• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

džin tonik

Quote from: Labudan on 27-12-2023, 21:22:47
Kako se ne hvalim, pa đed mi je bio u Blajburgu.

a ti vjerujes zenama? haha.

Aco Popara Zver

Ozni? Uvijek.
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Petronije

Quote from: džin tonik on 27-12-2023, 20:41:55
Quote from: Petronije on 27-12-2023, 16:40:42
Ovaj narod.hr su napravili neki Srbi kako bi trolovali likove poput Zoska i Trube, nema drugog objašnjenja. Msm ko normalan može da veruje i uopšte čita onakve "vesti"? I još da se bruka tako što šeruje sve to?

Vučić: "Nećemo im dati da ukradu narodnu volju. Izbori čisti kao suza"

Quote(...)

"...Nećemo im dati da ukradu narodnu volju. Glas naroda je glas Boga. Ne damo im da kradu".

vidis kako vucic misli na tebe. imas pitanje, vec ti je odgovorio. [emoji38]
Šta mi je Vučić odgovorio? Pitao sam ko normalan može da šeruje bajke sa narod.hr, da bi mi ti odgovorio drugim linkom, sa Vučićem u naslovu?!? Isti ti koji veruju njegovim budalaštinama, veruju i u narod.hr. tj. imate isti mentalni sklop.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Arm the Homeless

džin tonik

Quote from: Labudan on 27-12-2023, 22:26:03
Ozni? Uvijek.

znaci ozna babi drzala svijecu? joj.

Aco Popara Zver

kakvu svijeću ba, olovku, đed mi bio pisar

Meho Krljic

Onaj stari Sendmen

Vlast polako zatire dokaze, u slučaju da dođe do nekontrolisanog dešavanja naroda. :?:
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Truba

Kosovo je bila pobeda
Ali sto znaci samo 1 pobeda kad ih je bilo 100
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Aco Popara Zver

Quote from: Meho Krljic on 28-12-2023, 15:55:24
Čini se da je EPS stvarno hakovan:

https://bezbedanbalkan.net/thread-1086.html

kao u dobra stara vremena kada je Trocki dizao Boljševičku revoluciju

samo ko je ovo hakovo haha

Truba

100 bitaka mislim
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

bato, jesi li ti kad pogledao, bar na sekundu, nesto kao "leftardi mog djetinjstva, leftardi tvog djetinjstva"? :)
https://youtube.com/shorts/5lekac8gOa8

Aco Popara Zver

leftardi, rajtardi, rotbardi = narod.hr = Miloš Obilić hrvatski vitez

Aco Popara Zver

a mac tvrdi da ne znam matematiku, pogle ovu jednačinu, suva genijalština

džin tonik

nije hrvat, vec jugokomunista, turcin, izravno na erdoganovoj cucli. ako je izasao iz vucicevog dupeta i ovako otvoreno rekao sto svako normalan zna bar stotinjak godina, to samo znaci da sarajevu (i sultanu) nesto nije leglo. mora da se brat dodik malo previse zanijeo u glumi zadnih dana bez da ga vucic disciplinirao.

džin tonik

Burne reakcije u BiH na ponovnu Dodikovu najavu odcjepljenja RS

ah da, evo, zato se ovo ture izvuklo, to je u sklopu te price. ponijelo dodika. ne bih smatrao bitnim, ne naziru se vece pukotine u rusoturskog sveta, to su sitne obiteljske carke.

džin tonik

oho! pa ima na tom jugoturskom portalu i zgodnih vijesti. :lol:

Patrijarh i Bocan Harčenko uručili priznanje Danici Crnogorčević

QuotePevačica Danica Crnogorčević iz Bara u Crnoj Gori, poznata po pesmi ,,Veseli se srpski rode", pohvalila se na TikToku priznanjem koje je primila od patrijarha Porfirija i ambasadora Rusije Aleksandra Bocan Harčenka. Njoj je u Ruskom domu dodeljena medalja ,,Za ljubav i vernost", koju Ruska Federacija daje porodicama s više dece.

,,Imali smo posebnu čast da budemo gosti u Ruskom domu u Beogradu, gdje smo odlikovani ordenom za mnogodjetnu porodicu. Orden nam je uručen od strane njegove svetosti patrijarha srpskog g. Porfirija i ruskog ambasadora u Srbiji g. Aleksandra Bocana – Harčenka. Zahvaljujemo se još jednom prestavnicima Ruskog doma koji su nas ljubazno srdačno dočekali. Slava Bogu!", napisala je Crnogorčević na TikToku.

(...)

Meho Krljic

Konačno da i ti postuješ nešto aktuelno na ovom topiku.  :lol:

džin tonik

nikad kraja lijepim vijestima. :lol:

Milorad Pupovac najavio izgradnju 40-ak srpskih kulturnih centara: Koliko su dobili iz državnog proračuna?

QuoteMilorad Pupovac je na tribini SNV u Rijeci predstavio projekt lokalnog srpskog kulturnog centra i najavio izgradnju još 40 diljem Hrvatske.

U Rijeci je 12. prosinca, u organizaciji Vijeća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije i SNV-a održana tribina "Ususret mjestu susreta". Na njoj je predstavljen, kako to Jutarnji list naziva, "megaprojekt" izgradnje Srpskog kulturnog centra grada Rijeke, Primorsko-goranske i dijela Istarske županije.

Srpski kulturni centar će se graditi na riječkoj Rujevici, a predstavlja samo uvod u izgradnju 40 sličnih kulturnih centara diljem Hrvatske.

Naime, predsjednik SNV-a Milorad Pupovac naglasio je kako je ovo prvo predstavljanje jednog od 40-ak projekata koje SNV priprema još od 2018. To su projekti u rasponu od malih seoskih domova do velikih centara poput onih u Zagrebu, Vukovaru, pa i ovog u Rijeci. Kulturni centar srpske zajednice Rijeka gradit će se na Rujevici, uz prometnicu prema Viškovu, u neposrednoj blizini ranije uređenog Češkog doma.

Plemenita namjera

Autor projekta, arhitekt Vladi Bralić istaknuo je da je centar namijenjen afirmaciji nacionalnih kulturnih i društvenih potreba srpske zajednice, uz otvorenost svima ostalima.

Milorad Pupovac je u nastavku istakao da je 50 posto potrebnog novca osigurano, a ostatak će se dobiti iduće godine. Gradnja centra se financira novcem iz Državnog proračuna, a vrijednost projekta je 5,2 milijuna eura, dodao je.

(...)

Arhitekt Vladi Bralić, objasnio je kako će zgrada imati dimenzije od ukupno 1800 kvadratnih metara i sastojat će se od dva kata i suterena. Iz predvorja će se ulaziti u dvoranu koja će moći primiti do 100 ljudi, uz eventualno proširivenje u obliku još jedne, manje, dvorane.

Stubište će voditi do velikog izložbenog prostora s otvorenom galerijom, a smještajni će dio imati kapacitet za 30 osoba u 10 soba.
Bit će namijenjen ponajprije studentima, ali i gostima.

Predviđeni su učionica, dnevni boravak, restoran i kafić za čitanje u kojem bi se smjestila bogata biblioteka riječke srpske zajednice. Cijela zgrada bit će pristupačna osobama smanjene pokretljivosti. Na krovu će se nalaziti 77 fotonaponskih panela koji bi je napajali s 40.000 kilovatsati električne energije godišnje.

"Namjena zgrade je vrlo plemenita", zaključio je Bralić i dodao:

"Namijenjena je afirmaciji, prije svega nacionalnih, kulturnih, prosvjetnih, socijalnih interesa i prava srpske zajednice u Rijeci i široj okolici".

600k huskackim novostima srpskog nacistickog vijeca, pa milijuni za odmaralista i teroristicke centre, sve za rucice koje drze iznad vode, na vlasti, nasa draga jugokomunisticka govna. :lol:

eto, bato, vratit ces se i ti "na more", trebat ce to opremiti, dovuci oruzje, usput se malo brcnuti u moru i srbijati dok se ceka pravi trenutak. sta bi jos moglo poci po zlu. :cry:

džin tonik

ne vjerujem da ovo ima buducnost. prva hrvatska vlada ce to morati zaustaviti.

ali ova aktualna gamad je stvarno za tih nekoliko mandata koji ju drze na vlasti spremna sa stotinjak milijuna eura isfinancirati srpske teroristicke centre. 40 komada. surealno.
koji je tu kriminalni potencijal, uzas:

sigurne kuce u eu zoni shengena, stavljanje na raspolaganje ruskim ili islamistickim teroristima, skladista za oruzje i narkotike, baze za raspacavanje, za obuku i vrbovanje, priprema za agresiju, itd. itd. bezbroj mogucnosti. adresa za prijavu laznih biraca, za prijavu laznih poslovnih objekata, za pranje novca, zaobilazenje sankcija, itd.
sve bez da se kompromitiraju objekti spc koja u slucaju slucaja moze nastaviti glumiti vjersku zajednicu.

ovi se ponasaju kao da srbija nije tesko kriminalni agresor, rusoturski satelit i mafijaska drzava, vec neki luksemburg. eto, kulturni neki fini ljudi, idemo im izgraditi 40 centara. :cry:

realno naginjem, kad se izabere hrvatska vlast, uvodjenju smrtne kazne, procesuiranju i vjesanju svih koji su odobrili ovo. da nikom vise ne padne na pamet.

Truba

srpska manjina u hrvatskoj 3 zagarantirana parlamentarca
hrvatska u srbiji kurčinu
prag 16000 hahha

džin tonik

realno 8 zajamcenih jer srbi kontroliraju i ostale manjince, okupljaju ih.
a postave ih sa stotinjak glasova, dok ostali i uvezeni biraju stranacke po uputama. uz razvlasceno hrvatsko iseljenistvo.

ali koliko god natezali, jednom ce puci, prevagnuti hrvati, a tad ce se svoditi racuni za ovo prcanje i napuniti zatvori panjevima od poncija do pilata.

džin tonik

uglavnom vrlo ruzna vijest za pokusaje uredjenja rh kao pravne drzave. bez sumnje ide medju naruznije u zadnja dva desetljeca.

nekako je vec djelovalo da ce kriminalne aktivnosti bliskog istoka i rusoturskog sveta u reziji srpskog satelita teci ka zapadnoj eu preko madjarske, no ovo je pokusaj organizacije/povratka u rh na velika vrata.
40 teroristickih baza. korupcija, glupost i ucijenjenost nelustriranih hr jugokomunista bas nema granica.

džin tonik

Šenki Versaće je najbogatiji Albanac na Balkanu: Kupio vilu od 4 miliona evra u Beogradu

QuoteAlbanac iz Severne Makedonije Šenki Maslani zaintrigirao je javnost zbog veoma neobičnog načina života. 

Naime, poznat kao Šenki Versaće, živi u neopisivom luksuzu, a na društvenim mrežama redovno objavljuje detalje svoje svakodnevice. Gde je raskoš, tu je i ovaj milioner, koji ne dozvoljava da ga bilo šta ogranišava, već sledi svoja uverenja i ciljeve. Inače je otac troje dece kojima dopušta da bez zadrške uživaju u svim privilegijma njegovog bogatstva. 

Luksuzna kola, velelepne vile, preskupe krpice, kafić - sve je to i njegovom vlasništu. Međutim, sve ostavlja bez teksta zbog ogromen ljubavi prema poznatom svetskom brednu "Versaće", a koliko je njime opčinjen pokazuje i činjenice da je sve u motivima čuvene modne marke. Od nameštaja, do postiljine, garderobera, preko poda pa sve do zidova, sve šljašti i blješti.

"Versaće brend volim od 2009. godine. Posedujem kuću u selu Aračinova, ovde blizu Skoplja, i ona je cela u znaku Versaće brenda. Od odeće mi je uvek sve ful Versaće. Garderobu nabavljam u Italiji i Belgiji. I zlato koje imam je sve sa žigom Versaćea, a tako brendiranog nakita imam negde oko pet kilograma",rekao je jednom prilikom Šenki Versaće.

Mnogi se pitaju odakle mu toliki novac, ali on je lako rešio sve nedoumice.

- Zaradio od od prodaje automobila, imam veliki auto-plac. Time se bavim godinama.

Svaki njegov automobil mu je personalizovan, i na sebi ima prepoznatljive Versaći šare. 

Otovrio je i kafić u rodnom mestu, a čitav enterijer je, takođe, u Versaće znaku. Nameštaj je stizao iz raznih delova sveta, te je sve u njemu izuzetno skupo. Mada, i meni je prilagođen čuvenoj marki, te požete popiti kafu koja je ukrašena sa prepoznatljivim logom.

Dodatno je šokirao slikama na kojima pozira kao Sulejman Veličanstveni, u kući ima sve od programa Versaće, uključujući i gardarobu, a oko vrata nosi zlatne lance od kojih neki teže sudeći po slikama i oko jednog kilograma, ako ne i više. Zbog svega navedenog, važi za jednog od najbogatijih Albanaca na Balkanu.

Na donji veš troši velike svote novca i navodno jedan par gaća mu košta 188 evra. Poseduje više od 400 pari patika ove marke, pa za njih ima i posebne prostorije.

"Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe... Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano. Jedne papuče plaćam 540 evra. Moja odeća nije jeftina, ali šta ću kad to volim? Na odeću volim da potrošim, donose mi je prijatelji, a omiljena kombinacija mi je crno i zlatno", rekao je Šenki Maslani zvani Versaće.

Nema klasičan radni dan.

"Budim se oko 12, pa negde oko 14 časova dolazim ovde u svoj kafić, u centru Skoplja. Odem do placa, svuda budem kratko, završim šta moram i - uživam - rekao je ovaj bogati Albanac i istakao da alkohol ne podnosi, te da iako često izlazi, nikada ga ne pije.

Pre nekoliko godina je kupio i lux vilu u Beogradu za 4 miliona evra.

Nema šta, Srbija je prelepa, njena priroda ostavlja bez daha pa ću imati i gde da odmorim. Naravno, ono što je meni bitnije su prelepe devojke i noćni život Beograda. Zato sam i rešio da nađem kuću u kojoj ću moći da napravim najbahatije žurke kakve Srbi nisu videli - objasnio je svojevremeno Šenki.

Truman

Lepa prića. Podržavam biznis između Srba i Albanca. Ima i naših koji su kupili kuće u Draču i u drugim gradovima albanskog primorja.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

džin tonik

lijepa prica, skoro biblijska u zadnjem odlomku koji nisi procitao.
kad je mogao abraham, hm, sestru saraju faraonu i gerarskom kralju, zasto i srbi ne bi zaradili nesto.

Truman

Quote from: džin tonik on 07-01-2024, 00:52:59
lijepa prica, skoro biblijska u zadnjem odlomku koji nisi procitao.
kad je mogao abraham, hm, sestru saraju faraonu i gerarskom kralju, zasto i srbi ne bi zaradili nesto.

Sve sam ja pročitao. Ti si kao neki bradati pop.

džin tonik

puno gore. ja sam religiozni fanatik koji je prvo postao religiozni fanatik, a onda uhvatio citati bibliju!

i upravo dogurah do glave 20. prve knjige petoknjizja, pred rodjenje izakovo, stari zavjet, patrijarsi, praoci. abrahamovi dozivljaji, integralno izdanje.

pa citam b92, pa reko, ovo je lijepo. zasto nisam otkrio religiozni fanatizam vec i prije? ako je abraham podvodio zenu faraonima i kraljevima da stekne svasta, od materijalnog, preko naklonosti, do statusa, zasto ne bi i srbi. ne vidim tu nista za osudu. nemaju ti bradati pojma.

Onaj stari Sendmen

Quote from: džin tonik on 07-01-2024, 01:14:58
puno gore. ja sam religiozni fanatik koji je prvo postao religiozni fanatik, a onda uhvatio citati bibliju!

To je zapravo češći slučaj.

Onaj stari Sendmen

džin tonik

sta kazu? prestaju li lagati? da sad ne citam gluposti, glava 21. ceka.

Onaj stari Sendmen

Ma NEMA šta da se čita, video je u pitanju. Samo gledaš i učiš. Upijaš biblijsko znanje. Od omiljenog ti Porfirija. :|

džin tonik

budimo ozbiljni. koja je to glupost, maltene na tri kralja, bogojavljanje, upucivati nekakve bozicne cestitke. je li bar jasenovac dogurao do 2 milijuna? nazire li se kakav novi svetac izmisljeni u sekte satanisticke?

Onaj stari Sendmen

Šta da ti kažem, pogledaj video pa nam reci.

Pričaš sve napamet, ne znaš ni kako Porfirije izgleda. Toliko o tome ko laže i koliko laže.

džin tonik

evo, evo, otvorih video, dobro. moras oprostiti sto sam malo ispreskakao do min 12:25, stvarno je budalasto da mi ocigledni satanista nesto drobi i naklapa iz biblije. :cry: bah, valjda su takva neka vremena.
uglavnom, pred navedeni kraj je lijepo ugradio huskanje na nacin da svakom idiotu mora djelovati objektivno. dobro je uklopljen u mrezu, nema straha za srbiju. :lol:

Onaj stari Sendmen

Eto, vidiš da ništa nije bolelo.

Sagita te usmerava u ispravnom pracu. Samo ti čitaj Bibliju i slušaj Porfirija. Biće dobar pravoslavac jednog dana od tebe!! :evil:

džin tonik

mogao bih sekti smisljati i slogane: sodomiti svih zemalja, ujedinite se!
kad bi bilo potrebe, realno to rusoturski svet solidno radi.

Onaj stari Sendmen

Ili, recimo ovaj, božićno ujedinjujući:

"U carstvu slogana, gde svaka reč ima moć da pokrene masu, izdvaja se jedan slogan koji vlada svima: 'Sodomiti svih zemalja, ujedinite se!' Ovaj poziv stvara sinergiju među kulturama i idejama, spajajući svet u harmoniji različitosti. U tom svetu više nema mesta za rusko-turske podele, jer svi slogani zajedno pulsiraju u jedinstvenom ritmu!"

Onaj stari Sendmen

Ah, da, slogan koji ujedinjuje svet! Ali zamislite samo konfuziju na globalnom skupu kada svi dođu sa svojim prevodima slogana: "Sodomites of the world, unite!" iz Engleske, "Sodomitas del mundo, uníos!" iz Španije, a iz Japana "世界のソドミテよ、団結せよ!" Svi bi stajali zbunjeni, gledajući jedni u druge i misleći: "Da li smo svi došli na isti skup?" Na kraju bi se svi sprijateljili pokušavajući da pronađu zajednički jezik - bukvalno!

Haha, zamisli tu scenu! Organizatori bi na kraju morali da uvedu novi slogan: "Bez obzira na jezik, svi smo ovde zbog istog razloga!" I dok se svi trude da razumeju jedni druge, jedna baka iz Rusije bi izvukla flašu vodke, pokazala je i rekla: "Ovo je međunarodni jezik!" Na kraju bi svi shvatili da, bez obzira na jezik, neke stvari su univerzalne. 🌍🥂😄

džin tonik

evo i dobrih vijesti iz hr, bar nesto:

Domjenak za pravoslavni Božić bez SNV-a i Pupovca: Pjevalo se 'Lijepa li si', a evo tko je sve došao

ipak se pomalo potiskuje satanisticka sekta spc. jest, "sluzbena" proslava je u reziji srpskog nacistickog vijeca, sve uz sponzore iz hrvatske politike, ali zapisavanje od strane sekte se, vidljivo i po ovom lijepom primjeru, pomalo i suzbija; vec spram opcih prilika, koliko ide.

Onaj stari Sendmen

džin tonik

kazem, ta je satanisticka proslava, snv, spc i priguzne muhe iz politike. prava je koju navodim kao pozitivni primjer. dvije su proslave.

na toj sto linkujes su srpsko nacisticko vijece, satanisticka sekta spc, hrvatski jugokomunisti i karijeristi, dok su na mojoj ljudi.

Onaj stari Sendmen

Da, vidim. Skejo sa hitlerovskim brčićima došao da sa braniteljima peva Tompsonovu "Lijepa li si" za pravoslavni Božić.  :lol:

U svakom slučaju mršav skup, da su ga sazvali sa Sagite došlo bi mislim više ljudi...

Nego, kad smo kod Tompsona, jel peva u beogradskoj Areni za Božić ili je to patka?

džin tonik

ne pjeva. neke pjesme se pjevaju dok je ljudi, a srboturske dok je para koje se sustavno upumpavaju, kondicionira idiote i okolnosti. no pare su prolazne, broji se sta ostane.

Onaj stari Sendmen

Zole na Sagiti - izgleda da je ustašama samo on preostao.

Propade Tompson, Skejo, branitelji, svi drugi brojevi nestali kao da su bili od sapunice. Pare su možda prolazne, ali ono bez para nije čak ni prolazno već je već prošlo. :cry:

Truman

Činjenica je da je Prijovićka jača od Tompsona. On ne bi mogao da napuni pet uzastopnih Arena. Nekako kako vreme odmiče i EU uticaj se oseti i te fore i fazoni koji su nekada prolazili danas prolaze sve manje. Hrvati su sve prosvećeniji, jedino što mladi i dalje vole cajke.

džin tonik

kakve cinjenice, neusporedivo je sve ovo. svake skladbe imaju svoje vrijeme, dok kurve idu gdje su pare.
kao kad negdje pronadju zlato, izbije zlatna groznica. tko navali za rudarima? kurve. i kad nestane para, cvrc.
sad se upumpava u jugoslavenstvo, pa dok traje, ogrebu se i kurve. ali to su sve gluposti, nista sustinski, sadrzajno.

Onaj stari Sendmen

To nešto iz Biblije?  :D

Onaj stari Sendmen

Poslovice 6:24-26 - "Čuvaju te od zle žene, od laskavog jezika tuđinke. Ne poželi u svom srcu njene lepote, neka te ne zarobi kapcima svojim. Jer zbog kurve čovek dolazi do komada hleba, a preljuba žena lovi dragocenu dušu."  :cry:

Poslovice 23:27-28 - "Jer duboka je jama kurva, i uski bunar tuđinka. Ona vreba kao razbojnik, i umnožava neverne među ljudima." xrofl

Ko da je Prija opisana!!  :lol: