• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

a VB Nekrofilija ?! :(

Started by Son of Man, 29-12-2007, 23:47:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Son of Man

Jbmti ovog velikog brata, jbte pustili mi isechke a ja ochekivo chistu nekrofiliju na srpski nachin. :(  :cry:  
Ja sam lichno ochekivo neku nekrofilsku standardno srpski fazon emisiju gde ova kurava Ana se jao javlja ukucanima kao ukucani u programu ste i taj rad, pazite shta prichate i onda im drhtavim glasom kaze shta se dogodilo, i naravno sad neki krecu da govore NE, TO nije moguce, a neki mushkarac kaze ma ljudi ovo je provokacija ovo je deo zadatka, a ova neka CU ga ubedjuje ma si lud da se shale sa tim, i onda krece plakanje, grlenje, neki uspeju da navataju u tom prenemaganju i po koju sisu na kvarno, jedan pita Ana jel to zaista istina a Ana uplakana "da jeste, Elmir, Zorica i Zeka vishe nisu sa nama buaaaaa". I onda krece tu malo patetika ko na svakom nekrofilicharskom skupu tipa sahtrana izjave saucheshvca i slichno i ovi da ne bi bili nekulturni kao bolje da ne pitaju za pare a Bureka samo to zanima, shta ce chovek kad ne moz se folira, i onda im Ana saopshtava konachno :
Odlucheno je da ovo bude poslednja epizoda ovog serijala velikog brata i tu se naravno somina Burek izlajava : A shta ce biti sa parama ? Naravno svi ostali licemerni ukucani ga gledaju sa gnushanjem, a njemu nije choveku jasno jbga samo je iskreno pito jer te pare mora da odu negde zar ne ? I onda im Ana kaze da ce pare biti podeljene izmedju njih 7-oro, i naravno neki pizde (Natasha npr.) jer su kontali gde bash sad ovi izginushe josh samo par dana i uzeo bi 100 soma jbte, jbm ti zivot i slichno, a nekima se ko npr. Bureku smeshi brk jer shta ce chovek kad mu drago jbte izbachen bio iz kuce a sad uzima oko 15 soma na keca a kurac bi dobio vako, mislim nije on naivan. I tu nastaje to plakanje gde se vishe puta ponavlja to : "NE MOGU DA VERUJEM" i "STRASHNO" i tako te izjave, znachi u svim varijantama, i onda se tako svi uplakani razilaze iz kuce, idu tamo u taj neki restoran da ugase tugu u fensi alkoholu, jer realno im puca kurac uzeli kesh osim ovih shto su se nadali 100 soma i na kraju dok oni tako prolaze onako zagrljeni i uplakani iza Ane , Ana saopshtava da je emisija zavrshena i ide ono IN MEMORIAM i njihove slike naravno sve crno da bude bash NECRO fazon FULL i to je to a ?

Al nije ni to kraj - za to vreme u PAKLU !!! :twisted:  :?  

THE CRNJAK CRNJAKA - NE CHITATI BEZ PREKE POTREBE !!!
ZNACHI UPOZORAVAM SVAKO KO ME POSLE OVOG BUDE KLEO I LICEMERNO MORALISAO ZNA SE SHTA MU ZELIM DA MU SE DESI SA ZNA SE KIM !!!

Slushaj me sad ti moronu
u paklu opushteno sedim na tronu
kad eno ladno stize odozgore lift
uh pred novaka to je uvek HIT
Opa vidi, Benazir mi ga Buto
dobra matorka neshto mi je kruto
a tu su i Elmir, Zeka i Zorica
nema mi druge vadim mach iz korice,
Dodji Zoro dodji mi Zorule
izbacili te iz Brata ne vazmozno da te ne vole
ja cu te voleti dok je sveta i veka
idi po vazelin tu je apoteka
A ti matorka DZido bre ovamo
povadicu ti zube jer za pushenje si samo
Bice vam lepo ovde kod mene
jer tu je i Sharon Tate i ostale zene
sve su dobre guze im crvene,
al drago mi zbog Zoke da i mene krene
jer od Lejdi Di sve neki matoranke
kurve , kloshari i pajdomanke
raspali se leshevi nisu ni za pushenje
a evo svezeg mesa bice dobro bushenje... :evil:

Ghoul

pošto niko neće da pohvali ovaj rad, moraću ja.
dakle, sine, respect!
:evil:
https://ljudska_splacina.com/

Джон Рейнольдс

Hahahahaha!!!!

Rispekt i od mene. Nisam se ovih dana ovako slatko smejao od trenutka kad sam nasred ulice, baciviši stiker sa "Večernjih novosti" na kojem nisam dobio kola, pročitao naslov kojeg je isti krio. Stiker sam bacio u kantu, da me ne shvatite pogrešno.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε