• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Jel' vam ovo poznato??

Started by iDemo, 12-05-2003, 16:05:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

iDemo

Nisam neki poznavalac al' mi lici na 'Star Wars' ili tako nesto??
The Turks think coffee should be black as hell, strong as death and sweet as love.

Lurd

Da li nam STA lici na Star Wars?
My trees...They have withered and died just like me.

Spider Jerusalem

Pa ovo "x", kako ne vidis, pavijane na vijagri.

Mislim da to moze da se protumaci kao jedna slobodna asocijacija: naime, nova serija Star Wars filmova bi trebalo da bude X-rated kako klinci sirom sveta ne bi isli da se truju Lukasovim izdrkanim anahronizmima, etc.

Melkor

Mene vise podseca na X-men :evil:
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

phuzzy

Niste shvatili, to je veoma smanjen snapshot iz filma, radi se o ukrštenim lightsabre-ima, a pošto su iste boje, indicira da će u najnovijem nastavku neko nekoga da izda. Jeste.  :P

Truba

vidite li da je riječ o kvadru u kvadru sa CRVENIM iksićem

kako vam nije jasno
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

SANdMAN

ma to je lukasov masan spoiler za fanove... u 1-u imamo wadera koji napravi C3PO iz od limenog krsha na Tatooinu, u 2-ci prvi imperijalni vojnici su designed a la Boba Fett a u 3-ci prve pobunjenicke X-Wings sastavice from droid spare parts pustinjski cigancici Jawas sa Tatooine.

zato pise ono Dina.jpg kad kliknete desnim dugmetom. I betcha you didn't noticed that...  :wink: