• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zabavan lov na Karadzica !!!

Started by Shozo Hirono, 10-01-2008, 10:13:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Shozo Hirono

The Hunting Party (2007) Richard Shepard *

Ako ste mislili da ste videli najgore americke blokbastere u 2007.ovo ce biti prijatno iznenadjenje......toliko veliko da s pravom zasluzuje posebnu temu i raspravu !!!! :!:
Bez obzira sto je film rezirao izvesni Shepard(ovcar,choban,sta li je vec ???!!!),izgleda kao da su ga rezirali Bill Clinton i Alija Izetbegovic uz tehnicku podrsku D.Tanovica i L.Riefenstal....i to govorim kao covek potuno ravnodusan prema nacionalno patriotskim proseravanjima,OVAJ FILM PREDSTAVLJA UVREDU ZDRAVOG RAZUMA !!! :x  :x
Znaci prvih 5 minuta nije obecavalo kasniju katastrofu,Richard Gere igra nekog "CNNovog" kuronju na terenu koji izvodi vratolomije izlazuci sebe i svog kamermana(NARAVNO CRNCA,VELIKA DEMOKRATSKA NACIJA !!!)smrtnoj opasnosti,i onda u jednom trenutku pukne,i kaze sve sto misli o ratu i stradanju(NARAVNO MUSLIMANA,JASNO DA SU SAMO ONI GINULI U RATU !!! :x  :x ),i ratnom zlocincu izvesnom Bogdanovicu(Karadzic !!! 8)....a kad smo vec kod Bogdanovica,kome to Hollywoodu pade na pamet da oni imaju ustvari cuvenog rezisera srpskog porekla s istim prezimenom ! :x
Onda radnja stace na 5ogodusnjicu Srebrenice naravno,u medjuvremenu Crnac je postao faca(ono krese plavuse :x ),i radi za nekog Larry Kinga,sa kim dolazi u Sarajevo,vodeci sa sobom mladog junoshu,gazdinog sina od 18 leta.....
I tu bas u Srebrenici ili bese Sarajevu,Gere otkriva AN EVIL PLAN,kako ugrabiti 5 miliona i uhvatiti Karadzica,jer on zna da se Karadzic  KRIJE U SELU CHELEBIC,NA GRANICI SA CRNOM GOROM,DA GA STITI 10 TELOHRANITELJA,DA MOZDA IMA BRADU I DUGACKU KOSU,DA MOZDA IPAK NEMA NI BRADU NI BRKOVE VEC DA JE CELAV...........WELL GUESS WHAT!!!....covek izgleda kao i pre rata i posle Dejtona,barem u ovom filmu.moram da pomenem lika,telohranitelja kome na chelu pishe "UMRO PRE RODJENJA",gde ono Dj vise lici na C(jebas ga nemas cirilicu,c kao 7 slovo cirilice),posbno je SUSPENSE scena u kojoj Gere prica o tom cuvenom koljachu....
Ja zaista nisam do sada gledao film u kome su Srbi kao nacija losije,bezobraznije,vulgarnije prikazani,pa opet ovo je imalo potpuno suprotan efekat na mene,umesto nervoze i besa,ovo je po meni jedna od najuspelijih KOMEDIJA,ako je ceniti po onome koliko puta sam se naglas smejao...........
I tako radnja ide u Fochu(koja je naravno etnichki ochishcena od Muslimana,uz komentar Gerea mladome Ameru :shock: ),pa onda tu imamo uzvesnu Milijanu,koja zbog smrti oca trguje sa Girom,dok zivi u nekom tunelu,u nekom "Ko to tamo peva "autobusu,na cijem staklu auto lakom je ispisanom "OVO JE MOJA SOBA",e tu nisam mogao vec da izdrzim,valjao sam se od smeha na patosu,onda klinac uspeva da je prevari da je agent Cie,taman sto sam ustao,opet sam se vratio na patos...........ali to nije sve,FINALE JE ZA NEZABORAV......posto je Karadzic cuo da trguju,on ih lovi,ali ne uspeva da ih ubije,jer se umesala CIA,i spasila ih..............i to nije sve,jer oni uspevaju da pobegnu deportaciji,i lutajuci kroz sume u roku od 5 min.i bez kapi znaja,nalaze Karadzica i Gere ga tresne glavom u glavu(da bi mu naplatio za smrt Muslimanke koju je voleo,a koju je Karadzic uzgleda licno ubio,i koja je bila trudna !)........i onda naravno sledi americki patriotski klishe(jer njima je jelte,pravda bitnija od para !!! :x  :x ),umesto para,veseli trio odvodi vezanog Karadzica u selo Polje,gde je on pocinio masakr i ostavljaju ga razularenoj rulji !!! :x  :x  :x
DA LI MOZE GORE OD OVOGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

ginger toxiqo 2 gafotas

... film nisam gledao, čekao sam/čekam bolji rip a privlači me jer mi se prethodni uradak (THE MATADOR sa Pierceom Brosnanom, Gregom Kinnearom i Hope Davis) Richarda Sheparda baš, baš svideo a tokom ranijeg dela karijere je nanizao nekoliko zgodnih/dražesnih/korektnih naslova poput COOL BLUE (Woody Harrelson... Sean Penn), kod nas mnogorabljeni LINGUINI INCIDENT (David Bowie, Rosanna Arquette), MERCY i/ili OXYGEN (Maura Tierney, Adrien Brody... Slavko Štimac)...

...glede THE HUNTING PARTY imam baš gadan predosećaj, ali ću ga ipak overiti a.s.a.p.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Shozo Hirono

Postoji DVDRip kopija filma i nas prevod.....a sto se tice Sheparda,OVO NIJE I NE MOZE BITI ISTI COVEK KOJI JE REZIRAO GORE POMENUTE FILMOVE......NAZALOST ! :cry:

ginger toxiqo 2 gafotas

... for what is worth, saučestvujem u tvom bolu!!! :cry:
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Ghoul

barabo, samo ti svoje postove čitaj i ne prati ništa okolo šta se dešava, pa umnožavaj i proliferuj do beskraja...
http://www.znaksagite.com/diskusije/viewtopic.php?t=3392&highlight=karad%C5%BEi%C4%87a

:roll:  :x  :cry:
https://ljudska_splacina.com/

Shozo Hirono

Pa da ga jebem,mogo si bar da nagovestis da si vec zajeo kajmak o ovom sranju juche,mnogo mi bilo merak da zapocinjem novi post......i ne moras bas svaki put da vadis iz naftalina ove grozomorne topike,i onako drzis krchmu na najznacajnijim..... 8)

Kunac

Pristavio sam DVDrip. Leti! Skinuće se u rekordnom roku od 2 sata!

A evo i jednog zanimljivog topika na IMDb-u, koji "objašnjava" genezu sukoba u BiH:

http://www.imdb.com/title/tt0455782/board/flat/80188090?p=1
"zombi je mali žuti cvet"

mac

Jel može jedan copy-paste za one koje mrzi da se registruju?

Kunac

Ma, naravno... Why not? Ima puno topika, nisam sve stigao da istražim, tako da prezentujem, uglavnom, slučajni uzorak... Izvinjavam se što su neki od citata izvađeno iz konteksta (npr. predstavlaju odgovor na neki prethodni post), ali nisam mogao sve da kopipejstujem, bilo bi previše!

*So serbzero, crawl back to the propaganda hole of Joseph Goebbels, Leni Riefenstahl and the rest of the Fascist propaganda you belong to!

*Do not compare a such a noble man as Josef Goebbles to Serbian subhumans.

*You can insist on making the Serbs out to be the only evil, but if you do you are delusional. The Bosnian war had 3 sides dancing the same tango.

*So by your definition, when Croatia and Bosnia were attacked, they should've offered milk and cookies? Of course they were going to defend themselves.

*serbs are brutal violent savages, having no problems slitting throats, killing men, women, children.raping is something "natural" to them... i somewhat believe they are kinda "born" evil...though there are exceptions as i have several serbian friends and many serbs fought actually side to side with bosnians...i'd even say in serbia the good and actually normal persons are considered "black sheeps"..
it all happened basically overnight, one day your serbian neighbours wishes you a good day, and overnight they leave with their families and start happily sniping you in the morning.
a lotta snipers from other countries joined the serbs, i guess they were tired of pracitising their sniping skills on non-living stuff and found the idea of gettin paid by serbs for doing what they love (shooting live targest) interesting.
serbs keep trying to justify their work by saying "there were victims on both sides", but bosnian victims were planned, civil folks, children, including babies, serbian victims were soldiers killed by bosnian defenders.
i personally know of a case where a serbian soldier stuck a knife in a pregnenant's woman stomach and slit her open...i cant imagine how sick someone can be to even THINK of something like that...and imagine an army of sick bastards having no problem doing such stuff.
also i know of a case where a 7 year old boy was stuck by serbian soldiers in an oven and burned/cooked alive..

*I am a Croat, Catholic. I am not a big fun of Muslims, but I can tel you that this serbian guy wrote 99% bulls*** here.
serbs killed 8000 innocent people in just 2 weeks in Bosnia, and I guess this is their way to explain that. (his serbian propaganda story up here)
'400 years ago Turks killed serbians, so that gives us right to kill innocent Bosnian muslims today'... basically that's what he is saying.
When will serbs finally understand that they were the bad guys in the 1991 - 1995 war just like the nazis were in the Second World War?

*Serbzero al si dobro slago, svaka ti cast za tvoju propagandu, po zasto ste poslje klali svoju bracu, kad su Bosnjaci po tvoje vec Srbi, to moze samo bolni um, da tvrdi.
Bosna je bila prva drzava na Balkanu, treba je citati relevantne knjige, a ne knjige nacistickih i sličnih lidera.

*Shame on you.You hate the whole Serbian nation and people like you started that war kasiopaja and you can not fool me.People like you followed that islamic declaration that your former president and war criminal Alija Izmetbegovic wrote.

In October 1991,the Muslim National Council defined its political platform:"The day is nearing when the announced Islamic Republic of Bosnia and Herzegovina will be proclaimed.. The date, which every Muslim in Bosnia-Herzegovina and Sandzak is ardently waiting for has been known for a long time to be the 31st December. There are some indications that the Serbs might oppose this historic event...Every individual Serb must be aware of the responsibility of the entire nation, the penalty for crimes will be collective-for one dead Muslim one hundred Sebs will be liquidated-for one wounded Muslim (depending on the wound severity) 10-50 Serbs will be executed.
All Serbs will have a 12-hour working day. The wages will be proportionate to the loyalty of all employees and as a rule they will be paid 30% less than the wages of Muslims whom occupy the same post...Serbs will receive rations for food, which they will obtain in special shops. Serbs do not have national parties and if they do not abide by the rules of political life, they will not be entitled to political organization or to vote.Serbs are equal to Muslims if, of their own will, they are received into the Islamic faith of their forefathers...A good Serb is a living and obedient Serb or a dead, disobedient Serb."

i tako dalje... i tako dalje...

Jake Chambers

Jebo njihov engleski "sheeps" i "fun"...
I gomila balkanskih debila se pljuje preko jebenog američkog filma... :x  

A ti Shozo brate pišeš potpuno sumanuto konfuzno da ne mogu rečenicu da ti skontam... i šta ti je ovo
Quotegde ono Dj vise lici na C(jebas ga nemas cirilicu,c kao 7 slovo cirilice)
?? Sedmo slovo ćirilice je E. Č i Ć su među poslednjima. I to kako si ispričao mi zvuči kao Mile Kondić i njegova Jelena 93... bljak.
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Shozo Hirono

Quote from: "Jake Chambers"Jebo njihov engleski "sheeps" i "fun"...
I gomila balkanskih debila se pljuje preko jebenog američkog filma... :x  

A ti Shozo brate pišeš potpuno sumanuto konfuzno da ne mogu rečenicu da ti skontam... i šta ti je ovo
Quotegde ono Dj vise lici na C(jebas ga nemas cirilicu,c kao 7 slovo cirilice)
?? Sedmo slovo ćirilice je E. Č i Ć su među poslednjima. I to kako si ispričao mi zvuči kao Mile Kondić i njegova Jelena 93... bljak.
Zurio sam jutros,tako da nisam obratio paznju na sve zapisane stvari(sedmo slovo u rechi cirilica ! :x )......ali evo dole objasnjenja....

Jake Chambers

Aha... onda si samo konfuzan generalno, sorry. :lol:

Kunac

U kome tačno kontekstu se u filmu pojavljuje gore priložena slika? Deluje intrigantno...

Shozo Hirono

Quote from: "Kunac"U kome tačno kontekstu se u filmu pojavljuje gore priložena slika? Deluje intrigantno...
Ovo bi kao trebao biti najveci chetnik koljach medju Srbima .... :x  :evil:

DušMan

Ma to je samo Boghdanovitjev pijun. Bogdanovitj, kao čisto zlo ispalo iz braka sa Mladićem i Karadžićem, je oličenje ljudskog đavola.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Jake Chambers

Hm... nisam nikad verovao da ću upotrebiti ovu sliku, na koju nekad davno naleteh, sasvim slučajno...

http://img214.imageshack.us/img214/6757/ratkoiradovannq0.jpg

Kastor

Aha! Odmah utvrditi kakav je to objekat ili vozilo u donjem levom uglu i satelitski ga locirati.
Kao plan B., uzeti mere oba spolovila i poslati ekipu na teren da utvrdi, u Pepeljuga stilu, u koju sve rupu je to maglo da paše. Vlasnike rupa pohapsiti kao potencijalne svedoke.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."