• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 49 Guests are viewing this topic.

Son of Man

beogradski nacisti opet u zescoj paranoji  xrofl

Son of Man

Slusam Pescanik o odlasku Seslja u Hag, koji je ovo prajsles arhivski rad  :|
Ko nije sluso ima se nadje u arhivi pescanika  :evil:

Road_warrior

Koji je datum te emisije?
океј,платићемо њима ако имају дуг...

Son of Man

e jbga sad, gledaj po datumu, znaci druga polovina februara 2003.  xwink2

Road_warrior

14.2. za one koje interesuje.
океј,платићемо њима ако имају дуг...

Eriops

Mađarski predsednik izjavio je za novosadski Dnevnik, da je odnos Srbije prema manjinama, i Mađarima, za primer, a posebno je ukazao na kulturnu autonimju koju Mađari uživaju u Srbiji.
Tako, malo čisto da se zna , pošto neki žive u ubeđenju da Srbi čim prohodaju nose kame u zubima i samo gledaju gde će kakvu manjinu priklati.
Ne znam šta će reći NVO i Pješčanik na ovo, verovatno su jako razočarani istupom
mađarskog predsednika.

Melkor

Da li neko ima ideju zasto policijski i poneki vojni helikopter ceo dan zuje nad Beogradom, tj oko Slavije? Ne verujem da koriste lepo vreme za razradjivanje masina.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

zakk

US general: Gay Dutch soldiers caused Srebrenica massacre

John Sheehan, a former Nato commander, sparks outrage over claims homosexual soldiers weakened the Dutch army

http://www.guardian.co.uk/world/2010/mar/19/gay-dutch-soldiers-srebrenica

Well, nek neko javi šta Šešelj ima da kaže na ovo :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Alexdelarge

Quote from: Melkor on 19-03-2010, 00:35:32
Da li neko ima ideju zasto policijski i poneki vojni helikopter ceo dan zuje nad Beogradom, tj oko Slavije? Ne verujem da koriste lepo vreme za razradjivanje masina.

ne znam da li je lepo & suncano vreme izmamilo te helikoptere, ali je definitivno uticalo na grad da ispljune sve moguce prosjake. ne pamtim da sam video ovoliki broj prosjaka na ulicama.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

EKSTREMISTA

Desetak sekundi zvrndanja jebene sirene i to je to za danas od zvaničnih predstavnika srpske države.
A na godišnjicu početka agresije Lepi Bora otišao u prijateljsku Hrvatsku da im zahvali što su 99.-e svoje aerodrome i teritoriju stavili na raspolaganje NATO da bi mogli lakše da nas bombarduju.
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Eriops

Ima on preča posla.
Treba na vreme da se izvini i drugu Ivi, da ne bi pokvario tradiciju započetu sa Mesićem..

EKSTREMISTA

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Ghoul

jel ovo tadićeva ruka gore?
https://ljudska_splacina.com/

Eriops

Možda je to nova ljubav na pomolu..

Ghoul

već dogovorili vansudsko poravnanje...
ja tebi, ti meni, i mir mir mir - niko nije kriv (osim nekih sitnih ribica koje ćemo da savatamo da rulji zamažemo oči)

džin tonik

jadni srbi. sve napali, pa izgubili.
a niko bre nesme da ih bije!

Ghoul

Quote from: Josipovitch Broznjev on 24-03-2010, 19:19:25
jadni srbi. sve napali, pa izgubili.
a niko bre nesme da ih bije!

EKSTREMISTA

E svašta,baš danas broj postova sa tri devetke.

Da zaokružimo to na hiljadarku sa dve originalne umetničke instalacije.

Лутајући Бокељ

SIMERIJANAC

Quote from: Ghoul on 24-03-2010, 17:48:25

Jeste,pokušava da spasi što se spasti može.

akhnaton

Quote from: SIMERIJANAC on 25-03-2010, 12:40:29
Quote from: Ghoul on 24-03-2010, 17:48:25

Jeste,pokušava da spasi što se spasti može.
Od ljubavne veze? :)
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

džin tonik

bas citam nesto o srbiji, nato-paktu i 1999.
kakvo je stanje danas? je li denacifikacija uspjela? zahvaljuje li se koja politicka stranka nato-zemljama na ulozenim sredstvima? razmislja li se o reparacijama?

Джон Рейнольдс

Quote from: Josipovitch Broznjev on 27-03-2010, 18:42:17
bas citam nesto o srbiji, nato-paktu i 1999.

kakvo je stanje danas?

Loše, kao i uvek.

je li denacifikacija uspjela?

Nije i neće uspeti.

zahvaljuje li se koja politicka stranka nato-zemljama na ulozenim sredstvima?

Samo se ološ zahvaljuje ološu zarad glasova ološa. LDP i sateliti otvoreno. Većina stranaka na vlasti zakukuljeno.

razmislja li se o reparacijama?

U vlasti ne. Lično mislim i da ne treba dok sređivanje važnijih stvari na unutrašnjem planu ne krenu sa mrtve tačke. Ratni zločin ne zastareva, tako da je meni milo što DS sa prikolicama ne igra na tu kartu.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

džin tonik

ne zvuci bas bajno. kad su sile pravde oslobodile njemacku od fasista, ljudi su odahnuli i 10 godina poslije denacifikacije njemacka je vec bila u velikom privrednom usponu.
dobro, postoji vremenska distanca, beograd nije bombardiran istim intenzitetom kao dresden i ostali njemacki gradovi i nije sprovedena sveobuhvatna denacifikacija na terenu. mozda su se zato fasisti u srbiji odrzali.

Джон Рейнольдс

Nije to ista denacifikacija. Ova srpska polazi od laži da je srpski nacionalizam kriv za sva zla i grehe od Kaina i Avelja naovamo, te u paketu sa eliminacijom tog... nacionalizma (brrr)... treba eliminisati sve što ima prefiks srpsko. Na svu sreću, tim poslom se ovde uglavnom bavi zaista najveći ljudski talog, omražen i po širini i po dubini, tako da od takve nenacifikacije nema ništa.

Doduše, dozvoljavam da je tvoje viđenje ko su fašisti u Srbiji drugačije od mog, ali naslućujem da bi i u tom slučaju denacifikacija bila nemoguća misija.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

akhnaton

There is no such a thing as mission impossible!!!!! Raynolds, you must learn it..... If you don't it is your fucking problem!!!!
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Tesha Teshanovic

Quote from: Josipovitch Broznjev on 27-03-2010, 19:58:46
ne zvuci bas bajno. kad su sile pravde oslobodile njemacku od fasista, ljudi su odahnuli i 10 godina poslije denacifikacije njemacka je vec bila u velikom privrednom usponu.
dobro, postoji vremenska distanca, beograd nije bombardiran istim intenzitetom kao dresden i ostali njemacki gradovi i nije sprovedena sveobuhvatna denacifikacija na terenu. mozda su se zato fasisti u srbiji odrzali.

te to ucio onaj tvoj decko miljan da tako pricas??? i ti si mi neki levicar ako podrzavas bombardovanje gradova i ubijanje ljudi.ti si tatin i mamin sin,ono imas pare od caleta i sada tu izigravas neko frajera.ja bi tebe i onog debelog miljana u rudnik poslao

Eriops

Napadač na Velju Ilića, dobio 2 godine zatvora.
Malo ? Previše ? Taman po meri ?

Savajat Erp

Превише....
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Ghoul

Quote from: Eriops on 06-04-2010, 19:43:26
Napadač na Velju Ilića, dobio 2 godine zatvora.
Malo ? Previše ? Taman po meri ?

2 godine?

pa to je maximum koji dobijaju najgori i najsuroviji SILOVATELJI u ovoj zemlji.

da ga je jebo u bulju celu noć pod pretnjom nožem - manje bi dobio!

SIMERIJANAC

Ja prvo čuo kaznu a ime mi nije ništa značilo pa pomislih da nije to neki masovni ubica od pre dvaest godina čiji je proces tek sad okončan kad ono..
Da je pobio pola obdaništa izvuko bi se sa godinu dana al za napad na političara pa makar to bio i opozicionar..pa makar to bio i Velja Ilić...dve godine brate da se zna.
Državna pravda.
Kažu nisu mogli da mu daju manju kaznu jer je bio uračunljiv u vreme napada.Dokaz? Pa zato što je viknuo:-Svi ste vi ubili Zorana!

Son of Man

A jeste culi za koje su ga delo sjebali, ladno nasilje na javnom skupu, a to mu po novom dodje ko nasilje na stadionu, nidje veze jer to je realno napad sa lakim telesnim za sta se dobija prekrsajna, ili eventualno metar dana skele il tao neka parodija. Sramota bre...ojadise coveka, a iz aviona se vidi da je bolestan i da nije za zatvor...

Ali zato Veljina izjava objasnjava :

'Očekivao sam dosta više, ovo je bio klasičan pokušaj ubistva, jer me je udario u mesto gde sam ranije operisan.'  xuss

Eriops

Ma, serator. Izigrava nekog mačo-mena, a raskuko se od jednog udarca, ko da mu je oko izvadio. Posle par dana je opet davio po Skupštini svojim govorancijama, nije mu ništa.
No, Dejan je platio zbog politike. Da ga nisu osudili, opozicija bi to iskoristila da palamudi o ugroženosti, atentatu itd. Tako će odležati dve godine ni zbog čega.
Pa onaj tip što je kolima ubio glumca Zablaćanskog, dobio je godinu dana.
Kasnije je čini mi se promenjeno.
Političari su ti kao feudalci- em imaju imunitet, a ako im opališ čvrgu, letiš u zatvor.

Mark

QuoteKatarina Rebrača privedena zbog sumnje da je protivpravno prisvojila 37 miliona dinara iz sredstava dobrotvornog fonda čiji je osnivač, nezvanično saznaje B92.

Rebrači je, prema saznanjima B92, određeno policijsko zadržavanje. Rebrača je Fond za borbu protiv raka dojke osnovala u maju 2006. godine, a njegove aktivnosti su započete već u septembru te godine i za kratko vreme je postigao sve svoje kratkoročne ciljeve, navedeno je na sajtu ove nevladine organizacije.

Osnovni cilj osnivanja Fonda je borba protiv raka dojke u Srbiji.

:(

Jbt!

Ako je ovo istina, to je za dozivotnu!

A i ostale NGO bi trebalo preispitati, racunam da je ova samo videla kako su ostale radile...

xtwak
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

stakmen

rebraca je vec na 1 look izgledala ko nadmen i podmuko lik,sad ce malo u pozarevac u zenski zatvor da se druzi sa muzoubicama i bivsim komankama...

Son of Man

Ja sam kod Rebrace jos poodavno provalio da ima izrazito muske sake, a takvo nesto kod mlade devojke zaista nikada nisam video, znaci debeli prsti, i masovna saka, ona za samarcinu, uzas !!! Ja imam bre 10 puta neznije ruke od nje, po tome sam izvalio da tu nesto nije OK...a posebno mi nije bilo jasno kako je takva prosla kao manekenka... 

Son of Man

Snimite samo tu momacku shaku :

Mada, i pored svega mi se javlja da ce da se izvuce, dakle nista od robije, na ovaj ili onaj nacin ce to da izbegne, pa makar morala i da pali iz zemlje...jbga, zna se ko robija, samo sirotinja...

Ghoul

vala, ima ova čime da šamara!

Son of Man

Jos gore , ja sam joj vido prste bez noktiju, da vis tek to  :?

džin tonik

Quote from: Son of Man on 07-04-2010, 23:02:24...jbga, zna se ko robija, samo sirotinja...

sve ce to bog naplatit. zadnji ce biti prvi. u nebeskom carstvu!

Son of Man

zezaj, zezaj, a ako ti samo malo cimnem desnu ruku ode ti taj srp pravo u oko, spusti ga malo jeboteon, nastradaces tako ga noseci...

stakmen

voleo bih da me ishamara rebracha,kontam da me dekne to bi bilo  bas ono primer prave samarchine,shljage itd   haha---

Savajat Erp

Stakmen SM Pervertido! :lol: :lol:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

vilja

Quote from: Son of Man on 07-04-2010, 23:10:33
Jos gore , ja sam joj vido prste bez noktiju, da vis tek to  :?

Jbt, pa ko joj je čupao nokte i zašto?  :?
Da nije zbog krađe, again? :idea:

Son of Man

da, da, mali radojica stajl  xrofl

nemo' bre da zezas, znas tacno na sta sam mislio  :evil:

vilja

stakmen

ti prsti  katarine sa tim mesnatim zadebljanjima kad deknu---shamar na kub

Ghoul

Izjave stranaka, na Birou za zapošljavanje Obrenovac:

- Izvinite, mene zanimaju ovi mikrotalasni krediti

- Ja sam u firmi proglašena kataloškim viškom.

- Znate, treba mi onaj vaš kolega. Mi smo prošli put radili nešto, pa sam ja došla opet.

- Izvinite što kasnim, imao sam jedan mnogo smrtan slučaj.

- "Da li imate zdravstvenih problema?", "Imam, ne čujem na uši."

- Ja sam došao jer mi je rečeno da se treba održati reč.

- Izvinite puno, ja sam neškolovanka.

- U kojoj knjižari mogu da kupim CV obrazac?

- Moram doći do vas, malo pre sam bila na grupnom saslušanju.

- Izvinite ja sam došao imam redovan pregled.

- Ja sam profesionalni bolesnik.

- Bila sam tamo na intimnom razgovoru.

- "Šta ste po nacionalnosti?", "Muško, mislim, muški Srbin."

- Dobar dan, ja sam došao da se prijavim. Doneo sam sve što mi treba, original i falsifikat diplome.

- "Gde vam je radna knjižica?", "Pojeo je ker."

- Ja sam došla za babu za novčane pare.

- Izvinite, mutirala sam datum.

- Zanimaju me programi ovih vladinih neorganizacija.

Ygg

Quote from: Ghoul on 08-04-2010, 22:36:10
- Znate, treba mi onaj vaš kolega. Mi smo prošli put radili nešto, pa sam ja došla opet.

xrofl xrofl xrofl
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Son of Man

Ghoul

Drakula obio 200 stanova!

BEOGRAD - Srđan Stanković (37), zvani Drakula, uhapšen je zbog sumnje da je poharao oko 200 stanova u Beogradu, među kojima i stan državnog sekretara Ministarstva za ljudska i manjinska prava Marka Karadžića!

MUP je saopštio da je on priveden neposredno posle prodaje zlata ukradenog u ulici Jurija Gagarina. Uhapšen je i vlasnik radnje za otkup zlata Aleksandar Lindlar (38), koji se tereti da je od njega otkupljivao plen.

- Od jula 2008. do aprila ove godine osumnjičeni je obijao stanove u Beogradu tako što je kleštima lomio cilindar brave ili šrafcigerom otvarao ulazna vrata, odnoseći isključivo oružje, satove, novac i nakit. Sumnja se da je prodajom ukradenih stvari zaradio više od 10 miliona dinara - navodi policija.

Surlom na dedu

Slonica Tvigi udarila Miroslava P. (65) i surlom mu napravila serijski prelom rebara dok je pokušavao da spasi unuka! Maloletni I. Š. (7) prošao bez povreda

BEOGRAD - Scena iz horor filmova viđena je u beogradskom zoološkom vrtu!
Slonica Tvigi nanela je penzioneru Miroslavu. P. (65) teške telesne povrede i lekari beogradskog urgentnog centra juče posle podne borili su se za njegov život!
Sve je počelo bezbrižnom šetnjom dede i unuka. U jednom trenutku unuk I. Š. (7) otrgao se od dede Miroslava i ušao u ograđeni prostor sa slonovima.
Da bi spasao unuka, deda je preskočio ogradu, ali je slonica surlom udarila starca u grudni koš!

Veću tragediju sprečio je čuvar koji je bio u prolazu i koji je brzo reagovao i spasio starca! Dete se samo, bez ikakvih povreda, izvuklo iz ograđenog prostora.
Obaveštena je i Hitna pomoć, koja je nesrećnog čoveka u besvesnom stanju prevezla u Urgentni centar.
Kako nezvanično saznajemo, udarac je uzrokovao serijski prelom rebara i unutrašnje krvarenje. Zbog toga je Miroslav P. hitno prebačen u operacionu salu, gde su se lekari u trenutku završavanja prvog izdanja Kurira borili za njegov život.

Maloletnog I. Š. do dolaska roditelja čuvali su zaposleni u Zoo-vrtu.
- Šta da vam kažem - životinje su u ograđenim prostorima! Postoji mnogo obaveštenja da ih ne treba hraniti, da im ne treba prilaziti preblizu, ali eto, i pored svega toga, dešavaju se i ovakve stvari - objašnjava Dragoljub Đačić, jedan od zvaničnika Zoo-vrta:
- Tvigi je mirna slonica, ali s obzirom na njenu veličinu i usamljenost, i mi vodimo računa kada ulazimo u njen deo! Ona je u našem zoo-vrtu oko 15 godina. Ovo je prvi put da nekoga povredi - dodaje Đačić i naglašava da je sreća u nesreći što je dete prošlo bez ikakvih povreda.

Nije htela da ga ubije

- Srećom, slonica nije zgazila dedu jer bi, u tom slučaju, povrede bile mnogo veće. S druge strane, da je i htela da ga ubije, verovatno bi reagovala nogom, a ne surlom - objašnjava Đačić.
Ove godine Tvigi je napunila 37 godina. Od veterinara Maige saznali smo da je slonica miroljubiva i da je posetioci, a najviše deca, izuzetno vole.