• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

zašto ću glasati za tomu nikolića?

Started by Ghoul, 19-01-2008, 14:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Джон Рейнольдс

Quote from: Ghoul on 08-03-2014, 14:55:04
SNS DEGENI!

ako je ova 'mladost' - budućnost srbije, onda odma da se pakujemo i begamo odavde, ili da se diže narod i da se ova pošast zatre u korenu!

http://rutube.ru/video/36c070e1c5d23ac9f17b5ba439f180dd/

Ма све сам убеђенији да ова гамад без драстичне изборне крађе неће пребацити много преко 30%. А онда се ту отварају разне могућности да се направи анти-СНС коалиција која ће кратко потрајати али бити довољна да се срозају једном и за свагда.

Искрено, кад сам погледао ово, нисам осетио трансфер блама као у ЈУЛ-СПС времена, али ми нису били ни смешни попут оних несрећника који су се бламирали са Ђинђићем и Тадићем. Отупи човек, шта ли.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

mac

Meni nije jasno kako su na prethodnim izborima dobili toliko glasova, ali cenim da na ovim mogu da dobiju samo više, ali ne i manje. Jeste da nisu završili skoro ni jedan proces, ali jesu započeli. Prethodni nisu ni to.

Albedo 0

sad kad se drma Krim trebaće im SNS itekako, mislim ipak treba pogurati Dejton II, Veliku Albaniju, a ko to može nego Supermen iz Feketića

Ghoul

Quote from: Джон Рейнольдс on 08-03-2014, 19:37:55
Ма све сам убеђенији да ова гамад без драстичне изборне крађе неће пребацити много преко 30%.

voleo bih da mogu u ovo da poverujem - da vidim neku osnovu za ovu veru - ali, avaj, bojim se da će ova nezrela stoka od naroda da proguta svu tu vučićevu demagogiju i kult ličnosti i blablatruć i da će im da skoro neograničenu vlast u naredim godinama. :(
https://ljudska_splacina.com/

mac

Svi na kraju dosade narodu. Ako hoćeš da te narod toleriše duže nego što je normalno moraš vremenom da se menjaš da bi bio manje dosadan. Tako je PPV i dobio novu priliku jer je promenio svoju pojavu. Ali rekao bih da to ne pali stalno, i za treće izbore će morati nešto konkretno da uradi, a ne samo da demagogiše. Ako bi recimo promenio imidž iz "onog koji započinje" u "onog koji završava" to bi mu verovatno donelo i treći mandat.

Ghoul

pa evo, priču s kosovom je zamalo pa okončao, samo još da se to parafira definitivno i da se ne majemo više s tom šau mau žvakom.

Ghoul

Поводом рођендана председника Српске напредне странке господина Александра Вучића у просторијама ОО СНС Александровац је приређена мала свечаност.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Джон Рейнольдс

Quote from: Ghoul on 08-03-2014, 19:53:09
voleo bih da mogu u ovo da poverujem - da vidim neku osnovu za ovu veru

Далеко од тога да имам неку чврсту основу за своје уверење, али ми се чини да СНС чини опасну демагошку грешку, пумпајући фаму о томе да су нешто урадили. Реално, све што су урадили је или на штету државе, ако не и чиста велеиздаја, за стрељачки строј, али рачунам да у политичком вокабулару "урадио сам нешто" значи "урадио сам нешто корисно од чега народ живи боље". А тога нема, исто срање ко и досад.

Јасно је мени зашто је промо тим СНС променио уобичајену политичарску жваку досад, а она је била "ако ми не дођемо на власт, него дођу они други - пропашћемо, ево само да дођемо на власт и почеће промене, биће боље". Али СНС ју је променио у нешто, као што рекох, незгодније; "ми смо започели, ми смо много учинили", а нису учинили ништа. Треба бити заиста ретард и веровати у тај облик демагогије. Празна обећања су ако ништа друго, бар обећања, али ова Потемкинова села су ипак... превише.

И још нешто. СНС је на прошлим изборима био под капом Николића, а данас је главна фаца Вучић. Велика је то разлика, као да је реч о другој странци, не само "програмски", него и кадровски. И као што СМС-ом једном овдашњем другару поручих пре месец два - (у Србији) не можеш (заиста) бити вођа кад ти је до јуче надимак био Пицоусти.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Ugly MF

Nemojte slucajno da nazivate Vucica "Pussyface" !
To je zauzeto!!!

Father Jape

Quote from: Джон Рейнольдс on 08-03-2014, 22:17:22
СНС је на прошлим изборима био под капом Николића, а данас је главна фаца Вучић. Велика је то разлика [...]

Jeste. Zato će i dobiti nove glasove. Slažem se sa macem i Gulom – previše si optimističan oko nivoa retardiranosti naroda. Nikolić je bio kuvana noga, Vučić je kupio kao Novi srpski vođa nove glasove. A trik je u tome što pored promene u politici nije izgubio stare. I da jeste, svakako je u plusu.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Albedo 0

SNS sad ima i Ljajića, tako da mora biti više glasača

ali očigledno nedovoljno da SPS ispadne iz priče

Джон Рейнольдс

Ајд видећемо. Ја кажем - СНС ће се кретати, ако не буде крађе, између 30 и 35% макс максимума. Буде ли више, плаћам пиво, па ко се појави. Договорено?

#Τζούτσε

Father Jape

Pa to i ja kažem, ali skok sa 24% na 34% za dve godine nije mala stvar, posebno što su te dve godine bili na vlasti, pa je narod mogao da ih se zasiti.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Джон Рейнольдс

Ма наравно, али ако стану на 30%, ништа од апсолутне власти. То је, рачунам, оно што је добро за земљу. Пардон. Мало боље за земљу. Штавише, пошто се Вучић сигурно многима у међувремену замерио, а ваља рачунати и на стару добру завист, веома је могућа анти-СНС коалиција, а онда бај-бај Вучићу. Кад њему буду почели да претурају по рачунима, можда му и... припрете хапшењем, направе затворско одело или нешто слично.

#Τζούτσε

Albedo 0

pa bolje kreni s druge strane, vidi ko će uopšte preći cenzus i koliko će NDS i DS dobiti

ako URS i LDP ne pređu cenzus, osvoje po 4%, to je 8
ako DS i NDS stvarno sveukupno dobiju samo 15% koliko im predviđaju
i DSS 7%
+ radikali, dveri itd daj im jedno 5% ostalima

onda čitava opozicija ima 35%

-_-

Quote from: Джон Рейнольдс on 09-03-2014, 11:43:03
Ма наравно, али ако стану на 30%, ништа од апсолутне власти.

Meni se cini da, i kad bi imali apsolutnu vlast, ne bi sami formirali vladu,
iz razloga prebacivanja odvogornosti na druge, pred sledece izbore.

Naime, mislim da bi deo 'vruceg krompira' dali drugim strankama,
kako bi deo gradjana pred neke sledece izbore razmisljao
"nije SNS kriv sto ne zivimo bolje, taj resor vodi neka druga stranka".

Quote from: Джон Рейнольдс on 09-03-2014, 11:43:03
Штавише, пошто се Вучић сигурно многима у међувремену замерио,
а ваља рачунати и на стару добру завист, веома је могућа анти-СНС коалиција, а онда бај-бај Вучићу.

Ovo mi za sad uopste ne deluje realno.

S jedne strane, medijsko spinovanje radi posao
("ko glasa za druge, glasa za tajkune"; "glasacemo za Vucica, jer ce on da pohapsi sve lopove"),
a sa druge strane, veliki broj gradjana prilazi stankama koji su se sad prikacile SNS-u,
(razumljivo, ljudi pokusavaju da nadju neko uhebljenje),
pa mi se cini da vecini odgovara ovakvo stanje stvari.

Barem za neko vreme i ako se ne desi nesto nepredvidjeno, naravno.

lilit

mislim isto kao džon, s tim što im on daje previše. plaćam pivo ako sns pređe 28%.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Ghoul

Quote from: lilit on 09-03-2014, 16:00:34
mislim isto kao džon, s tim što im on daje previše. plaćam pivo ako sns pređe 28%.

plati jednom i sok, ili crno vino, za nas što ne pijemo pivo a crnih smo slutnji!

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Ghoul

Quote from: lilit on 09-03-2014, 16:55:19
tebe vodim i na mesište. :)

ako ovog puta nekim čudom ne budem bio u pravu - biće mi to najslađa pogrešna procena u životu!

Anomander Rejk

Bulaznio je danas žešće u emisiji kod Bujoševića na Prvoj. Obrušio se na nekakve ,,ekstremiste'' koje je više puta pominjao. Suze mu krenule na oči od sreće zbog Mercedesa. Najače je ipak bilo kada je rekao ,,Đilas i ekstremisti'' a u sledećoj rečenici kako on  po imenu i ne pominje svoje političke protivnike)
Btw, Novim Sadom nemoš' 50 metara preći da ne ugledaš Vučićev bilbord. Bukvalno je na svakom ćošku.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Ghoul

da ovaj narod ne voli toliko slasno da jede govna, pa da mu se od tolikih govana zgadi!

ali ne, nema šanse; stoka guta sve to, i cvili za još! uskoro će i sletove da mu prave, i štafetu da mu nose...

DeHickok

A lepo su mogli ovi iz SNS da ne 'eru ovoliko i ja bih lagano ostao tog 16.03. kuci... inat je cudo... mada, na zalost, cisto sumnjam da ce nesto moj glas biti od koristi... doduse, u teoriji, ako izadje dovoljno veliki broj glasaca niko nece uspeti da ostvari dominaciju...
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

tomat

SNS-u se procenat skoro udvostručio kada su uhapsili Miškovića. nema veze što je sranje, bitno je da ni Mišku ne cvetaju ruže.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Ugly MF

....ja se najvise plasim da nas nocu ne pokupe iz kreveta na "dobrovoljne radne akcije" za izgradnju zemlje,
puteva, novih bolnica, logora, golih otoka....pitam se da li cemo posle izbora da licimo  na Kubu ili Severnu Koreju....

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ugly MF

scallop

Ma, jok. Severna Koreja ili Kuba.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ugly MF

Ih, ti govoris ko da je  to isto... A znamo da SNS finansiraju jedni , a ove druge drugi, nije to isto....
Iluminati, Masoni , Jezuiti i jos poneki nisu bas isto...

scallop

Na Plantara i Sionski priorat ne računaš?

Ugly MF

Jooj, kad sam se teoretiso sa zaverama prva tri su me tolko smorila da sam digo ruke od daljnjeg samoobrazovanja sprocu njih i bacio se na citanje gomile stripova Star Wars da se izlecim....

scallop

Eto. Možda Star Wars pobede na izborima.

Ugly MF

Ma jok...to je bilo .."A long tajm ago..."
New world order dolazi gazeci sve staro....

-_-

Quote from: scallop on 09-03-2014, 22:25:59
Možda Star Wars pobede na izborima.

Posto ih niko ne spominje, izgleda da se Srpski dzedajski pokret nije konsolidovao za predstojece izbore.

scallop

Izvinjavam se UglyMF zbog zajebancije. Mislio sam da mogu prijatelje, ako ne mogu ovu paranoičnu bratiju, koja kao da dolazi smak sveta. Buuu! :-?

Ghoul

Ugly MF

Quote from: scallop on 09-03-2014, 22:39:41
Izvinjavam se UglyMF zbog zajebancije. Mislio sam da mogu prijatelje, ako ne mogu ovu paranoičnu bratiju, koja kao da dolazi smak sveta. Buuu! :-?
Ma nema potrebe za ikakvim izvinjavanjima, kolko meni IQ radi, mi ovde samo i mozemo da se zezamo, nista da promenimo i ne mozemo, a kolko se ja razumem u svoju teologiju i nije na nama da nosimo teret cele Srbije, niti odgovaramo ikome za masovne intelektualne degradacije u narodu.. ;)

scallop

Ne bih ja bio siguran da je narod toliko blesav. Pogledaj samo dizanje železničkog postroja od stanice pa duž Save. SNS galami da su započeli krucijalni projekt, a opozicija da to nisu smeli da započinju pre izbora. Obe strane trune šta im milo. Šta misliš koliko naroda zna da su te šine morale svakako da budu uklonjene? Svi znaju i niko zbog toga neće promeniti svoje uverenje. Potajno znamo da se ne sme jednoj stranci dati puna vlast, pa ćemo tako i glasati. I za Dveri ako smo razumeli šta je Marko Janković jutros mrsio kroz brkove.

Mark

Gledajici Utisak nedelje i onu emisiju na Pinku, a pre toga Stav Srbije i Cirilicu (dakle tri puta Vucic danas) stiče se utisak da je ovaj narod potpuno poludeo ako ce da glasa za SNS i SPS u dvocifrenom procentu. Naročito ako se sve to uporedi sa nastupima DS ekipe i Saše Radulovica.

BTW

Quote from: Anomander Rejk on 09-03-2014, 18:16:04
Bulaznio je danas žešće u emisiji kod Bujoševića na Prvoj. Obrušio se na nekakve ,,ekstremiste'' koje je više puta pominjao. 

Ekstremista je bio nik jednom članu ovog foruma.
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Ugly MF

Dveri...hmm, nisam razmisljao o toj opciji, nekako mi njiovo trabunjanje o politici ne pije vodu u sekularnoj drzavi...Misliiiim, kolko god da si pravoslavan i hriscanin , cim udjes u politiku, odma nije to to....

Ghoul

ciriram i text i sliku sa fejsa - možda lažu, možda je anti-epp, ali... meni nekako zvuči skroz U LIKU sa ovim duducima iz sns:

Sramota...upravo su mi zakucali na vrata (momak i devojka) i kao u mali znak paznje dali mi paketic sledece sadrzine ( 2 litre ulja,2 kg brashna,1 kg shecera,1kg pirinca,2 mesna nareska,4 carnex-ove pastete,3kg Rubel prashka za vesh ) uz izgovor " Posto znamo da ce te glasati za nas na izborima ovo je paketic za vas i vashe ukucane..
Srpska Napredna Stranka je u pitanju...keva je aktivni clan...ali sta je sledece posle davanja 2 hiljade dinara srednjoshkolcima koji mogu da glasaju,sad i ovo kupovina namirnica i davanja ljudima kao u fazonu glasajte za nas i mi ce mo vam davati poklone u vidu hrane kao za vreme Miloshevica kada su jadni ljudi izbegli i crveni krst delio sve to isto...
Znaci zgranut sam...

Ugly MF

Ej, u Zajecaru je SPO delio tako pred neke izbore, ali morao si da udjes u prostorije stranke, nema veze dal si clan bio...
Dal to bilo 90-ih ,mislim, ne secam se tacno kojih...
Znaci, nije ni ovo nemoguce...

Znate koji bedak u Zajecaru nekoliko dana unazad?
PARTIZANI I NEMCI! NA svim lokalnim TV (..znaci Vucicevci...) od Valtera do Eskadrile, aaaali biju po patriotizmu samo tako....srce i dusa ti se ispuni junastvom!

Джон Рейнольдс

Е сад вУЧКо може да цркне од муке. Овако се то ради. Користим прилику да другу Уну честитам велику победу и желим му све најбоље у даљој борби против Зла у складу са џуче идеологијом. Дакле...

Ким Џонг Ун освојио сто одсто гласова

Као што се и очекивало, севернокорејски лидер Ким Џонг Ун на јучерашњим парламентарним изборима освојио је 100 одсто гласова у својој изборној јединици, а на биралишта су изашли сви гласачи. Серији државних функција, Ким Џонг Ун је тако додао и звање посланика у Врховној народној скупштини.

Севернокорејски медији потврдили су оно што се није доводило у питање - да је лидер те земље Ким Џонг Ун на јучерашњим парламентарним изборима освојио 100 одсто гласова у својој изборној јединици, као и да су на гласање изашли сви гласачи.

Тако је Ким Џонг Ун, који има читав низ највиших титула у земљи укључујући врховног команданта оружаних снага Северне Кореје и председника моћне Националне комисије за одбрану, сада постао и посланик у Врховној народној скупштини, пренела је агенција АФП.

"Сви гласачи у изборној јединици број 111 су гласали, а 100 одсто њих је гласало за Ким Џонг Уна. То представља израз апсолутне подршке и поверења у врховног лидера Ким Џонг Уна, с обзиром на то да су му сви до једнога поново исказали лојалност", објавила је званична севернокорејска новинска агенција КЦНА.

Грађани Северне Кореје јуче су изашли на биралишта како би гласали на парламентарним изборима, који су први такви избори откад је у децембру 2011. актуелни лидер Ким Џонг Ун наследио свог оца Ким Џонг Ила.

У свакој од 687 изборних јединица је био само један кандидат, па су гласачи могли само да напишу "да" поред имена јединог кандидата на гласачком листићу.

Као и његов отац пре њега, Ким Џонг Ил је кандидат у јединици број 111, у планинском округу Паекту. Севернокорејанци тој планини приписују божански статус, пошто је на њеним обронцима, према легенди, рођен Ким Џонг Ил.

Избори за Врховну народну скупштину се одржавају сваке пете године, а та институција обично заседа двапут годишње како би званично одобрила буџет или друге одлуке које је донела владајућа Радничка партија.

#Τζούτσε

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Ugly MF

Dooobro... ja sam se odlucio...Evo ja bi pre da budem Kubanac nego Severnokorejac.
Za koga da glasam ?

scallop

Ugly MF

Ti oces Abecedno ili Azbucno da me prevaris da zaokruzim broj 1.?