• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

SIMERIJANAC

Klinac je retard i nije on kriv nego roditelji koji su ga takvim napravili.Da je ovo normalna država,socijalne službe bi im ga oduzele, ali ovde je sve dozvoljeno pa će tako ovi  preko deteta da dobiju američko držvljanstvo i doživotno reše sopstvenu egzistenciju.Već se sa svih strana javljaju angloameričke fondacije koje će Rastku u inostranstvu da obezbede školovanje i bezbedan život,daleko od srpskih fašista i koljača.   
Evo malopre je bio u šljaštećem odelcu ekskluzivni gost Pinkovog dnevnika.Onaj smehotresni Slavko Beleslin ga je molio da mu napiše posvetu na neku knjigu o američkim predsednicima koju je mali navodno napisao a mala spodoba će:-Ime?
:D
Slavko je pocrveneo od bruke ali se brzo setio šta su mu napisali da mora da kaže i gosta pozdravio sad već legendarnom rečenicom:-Rastko,bilo mi je zadovoljstvo i znaj da ćeš u ovoj kući uvek uživati zaštitu.

Meni je samo neverovatno kako je mali do sada preživeo maltretman u školi.
U naše vreme ovakvi frikovi su išli vanredno da bi spasli goli život.

angel011

Pa, dobiće i mali američko državljanstvo i rešiti egzistenciju.

Koji su to pacijenti koji preko Interneta prete detetu...
We're all mad here.

Son of Man

Brate, u nase vreme ovakvi su isli kuci bez patika. Inace ne shvatam kakvi su to roditelji da daju klincu da ovako divlja po netu, i da tako ugrozi svoju sigurnost, nema bre foruma na kom ga nije bilo, mene je navatao na popboksu, umesto da ga odvedu kod psihijatra, decko sigurno ima neki poremecaj, oni ga zlorabe sto kaze Simerijanac.

Mada kad vidis kako se dete zove, odma ti jasno da ni roditelji nisu bas najcistiji, zakuni se da das detetu ime Rastko.  :shock:

Son of Man

QuoteDjubre je mrtvo!!!
Polato na: Ned Sep 27, 2009 3:35 pm
Od: Rastko Pocesta
Za: Son of Man 

UMRLA SUZAN ATKINS!!!

Jos Joseph Paul Franklin i moja crna lista je gotova!!!

Ovde se gadno zajebo  xrofl

pa onda :

QuoteOdgovori, brate na poruke na Popboksu!!!

Sto RIP-uješ Suzan Atkins, ja nju prezirem!Ona je jedna od najmorbidnijih Mansonovih sledbenica i priča se da je lizala krv sa mrtve Sharon...

A ono famozno:

"Look, bitch I don't care for you and your fucking child!"

ili tako nešto...

A zatim prvi put nož...pa "You bitch!",pa opet nož....auuu!!!!

Mora da je čika Roman slavio povodom smrti ove kučke(Atkins)...

QuoteAlo, čoveče ubila je trudnu ženu i lizala joj krv sa tela... mislim... ODVRATNO!

Ja :
slazem se , odvratno, ali 40 godina robije je dovoljna kazna za greh iz mladosti...uostalom koga je sve Legija pobijo i organizovo ubistva pa opet dobio isto 40 godina kazne...

Rastko :
QuotePoredis Ameriku, najnapredniju zemlju sveta, sa najsmesnijim, najkorumpiranijim i najbednijim pravosudnim sistemom na svetu.

xrofl

A onda je navodno revidiro stav povodom Susan i kontaktiro me pre par dana  :lol: :

QuoteSon  of man, šta kažeš da ponovo uspostavimo kontakt i bacimo se na zajedničko proučavanje serial killers - a... P.S. Imaš li još (novijih, svežijih) informacija o tzv. "Priči iz Nepričava"... i da, zašto nisi otkrio imena likova i ime mesta... i sam si naveo da policija ništa ne radi u vezi s tim.

Odgovor na moje pitanje, kako to da je biograf Alberta Fisha :

Quote2) Ne, ja sam njegov neoficijelni™ biograf, i previše sam mlad za junivrziti :D (kol'ko sam star je već previše privatna stvar :D)

xrotaeye :evil: xnerd

Ghoul

trebalo je novu temu da pokreneš o ovoj maloj nakazi.
do malopre nisam ni znao da ovo čudo postoji.
a sad već ne znam dal da se gnušam il da ga žalim.
naravno, glavni krivci su a) majka i b) B92 i nalogodavci koji su ovo derle nakljukali ovim imbecilnim 'stavovima' i 'politikom' koje upišanko provaljuje u svojim 'knjigama'.

što reko robert kramb - KAKAV SVET!
https://ljudska_splacina.com/

Son of Man

Majka, majka  xuss

Son of Man

Ovo mu je zvanicni blog :

http://www.rastkopocesta.blogspot.com/

A ovo mu je blog pod pseudonimom, samo sto je izgleda juce pobriso sve postove o serijskim ubicama :

http://serialkillersbrain.blogspot.com/

Mali izgleda ne zeli da ga povezu sa tim bolestinama sad kad je uso u zizu i kad se prodaje ko humanitarac  :evil:

Tex Murphy

Heh, evo kako se mala nakaza suočava sa Zlom u sebi, u postu nazvanom "Ja sam Srbin, ali..."

http://rastkopocesta.blogspot.com/2010/04/ja-sam-srbin-ali.html
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ygg

QuoteJa sam SRBIN, ali...

1) priznajem Kosovo kao nezavisnu državu
2) priznajem Ratka Mladića i Radovana Karadžića kao ratne zločince
3) priznajem da se u Srebrenici dogodio genocid
4) volim EU i NATO
5) Novak Đoković mi NIJE omiljeni teniser
6) ne zanima me naša "slavna" prošlost, zanima me naša BUDUĆNOST!
7) smatram da se sve društvene podele trebaju prevazići kako bi se postigli viši ciljevi
8 ) protivim se svakom obliku nasilja
9) srpske devojke mi NISU najlepše na svetu!
10) Beograd mi NIJE najlepši grad na svetu!
11) poštujem kulturu i tradiciju svakog naroda ili države
12) ne mrzim
13) nacionalnost, rasa, vera, pol, seksualna orijentacija ili bilo šta slično ne ubraja se u razloga zašto da se družim s nekim ili ne!

JA SAM SRBIN, ALI SAM I REALAN!!!

Šta s ovim nije u redu? Ja potpisujem većinu tačaka.
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Eriops

Prvo šta nije u redu, o čemu razmišljaju dvanestogodišnjaci ? I ovde, i u celom svetu ?
Obično o fudbalu, igri, polako i o zgodnim devojčicama, baš sumnjam da ih interesuju
NATO i EU. Ovo je po meni bolesno, ako su mu to naturili roditelji, ili te ekipe druge Srbije, b92 ili kako se već zovu, prave debila od deteta.
Još je falilo da posere koju o ćirilici, crkvi, mafiji, oplete po navijačima, i da ugođaj bude potpun. Ovo je stvarno da čovek povraća. Počeće bebama u kolevci držati litanije o
EU, Srebrenici, Kosovu.. Tito i komunisti su za ove bili Bogovi..

Alexdelarge

treba ga pozvati na sagitu da doprinese porastu autosovinizma, a i kresha bi se bolje osecao. kresha je za njega starac foco od stotinu ljeta. :mrgreen:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Ygg

Mene mali podsjeća na Pitera Vigina. A on mi je bio na neki način simpatičan lik. Trebao je da uzme niknejm Džon Lok! :|
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Son of Man

Ali VOLIM NATO  :?

Ta izjava mozda najbolje oslikava njegovo mentalno stanje, dete je utripovalo da treba da se voli NATO da bi se bilo kontra.  :P

SIMERIJANAC

izvesni Mladen tvrdi da je njegova sestra pre 20. godine napisala toliko (koliko?) romana, i da je prvi bio u 10. godini i da je imao 300 strana... pisao sam i ja knjige u mnogo mlađem uzrastu, ali one se nisu bavile realnim događajima, već su upravo bile romani. Kaže, zašto njegova sestra nije dobila reportažu na TV, već sam je ja, koliko shvatam, dobio preko veze! Ja sam promociju moje knjige dobio nakon 8 meseci beznadežne potrage, a reportažu mesec dana kasnije, kada se neki medij konačno setio i nas mladih.

Nadam se da će se setiti na Pinku ili bar Košavi da organizuju književni duel između Dunje i Rastka. :)

Eriops

Nek mu mama plati avionsku kartu za Afganistan, pa će videti uživo blagodeti
NATO.  xyxy
Ajde da neko kaže to je interes, moramo, trebamo, itd, kako možeš voleti vojni savez..a kako se to slaže sa onim 8)protivim se svakom nasilju ? Protivi se nasilju, a podržava najveći vojni savez.
A, šta kaže Beleslinu, ime ?  :) Nisam to gledo..

Agota

Quote from: zosko on 28-04-2010, 22:56:35
pravda za rastka!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/8644614.stm

klasicna propaganda.to je jasno.
a klinac je iskoriscen,kao nece niko udariti na dete, ko zna ko to ustvari pise....
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

SIMERIJANAC

Biće sigurno to sa Slavkom na Youtubeu.

A realno mali jedino mož da najebe zbog toga što je opljunuo Novaka.Klan Đoko je posebno osetljiv na takve uvrede pred početak njihovog turnira.
Šteta što Rastko nije dete glumac pa da uradimo s njim ekskluzivan intervju za CHEX,to bi bio urnebes.

Eriops

Ne bi me čudilo da se uskoro pojavi kod Jugoslava, ili Olje Bećković.

Tex Murphy

Quote from: SIMERIJANAC on 29-04-2010, 00:53:28
Biće sigurno to sa Slavkom na Youtubeu.

A realno mali jedino mož da najebe zbog toga što je opljunuo Novaka.Klan Đoko je posebno osetljiv na takve uvrede pred početak njihovog turnira.
Šteta što Rastko nije dete glumac pa da uradimo s njim ekskluzivan intervju za CHEX,to bi bio urnebes.

Ne vjerujem da će mnogo vremena proći prije nego što Rastko ponosno osvane na našem blogu :!: Treba samo sačekati da napiše sljedeću "knjigu".
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Ygg on 29-04-2010, 00:14:15
QuoteJa sam SRBIN, ali...

1) priznajem Kosovo kao nezavisnu državu
2) priznajem Ratka Mladića i Radovana Karadžića kao ratne zločince
3) priznajem da se u Srebrenici dogodio genocid
4) volim EU i NATO
5) Novak Đoković mi NIJE omiljeni teniser
6) ne zanima me naša "slavna" prošlost, zanima me naša BUDUĆNOST!
7) smatram da se sve društvene podele trebaju prevazići kako bi se postigli viši ciljevi
8 ) protivim se svakom obliku nasilja
9) srpske devojke mi NISU najlepše na svetu!
10) Beograd mi NIJE najlepši grad na svetu!
11) poštujem kulturu i tradiciju svakog naroda ili države
12) ne mrzim
13) nacionalnost, rasa, vera, pol, seksualna orijentacija ili bilo šta slično ne ubraja se u razloga zašto da se družim s nekim ili ne!

JA SAM SRBIN, ALI SAM I REALAN!!!

Šta s ovim nije u redu? Ja potpisujem većinu tačaka.

Ti si potpuno lud. Od jedne donekle obrazovane osobe tako nešto nisam očekivao.
Broj 12: On je Srbin, ali ne mrzi. Ma hajde! Šta sad to znači, da Srbi po defaultu mrze, a on siromah je časni izuzetak kome se valja diviti i čuvati ga kao malo vode na dlanu? Ostatak liste mu je u potpuno istom tonu. Što reče Ghoul, ne znam dal' da ga ispljujem na blogu ili da ga žalim što se još nije ni ispilio iz jajeta, a već su mu idioti od roditelja usadili svoje komplekse.
Genetski četnik

slavko

Trebalo je puno rada i vremana da se napravi ovo od deteta.To nije samo trenutna zloupotreba nego za čitav život.Roditelji i "mentori" i "tutori" bi morali da ga odrobijaju,ali to detetu nema više pomoći i to je najstrašnije u čitavoj priči.

Eriops

Znači NVO bratija dobija podmladak. Ko Hitlerjugend nekad.
Šta bi sve ljudi uradili za malo para, i pet minuta slave u tv dnevniku.

Джон Рейнольдс

Šta vas bre briga? Mali je KRETEN i to je sve bitno što se može reći o njemu. Naravno, sad ga gura ološ sa U92 i stekao je malo medijske pažnje, ali realno gledano - who fuckin cares? Meni je on na nivou "malih manekena" i onog debeloguzog sa podužom kovrdžavom kosicom koji se pojavljivao u reklamama za džem i još neke gluposti.

Ne sporim da je klinac malo pametniji od svoje retardirane okoline, ali zapitajte se da li bi ovoliku pažnju dobio da čita srpske klasike, da je rusofil, da se bavi etnologijom, da ima patriotske stavove... Bi qrc.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Mark

Pogledao sam blog http://www.rastkopocesta.blogspot.com/ i sve vise sumnjam da ovo nije 100% real deal.

Inace, nisam za to da se gledaju njegovi stavovi, njegovo je pravo da ima kakve hoce stavove. Niti je bilo ko mnogo pametan ako kaze da u njegovi stavovi jednostrani i glupi.

U svakom slucaju, jasno je da se radi o genijalcu. Dvanaestogodinjaku nadprosecne inteligencije, cim evo raspravljamo o njemu sada...
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Tex Murphy

Quote from: Mark on 29-04-2010, 02:02:28
U svakom slucaju, jasno je da se radi o genijalcu. Dvanaestogodinjaku nadprosecne inteligencije, cim evo raspravljamo o njemu sada...

Glupost. Po tome je i Karleuša genijalac, da i ne pričamo o New Kids on the Block i sličnim fenomenima o kojima se "raspravljalo". Taj klinac je proizvod.
Genetski četnik

Agota

Znas sta Mark i ja sam sad pogledala blog i 100% sam sigurna da klinac ovo ne pise proverila sam sve datume i vremena kad je sta objavljeno.I to bi znacilo da klinac niti spava,niti ide u skolu... jer su mu svi postovi neki cak i u istom danu i pre  i posle podne,danju ,nocu ....nerealno skroz .PROPAGANDA!!!
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Vampirella

S bloga:

Od moje registracije na Krstarici, pa do sada, moji stavovi i mišljenja su se potpuno promenila. Sa konzervativne desnice došao sam do ultra - liberalne centar - levice. Od DS - a do LDP - a. Od Jeremića do Jovanovića. Od "Kosovo je Srbija" do "Bac u kry." To sam ja, Rastko Pocesta.

:shock:
Satan my master.

Ghoul

Quote from: Son of Man on 28-04-2010, 23:34:06A ovo mu je blog pod pseudonimom, samo sto je izgleda juce pobriso sve postove o serijskim ubicama :

http://serialkillersbrain.blogspot.com/

Mali izgleda ne zeli da ga povezu sa tim bolestinama sad kad je uso u zizu i kad se prodaje ko humanitarac  :evil:

sine, dal možeš slučajno u cache-u da iskopaš ranije postove i stranice ovog 'sablasnog klinca' o serijskim ubicama?
I ZAŠTO SI MLAKO ČUČAO NA TAKVOJ BOMBI OD INFORMACIJE DO SADA? to mora da se plasira na B92 i drugde? voleo bih da znam šta bi oni (i dečkova mama) rekli na to, ako je STVARNO to taj isti mali srbski psiho bio iza toga...

Agota

Nakon 5 i po godina uspešnog blogovanja, povlačimo se na novi domen... blog će raditi malo ređe, ali valjda će sve biti OK.

Alo bre ,ko je ovde glup?Izracunaj koliko je godina imao klinac, ako mislis da je to taj isti mali srbski psiho xyxy

Ghoul

što, ako je klinja stvarno DEMIJAN kako mi se javlja, što ne bi krenuo s akcijama u istom uzrastu ko mali antihrist?
ovo je internet okult generacija!
OMEN rimejk nije ni slutio niti zaista apdejtovao taj zaplet za 21. vek!

Agota

meni ovo od starta mirise na manipulaciju,ili je klinac zaista internet zavisnik , to mu je  infuzija,ne mislim ja da je on sad neki genije,prosto dobro je informisan i neko ga sa jakim uticajem usmerava.
ova prica je zaista bomba ,i moze samo da indukuje ludilo po forumima,ma kakvim forumima ,medijima pisanim,elektronskim...
e a zamisli rimejk sa misel i barakom ide u setnju i okrece se onako ko ti na avataru :lol:

Son of Man

Quote from: agota on 29-04-2010, 03:25:19
Nakon 5 i po godina uspešnog blogovanja, povlačimo se na novi domen... blog će raditi malo ređe, ali valjda će sve biti OK.

Alo bre ,ko je ovde glup?Izracunaj koliko je godina imao klinac, ako mislis da je to taj isti mali srbski psiho xyxy

Znaci ti sumnjas u mene ? Malo si potcenila moj smisao za istrazivacki rad, razocaran sam, no dobro...
Aj sad lepo idi na taj blog pa idi na profil autora i procitaj od kad je na bloggeru.

To sto je on napiso 5 godina, mogo je i 10 da napise, samo da bi zavarao trag, uostalom sa tog profila mi je slao komentare na blog...

Ghoul

sine, ja ipak mislim da bi ti mogo da se načas skineš s neta, pa da OFFLINE, u history-ju svog brauzera iskopaš stranice tog njegovog serijalnog bloga, da ih usnimiš, sačuvaš, i onda plasiraš u javnos, medije itd.

daj da ga jebemo dok je mali!

Son of Man

Veruj mi, rado bi ga jebo, ko Albert Fish, bez leba, al dzaba, probao sam offline pre 2 nedelje i nista  :(

Pregledacu malo mejlove, pa cu da postavim ako ima neki bas sporan sadrzaj...

Son of Man

QuoteGodišnjica agresije, godišnjica oslobođenja...

Počeo bih ovaj post sećanjem na po nekim izvorima 2500, a po nekim od oko 5000 pa čak i do cifre od 17 000 žrtava nacističke agresije nad gradom Beogradom. Bombardovanje je počelo iznenadno i nenajavljeno, bez objave rata ili bilo kakvog upozorenja. Uz ogromne ljudske žrtve, uništena je i Narodna biblioteka, sa kojom je izgorelo i više od 300 000 istorijskih predmeta. Kasnije, na suđenju maršalu Fon Klajstu, on je priznao da vazdušne racije na Beograd u aprilu '41 nisu imale nikakve veze sa ratom - to je bila Hitlerova lična osveta Jugoslaviji i jugoslovenskom narodu.
Ipak 6. april započeću sa lepom pričom koja se desila 4 godine nakon ovog užasnog čina koji se protivi svim principima i načelima čovečnosti. 06.04.1945. Sarajevo je oslobođeno od fašisitčke represije i ponovo je postalo ponosan i slobodan, jugoslovenski grad. Zato od srca čestititam svim Sarajlijama dan ovog predivnog grada u samom srcu Bosne i Hercegovine!!!

Klasicna provokacija, ako oces da isprovociras Obrazovce i ekipu ovako se to radi, samo sto je najgore ja zaista mislim da je on ovo sam pisao, jer znam kako je meni pisao, e sad pod cijim uticajem, pa verovatno keve i tako tih kucnih prijatelja...

Son of Man

stakmen

keva mu ima frizuru ko satanistkinja Sandora  Lavey  dakle...ccccc

Agota

Quote from: Son of Man on 29-04-2010, 09:10:07
Quote from: agota on 29-04-2010, 03:25:19

Znaci ti sumnjas u mene ? Malo si potcenila moj smisao za istrazivacki rad, razocaran sam, no dobro...
Aj sad lepo idi na taj blog pa idi na profil autora i procitaj od kad je na bloggeru.

To sto je on napiso 5 godina, mogo je i 10 da napise, samo da bi zavarao trag, uostalom sa tog profila mi je slao komentare na blog...

da, jul 2009.ne znam, ne znam ludo.

sine,ja da sumnjam u tebe!? ,ja sam ovde samo zbog tebe.

rado bi se zezala sada ovde ,al moram na poso ....
KUCA POSO, POSO KUCA, ETO STA ZNAM, A NISTA NE ZNAM, A KAKO DA ZNAM? :mrgreen:

stakmen

#1 Thee Swank Bastards Play at Forbidden Island Tiki bar Alameda, CA. 03/13/2010

SZANDORA  kad  vec diskutujemo o malom Demijenu  da se malo razveselimo

angel011

Quote from: Son of Man on 29-04-2010, 00:33:13
Ali VOLIM NATO  :?

Ta izjava mozda najbolje oslikava njegovo mentalno stanje, dete je utripovalo da treba da se voli NATO da bi se bilo kontra.  :P

Ako su nekad i mnogo manja deca mogla da pričaju da vole Tita najviše na svetu, zašto ne i ovo?

Nije dete utripovalo, mama ga naučila... :roll:
We're all mad here.

Eriops

Ja ne razumem kako može istovremeno ) volim NATO, i ) mrzim svako nasilje..
To se naprosto logički isključuje- ako mrziš nasilje, kako možeš voleti bilo kakvu vojsku, kako se tako nešto omaklo genijalcu ?
Izgleda da je pljuvati po svemu svome postalo unosno zanimanje. Otvoriš blog, izabereš šta većinu boli- Kosovo, Srebrenica, NATO, itd, ubaciš standardne priče o gej pravima, romskoj populaciji, i eto te na vestima, BBC, stiće sigurno i love i stipendija.
Možda ga i kloniraju kad ode vani ?  :shock:

Son of Man

Ladno gospodja Augusta Gein  :?

Ja da imam ovakvu majku ja bi pobego od kuce, radje bi ziveo sa gancijima po stekovima i svratistu  :shock:

Son of Man

Quote from: agota on 29-04-2010, 09:55:26da, jul 2009.ne znam, ne znam ludo.

sine,ja da sumnjam u tebe!? ,ja sam ovde samo zbog tebe.

Oprosteno ti je, jer znam zasigurno, da kad jednog dana budem klosario po ulici musav od lepka, da ces me prepoznati i dati mi koju hiljadarku, ipak si ti moja dobra vila  :)

Джон Рейнольдс

Sine, ja ti dam hiljadarku sutra ako na svom (veoma posećenom) blogu koga Gugl pri pretraživanju izbacuje veoma visoko, napišeš svoje iskustvo sa Rastkom i svoje viđenje njega, loženja na ubice, itd. Bilo bi fakin prajsles kad bi Gugl na pretraživanje njegovog imena, a biće toga često, izbacivao tvoj teskt na trećem-četvrtom mestu. Oglasi se, Sine!

I vidim da si malog kretena već krenuo da kecaš. Ako.  :|
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Son of Man

Razmisljo sam vec o postu pod nazivom "Rastko Pocesta i ja" ali mora jos da razmislim jer bi takav tekst mogo da ima kobne posledice, vidis bre koje sve budale ga podrzavaju, ne mogu da verujem, ljudi za koje sam mislio da su OK, a na drugu stranu sto su ga uzeli u zastitu razni.  :shock:

Джон Рейнольдс

Pa ne bi ga ti napadao niti ništa slično. Izbegneš priču o onoj spodobi od majke, bez sočnih epiteta, itsl.

#Τζούτσε

Son of Man

mislis samo plasiram ovu pricu o serijskim ubojicama ?

a sta ako rastko za godinu-dve udje u parlament pa mi se najebe familije ?  :shock:

Eriops

Bio je jedan zanimljiv komentar na jednom forumu :
Inače, klinja obećava.. a i onako je Čedi vreme za penziju  :).

дејан

...barcode never lies
FLA