• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hobit

Quote from: Cornelius on 24-06-2011, 17:13:15
Quote from: Hobit on 24-06-2011, 16:54:22
Inace, Francuzi nikada nisu bili prijatelji Srba,

Naravno da nisu
Ali, kada bi počeo da čitaš postove na koje odgovaraš - uočio bi da piše ''prijatelji''
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

Cornelius

Quote from: Hobit on 24-06-2011, 17:34:11
Nije poenta u Francuzima, već - u debilnoj dijaspori   xrofl

Ih, kako bi se ti radovao samo da mozes da budes clan te "debilne dijaspore". Sad ti preostaje da cekas kad ces dobiti cir od preteranog jeda i zavisti.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Hobit

Ne bih se radovao, Cornelije, mator sam ja za to...
I, sasvim mi je dobro ovde, a ako uzmemo u obzir i to da ne moram više da pasem ispred ambasada i da moljakam za vizu... ne nedostaje mi baš ništa

Živim, ovde,  mnogo više ''cool'' nego ti, tamo...     :!:

Cornelius

Quote from: Hobit on 24-06-2011, 17:58:38
Živim, ovde,  mnogo više ''cool'' nego ti, tamo...     :!:

Stoji Hobit na steni i gleda orla kako se sa stene baci u provaliju i sklopljenih krila pada ka dnu, pa na nekoliko metara od dna razvije krila, uzleti i vrati se na stenu. Upita ga Hobit - Sta to radis, a orao mu odgovori - Cooliram. Skoci Hobit sa stene i pada ka dnu, a negde na pola puta sustigne ga orao i pita ga - Hobite, a je l znas ti da letis? Hobit mu odgovori - Ne. Na to orao uzvikne - Uuu, ala ti cooliras!
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Hobit

Bez veze ti je priča

Takvim pisanijama nikada ne bi ''ubrao'' ni jedan glas na ''julskom konkursu''...
D. bi te ''oduvala''

Jebiga, rekoh... debilna dijaspora
Da ste nešto vredeli - ne biste morali da bežite odavde, snašli biste se i tu gde ste...
Odasvud možeš da pobegneš, Cornelije, ali - iz svoje kože ne možeš...
I, nije ti lako    :P

Cornelius

Quote from: Hobit on 24-06-2011, 18:21:00
Odasvud možeš da pobegneš, Cornelije, ali - iz svoje kože ne možeš...

Cuti, sve je bolje nego biti Hobit, tuzno i najedjeno stvorenje.

boki77

Quote from: Hobit on 24-06-2011, 17:34:11
Quote from: Father Jape on 24-06-2011, 17:20:25
Pa ako cemo tako nijedna zemlja nije bila nikad prijatelj nijednoj drugoj. A i zasto bi?

Nije poenta u Francuzima, već - u debilnoj dijaspori   xrofl

U jebote, al je ovo debilan post.

lilit

corneliuse,
nemam pojma da li je bilo u austriji, nisam videla niti mi je neko rekao. e sad, ovde sam prekratko, ako je i bilo, možda su modifikovali.  :lol:
u suštini, austrijanci s kojima se viđam (a nije ih malo) uglavnom kukaju kako bi rado da skoknu do beograda jer su čuli da u beogradu cveta provod & kultura. ja to, naravno, potvrdim kad god imam priliku.   :lol:  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Cornelius

Quote from: lilit_depp on 24-06-2011, 20:19:11
corneliuse,
nemam pojma da li je bilo u austriji, nisam videla niti mi je neko rekao.

Ja ne znam kakva je propaganda funkcionisala u Austriji, na drzavnom nivou, u vreme dijabolizacije Srbije i srpskog naroda u celini i u citavoj istoriji. Za Francusku znam i o tome mogu da ti pricam sa puno detalja. Verujem da nema potrebe, da i sama mozes da pretpostavis kako je to izgledalo.

U Francuskoj, na najsirem nivou, danas je opste mesto da su se Srbi svojim genocidima u Bosni i na Kosovu, izjednacili sa Hitlerom. Tesko izgovorljiva imena politicara Milosevic i Karadzic, zaboravljena su i ostalo je samo - genocidni srpski narod. Niko ne progoni Srbe zbog toga, jer vecinu Francuza boli dupe ko je koga izgenocidirao (dok je njima dobro i dok ima leba i s leba), ali tako se pise u stampi, tako se govori na televiziji, na internetu i po popularnim knjigama. Za naucne radove iz istorije, ne znam, jer nemam vremena da pratim naucne studije iz istorije.

Ako redovno citas dnevnu stampu neke zemlje, petpostavljam da si i sama primetila neke od ovih stvari u medjunarodnim razmerama.

pokojni Steva

Pa koji andrak onda živiš tamo gde te mrze?!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Cornelius

Kada sam ja rekao da Francuzi mrze Srbe? Nikada.

U medijima i raznim glasilima se kaže da su Srbi genocidari, ali isto tako se kaže da su Cigani lopovi, da su crnci neradnici i drag-dileri, da su Arapi lenji i lopovi i ubice, da su Englezi budale, da su Amerikanci planetarni agresori, da su muslimani opasni, da su Bosanci primitivni, da su Rumuni Cigani, da su Bugari kriminalci i ubice, da su Turci opasni, da su Rusi ubice i nasilnici, da su Belgijanci glupi, da su Švajcarci hladni i glupi, da su Japanci debilno poslušni, itd. Medjutim, niko ne mrzi sve ove nabrojane. Jednostavno su Francuzi ravnodušni na sve to, boli ih ko se ubija, boli ih ko su žrtve, a ko je agresor... Povremeno se uspale za jedne, protiv drugih, a onda ih zaborave. Vole da imaju etikete za sve i da imaju predrasude o svemu. Medjutim, jedino što ih zanima je njihov život, posao, komfor i prosperitet. Za ostalo ih boli...

pokojni Steva

Quote from: Cornelius on 24-06-2011, 20:53:52

U Francuskoj, na najsirem nivou, danas je opste mesto da su se Srbi svojim genocidima u Bosni i na Kosovu, izjednacili sa Hitlerom. Tesko izgovorljiva imena politicara Milosevic i Karadzic, zaboravljena su i ostalo je samo - genocidni srpski narod.

Cornelius

Ravnodušnost prema svemu onome što nije lični uspeh i prosperitet, prevazilazi sve ostalo, pa i bilo kakve ozbiljne sentimente u odnosu na Srbe. Da, većina Francuza misli da su Srbi genocidari. Da, istoj toj većini puca kurac za Srbe, bili oni genocidari ili genijalci. Ne, ta ista većina ne mrzi Srbe, nego ih baš briga za Srbe (a, i za ostale).

Čuj, u vreme bombardovanja 99. godine, u jeku najgore antisrpske kampanje i najvećih žalopojki nad Šiptarima, krene propaganda da Francuzi trebaju da primaju šiptarske porodice, da bi ih spasili od srpskog noža. Francuzi su bili za, u teoriji, ali u praksi, odmah je iskočio vic: "Kako znaš da u kući imaš albanske izbeglice sa Kosova? Pa, iz kante za djubre ti je sve pojedeno, a kučka ti je u drugom stanju."

Tex Murphy

Kornelijuse, care, pa gdje si bio prije s tim vicem??? :!: :!: :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

pokojni Steva

Quote from: Cornelius on 25-06-2011, 01:06:45
Ravnodušnost prema svemu onome što nije lični uspeh i prosperitet, prevazilazi sve ostalo, pa i bilo kakve ozbiljne sentimente u odnosu na Srbe. Da, većina Francuza misli da su Srbi genocidari. Da, istoj toj većini puca kurac za Srbe, bili oni genocidari ili genijalci. Ne, ta ista većina ne mrzi Srbe, nego ih baš briga za Srbe (a, i za ostale).

Čuj, u vreme bombardovanja 99. godine, u jeku najgore antisrpske kampanje i najvećih žalopojki nad Šiptarima, krene propaganda da Francuzi trebaju da primaju šiptarske porodice, da bi ih spasili od srpskog noža. Francuzi su bili za, u teoriji, ali u praksi, odmah je iskočio vic: "Kako znaš da u kući imaš albanske izbeglice sa Kosova? Pa, iz kante za djubre ti je sve pojedeno, a kučka ti je u drugom stanju."

Pa koji andrak onda živiš u takvoj jednoj usranoj zemlji?!

Cornelius

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 25-06-2011, 01:18:23
Pa koji andrak onda živiš u takvoj jednoj usranoj zemlji?!

Stevo, svugde su isti ljudi. Nema razlike. Sve što sam napisao, važi i za Srbiju. Meni je ovde dobro. Da nije, ja bih zapalio odavde, kao što sam zapalio iz Srbije, a kasnije i iz SAD-a.

Stipan

Dobro da još ne možeš do Saturna. Ko zna di bi završio...

Cornelius

Ja znam... U Francuskoj.

Stipan

Je. To je tamo di je u kanti za đubre sve pojedeno, a kučke su u drugom stanju

Meho Krljic

Омеровић: Влада неће предложити закон на штету радника

QuoteМинистар рада Расим Љајић у чијој је то надлежности неће скупштини предложити закон о штрајку, јер ограничава њихова права, каже председник скупштинског Одбора за рад, борачка и социјална питања

Одредбе из Нацрта закона о штрајку којима се радницима прописује да могу штрајковати само у фабричком кругу сигурно неће бити садржане у предлогу закона, уверен је Мехо Омеровић, председник скупштинског Одбора за рад, борачка и социјална питања. Како каже за ,,Политику" немогуће је да би неко у овој влади прогурао закон који би се косио са интересима радника и синдикалним правима.

,,Тврдим да ни Расим Љајић, министар рада и социјалне политике, у чијој је то надлежности, нити влада неће скупштини предложити закон који је против интереса радника или на неки начин ограничава њихова права. Дубоко верујем да ће предлог закона који упути влада полазити од интереса радника и од договора синдиката и послодаваца. Без сагласности и синдиката и послодаваца неће се ни доносити један овако важан закон", оценио је Омеровић и додао да је реч само о радној верзији закона која је на јавној расправи и да су негативне реакције преурањене.

Предложена решења ,,на нож" су дочекале, пре свих, опозиционе странке и синдикати, али успротивили су им се и неки из владајућег блока попут Социјалистичке партије Србије.

Према речима председника СПС-а и првог потпредседника владе Ивице Дачића, тај правни акт није применљив у пракси. ,,Демонстрира се тамо где ће највише да вас виде", рекао је Дачић, а преноси Танјуг. Он је подсетио да је бивши председник Србије Слободан Милошевић хтео да отера демонстранте на Ушће али да у томе није успео.

Он сматра да треба ићи на договоре који ће бити у интересу радника, односно у циљу остварења њихових законских права. ,,У Уставу пише да је Србија правна држава и држава социјалних права, поштујмо то и не идимо ка ЕУ испод тог нивоа", рекао је Дачић.

Потпредседница Демократске странке Јелена Триван казала је да је смисао јавне дебате управо у томе да се чују аргументи за и против нацрта закона. Према њеној оцени мора да се нађе права мера између остваривања права на штрајк, као демократског права, и права свих других грађана да на нормалан начин могу да функционишу и живе.

,,Сведоци смо да су током неких штрајкова биле угрожене неке елементарне животне функције – саобраћајнице, установе здравствене заштите. На једној страни су грађани који траже да се тај проблем реши, а са друге стране радници који траже да им се не ограничава право. Мора да се нађе права мера", истиче Триванова која је уверена да се блокадом саобраћајница не могу решавати проблеми. Према њеном мишљењу такав начин је чак контрапродуктиван јер навлачи гнев осталих грађана на оне који штрајкују. Ефекат, како каже, може да се постигне чињеницом да у једном тренутку стаје производња.

Заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић сматра, међутим, да би усвајање ових предлога било ,,завођење аутократије и довођење земље до стања близу диктатуре". Вучић је, како преноси Танјуг, на конференцији за новинаре рекао да би усвајање таквог закона било скандалозно, те да то ,,не постоји нигде у свету". ,,То је закон који значи: Ми смо вам увели диктатуру, а ви ако хоћете да се бунити седите у четири зида и тамо штрајкујте. То показује колико се власт плаши радника, незадовољства и истине", рекао је Вучић и додао да не сме да се дозволи доношење таквих прописа.

Напредњаци би, према његовим речима, могли да разумеју да се не дозволи блокирање најважнијих саобраћајница, али да је скандалозно забранити да радници и незадовољни грађани не смеју да протестују осим у фабричком кругу. ,,Француски сељаци заузели су целу авенију Шанзелизе, довели су овце, краве, коње, свиње у најелитнију улицу у свету, а Београд је забрањен град за наше пољопривреднике, а сада ће сви градови у Србији бити забрањени за наше раднике и пољопривреднике", рекао је Вучић.

И у Српској радикалној странци критички су расположени према предлозима радне групе. Како каже Милорад Мирчић, функционер ове партије, то су наводно европски стандарди. ,,Постоји сумња да се под велом европских захтева пласира оно што је у ствари суштинска жеља и воља владајуће коалиције. То је однос власти према социјалним покретима и синдикалним организацијама", казао је Мирчић и додао да такав закон дугорочно не би могао да опстане.

Ј. Церовина

-----------------------------------------------------------

Коначна радна верзија закона о штрајку 30. јуна

Коначна радна верзија закона о штрајку, која ових дана изазива бројне полемике у јавности, биће усвојена 30. јуна на састанку свих представника радне групе која је тај предлог сачинила.

Помоћница министра за рад и социјалну политику Радмила Катић-Букумирић је казала да је припрема овог закона почела прошле године, и да је радна група, коју чине по два представника УГС Независност, Савеза Самосталних Синдиката Србије, Уније послодаваца до сада одржала десет састанака на којима је та радна верзија усаглашена у потпуности. ,,Анализиран је члан по члан, око кога је постигнута сагласност, а након тога влада је одобрила организовање јавне расправе", навела је она и додала да ће се о примедбама које буду изнете током те расправе разговарати 30. јуна. ,,На том састанку ћемо коначно установити шта прихватамо, шта не прихватамо у закону", прецизирала је Катић-Букумирић.

Она зато сматра да су примедбе, које се ових дана појављују у јавности, преурањене. ,,Закон је потпуно бениган и у њему нема круцијалних промена, установљена су права и обавезе запослених и послодаваца, а прецизирана је и процедура како се доноси одлука о штрајку", закључила је Катић-Букумирић, а преноси Танјуг.

објављено: 25.06.2011

Cornelius

Quote from: Stipan on 25-06-2011, 10:35:03
Je. To je tamo di je u kanti za đubre sve pojedeno, a kučke su u drugom stanju

Ne. To se nikada nije desilo, jer Francuzi nikada nisu primili nikakve siptarske izbeglice. Tako su kante pune djubreta, a kucke nisu skotne. Pa, ako imas neko resenje...

Stipan

Ma jok Corneliuse. Kakvo rešenje? Ja ne podnosim čak ni francuski sir.
O kučkama da i ne govorim.

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Meho Krljic

Ovaj je još dobro prošo, nije vezan lisicama i ne tuku ga trojica.  :cry:

lilit

Tex Murphy

Lilit, mogla si da staviš ime "pisca" pored linka, da nam uštediš kliktanje.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

lilit

xrofl
ma rekoh dopašće ti se kako piše.  :mrgreen:

Hobit

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 25-06-2011, 00:32:21
Pa koji andrak onda živiš tamo gde te mrze?!

E, siroti Cornelije

Nalupetao si se gluposti za kratko vreme

I, lepo te Steva (nekoliko puta) pitao....

A, ti - sve ''izokola''  ... :)

Davno sam ti preporučio jednu knjigu (prokopaj malo po postovima - naći ćeš)

Zove se ''O PRESERAVANJU''

Prevedena je na Srpski, verovatno ima i u ''francuskoj verziji'', ako ti je tako lakše

Naći ćeš tamo... dosta zanimljivih stvari...

Cornelius

Quote from: Hobit on 26-06-2011, 14:29:17

Ma, naravno, naci cu je i na srpskom i na francuskom. A posle, rado bih procitao i tvoju autobiografiju koja ne moze drugacije da se zove nego "Zavidni Hobit ili zasto citavog zivota crkavam od jeda i gorcine". Moglo je da se naslovi "Zavidni Hobit ili zasto citavog zivota sâm sebi od jeda i gorcine zderem muda", ali takav naslov  bi znacio da imas muda, sto nije tvoj slucaj.

pokojni Steva

Opet ja o fantastičnoj nebrizi države kad je (i) do organizovanja protivgradne odbrane. Ajd što su najviše najebali seljoberi, njima je to u opisu posla i tako im i treba, ovaj put su novitet čitavi regioni Srbije bez struje. 'Ko jebe odmrznute zamrzivače'  misli se Predrag Marić (pridruženi član MUPa Srbije, vanredne sit.) ali kaže 'Priroda je ovaj put bila jača'. A onda, valjda da bi ispao još pametniji, iznosi i cifre. Kaže da se 'delovalo' sa preko 500 raketa iz preko 200 lokacija. Znači, po lokaciji...

Savajat Erp

Овде сељобери увек највише најебу...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

pokojni Steva

...je ispaljeno oko DVE I PO RAKETE. Kaže, oblak je bio dugačak 300Km i formirao se ČITAV SAT VREMENA. Matematika kaže da je u nebo ispaljeno oko 60.000€ i time pazareno čitavih 40 milona Evara (cifru ponderisati koeficijentom laganja u predizbornoj godini) štete. U prevodu, da sam se zapio u Subotici, i da mi se javilo 'Džukelo, mrš na svoju lokaciju!', imao bih vremena da Fiat Pandom i sve letnjim i prekim putevima (izbegavajuć džandare) stignem do mog šajkaškog sela i ošinem 10tak raketli. Opalac! ...

pokojni Steva

... Kad ono, na 'lokaciji' prazan sanduk! Rođen za devojačku spremu. Jednom sam se slučajno zatekao na stotinak metara od 'lokacije' (a nisu mi kazli) taman se olujina spremala. Kad je majstor pripalio, nisam znao gde da se bacim! Ko Kaćuša, sunce li ti! Čitam, Bosanci besne jer im je dato samo po 6 raketa. Da je bilo barem tako, 6x200=1200 raketa=360.000€. Da podsetim, šteta je 40 miliona Evara. Niko da pomene da rakete, ako ćemo pravo, nusu delotvorne kao zaprašivanje iz aviona. Pa i da se pazari...

pokojni Steva

...samo jedan takav avion, nije ovo Kanada, stigao bi da bude i tu i tamo. I još jednom, 40 miliona Evara! Najslađe tek dolazi, taman su pripojili protivgradnu odbranu MUPu, dogodine se to prebacuje na lokalnu samoupravu. Tako da, stoko, niste zadovoljni koliko izdvajamo od vaših para za vas?! Ok, na vam, pa se snalazite sami, mrš!
Priroda je ovaj put pobedila, prelepo.

Hobit

Quote from: Cornelius on 26-06-2011, 18:52:04
Quote from: Hobit on 26-06-2011, 14:29:17

Ma, naravno, naci cu je i na srpskom i na francuskom. A posle, rado bih procitao i tvoju autobiografiju koja ne moze drugacije da se zove nego "Zavidni Hobit ili zasto citavog zivota crkavam od jeda i gorcine". Moglo je da se naslovi "Zavidni Hobit ili zasto citavog zivota sâm sebi od jeda i gorcine zderem muda", ali takav naslov  bi znacio da imas muda, sto nije tvoj slucaj.

:lol:

Pusti te priče Cornelije
Ja sam se takvih nagledao i naslušao u dosadašnjem životu... i previše...
''Zasenimo prostotu iz Pariza'' je fazon koji kod mene ne drži vodu
Kod likova kao što si ti... kada malo ''zagrebeš''... ispod - prazno...
Jebiga....
xremyb

scallop

Razumljivo je što stalno grebeš ispod, tamo ti je i mesto. Iznad ne možeš da dohvatiš. Dosta mi je već tebe i tvoje lako stečene, a teško upotrebljive pameti.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Hobit

Nemoj da se nerviras scallope, nabićeš pritisak
Zašto braniš cornelija, pusti ga neka kenja sam... šta je - retardiran?
Pa moraš ti da ga zastupaš?
To što ga TI poznaješ, ne ''formira'' MOJE mišljenje o njemu
Čitajući njegove postove upućene meni - zaključujem da je moron
Neka me demantuje nečim pametnim...

Ne može on mene da uvredi, scallope, svojim glupostima. One idu na ''njegov račun''...
:lol:

scallop

Tvoje mišljenje je toliko beznačajno, da ću ga prevideti. Ti ne znaš ni zašto si na ovom sajtu. Hajde, nešto si pročitao iz fanatastičnog literarnog opusa? Išao si u bioskop da gledaš "Zvezdane staze"? Ili si tu samo da podjebavaš? Ili da nagađamo dalje? Ili da ne nagađamo? Ustvari, nisi ti pravi. Ima još kretena koji ovaj sajt koriste za svakodnevnu pljuvačinu. Ti si se slučajno postavio prvi u redu.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Cornelius

Quote from: Hobit on 27-06-2011, 14:22:22
Zašto braniš cornelija, pusti ga neka kenja sam...

Scallope, pusti. Ima Hobit pravo. On voli da ja kenjam sâm, tako da on sa uzivanjem moze da se narucka kada se ja sklonim. Hobite, prijatno.

Hobit

Nagađaj dalje...

Gledao sam Zvezdane staze...  :roll:
Ne čitam naučnu fantastiku, ustvari, uopšte me ne zanima
Ali, ja ne ostavljam komentare na delu sajta koji je ''određen'' za to. O SF-u stvarno ne znam ništa. A, ne mogu da diskutujem o nečemu što ne ''poznajem''.

Ne čitam vaše ''tematske priče'', ne glasam...
Da li je to uslov da bi se ''bitisalo'' ovde?
Ne videh to u ''pravilima foruma''

Trebalo bi mnogo više da te nerviraju oni koji ''sve znaju'', dragi moj scallope... oni koji se ''u sve razumeju''...
Takvi su najgori.
U poređenju sa takvima - je sam ovde ''benigni'' lik   xrofl

I, tvoji komentari tipa ''ima još kretena koji ovaj sajt....''   :)
To, sa tim ''kretenima'' ide na tvoj račun
Uhvati se ti lepo pod ruku sa Cornelijem - pa pljujte zajedno po svima.
Tako pametni.
''Argumentacija'' vam je do kurca.

scallop

Ne brini. I sa tim kretenima ću se pozabaviti. Na topicima gde je to mesto.

Hobit

Quote from: Cornelius on 27-06-2011, 15:05:26
Quote from: Hobit on 27-06-2011, 14:22:22
Zašto braniš cornelija, pusti ga neka kenja sam...

Scallope, pusti. Ima Hobit pravo. On voli da ja kenjam sâm, tako da on sa uzivanjem moze da se narucka kada se ja sklonim. Hobite, prijatno.

Eto vidiš, scallope
Pariski intelektualac
:) :) :) :)

To je ono na šta sam hteo da ti ''ukažem''

Siroti Cornelije
Uporno pokušava da me uvredi, raljuti, razbesni... dobiće čir, jebote... a neće uspeti...
xcheers

Cornelius

Quote from: Hobit on 27-06-2011, 15:12:08
Siroti Cornelije
Uporno pokušava da me uvredi, raljuti, razbesni... dobiće čir, jebote... a neće uspeti...
xcheers

Hobite, Hobite... Em si glup, em volis da lazes, pa se onda i vidi da si glup. Ma ti se radujes svakom mom postu, jer ti to daje smisao zivota. Kako sam kazes, nista ne citas i nista te ne zanima (sto se i vidi iz svega sto si nabaljezgao), ali volis da se sladis onim sto ja iskenjam. Eto, bar smo nas dvojica nasli simbiozu. Sto ne promenis ime u Skarabej, vise bi odgovaralo tvom karakteru i tvojoj opstoj teznji u zivotu?

Hobit

xremyb

Dobro je, Cornelije... idi bidi Parižanin    xrofl

Cornelius

Ajde, znam da si opsesivan i posto si sve promasio u zivotu, trudis se da tvoja, bar ovde, bude zadnja. Pa, neka ti bude! Dodaj na ovaj moj post neki od tvojih glupih komentara, prikrij svoj jed smajlicima i onda mozes mirno da odvaljas skarabejsku kuglicu u svoju rupu.

varvarin

http://www.mondo.rs/s210276/Info/Hronika_i_Drustvo/Omladinska_radna_akcija_u_Vrnjackoj_Banji.html

Omladinska radna akcija u Vrnjačkoj Banji

28. jun 2011.

"Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić juče je u Vrnjačkoj Banji otvorio Omladinsku radnu akciju na kojoj učestvuje više od stotinu brigadira iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Makedonije.  Radna akcija će trajati tri nedelje, a radiće se na uređenju Lipovačke reke.

Ministar Rasim Ljajić je na otvaranju ORA "Vrnjačka Banja 2011" rekao da se neće obnoviti država koja je negovala bratstvo i jedinstvo, ali je želja da se ono što je bilo dobro primeni u novim okolnostima..."

http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/Hej-haj-brigade.lt.html

...,,Jedan drugarski pozdrav za ministra! Zdravo, zdravo, zdravo", odjeknulo je juče, kao pre tri decenije, na Crkvenom brdu iznad Vrnjačke Banje, iz grla stotinak brigadira. Krenula je i pesma ,,Hej, haj, brigade...",

džin tonik

zanimljiva metoda. malo rada, malo promjene, malo pipkanja po mladim pisama -> nezaboravno ljeto koje asociira na bratstvo i jedinstvo. i eto nama juge.

u stvari, nije ovo lose za mlade. samo bi trebalo izbaciti politiku i poziv na jednu genocidnu ideologiju i drzavu, t.j. ne zlorabiti mladalacko stanje hormonalne svijesti u zlurade svrhe. znaci prirediti to u sklopu nekih izvidjackih akcija ili tako nekako. pa neka se vole i druze, a ono sto je crklo ostaviti da pociva u miru.

varvarin

Nije bio Srbin????