluša šta joj drugi savetuje. ali to nema veze. ta serija je apsolutni hit, i jedna od najboljih serija na svetu.

Kunac

Silvi je bila super na zubarskoj stolici u Dentistu. Tu je bila plava - što joj kao boja više odgovara imajući u vidu Kukicu Boss.
"zombi je mali žuti cvet"

ginger toxiqo 2 gafotas

Rob Stjuart, slavni Nik Sloter, za ,,Blic"
Moj brat je Srbin

Nakon vesti koju je ,,Blic" objavio u nedelju da legendarni Nik Sloter (kanadski glumac Rob Stjuart koji je detektiva igrao u seriji ,,Tropska vrelina") krajem maja dolazi u Srbiju i da će biti gost na koncertu grupe ,,Atheist Rap" koja ima pesmu posvećenu njemu, među njegovim obožavaocima je zavladala prava ludnica. A armija poklonika Sloterovog lika i dela sigurno će se uvećati nakon što je Stjuart u ekskluzivnom intervjuu za ,,Blic" otkrio da ima usvojenog brata koji je iz Srbije!

Četrdesetosmogodišnji Rob Stjuart ne krije da je bio oduševljen kada je na internetu otkrio koliko je svojevremeno bio popularan u Srbiji, da je lik Nika Slotera korišćen tokom studentskih protesta 1996. i 1997, da su mu posvećeni kultni grafiti ,,Sloteru Niče, Žarkovo (Srbija) ti kliče", da je bend ,,Atheist Rap" snimio pesmu o njemu...
- Do pre dva meseca nisam ni znao da je serija uopšte prikazivana u Srbiji. Na ,,Fejsbuku" sam naleteo na profil Srbina koji se zove Ivan Jovanović i koji je uz svoje ime stavio parolu ,,Nika Slotera za predsednika". Napisao sam šaljivi komentar: ,,Hej, ako želite da budem vaš predsednik trebalo je samo da me pitate", i mislio sam da će se sve tako završiti. Međutim, Ivan mi je odgovorio, objasnio mi je koliko je serija bila popularna u Srbiji i poslao mi je prevod pesme ,,Sloteru Niče, Srbija ti kliče". Poruku sam prosledio mojim najbližim prijateljima i u roku od nekoliko minuta odlučili smo da dođemo u Srbiju i snimimo dokumentarac - priča Stjuart i nastavlja:
- Sada kada znamo više o studentskim protestima, ideja filma se malo promenila, ali i dalje nam je zanimljivo kako je otrcani lik iz TV serije povezan sa politikom u vašoj zemlji. Prvo sam pozvao ljude iz grupe ,,Atheist Rap", razgovarao sam sa gitaristom Radulom i pitao ga da li bismo mogli da uradimo intervju s njim kada dođemo u Srbiju. Radule mi je odmah predložio da 6. juna budem gost na njihovom slavljeničkom koncertu u Novom Sadu (popularni novosadski bend proslavlja 20. godišnjicu postojanja, prim. nov.), što sam ja sa velikim zadovoljstvom prihvatio.

ginger toxiqo 2 gafotas

..više detalja sutra oko 9/10 a.m.

ginger toxiqo 2 gafotas

Kraljevo: Heroin na pijaci

KRALJEVO - Kraljevačka policija je saopštila da je uhapsila dvadesetčetvorogodišnjeg Darka P. zbog sumnje da je na gradskoj pijaci u Kraljevu prodao dva paketića praškaste supstance za koju se osnovano sumnje da je heroin.
Istražnom sudiji Okružnog suda u Kraljevu u petak je priveden Darko P. (24) iz Kraljeva,
zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga. On je osumnjičen da je dva paketića praškaste prodao dvadesetpetogodišnjem B.M., kod koga su paketići kasnije i pronađeni.
Sudija je Darku P. odredio pritvor u trajanju do mesec dana.

ginger toxiqo 2 gafotas

Pacijent napao lekara sekirom

NIŠ - Lekar specijalista plastične hirurgije dr Predrag Kovačević, koga je danas napao nepoznati muškarac, zbrinut je u Kliničkom centru i van životne je opasnosti, rekao je Tanjugu direktor prof. dr Srbobran Trenkić.
"Kovačević je imao povredu glave i desne ruke, svestan je, dobro je, razgovarao sam s njim", kazao je Trenkić.
Prema
nezvaničnioj verziji, Kovačevića je sekirom napao bivši pacijent u staklarskoj radnji u blizini Kliničkog centra, u kome je lekar zaposlen. Napadač je, kako se nezvanično saznaje, na licu mesta identifikovan i uhvaćen, ali njegovo ime nije saopšteno. Uviđaj su izvršili nadležni organi i očekuje se zvanično saopštenje niške policije.

DušMan

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"Na ,,Fejsbuku" sam naleteo na profil Srbina koji se zove Ivan Jovanović i koji je uz svoje ime stavio parolu ,,Nika Slotera za predsednika". Napisao sam šaljivi komentar: ,,Hej, ako želite da budem vaš predsednik trebalo je samo da me pitate", i mislio sam da će se sve tako završiti. Međutim, Ivan mi je odgovorio, objasnio mi je koliko je serija bila popularna u Srbiji i poslao mi je prevod pesme ,,Sloteru Niče, Srbija ti kliče". Poruku sam prosledio mojim najbližim prijateljima i u roku od nekoliko minuta odlučili smo da dođemo u Srbiju i snimimo dokumentarac - priča Stjuart i nastavlja:
- Sada kada znamo više o studentskim protestima, ideja filma se malo promenila, ali i dalje nam je zanimljivo kako je otrcani lik iz TV serije povezan sa politikom u vašoj zemlji. Prvo sam pozvao ljude iz grupe ,,Atheist Rap", razgovarao sam sa gitaristom Radulom i pitao ga da li bismo mogli da uradimo intervju s njim kada dođemo u Srbiju. Radule mi je odmah predložio da 6. juna budem gost na njihovom slavljeničkom koncertu u Novom Sadu (popularni novosadski bend proslavlja 20. godišnjicu postojanja, prim. nov.), što sam ja sa velikim zadovoljstvom prihvatio.
Ivan Jovanović Najtflajer?
Radule priča sa Nikom Sloterom! Prajsles!
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

ginger toxiqo 2 gafotas

Rob Stjuart, slavni Nik Sloter, za ,,Blic"
Moj brat je Srbin

Nakon vesti koju je ,,Blic" objavio u nedelju da legendarni Nik Sloter (kanadski glumac Rob Stjuart koji je detektiva igrao u seriji ,,Tropska vrelina") krajem maja dolazi u Srbiju i da će biti gost na koncertu grupe ,,Atheist Rap" koja ima pesmu posvećenu njemu, među njegovim obožavaocima je zavladala prava ludnica. A armija poklonika Sloterovog lika i dela sigurno će se uvećati nakon što je Stjuart u ekskluzivnom intervjuu za ,,Blic" otkrio da ima usvojenog brata koji je iz Srbije!

Četrdesetosmogodišnji Rob Stjuart ne krije da je bio oduševljen kada je na internetu otkrio koliko je svojevremeno bio popularan u Srbiji, da je lik Nika Slotera korišćen tokom studentskih protesta 1996. i 1997, da su mu posvećeni kultni grafiti ,,Sloteru Niče, Žarkovo (Srbija) ti kliče", da je bend ,,Atheist Rap" snimio pesmu o njemu...
- Do pre dva meseca nisam ni znao da je serija uopšte prikazivana u Srbiji. Na ,,Fejsbuku" sam naleteo na profil Srbina koji se zove Ivan Jovanović i koji je uz svoje ime stavio parolu ,,Nika Slotera za predsednika". Napisao sam šaljivi komentar: ,,Hej, ako želite da budem vaš predsednik trebalo je samo da me pitate", i mislio sam da će se sve tako završiti. Međutim, Ivan mi je odgovorio, objasnio mi je koliko je serija bila popularna u Srbiji i poslao mi je prevod pesme ,,Sloteru Niče, Srbija ti kliče". Poruku sam prosledio mojim najbližim prijateljima i u roku od nekoliko minuta odlučili smo da dođemo u Srbiju i snimimo dokumentarac - priča Stjuart i nastavlja:
Iako, kako kaže, nemaju blagu predstavu kako će finansirati dokumentarni film o fenomenu Nika Slotera, Stjuart i njegovi prijatelji su čvrsto odlučili da dođu u Srbiju, a Rob napominje da čitav projekat za njega ima i ličnu notu.
- Trebalo bi da pomenem da imam mlađeg brata koga su moji roditelji usvojili kada je imao pet godina, a jedino što smo tada znali o njemu bilo je da se zove Džon. Godinama kasnije pronašli smo njegovu krštenicu i saznali da je on Srbin i da mu je pravo ime Branko! Zbog toga mi je ovaj film važan jer ovde na Zapadu imali smo jednostranu priču o Srbima koju je plasirao CNN. Sada kada znam pravu istinu, želim da ispričam i drugu stranu te priče. Moj brat ima mnogo razloga da se ponosi svojim poreklom - kaže kanadski glumac koji priznaje da je sve dobro što mu se desilo u životu povezano sa serijom ,,Tropska vrelina".
- Zahvaljujući seriji sarađivao sam sa sjajnim ljudima, obišao svet, venčao se sa ženom koju sigurno ne bih upoznao da nije bilo serije i započeo karijeru koja me i dalje u potpunosti ispunjava. Što se tiče dolaska u Novi Sad, imam dva meseca da postanem najveći fan benda ,,Atheist Rap". Vreme je da stavim slušalice i počnem da preslušavam njihove pesme! - zaključio je Nik Sloter (Rob Stjuart) koji po drugi put dolazi među Srbe...

Dokumentarac
Ideja je da budući dokumentarac bude najavljen sledećim rečima: ,,Ovo je priča o mladim studentima koji su ustali protiv tiranije, koji su se protiv diktatora borili bez nasilja, sa humorom i ljubavlju. Napušteni od Evrope, sankcionisani od Amerike, njihov jedini kontakt sa spoljašnjim svetom je bila neviđeno loša TV serija 'Tropska vrelina'... Nakon bezbrojnih repriza, studenti su zaključili da je i najgore sa kapitalističkog Zapada bolje od diktature. I tamo, u srcu Balkana rođen je najjači politički slogan svih vremena: 'Nika Slotera za predsednika'".

ginger toxiqo 2 gafotas

...a da li je neko znao da je SWEATING BULLETS aka TROPICAL HEAT doživeo i filmski nastavak (režirao American Ninja's Sam Firstenberg)???

http://www.imdb.com/title/tt0281749/

Джон Рейнольдс

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"Ideja je da budući dokumentarac bude najavljen sledećim rečima: ,,Ovo je priča o mladim studentima koji su ustali protiv tiranije, koji su se protiv diktatora borili bez nasilja, sa humorom i ljubavlju. Napušteni od Evrope, sankcionisani od Amerike, njihov jedini kontakt sa spoljašnjim svetom je bila neviđeno loša TV serija 'Tropska vrelina'... Nakon bezbrojnih repriza, studenti su zaključili da je i najgore sa kapitalističkog Zapada bolje od diktature. I tamo, u srcu Balkana rođen je najjači politički slogan svih vremena: 'Nika Slotera za predsednika'".

:roll:

Nisu mi boldovani delovi najjasniji. Možda je novinar Blitzen-schpritzena bio toliko starstruck da je sebi dozvolio previše pesničke slobode?

qpuke
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

EKSTREMISTA

I ja se nadam da je to ,,slobodna interpretacija,,spodoba iz Blica inače možemo očekivati da se u tom dokumentarcu pojave i Otporaši. :x

Лутајући Бокељ

Tex Murphy

Ko kaže da je Tropska vrelina "neviđeno loša serija", taj ne samo da nema pojma, nego nema ni pojma s pojmom. Nema, da tako kažem, metapojma.
To naravno nije kraj njegovog nemanja pojma, jer takođe nema pojma ni o pojmu o pojmu. Itd.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Event Horizon

Quote from: "Harvester"Ko kaže da je Tropska vrelina "neviđeno loša serija", taj ne samo da nema pojma, nego nema ni pojma s pojmom. Nema, da tako kažem, metapojma.
To naravno nije kraj njegovog nemanja pojma, jer takođe nema pojma ni o pojmu o pojmu. Itd.
mislim da ti ovaj post daje za pravo da uz svoje ime pišeš i "prof dr".

Cornelius

Protiv ulice Šabana Bajramovića
31. mart 2009. | 19:05 -> 23:15 | Izvor: B92  
Niš -- Stanovnici ulice Južni bulevar u Nišu uputili su dopis Skupštini grada Niša u kojem se protive da njihova ulica promeni naziv u Bulevar Šabana Bajramovića.

E, jesu ove Nišlije rasisti...
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Ghoul

Quote from: "Cornelius"Protiv ulice Šabana Bajramovića
31. mart 2009. | 19:05 -> 23:15 | Izvor: B92  
Niš -- Stanovnici ulice Južni bulevar u Nišu uputili su dopis Skupštini grada Niša u kojem se protive da njihova ulica promeni naziv u Bulevar Šabana Bajramovića.

E, jesu ove Nišlije rasisti...

e, jebaga sad!
otkud znaš da su protiv toga baš iz rasističkih razloga?

možda im se samo ne sviđa da od 'južnobulevaraca' sada postanu 'šabani'.
zamisli nekog od tih nesrećnika koji bi ubuduće na pitanje gde živi morao da odgovori: 'na bulevaru šabana'!
https://ljudska_splacina.com/

Shozo Hirono

Na taj problem se opušteno gleda kad živiš u Ženevi. :evil:

Shozo Hirono

Naravno, kao što smo već na vestima videli, vođa ove rasističke pobune je izvesni Srđan Ognjanović. :idea:

Ti Ognjanovići iz Jagličje su fakdap likovi. Nit manjeg sela nit zajebanijeg naroda. :evil:

Ghoul

Quote from: "Shozo Hirono"Naravno, kao što smo već na vestima videli, vođa ove rasističke pobune je izvesni Srđan Ognjanović. :idea:

Ti Ognjanovići iz Jagličje su fakdap likovi. Nit manjeg sela nit zajebanijeg naroda. :evil:

onda to mora da je neki iz moje dalje familije: moj deda po ocu je iz jagličje, al nemam nikakav kontakt sa onima koji su ostali u toj rupi, pošto je deda mudro prodao sve u selu još početkom '50ih, i još mudrije - došao na banjsku ženevu.

u svakom slučaju, sad još jače podržavam tu akciju protiv menjanja imena ulice.
jebali ih šabani!
https://ljudska_splacina.com/

džin tonik

bez zajebancije: od kad postoji b92 jos NIKAD nije objavljen niti jedan moj komentar. tako i sada.