• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Albedo 0

kakva stoka u tom Blicu, spominju prvo Đurića koji nikad nije krivično gonjen za kriminalne radnje u fudbalu

teretili su ga za razne malverzacije na trista mjesta, ali u privredi, a ne sportu

uostalom, prosta matematika govori da ako je godišnji budžet FK Partizan 12 miliona, a sam Vučić je izjavio da je u zadnjih 5 godina od države Partizan dobio 1 milion

to znači da je 59 miliona pribavio od transfera

jednostavno, nije bilo šta da se ukrade, za razliku od Zvezde koja je u tih istih 5 godina dobila nekoliko desetina miliona evra od države,

Čovića gospodina ne spominju kao ''sumnjivog tipa'' a Đurića na #1, pored toliko Cigana

Truman

Ja da valjam ne bih bio ovde.

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Meho Krljic

Al koja je to ludačka naopakost kad taj tekst čitamo na sajtu NSPM. Boli me mozak, mnogo sam mator.  :lol: :lol: :lol: :lol:

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

Meho Krljic

:lol: :lol: :lol: Ma može sve, samo velim, Vučić je uspeo da ujedini i prirodne neprijatelje protiv sebe. To treba ceniti.

Mark

:-)

Pa, ne treba se zavaravati. Na NSPM je vec odavno rasprava samo o samom stepenu izdaje. A fakat ostaje da su po NSPM svi izdajnici ...
E NES NI TI U BECEJ!

džin tonik

Samo da jos pored osjecaja obaveze izloze i svoje sposobnosti, te se svedu na njih, pokrenu poduzece, uzmu bager i ruse kakvu bespravnu gradnju.

džin tonik

Mislim, ako sruse Vucica, mogli bi se naci u necijem ocekivanju da grade. A znamo da smo mi Srbi ratni narod. Ne tamo neki zidari.

džin tonik

Koji je to negativac, a vijesti mogu biti toliko lijepe. Hm. Trenutak.

Meho Krljic

Kakav slučaj! Kakav tekst!

PROFESOR LOPOV: Nastavnik fizičkog ukrao 65 bicikala u Valjevu i Kraljevu!

Šema Osumnjičeni je dvotočkaše najčešće krao iz kafića, potom ih preprodavao na buvljaku u Bubanj potoku, a najskuplje je odvozio u Bosnu

VALJEVO - Stevo Đelošević (62), profesor fizičkog u Čačku, uhapšen je zbog sumnje da je u Valjevu i Kraljevu ukrao čak 65 bicikala! Đelošević je priveden u Valjevu, gde je došao sa ukradenim biciklom koji vredi oko 6.000 evra! Prema saznanjima Kurira, Đelošević, koji kao nastavnik radi u Prehrambeno-ugostiteljskoj školi u Čačku, sumnjiči se da je u Valjevu ukrao 15 bicikala, a na području Kraljeva čak 50! Kradene bicikle preprodavao je u Bubanj potoku i u Bosni i Hercegovini.

Pakovao ih u karavan

- Đelošević je imao nekoliko načina za krađu bicikala, koje je uglavnom otimao ispred kafića. Prvo bi snimio lokal ispred kojeg ima bicikala koji nisu zaključani. Onda bi ušao u kafić, popio piće, a potom seo na tipovani bicikl i odvezao se do svojih kola, koja su bila parkirana u blizini. U svoj karavan je pakovao sve ukradene dvotočkaše i potom ih preprodavao. Uglavnom je na ovaj način krao, ali jedan deo bicikala uzimao je u pojedinim naseljima. Jednostavno, na meti su mu bili svi neobezbeđeni bicikli - navodi izvori blizak istrazi.

Odvozio polovnjake

Đelović je krađe u Valjevu počinio za poslednja tri meseca.
- On je u krađe dolazio u razmacima. Prema našim saznanjima, po dolasku u Valjevo krao bi bicikl-dva. To su sve bili polovnjaci, tako da je teško utvrditi njihovu stvarnu cenu. Ukradene bicikle prodavao je na pijaci u Bubanj potoku, a one skuplje je dodatno sređivao i farbao, a potom ih prodavao po Bosni. Još utvrđujemo da li je imao neki uigrani lanac prodaje ukradenih dvotočkaša - kaže naš izvor.

Pušten nakon saslušanja
SVE PRIZNAO POLICIJI

Profesor fizičkog je posle hapšenja priznao sve krađe i opisao način na koji je krao dvotočkaše.
- Nije se opirao prilikom hapšenja, a kad smo ga doveli u policiju, priznao je sve krađe u Valjevu i Kraljevu - navodi naš izvor.
Osumnjičeni je nakon saslušanja u valjevskoj policiji pušten da se brani sa slobode, a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krađu.

Đelošević omiljen u društvu i veliki kavaljer
KOLEGE NE VERUJU POLICIJI

Kolege iz Prehrambeno-ugostiteljske škole u Čačku kažu da je Đelošević jedan od omiljenijih članova njihovog kolektiva i sumnjaju u istinitost novinskih napisa.
- Lično ne verujem u to što se piše za našeg kolegu. Tačno je da Stevo već godinama na posao dolazi biciklom, da je sportski tip i da voli biciklizam, ali da krade i preprodaje, ne ide mi uz njega - kažu kolege iz škole.
Nastavnica u školi kaže da je Đelošević, koji je ranije bio i zamenik direktora, izuzetno zabavan i prijatan čovek.

- Svako ko poznaje našeg kolegu zna da je on veoma druželjubiv čovek, galantan i predusretljiv. Na svakoj zabavi u kolektivu on je taj koji atmosferu među kolegama drži na visokom nivou. Ne verujem da je krao bicikle - kaže Đeloševićeva koleginica.
Direktor škole Dragan Kovačević bio je šokiran.

- Potpuno sam iznenađen. Ukoliko je ova informacija tačna, ako se za to dobije nalog, škola će preduzeti zakonom predviđene mere - kaže Kovačević.

lilit

Quote from: Mark on 24-07-2014, 13:25:38
Najbitniji politički tekst ove godine:

http://www.nspm.rs/hronika/bojan-pajtic-gradjani-izvinite-sto-vucic-vlada-srbijom.html

Ovo neka šala o najbitnijem tekstu godine? Ne pamtim kad sam pročitala nešto ovako bljutavo. Pajtić? Izvinjenje? Srednja klasa?
DS je na podu al s Pajticem ide u podrum.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

lilit

Meho šeruje Kurir??? :shock:

Bio lep party sinoć? A izgleda da je bilo i alkohola. HB! :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Pa, znam, protivno je to mojim ubeđenjima, ali ipak, kad čovek vidi ovakvu vest, mora malo i gomno da pojede.

A ja sam sinoć pio samo crnu ribizlu, thankyouverymuch, mada su kum, očeva djevojka, vjerenica kumovog brata i još poneki pili pivo, istina je.

Truman

Quote from: lilit on 25-07-2014, 11:18:30
Quote from: Mark on 24-07-2014, 13:25:38
Najbitniji politički tekst ove godine:

http://www.nspm.rs/hronika/bojan-pajtic-gradjani-izvinite-sto-vucic-vlada-srbijom.html

Ovo neka šala o najbitnijem tekstu godine? Ne pamtim kad sam pročitala nešto ovako bljutavo. Pajtić? Izvinjenje? Srednja klasa?
DS je na podu al s Pajticem ide u podrum.

+1

Albedo 0

otkad je Smradulović napisao da ne želi da prodaje Telekom i ostala javna preduzeća, počinje čovjek da mi se sviđa. Al samo pomalo

ovaj Pajtić debil povezao socijalnu državu sa srednjim slojem, budaletina, vodi kampanju 4 godina prije izbora

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truman

Ghoul

KAKO MI JE MOJA DRŽAVA DALA NOVU LIČNU KARTU
ili
I JEBU I UŠI ZAVRĆEDU

Pre nekog vremena izgubim ja ličnu kartu. Ne znam ni gde, ni kako, ni zašto, ni ... Samo nema ličnjaka. Jedno vremena sam se pravio lud, koristio pasoš kad je bilo neophodno i trudio se da što više odložim taj bliski susret prve vrste sa mojom dragom državom i njenom ubitačnom administracijom. I onda mi je u Socijalnom zatrebao neki papir. Odem ja tamo, kažu mi koji je šalter i ja odmah na redu!? Tamo iza, neka debela brkata činovnica glaba sladoled na štapiću. Kažem ja šta mi treba a ona mi pruži neki formular sa jedno 30-40 pitanja da popunim i sa ličnom kartom i kopijom lične karte(?) da se ponovo pojavim tu. I ne može pasoš i kopija pasoša, mora lična karta. Dignem ja dževu, ali džabe BRKA samo kaže da ona ne piše pravila, nego ih samo sprovodi. A šefica je na godišnjem i ne zna kad će se vratiti. Znači moram vaditi novu ličnu kartu!!!
Korak prvi:
Odem u SUP (sad se zove MUP, ali ja volem da mu tepam SUP) da se raspitam šta mu treba. Ima u šalter-sali one oglasne table na kojima to piše. Treba: krštenica i uverenje o državljanstvu, a da nisu stariji od 6 meseci i neke takse da se plate. A ja sam tamo toliko ličnih karata i pasoša vadio da bi mogli galeriju da otvore, samo sa tim mojim dokumentima. I zašto krštenica, mlađa od 6 meseci? Šta se u tom papiru moglo promeniti od mog rođenja do danas?
Vremena 20 minuta (blizu stanujem), novaca ništa.
Korak drugi:
Odem kod matičara. Na dva različita šaltera dobijem da popunim dva formulara i na 4 uplatnice da uplatim oko 1.500 din. Odem u najbližu banku, platim proviziju 80 din. po uplatnici i obavim to.
Vremena 60 minuta, novaca oko 1.800 din.
Treći korak:
U mojoj banci uplatim dve neke takse za izdavanje ličnog dokumenta, oko 1.200 din plus 120 din za proviziju.
Vremena: oko 20 min, novaca oko 1.300 din.
Četvrti korak:
Poranim u moj dragi SUP, oko 6,45 (rade od 7,00h) i budem 14-ti po redu. Do 7,55 nisu krenuli da rade i ja odustanem, za taj dan.
Vremena: 70 min, novaca ništa.
Peti korak:
Dođem u SUP u 6,05 i budem treći po redu. U 7,30 uđem u neki boks sa nekim klincem, on krene da radi sa nekim očajno sporim kompjuterom i onda utvrdi da nisam oglasio nevažećom bivšu ličnu. Kaže treba da uplatim na dve uplatnice to nevaženje i ondak, posle 5 radnih dana, da opet dođem kod njega, ali ne moram više sabajle čekati, nego u 7-7,30.
Vremena 55 min, novaca ništa.
Šesti korak:
Uplatim dve uplatnice da mi stara l.k. više na važi.
Vremena 20 minuta, novaca oko 1.800 din.
Sedmi korak:
Sa svim uplatnicama i papirima odem u SUP i upadnem preko reda kod onog klinca. Nije me ni slikao, samo sam ostavio otisak prsta. Kaže biće gotovo za 10 radnih dana, ali u onom MUP-u kod mosta.
Vremena 45 min, novaca ništa.
Osmi korak:
Odem u SUP kod mosta i posle duže procedure dobijem moj dragi lični dokument.
Vremena 35 min, novaca ništa.
UKUPNO VREMENA 325 min. tj 5 sati i 25 minuta i NOVACA 4.900 dinara.

HVALA TI DRŽAVO SRBIJO!

By Rada de Jelenic
https://ljudska_splacina.com/

Josephine

I mene su odrali za ličnu sad pre dve nedelje. Nije Srbija, nego Parazitirija.

Albedo 0

Truman

Ghoul

ovako POLJACI obeležavaju dan sećanja na svoje poginule u II sv. ratu.

http://sfglobe.com/?id=2288

SRBI ovako mogu samo mrtvog TITA da ispoštuju, a druge značajne datume (kao npr. sećanje na OLUJU, danas) = blejanje u kafiću, blejanje ovde ili onde, beslovesno...

Anomander Rejk

Quote from: Ghoul on 04-08-2014, 13:59:15

SRBI ovako mogu samo mrtvog TITA da ispoštuju, a druge značajne datume (kao npr. sećanje na OLUJU, danas) = blejanje u kafiću, blejanje ovde ili onde, beslovesno...
Srbi? Pa Srbe zanima jesu Ceci ispale sise, da li se Ana Nikolić slikala sa ili bez gaćica, i ima li Nataša Bekvalac novog dečka. O Oluji i sličnim stradanjima ne vole...ali zato su u stanju danima da postuju i pričaju o Srebrenici, Sarajevu, Palestinci. Zato su i tu gde jesu, jer im je tuđe preče nego svoje.
Dovoljno je poslušati stav zvaničnika, onaj slinavac juče kaže ,,nije u redu da slave Oluju, ali nećemo gledati u tuđe dvorište.'' To je njihova politika. Nek nas gazi ko oće i nek nam krši prava, al nećemo mi da se mešamo, mi smo faktor mira i stabilnosti.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Ghoul

100km košta 14 dinara ali: "Odustajem od projekta, nismo mi spremni za napredak"

Nebojša Matović kaže za MONDO da je nakon što je od Agencije za bezbednost saobraćaja dobio odgovor čekan dve godine, odustao od projekta u koji je uložio četiri hiljade evra i nekoliko godina truda.

Pančevački inženjer Nebojša Matović je za svoj diplomski rad odlučio da u polovnog "pežoa 205", koji je kupio za 1.000 evra, umesto benzinskog ugradi motor na električni pogon. Uložio je još tri hiljade evra i dve godine truda I napravio vozilo čijih 100 pređenih kilometara košta 14 dinara, međutim onda su počeli problemi sa birokrarijom.

Kako tvrdi, iz Agencije za bezbednost saobraćaja su mu tražili i potvrdu proizvođača da mu dozvoljavaju da prepravlja njihovo vozilo, što je Nebojša uspeo da nabavi.

"Sada mi traže da im je još jednom posaljem jer su je verovatno izgubili. Poslao sam im zahtev za ispitivanje tri puta, nisu mi se javljali. Politika njihove Agencije je da ne prima stranke pa sam morao preko telefona, mejla i pisama da ih kontaktiram. Kada sam im poslao zahtev četvrti put odgovorili su mi i zahtevaju brdo neispunjivih uslova", ispričao nam je Matović.

U utorak mu je konačno posle skoro dve godine stigao odgovor iz Agencije za bezbednost saobraćaja nakon kojeg je definitivno odlučio da odustane od svog projekta.

"U tom odgovoru mi zahtevaju da ispunim uslove koje ni najmodernija fabrika automobila u svetu ne može da ispuni, traže mi da ponovo uradim ispitivanje automobila iako sam sva ispitivanja obavio u zvaničnoj laboratoriji AMSS. AMSS je takođe napravio električni automobil, oni kažu prvi u Srbiji samo ne znam na osnovu čega su prvi, nisu čak ni drugi, možda su dvadeseti, i zanima me kako će ih oni ispuniti kada je to na žalost nemoguća misija samo u našoj državi", rekao je za MONDO Nebojša Matić i dodao:

"Takođe traže mi da ispunim uslove koji nisu u skladu sa zakonom, a ja kao pošteni državljanin Srbije poštujem zakon te nisam u mogućnosti da to ispunim. U svim normalnim zemljama ovakvo ispitivanje se obavi za nekih sat vremena i potpuno je jednostavna i veoma jeftina procedura. Zvanično odustajem od projekta, nismo mi spremni za napredak. Nemam više snage, niti volje da se borim".

http://www.novisadinfo.info/2014/08/100km-kosta-14-dinara-ali-odustajem-od.html

Васа С. Тајчић

Мени ова бројка од 14 динара за 100 километара изгледа сувише мала. Електрични Форд Фокус има просјечну потрошњу од 32kWh на 100 миља односно 20kWh  на 100 километара. Са цијеном од 1,5 динара за 1 kWh  у нижој тарифи то дође 30 динара.
Моја колекција дискова
"Coraggio contro acciaio"
"Тако је чича Милоје заменио свога Стојана."

Josephine

Hm, ovaj tip, iako ima isto prezime kao ja, malo je full of crap. Prvo što mi se ne dopada kuku meni ton teksta, drugo što dosta toga što kaže nije argumentovano, a kamoli dokazano.

QuotePolitika njihove Agencije je da ne prima stranke pa sam morao preko telefona

Ne znam odakle mu ovo, čini mi se da svaka državna institucija mora da prima stranke. Pa ona je tu zarad građanina, a ne obrnuto. U pitanju je građansko pravo svakog građanina. To što je neko tamo u toj agenciji odlučio da neće da se smara sa građanima uživo, to je neustavno.

QuoteTakođe traže mi da ispunim uslove koji nisu u skladu sa zakonom, a ja kao pošteni državljanin Srbije poštujem zakon te nisam u mogućnosti da to ispunim

Koje uslove koji nisu u skladu sa zakonom? To bih volela da pročitam, a ne gomilu optužbi i kukanja. Fakte na sunce.

Ghoul

s ovom d. nema cile-mile!

Filaret

Josephine

Quote from: Ghoul on 06-08-2014, 01:49:29
s ovom d. nema cile-mile!

Mislim da bi više dobio od teksta da je jednostavno naveo kako to država krši zakone. To je pun pogodak. Ovako je Grand parada.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Mica Milovanovic

Video sam danas u dotičnim novinama i želeo bih da te podržim u nastojanju da ove okorele kriminalke dospeju tamo gde im je mesto.
Pošto su deca već velika i odbijena od sise, nema ničega što sprečava predstavnike vlasti da se
konačno obračunaju sa ovom neprihvatljivom praksom.
Drhtaće one od sada...
Mica

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Agota

Quote from: Mica Milovanovic on 06-08-2014, 20:00:12

Video sam danas u dotičnim novinama i želeo bih da te podržim u nastojanju da ove okorele kriminalke dospeju tamo gde im je mesto.
Pošto su deca već velika i odbijena od sise, nema ničega što sprečava predstavnike vlasti da se
konačno obračunaju sa ovom neprihvatljivom praksom.
Drhtaće one od sada...
Dosta su ti paraziti sa nazadnom svescu stajali na putu progresa!!!
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Mark

Perverzija je u tome što danas možeš otici na Facebook profil ovog lika što je ubio ovu devojčicu iz Bajmoka.

Kada pogledaš šta je gotivio vidiš se da se radi liku koji je verovao u HAARP, vozio Golfa 2, pratio sport i automobilizam, slušao Balaševica, Neverne bebe i YU Grupu, gledao filmove Rocky, Sam u kuci i Pirati sa Kariba a od TV serija pratio Crnu Guju.

Za Srbiju ovo je bio Average Joe.

PS

A indikativno je da svi traže smrtnu kaznu za njega. Hm, šta li to govori o ovom društvu?
E NES NI TI U BECEJ!

Albedo 0

tu dalabu i treba pogubiti

dželati su fascinantna bića, legalizovane serijske ubice, ko zna koliko bi se ljudi prijavilo kad bi se otvorio konkurs

Dzimi Gitara

Ne pratim nešto ovaj topik, dovoljno mi je što se vozim gradskim prevozom. Ali ima neki osećaj da vas je vreme zaobišlo u širokom ruku i prišunjalo se iza leđa. Dvehiljadedesete su devedesete.

http://youtu.be/sY6sR1jJ-h8
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

JasonBezArgonauta

Otac Tijane Jurić: Neki mediji su nas ucenjivali
Neki mediji su bili "mnogo surovi" u izveštavanju o nesreći Tijane Jurić, izjavio je danas otac ubijene devojčice Igor Jurić, napominjući da su ga pojedini čak i ucenjivali da im da izjavu, jer u suprotnom neće objaviti Tijaninu sliku.
- Neću da ih imenujem, oni znaju koji su u pitanju. Kad čovek dođe u ovakvu situaciju da mu nema deteta, onda vi (mediji) na neki način 'upakujete' još 10 stvari, pa ti nije dovoljan bol što ti nema deteta, nego moraš da se boriš i sa svim ostalim stvarima da bi se pravdao -  rekao je novinarima Igor Jurić...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/486333/Otac-Tijane-Juric-Neki-mediji-su-nas-ucenjivali
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Ghoul

kadar SNS-a:

Gradonačelnik nepropisno parkirao

Autor S. J. Izvor Južne vesti | NIŠ

Perišić: Mislio sam da ću se zadržati desetak minuta

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić sinoć oko 22 sata parkirao je svoj privatni automobil na popločanom trotoaru u centru Niša, gde je parkiranje zabranjeno. Na to ga je, kako kaže, primorao odlazak kod zubara.

Visok i strm ivičnjak nije sprečio gradonačelnika da "tojotu" ostavi na popločanom šetalištu, i to baš na stazi za slepe i slabovide. Ovo mesto se nalazi samo nekoliko metara dalje od obeleženog parkinga u Davidovoj ulici gde se posle 21 sat radnim danima parkiranje i ne naplaćuje.

Kada je izašao iz automobila, Ulicu Milojka Lešjanina prešao je van pešačkog prelaza.

- Preko puta mesta gde sam parkirao, na prvom spratu, je reklama stomatološke ordinacije gde sam sinoć bio i to je bio razlog što sam se tu parkirao. Na trotoaru nema znaka za zabranjeno parkiranje i mislio sam da ću se zadržati vrlo kratko, desetak minuta, ostao sam duže nego što sam planirao - objašnjava gradonačelnik.
Dodaje da inače ne krši saobraćajne propise.

- Siguran sam, da tako parkiram po gradu, da bi jedan dobro informisani portal kao što su "Južne vesti" imao sve informacije o tome kad sam i gde parkirao - kaže Perišić.
parkiranje
Gradonačelnikov privatni automobil parkiran na trotoaru
On dodaje da se ovo dogodilo po povratku iz Beograda gde je bio na sednici sa ministarkom Zoranom Mihajlović, posle čega je ostavio službeni automobil i za obavljanje privatnog posla, odnosno odlaska kod stomatologa, uzeo svoj. Tako, kaže, uvek i radi.
Prema članu 66. Zakona o bezbednosti saobraćaja, vozač "ne sme da zaustavi ili parkira vozilo na trotoaru osim ako je to dozvoljeno saobraćajnom signalizacijom, i ako na trotoaru, kada je vozilo parkirano, ostane slobodan prolaz za pešake najmanje širine 1,6 metara, koji ne sme biti uz ivicu kolovoza,"

Nije redak slučaj da građani baš na ovom mestu zatiču službena vozila Gradske stambene agencije i Direkcije za javni gradski prevoz čije je sedište u obližnjoj zgradi, ali i privatne automobile obližnih kafića i kladionica.

http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Gradonacelnik-nepropisno-parkirao.sr.html

Ghoul

da se pobiju govna i gotova stvar:

SPEKTAKL U GUČI

Ceca posvetila pesmu "Pile" maloj Tijani i rasplakala publiku!

Autor: Ekipa Alo! | 08.08.2014 - 23:50:00h

Taman kad ste pomislili da nema više, da atmosfera u Guči posle tri dana saborovanja ne može biti vrelija - koncert Svetlane Cece Ražnatović je to demantovao...

I novim, a posebno starim hitovima, Ceca je bukvalno zapalila publiku. Kolona duga osam kilometara je čekala na rampi za ulaz u Guču kako bi prisustvovala koncertu!

Već na prvim taktovima pesme ,,Ti voliš nju, a tebe ja", publika je pala u trans, a pevačica je odavala utisak kao da nekome upućuje reči ove pesme. Smenjivali su se hitovi ,,Grome moj", ,,Idi dok si mlad", ,,Beograd"... a publika je sve vreme igrala ujednačenim tempom.

Kada je pevačica zapevala pesmu "Pile", mnogi su zaplakali jer ju je posvetila svirepo ubijenoj Tijani Jurić.
Nakon toga je te iste devojčice razdrmala pesmom ,,Hoću da budem luda" pozvavši ih da pevaju zajedno sa njom.

I staro i mlado se veselilio uz poznate hitove, a iako su u početku začuđeno gledali prizor oko sebe, u veselje se bacilo i nekoliko stranaca. Oni kažu da nisu znali da Cecine melodije mogu biti bolje od zvuka trube.

+
Veliki broj ljudi je hteo da uđe na stadion ali je protokol otežavao ulazak, pa su mnogi ostali napolju.

Koliko god publika bila oduševljena Cecinim najnovijim hitovima, u trenutku kada je zapevala ,,Nagovori majka sina" publika je planula, ali bukvalno. Na nekoliko mesta su zapaljene baklje, pa je nebo gorelo, a viorenje trobojki na najvećoj srpskoj fešti je naravno bilo neizostavno.

Ceca je nastup završila hitom sa najnovijeg albuma "Ime i prezime", a spektakularan vatromet prošarao je nebo iznad Guče, i na taj način trijumfalno obeležio kraj njenog koncerta.

I Dačić se veselio!

Dačić sa sinom / Foto: Goran Srdanov

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je i Cecin veliki prijatelj i zemljak, uživao je u koncertu u vip loži, u kojoj je bio sa ambasadorima, gde je bila veoma vesela atmosfera. Međutim, on je morao da napusti nastup na pola kako bi otpratio ambasadore. - Žao mi je što ove godine ne mogu da prisustvujem i koncertu mog prijatelja Dejana Petrovića. Ambasadori koji su danas na najlepši mogući način ovde u Guči upoznali srpsku kulturu, zabavu i naše čuveno gostoprimstvo moraju da pođu nazad, a red je da ih ja kao domaćin ispratim – rekao je ministar prisutnim novianrima pred povratak u Beograd.

http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/ceca-posvetila-pesmu-pile-maloj-tijani-i-rasplakala-publiku-foto/63670

džin tonik

Nikako shvatiti kako mi Srbi nismo u stanju urediti i ovo malo drzave sto nam ostalo.

džin tonik

Quote from: Anomander Rejk on 05-08-2014, 18:19:13
Quote from: Ghoul on 04-08-2014, 13:59:15

Srbi? Pa Srbe zanima jesu Ceci ispale sise, da li se Ana Nikolić slikala sa ili bez gaćica, i ima li Nataša Bekvalac novog dečka. O Oluji i sličnim stradanjima ne vole...ali zato su u stanju danima da postuju i pričaju o Srebrenici, Sarajevu, Palestinci. Zato su i tu gde jesu, jer im je tuđe preče nego svoje.
Dovoljno je poslušati stav zvaničnika, onaj slinavac juče kaže ,,nije u redu da slave Oluju, ali nećemo gledati u tuđe dvorište.'' To je njihova politika. Nek nas gazi ko oće i nek nam krši prava, al nećemo mi da se mešamo, mi smo faktor mira i stabilnosti.

Nije u redu slaviti Oluju, nema se sta slaviti. Previse je selektivna. Izuzela je tek dio Srbije van nasih sposobnosti. Corak, povrsno. I dalje nam je ostalo vise no sto mozemo podnijeti. Turci jedina nada.

džin tonik

Kako ih pokrenuti? Mogli bi se sjetiti svoje svijetle tradicije. Ima li Erdogan kakvu trudnu suprugu?