• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

HRISTOS SE RODI!

Started by Cornelius, 07-01-2008, 01:04:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cornelius

Slava Bogu na visinama, na zemlji mir, a medju ljudima dobra volja.

Forumaši, koji danas slavite Hristovo rodjenje, neka vam današnji praznik bude radost i sreća, i neka vam Gospod daruje mir, slobodu i ljubav.

MIR BOŽIJI - HRISTOS SE RODI!
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Truba

Voustinu voskrese
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

drf

Vaistinu se rodi!

WARLOCK

Va istinu se rodi! :lol:

Son of Man

Vaistinu vas kreshe i plodi u mozak  :lol:

Kastor

Pa dobro bre sine, pusti ljude da se čestitaju, primetićeš da niko od njih nije kvario onaj tvoj oltar od topika....
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Ghoul

va'istinu - vratiće se rode!  :!:
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Zaista (da ne nerviramo Džejka  :wink: ) se Hristos rodi!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Jake Chambers

Hahahahahahahaha, Harvi, srce si :) Sad si dobio ogroman plus kod mene.

Zaista se rodi :)

@Son of Man: Tebe i slične tebi treba jebati, ali ružno, da ti ne bude lepo ni u kom slučaju i da obavezno boli. U redu je da ne voliš hrišćanstvo, paganske običaje koje gaji SPC (ni ja ih ne volim), ali ako očekuješ da neko poštuje ono što ti pišeš i radiš, poštuj i ti druge, i bar nemoj da sereš na ovakvom topicu.  :roll:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Son of Man

Ne ochekujem poshtovanje niti ga dajem. Nema ljutnje jbga. :wink:

Jake Chambers

Quote from: "Son of Man"Ne ochekujem poshtovanje niti ga dajem. Nema ljutnje jbga. :wink:

Naravno da ima ljutnje. Otvori svoj topic pa seri po njemu, ne moraš da diraš topic koji je neko otvorio da iskreno čestita nekom drugom.

Son of Man

Quote from: "Jake Chambers"@Son of Man: Tebe i slične tebi treba jebati, ali ružno, da ti ne bude lepo ni u kom slučaju i da obavezno boli.
A shta cemo sa ovim. Iskreni hrishcani i to a ?  :?  :lol:

Jake Chambers

Ovaj... to je bilo upućeno tebi. Kao ono... ukus sopstvenih govana. I da, bilo je to veoma iskreno. Da li je bilo hrišćanski? Who the hell cares? Ko si ti da upireš prstom u to da li se neko ponaša hrišćanski ili ne? Ovde se radi o čistom poštovanju ljudi, druih članova foruma, i o osnovnoj kulturi. Ako se nisi našao u Kornijevoj čestitki, nemoj ni da kenjaš. Rekao sam ti već jednom, ako ti je do sprdnje i sranja po hrišćanstvu/čemuveć, otvori svoj topic i seri po njemu.
A sad adio. Ja sam svoje rekao.

Son of Man

Ushijesh ga lagano, shta drugo da ti kazem...