• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Albedo 0

''trač je da su otpustili Marija Maletića posle onog tvita od juče, i da je on pustio ovaj fajl kao osvetu''

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Pa, ovo je staro, iz vremena dok je još ministrovao, mislim, čitano je & komentarisano.

Father Jape

Ja videh 30. januar, pa se prevarih.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

I ja se često prevarim kad hitam da nešto ovde okačim pa i ne pročitam  :cry: :cry: :cry: :cry:

Albedo 0

Aleksandar Vučić (Serbian Cyrillic: Александар Вучић, pronounced [alěksaːndar ʋûtʃitɕ], born 5 March 1970, on Krypton[1] is a Serbian politician, hero, mother, brother, rock, paper and the current First Deputy Prime Minister of Serbia

Besides Serbian, Aleksandar Vučić is fluent in English, Kryptonian

He can also fly, jump a very high building and eat 10 hotdogs at once[though this is not confirmed].

Vučić was born on 5 March 1970, on Krypton

RELATIONSHIP WITH SNOW: It is rumored that he was beaten by snow as a young child, not Ned's bastard but the freezy watery kind. Since then he has vowed to fight against snow and all it's "evil minions", ice cream, ice cubes, ice T and other rappers. Using vast amounts of the treasury, with the help of Serbian basketball coach Novkovic Djole on Feb 1, 2014 he struck a critical blow to snow! He managed to single handedly carry a child for a few meters and thus defeat his arch enemy.

THE FUTURE: Now that snow is defeated and is shamed in the eye of the Serbian public he stated in an interview "Today have sad snow in shoe, but my kidney is full price for artichoke" [20]. Snow could not be reached for comments because it's basically water.

http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Aleksandar_Vu%C4%8Di%C4%87&oldid=593646691

Meho Krljic

Znam da je već pase, ali ovo je napravljeno sa suviše ljubavi da bi se ignorisalo:

scallop

Dobih forward šta je sve Srbija i otkinuo sam na nešto što je za Miću:

Srbija je - Gde su samo poplave način navodnjavanja
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Джон Рейнольдс

Quote from: Джон Рейнольдс on 02-02-2014, 16:39:50
Али барем ће Марко Сомборац имати материјала за бар недељу дана.

Хајде сад, цензуришите Der Blitzen!!!
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Mica Milovanovic

[/size]
QuoteSrbija je - Gde su samo poplave način navodnjavanja

Efektno, ali apsolutno netačno.

Jedan od retkih segmenata upravljanja vodama gde smo i sada, nakon
dvadeset pet godina smanjenog investiranja u sektor voda i, samim tim, neadekvatnog održavanja sistema, i dalje
ispred većine ostalih evropskih zemalja jeste oblast odbrane od poplava.

A drugo, u mnogim zemljama su poplave zaista legitiman način navodnjavanja. Danas je tendencija u
evropskom zakonodavstvu da se nebranjena područja oko vodotoka prošire i da se "da prostor rekama", što
jeste fraza, ali ima smisla, jer živom svetu u tom priobalnom pojasu, koji se nekada periodično plavio, treba ta voda...

Mica

Meho Krljic

Evo da se ne kaže da baš nikada nisam pomislio da Đorđe V. može da kaže nešto razumno:

Избори као референдум

QuoteОви избори не би били ни расписани да тамо где треба није закључено да не носе готово никакав ризик по онога ко их расписује
    Наравно да су изненађења теоретски увек могућа и наравно да су национални избори ипак нешто друго у односу локалне, а поготово у односу на телефонске анкете јавног мњења. Али одмах треба рећи и то да ови избори не би били ни расписани да тамо где треба није закључено да не носе готово никакав ризик по онога ко их расписује, а поготово по политику коју он спроводи и оличава.
Другим речима, сваки резултат сем апсолутне победе СНС-а и Вучића на овим изборима представљао би његов пораз и апсолутно изненађење. Али шансе за то су, рекох, углавном у домену теорије – или неке свеопште политичке мобилизације која поготово није нарочито вероватна.
Има много добрих аргумената против избора, и то како против њиховог расписивања, тако и изласка на исте. Неке је, уосталом, наводио и сам Александар Вучић када је прошлог лета објашњавао зашто је ипак ,,преломио" да не треба да се иде на изборе (него на реконструкцију, која ће, разуме се, ,,у рад владе унети нову енергију и свежу крв"). Неко ће рећи да је сада беспредметно расправљати о томе, али није сасвим тако. Јер ако власт уз помоћ своје медијске машинерије успе да нас убеди у наведени разлог за изборе (,,лоша атмосфера"), убедиће нас у све.
Ако пресудног разлога за изборе није било летос, још мање га је било ове зиме – а ,,атмосферу" ионако стварају медији који су под готово потпуном контролом владајуће странке, тачније, њеног лидера. Јер, замислите, Вучић уопште ,,није желео изборе", него су га на то, ето, просто ,,натерали" мангупи из опозиције, који су, је ли, непрестано тражили изборе, па им је он сада, ваљда, изашао у сусрет?! А ко су – пошто је јасно да ДС, свестан свог растреситог стања, избора свакако није био жељан – биле те љуте опозиционе гује које су Првог Потпредседника натерале да, мимо своје воље, прихвати изборну рукавицу? Испада да су то били ЛДП и ДСС, који су – гле замешатељства – заиста на изборе позивали, једва мало мање од чланова председништва напредњака. А, рекло би се, и не много мање координисано.
Још циничније звуче апокалиптичне најаве како ће ,,на нас ударити сила која до сада ни на кога није ударила" и прича о десетинама милиона евра који ће, наводно, бити уложени у кампању против СНС-а. Након хапшења Мирослава Мишковића, уз нешто заосталог утицаја око демократа, сви остали економски и политички фактори – од опозиције до бизниса – или су под притиском или под контролом, и на памет им не пада да воде или финансирају озбиљнију антирежимску кампању.
Дакле, да не буде дилеме, ови избори се одржавају у најнеравноправнијим условима од обнове вишестраначја. Упоредиви су, донекле, једино са оним првим (на којима су Милошевић и СПС објективно имали велику доминацију, али и били неукусно медијски и институционално фаворизовани), као и са изборима из децембра двехиљадите, који су служили само да верификују и озаконе стање и односе након петооктобарског преврата. И тада је владала слична атмосфера страха и криминализовања опозиције – једино је већ видљива поларизација између два главна лидера ДОС-а давала нешто простора и перспективу каквог-таквог плурализма. Сада, међутим, нема ни тога. Лидер је Један Једини и ванредни избори ту реалност само треба да озваниче.
Али, ако је већ тако, то јест, ако је власт ионако већ у рукама ,,првог потпредседника", чему се онда узбуђивати због тога што ће и форма коначно бити саображена суштини? Али није тако. Промена је важна и далекосежна. Наиме, реч је о легитимности. Све до предстојећих избора актуелну СНС–СПС власт било је могуће критиковати због ,,изневеравања воље бирача". Могли смо извлачити њихове предизборне патриотске изјаве (друга је ствар што је то мало ко чинио, а још мање ко хтео да објављује) и тврдити како они ,,никада не би били ту где јесу – као што вероватно и не би – да су пре избора саопштили да намеравају да потписују споразуме са Тачијем и успостављају границе на Јарињу". Могли смо говорити да су у кампањи били велики русофили, а после постали велики ЕУ-фили и западњаци. Могли смо говорити како су им пре избора уста била пуна ,,економског патриотизма", а да су сада више-мање портпароли ММФ-а, Брисела и Вашингтона. Невоља је, међутим, што се након наредних избора, по свој прилици, то више неће моћи говорити. Јер, за разлику од својевременог напредњачко-еспеесовског гемишта, СНС на овим изборима нуди само Вучића – бескомпромисног европејца и борца против корупције – и ништа више.
Уместо да изађе с предлогом политике, добије изборе, узме власт и стекне моћ, Вучић је ишао обрнутим редом. Најпре је, захваљујући лакомислености Дачића и Николића (да не кажем неку тежу реч), стекао моћ и власт, па тек онда, са те позиције кренуо на изборе, на којима ће покушати ретроактивно да добије легитимитет за политику коју у међувремену води. Зато ће предстојећи избори бити нека врста референдума о Александру Вучићу – што, узгред речено, њему савршено одговара (боље о њему него о политици). Помало парадоксално, то исто одговара и његовим политичким противницима. Једино не одговара Србији. Али кад су избори и власт у питању – кога је па то за Србију брига?!
Главни уредник часописа ,,Нова српска политичка мисао"
  Ђорђе Вукадиновић   објављено: 04.02.2014.

Albedo 0

Albedo 0

Meho Krljic

Kao neko ko je ponekad imao posla sa Crvenim krstom, reći ću da izuzetno sumnjam u goreizneseno.

Tex Murphy

Појавио се и деманти из Црвеног крста.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Alexdelarge

Dobročinstvo, oprez!

Najbolje je da ljudima pomažemo a da za to niko, pa ni oni sami ne znaju

Visoki funkcioner nije krio svoje nezadovoljstvo sopstvenim narodom. Toliko je toga dobrog učinio za ljude a oni su tako nezahvalni! Na primer, nabavio je ogromne pare kojima će se u našem gradu rešiti inače nerešivi problemi, a sada se javljaju neki nezadovoljnici koji osporavaju legitimnost takvog postupka. Kao, nije sve po zakonu? A to što neke stvari decenijama čame nerešene, to nikom ništa! U redu, neka se sada oni rvu s problemima ako već viču kako nešto nije u redu, poručio je sa ekrana funkcioner, vidno neraspoložen.

Sledećih dana, u vreme elementarne katastrofe, on je bio među prvima koji su spasavali ugrožene, posebno decu. Po strašnoj mećavi i olujnom vetru, činio je to bez kape na glavi, verovatno zaboravivši je u žurbi da nemoćnim zavejanim putnicima što pre pomogne. Šta je bio rezultat toga? Izveštaje u informativnim emisijama državne televizije iskoristili su zlonamerni pojedinci da ih pretvore u ironične priloge na društvenim mrežama, postavljajući šaljive titlove koji su, tobože, predstavljali transkript dijaloga koji je on vodio sa ostalim spasiocima u tom olujnom danu. Mogu zamisliti kako se osećao dok je gledao svoj požrtvovani nastup koji je poslužio kao povod za najobičniju sprdnju. Srećom, brzom intervencijom, ti ružni pokušaji su uklonjeni sa sajtova na kojima su postavljeni. Na nesreću, ljudi su ih već umnožavali i nekontrolisano širili internetom...

To me je podsetilo na razgovor koji sam nedavno vodio sa kolegom na fakultetu. Rekao mi je: ,,Svaki put kada bih nekome učinio uslugu, to mi se olupalo o glavu. A kada bih nekome stvarno pomogao, taj bi me zamrzeo za celi život!" Ovako postavljene, uzročnost i posledičnost izgledale su mi nekako čudno. Ali, kada sam bolje razmislio, shvatio sam da su se i meni dešavale takve stvari. Naročito kada bi me neko zamolio sa kakvu veliku uslugu.

Pošto bih mu pomogao, između nas bi počela da se stvara neka vrsta barijere koja nas je sve više udaljavala jedno od drugog. Ako bismo pre toga bili prijatelji, malo-pomalo, naše prijateljstvo bi se krunilo, sve dok ne bismo jedan prema drugome sasvim zahladneli. Pripisivao sam to okolnostima i različitim putevima kojima smo koračali, ali ne! Uzrok našeg rastanka bilo je baš to – što sam nešto učinio za njega. Što sam bio svedok njegove nemoći, što znam njegovu sramotnu tajnu.

O tome je, uostalom, snimljeno jedno remek-delo, film Luisa Bunjuela ,,Viridijana". Viridijana je redovnica koja iz manastira dolazi u posetu ujaku. Od prtljaga ona poseduje samo krst i trnov venac – simbole vere i žrtvovanja za druge. Međutim, svojom lepotom, a pre svega čednošću, ona izaziva grešne misli kod ostarelog sladostrasnika. Razočarana, Viridijana rešava da se vrati u manastir ali, pre nego što uspeva da ode, ujak vrši samoubistvo. Zgranuta tim strašnim obrtom i ophrvana osećanjem krivice, ona ostaje u ujakovoj kući. Pokušava da se iskupi čineći dobročinstva i pomažući lokalnu sirotinju.

Nošena svojom plemenitom misijom, u nameri da im pruži utočište i život dostojan čoveka, Viridijana sve prosjake i klošare iz grada dovodi na ujakovo imanje. Ona tako od elegantnog aristokratskog gnezda pravi neku vrstu azila za polusvet. Ubrzo se, međutim, pokazuje kako je to bila kobna greška. Najedeni i napijeni, dojučerašnji probisveti najednom prestaju da se osećaju inferiorno i postaju sve agresivniji. Priređuju veliki, destruktivni bahanal u kome pokazuju svoje pravo lice. Sve se završava silovanjem Viridijane i trnovim vencem koji gori u vatri. Sa vrlinom je gotovo, dobročinstvo je dovelo do katastrofe.

Koju pouku možemo izvući iz ,,Viridijane"? Da se dobro ne isplati? Da se ne možemo mešati u tuđe živote, čak ni onda kada imamo najplemenitije namere? Da je dobročinstvo u suštini nešto jako sebično i koristi najviše onome ko ga čini? Ne znam. Čini mi se, ipak, da od pomoći nekome ne smemo praviti spektakl, koristiti taj gest za ličnu promociju. Najbolje je da ljudima pomažemo a da za to niko, pa ni oni sami ne znaju. Da dobročinstva činimo inkognito i u potpunoj tajnosti. Ako je moguće i od samog sebe...

http://www.politika.rs/rubrike/Pogledi-sa-strane/Dobrocinstvo-oprez.lt.html
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Truman

Goran Marković je pametan čovek. Ugledajte se na njega i glasajte za SNS!
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Tex Murphy

Горан Марковић? Ма колико ја волио његове филмове (а то је МНОГО), он је будалетина.
Genetski četnik

Albedo 0

Marković da pogleda BLUE JASMINE

Agota

Prazne posude najjace zvone.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Moram da priznam, koliko god neke od filmova GM smatrao za vrhunce ovdašnje kinematografske proizvodnje, kolumne u Politici su mu uglavnom teško čitljive, nategnutih i konfuznih poenti i, eh, zastarelih ospervacija, a ova je, avaj, jedna od najgorih...

Josephine

Jel on ozbiljan ili ironican??

Truman

Ozbiljan, naravno!

DeHickok

Quote from: Red John on 06-02-2014, 15:08:07
Ozbiljan, naravno!

Quote from: Alexdelarge on 05-02-2014, 19:59:24
Toliko je toga dobrog učinio za ljude a oni su tako nezahvalni! Na primer, nabavio je ogromne pare kojima će se u našem gradu rešiti inače nerešivi problemi, a sada se javljaju neki nezadovoljnici koji osporavaju legitimnost takvog postupka. Kao, nije sve po zakonu? A to što neke stvari decenijama čame nerešene, to nikom ništa! U redu, neka se sada oni rvu s problemima ako već viču kako nešto nije u redu, poručio je sa ekrana funkcioner, vidno neraspoložen.

Sledećih dana, u vreme elementarne katastrofe, on je bio među prvima koji su spasavali ugrožene, posebno decu. Po strašnoj mećavi i olujnom vetru, činio je to bez kape na glavi, verovatno zaboravivši je u žurbi da nemoćnim zavejanim putnicima što pre pomogne. Šta je bio rezultat toga?

Ozbiljan...naravno.
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

Barbarin

Quote from: Harvester on 05-02-2014, 19:32:53
Појавио се и деманти из Црвеног крста.
Gde si video demanti, nešto nisam tragao, al ga nisam primetio.

SPASAVANJE IZ SMETOVA Crveni krst Srbije 2014
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Ugly MF

Na ovom filmu nema Vucica :(

Barbarin

Stigao kad se baterija ispraznila ;)
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

HAL

Anomander Rejk

Tajno pišem zbirke po kućama...

Albedo 0

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Albedo 0

Barbarin

Al su se internetski uzdigli ovu snsovci...
Jeremy Clarkson:

mac

Malo je pobrkao lončiće sa slikama i IP adresama, ali palo mi je na pamet kako bi ipak moglo na osnovu slike da se utvrdi ko je. Zadržaću ideju za sebe, da bih je upotrebio kad budem zavodio disciplinu u sopstvenoj stranci.

Truman

Kako god, i dalje tvrdim da je Vučić ono najbolje što se Srbiji dogodilo u poslednjih 14, ako ne i više, godina!

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Truman

da, da...skrivajte oči pred velikom istinom. Ko ne glasa za Aleksandra kajaće se posle...

Tex Murphy

Па бољи Милић Вукашиновић од њега сто пута. Он ме бар прати на Твитеру, за разлику од те мазге.
Genetski četnik

Truman

Konačno na vlasti imate poštenog čoveka i humanistu, a vi tako. Nezahvalnici...

Barbarin

Čoveka koji je pre par godina kukao kako nema od poslaničke plate da kupi detetu pelene, more marš u pip pip pip pip pip pip pip...............................................
Jeremy Clarkson:

Truman

Previše ste ostrašćeni i emotivni. Posmatrajte stvari hladno i racionalno - ko je od političara više uradio od Vućića? Nema u politici svetaca...

Albedo 0

Quote from: Barbarin on 07-02-2014, 01:59:26
Čoveka koji je pre par godina kukao kako nema od poslaničke plate da kupi detetu pelene, more marš u pip pip pip pip pip pip pip...............................................

haha, gdje je to rekao

inače, slušao sam jednog tipa koji je tvrdio da je bio u Vučićevom stanu još dok je bio u radikalima, lets just say prebivalište mu je bilo ''nakićeno'', sigurno nije od poslaničke plate

uostalom, što  ne pusti novinare u svoj dom kad je tako skroman, nismo mu još vidjeli novu suprugu

Meho Krljic

Quote from: Red John on 07-02-2014, 02:04:12
Previše ste ostrašćeni i emotivni. Posmatrajte stvari hladno i racionalno - ko je od političara više uradio od Vućića? Nema u politici svetaca...

Ali šta je uradio? Nezaposlenost je podjednako visoka kao i pre godinu i po dana. Preduzeća u restrukturiranju su i dalje u restrukturiranju, za penzije se i dalje pregovara sa MMFom, stranačko zapošljavanje i dalje traje, javna preduzeća su, kao stala sa primanjem novih zaposlenih ali su unapred primila desetine hiljada novih da nekako period od dve godine bude lakšiji, subvencije za privredu su ukinute ali ih nije zamenio jasan strateški plan razvoja iste (dakle, proizvodnje, plasmana, otvaranja radnih mesta itd.). Nadam se da se hapšenja silnih ljudi pod raznim poluuverljivim sumnjama i optužnicama ne računaju u uspeh jer ćemo još da vidimo ko će biti osuđen i za šta. Nadam se da se i poslovi i "poslovi" sa raznim arapskim investitorima ne računaju jer ćemo tu tek da vidimo šta u stvari postoji a šta zemlji donosi korist. Air Serbia je za sada dubiozan projekat, to je valjda jasno?

Ono što jesu pozitivni trendovi:  inflacija je niska i izvoz je porastao, mada i dalje imamo uvozno izvozni deficit od oko 30% i generalno je i BDP porastao, prateći rast proizvodnje, ali istovremeno je standard građana opao, što se vidi po padu prometa robe na malo u prodavnicama (oko 5%). Dodaj tu rast javnog duga do suludih nivoa, pa ni taj privredni rast ne deluje previše ohrabrujuće.

Istovremeno, imaš intenzivnu zloupotrebu medija, znatno izraženiju nego u prethodnom periodu (i to kažem ja koji inače nisam paranoik po pitanju cenzure) i još izraženiji partokratični  mentalitet sa gotovo farsičnim prelascima čitavih mesnih odbora stranaka kolektivno u SNS, sa potpuno jasno razdvojenim pričama pre izbora i praksama posle (nemojmo zaboraviti da je SNS osvojio vlast sa pričom o socijalnoj solidarnosti i brigom za ugroženu srednju klasu i sirotinju a onda usvojio  izrazito neoliberalni mentalitet u strateškom planiranju). Ovde da ne pominjem briselski sporazum i njegove farsične posledice.

Alexdelarge

Quote from: Meho Krljic on 07-02-2014, 08:10:03

Ali šta je uradio? Nezaposlenost je podjednako visoka kao i pre godinu i po dana. Preduzeća u restrukturiranju su i dalje u restrukturiranju, za penzije se i dalje pregovara sa MMFom, stranačko zapošljavanje i dalje traje, javna preduzeća su, kao stala sa primanjem novih zaposlenih ali su unapred primila desetine hiljada novih da nekako period od dve godine bude lakšiji, subvencije za privredu su ukinute ali ih nije zamenio jasan strateški plan razvoja iste (dakle, proizvodnje, plasmana, otvaranja radnih mesta itd.).

ovo i nisu poslovi iz njegove nadležnosti.

Petronije

Sve Meho lepo rek'o, jedino se ne bih slozio da je zloupotreba medija "izrazenija nego ranije". Isto je bilo i sa prethodnom ekipom, sve novine i televizije su bile u sluzbi ds-a. Ko drzi vlast drzi i tv/novine.
Arm the Homeless

-_-

Fina elaboracija, Meho!
Trumane, trebao bi da procitas ovo.

Jedino se ne slazem da je usvojen neoliberlani mentaliet, vec mislim da je samo proklamovan.

Quote from: Alexdelarge on 07-02-2014, 08:42:28
Quote from: Meho Krljic on 07-02-2014, 08:10:03
Ali šta je uradio? Nezaposlenost je podjednako visoka kao i pre godinu i po dana. Preduzeća u restrukturiranju su i dalje u restrukturiranju, za penzije se i dalje pregovara sa MMFom, stranačko zapošljavanje i dalje traje, javna preduzeća su, kao stala sa primanjem novih zaposlenih ali su unapred primila desetine hiljada novih da nekako period od dve godine bude lakšiji, subvencije za privredu su ukinute ali ih nije zamenio jasan strateški plan razvoja iste (dakle, proizvodnje, plasmana, otvaranja radnih mesta itd.).
ovo i nisu poslovi iz njegove nadležnosti.

Da nisu iz moje? Mehine? Iz nadleznosti opozicije?
Iz svacije - samo ne iz nadleznosti vlasti!?

Quote from: Petronije on 07-02-2014, 08:44:10
Sve Meho lepo rek'o, jedino se ne bih slozio da je zloupotreba medija "izrazenija nego ranije".
Isto je bilo i sa prethodnom ekipom, sve novine i televizije su bile u sluzbi ds-a.

Meni se cini da je u pravu.

Jer, ranije je vecina medija bila u sluzbi DS-a i pritom se znalo ko spada tu, a ko ne.
Dok su sada svi mediji u kontroli vlasti, pa im je i to bilo malo, pa se pokusalo i cenzurom interneta (sto smo videli prosli vikend).

scallop

Ne znam kako vi, ali ja pokušavam da ne nasednem. Sve što se događa po internetu mi nekako izgleda kao radna akcija. I, pazite, nisam siguran čija. Naprosto, ne verujem da su toliko glupi (i jedni i drugi), ali računaju da mi jesmo.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ugly MF

Da, verovao ili ne, racunaju da mi jesmo...
Je li iko ikada odavde seo u stolicu vlasti , i moci , odlucivanja, upravljanja svime i svacime, gde love kolko oces, Mita i korupcije stoje u redovima, svi ti ljube dupe i upoznaju te sa "sestrinom najboljom drugaricom" ....

Kad neko sve to dozivi, naravno da su svi ostali samo shabani u odnosu na tebe koje ces lako iskecati novinama , tv, twiterom i fejsom....

Nije to samo Vucic, nego masa guzoljubaca koji su oko njega i koji ce "sve da srede", nista on da ne brine....

Alexdelarge

Quote from: Boris on 07-02-2014, 09:21:35

Da nisu iz moje? Mehine? Iz nadleznosti opozicije?
Iz svacije - samo ne iz nadleznosti vlasti!?

први потпредседник Владе задужен за одбрану, безбедност и борбу против корупције и криминала