• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kako me je razocarao Warren Ellis

Started by ..., 12-01-2008, 16:58:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

Jedan od mojih omiljenih Spidey negativaca i prvi koji je postao redovan posle likova iz 60 tih (tipa Dr. Oktopusa, Goblina i to) je Venom. Ono shto je bilo cool je ta Venomova grotesknost, kao i stalno hodanje i cinculiranje izmedju visokomoralnog bica koji stiti nevine i kretena koji pravi pichvajz radi lichnog uzbudjenja.

E sad, znam da je Venom simbiot momentalno unutar Mac Gargana a ne na Eddie Brocku , ali:

1 Hulk iz Ultimatesa je zeljan krvi i bukvalno stalno gladna pirana koja jede sve shto se kreche
2 Venom iz Thunderboltsa je zeljan krvi i bukvalno stalno gladna pirana koja jede sve shto se kreche

Shta je sledeche? Srebrni Letach koji prozhdire planete? Na zhalost, mislim da su Ellisovi najbolji dani proshli...
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Meho Krljic

Možda samo još da pojasniš kakve veze ima Ellis sa Hulkom iz Ultimates????  :lol:  :lol:  (Hint: Ultimates 1 i 2 je pisao Millar a u Ultimate Galactus serijalu koji jeste psiao Ellis, Hulk se i ne pojavljuje.)

A sledeće je (zapravo, već je počelo) Ultimate HUman, miniserijal od koga je izašao jedan broj i u kome se Bruce Banner obraća Tonyju Starku sa molbom da mu pomogne da kontroliše Hulka u sebi. Naravno, na kraju prve epizode se događa ono najgore i Iron Man i Hulk moraju da se pohrvu. E, to piše Ellis.

Što se tiče Venoma u Thunderbolts, meni je to skroz OK... Mac Garagan nikad nije bio moralan na način na koji je to bio Eddie Brock. Scorpion je bio baš lupež bez skoro ikakvog 'olakšavajućeg' elementa u karakteru pa ima logike da će onda i Venom u kome je Mac da bude divljačan i nimalo moralan. Pretpostavljam da nisi čitao poslednje dve epizode Sensational Spider-man (ne računajući onu unutar OMD) u kojima se vidi borba u duši Eddieja Brocka da se smisli je li čovek ili čudovište....

Man Of Steel

Quote from: "Meho Krljic"

A sledeće je (zapravo, već je počelo) Ultimate HUman, miniserijal od koga je izašao jedan broj i u kome se Bruce Banner obraća Tonyju Starku sa molbom da mu pomogne da kontroliše Hulka u sebi. Naravno, na kraju prve epizode se događa ono najgore i Iron Man i Hulk moraju da se pohrvu. E, to piše Ellis.

Sjajna ideja! Zvuci fenomenalno i velicanstvano...
Link ili imas na papiru?
When ever you need hard center i will be there

Meho Krljic

Ma, naravno da nemam na papiru, nisam blesav da kupujem na neviđeno... Proguglavši za fajl, našao sam ga ovde:

http://www.findfiles.ru/dl4444

...

Auh zez sa moje strane, izgleda da je u trendu imati monstere kako god :idea: . Meni je American Eagle bio cool u Thunderboltsima, a za ozbiljnog negativca mi je sasvim Ok figurisala Karla Sofen, sadista manipulator ljudima...i bilo mi je krivo kad je Venom sredio Iron Spidera, ili kako se vec zvao tip sa 6 ekstra mehanickih pipaka...

Ono sto me KONSTANTNO nervira je sto u Spidermanu vrte: Goblina, Doc Ocka, Vulturea...jos samo da vrate Mistirija iz groba...
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Meho Krljic

Evo, Dan Slott ti je upravo uveo novog negativca u Amazing Spajdija: Mr. Negative. Svideće ti se, gospodin je.

zakk

Quote from: "Meho Krljic"A sledeće je (zapravo, već je počelo) Ultimate HUman, miniserijal od koga je izašao jedan broj i u kome se Bruce Banner obraća Tonyju Starku sa molbom da mu pomogne da kontroliše Hulka u sebi. Naravno, na kraju prve epizode se događa ono najgore i Iron Man i Hulk moraju da se pohrvu. E, to piše Ellis.
Nije loše, samo mnogo blebeću...
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Meho Krljic

Ti si od onih što oće dvadesetdve strane da gledaju samo tuču?? Pa, onda čitaj Daniela Waya, Ellis je ipak čovek za dijaloge.

zakk

Quote from: "Meho Krljic"Ti si od onih što oće dvadesetdve strane da gledaju samo tuču?? Pa, onda čitaj Daniela Waya, Ellis je ipak čovek za dijaloge.
naprotiv, više volim štivo bez slika, al tamo su svi blagoglagoljivi
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

massive

enivej, fala za link Meho, imaš pijenje...

p.s. El krenuo v2 IronMana koji piše Orson Skot Kard?
"KAFANA NE SME DA TRPI ZBOG ŽENU I DECU"

www.niscafe.com

Meho Krljic

Krenuo je i prva epizoda je... razočaravajuća.