• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Roba iz Evropske unije po sniženim cenama

Started by Boban, 07-02-2008, 04:43:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Ovakvi natpisi masovno niču po manjim tržnim centrima i sporednim prodavnicama. A u pitanju je zapravo roba iz Rumunije... e, zemljo Srbijo, dokle smo pali, da države kojima smo bili nedostižni pojam bogatstva i moći kada sam bio tinejdžer sada za nas predstavljaju nedostižni evropski nivo... Mađarska, Rumunija i Bugarska. jedino gore od ovoga je im se pridruži i Albanija.
Ima li kraja ovim poniženjima?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ghoul

Quote from: "Boban"jedino gore od ovoga je im se pridruži i Albanija.

ima, uskoro, kad nam se i roba s kosova bude prodavala kao 'Roba iz Evropske unije'.
posle toga više nema dalje.
https://ljudska_splacina.com/

drf

Sjenički sir i njeguški pršut. Pravo iz evrope na vaš sto. Koji je iz Subotice.

scallop

Imamo neverovatnu priliku da nam sve bude iz EU i Kine. (Kada Kina ulazi u EU?) :!:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Loengrin

There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

CorwinM

Quote from: "Boban"Ovakvi natpisi masovno niču po manjim tržnim centrima i sporednim prodavnicama. A u pitanju je zapravo roba iz Rumunije... e, zemljo Srbijo, dokle smo pali, da države kojima smo bili nedostižni pojam bogatstva i moći kada sam bio tinejdžer sada za nas predstavljaju nedostižni evropski nivo... Mađarska, Rumunija i Bugarska. jedino gore od ovoga je im se pridruži i Albanija.
Što da ti kažem, meni je šef Bugarin, a njegov šef Rumun!  :!:
There are no desperate situations, there are only desperate people.

vrana

Quote from: "drf"Sjenički sir i njeguški pršut. Pravo iz evrope na vaš sto. Koji je iz Subotice.

krenula mi voda na usta  :evil:
aj ako si iz subotice da se dogovorimo oko jedne kantice sira onog pravog, onog punomasnog!!!