• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Srpski huligani

Started by Kunac, 21-02-2008, 21:56:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

džin tonik

evo! TO je peta kolona:
http://de.youtube.com/watch?v=TI7HfLPwjos

a ne taj vas izi. izi! pih! :roll:

Kunac

Opet! Dokle više???
"zombi je mali žuti cvet"

Albedo 0

dok ti ne bude jasno....

opet:

QuoteMoje ime je Huligan

Devedeset i devet posto ljudi na Zemlji su 'huligani' koje, ako imaju sreće, od bankrota dijeli jedna plaća. Oni drugi nesretnici žive u nadi da će ih jednom jedna plaća dijeliti od propasti. Ostalo su robovlasnici koji se ne ukazuju i analitičari koji objašnjavaju

Bila sam u Beogradu u nedjelju kad je Kosovo proglašeno državom. Na ekranu svog televizora u hotelskoj sobi gledali smo što "huligani" rade Beogradu. Dijelila nas je jedna ulica. U ponoć je portir zamolio moga muža da skine tablice s automobila. Odustali su od toga jer su neki ljudi svojim automobilima sakrili naš. Smak svijeta na televiziji izgledao nam je veći nego onaj u našoj neposrednoj blizini. U ponedjeljak nam se osoblje hotela ispričavalo kao da su oni palili kontejnere i razbijali izloge. Izišli smo iz hotela i šetali Beogradom. Na ulicama nije bilo "huligana", samo specijalci u punoj ratnoj spremi. Šljemovi, palice, štitovi... Policija na svakom uglu. Uvečer smo otišli u Jugoslovensko dramsko pozorište gledati "Fedrinu ljubav" Sarah Kane. Pokrovitelji, Raiffeisen banka i Max Factor. Fedru je igrala Mirjana Karanović, Hipolita sarajevski glumac Ermin Bravo. Znam da ste zaboravili priču o Fedri. Fedra je žena koja se zaljubljuje u Hipolita sina svoga muža, on joj ljubav ne uzvraća, Fedra ga optuži za silovanje pa se ubije, rulja njega raskomada na sitne parčiće. Ne bih vam govorila o sirotoj Fedri da fenomenalna Mirjana Karanović nije imala svoj šou unutar predstave. Kad je na pozornici pokazala gole grudi, fotići su krenuli škljocati. Mirjana je zaprijetila prekidom premijere ako ne napuste gledalište. Dok su drkadžije odlazili, mi smo pljeskali. Mirjana carica. Nakon predstave otišli smo na koktel. Naši prijatelji, i ne samo oni, bili su žalosni zbog "huligana" koji su razvalili centar Beograda. Jedan nam je gospodin rekao, mi smo jedini narod koji bježi pred vlastitim demonstrantima.

Volim Beograd, možda zato što je glavni grad države u kojoj ljudi žive gore nego kod nas. Plaće su nam više, naši Nikolići ne urlaju, naši "huligani" pale gradove samo nakon utakmice, naše granice su fiksirane, naša manjina miruje jer je zahvaljujući Amerima svedena na pravu mjeru, samo rijetke zemlje od Hrvata traže vizu, kava u Zagrebu košta sedam kuna, u Beogradu deset. Da Zagreb od Beograda ne dijeli samo dva i pol sata vožnje automobilom, Srbija bi bila obećana zemlja za naše ljude koji vole uzbuđenja a Irak im je predaleko. Ovako... Ne bismo smjeli biti mirni dok Beograd gori ni požar koji hara Srbijom nazivati "huliganskim ispadima". Svi danas s visoka govore o Srbiji zato što je na koljenima. Srpski novinari, takozvani "lijevi", bešćutno se rugaju demonstrantima koji su razbijali izloge, krali Nike tenisice, parfeme, "čak i čarape", a onda s "kesama" punim ukradene robe šetali centrom Beograda kao da je to "normalno". Što u tome činu nije "normalno"? Mladi Srbi danas, kao i Hrvati, do skupih tenisica "poštenim" radom nikad ne bi mogli doći, a reklame našoj djeci jasno poručuju što moraš nositi na sebi da bi ti život imao smisla. Takozvani razumni ljudi, ugledni srpski ekonomisti, na takozvanoj lijevoj televiziji apeliraju na takozvani razum i objašnjavaju "huliganima" da strane banke nisu "strane" nego "domaće", da u njima mladi Srbi zarađuju svoj "hleb", nitko ne spominje koliko se "hleba" može kupiti radeći u stranoj banci koja je zapravo domaća. Mojoj prijateljici, uglednoj novinarki, ponuđen je posao za 250 eura mjesečno, najam omanjeg stana u Beogradu košta 300 eura mjesečno, kava u Beogradu stoji euro i pol, jedna od njihovih banaka preko koje Srbi mogu kupiti auto reklamira se sloganom "rata = plata". Zaboravila sam reći, ta "njihova" banka i "naša" je banka.

Kakva budućnost stoji pred mladim Srbima? Oni mogu čitav život robijati u nekom marketu koji jest strani ali i njihov i nikad na stopala navući skupe tenisice, ili zapaliti Beograd pa se Knez Mihailovom prošetati obuveni i namirisani kao sretni ljudi iz reklama. Specijalci im neće razbiti srpske glave. Vidjela sam ih iz velike blizine, i oni su gotovo djeca, i oni vole tenisice, ni oni za njih ne mogu zaraditi "pošteno" lomeći mlada srpska rebra. Zašto ovako govorim? Zato što sam umorna od dvadestogodišnjeg slušanja kako na ovim prostorima žive "divljaci". Kao da "huligana" nema u predgrađima Pariza, Londona, New Yorka, Bagdada... Devedeset i devet posto ljudi na kugli zemaljskoj "huligani" su koje, ako imaju sreće, od bankrota dijeli jedna plaća. Oni drugi nesretnici žive u nadi da će ih jednom jedna plaća dijeliti od propasti. Ostalo su robovlasnici koji se ne ukazuju i analitičari koji objašnjavaju. Žao mi je što mi ovi drugi nisu rekli zašto je Kosovo postalo Amerika?

Kome treba raskomadana BiH? Makedonija u agoniji? Hrvatska u NATO-u, Srbija u plamenu? Danas na području bivše Jugoslavije živi dvadesetak milijuna porobljenih nesretnika, nekoliko tisuća bogataša koji su sve svoje stekli derući njihovu kožu i stotine ratnih zločinaca koji, ili drže govore na mitinzima, ili sjede u Saboru, ili se, poput Karadžića i Mladića, "kriju" iako ih nitko ne traži. Love se samo razulareni "huligani". Kako stvari stoje, klinci na ovim prostorima neće dugo "divljati". Amerika će svima nama vrlo brzo pokazati tko nam je pravi neprijatelj. Pa će mladi Hrvati, Srbi, Albanci, Slovenci, Makedonci opet postati braća koja će ognjem i mačem širiti američku demokraciju u nekom od mnogobrojnih Iraka. Ne, Putin neće poludjeti, dogovorit će se. Ništa od velikog plamena. Nažalost. Pogledajmo svoj život. Dovijeka ćemo otplaćivati bijednu gajbu u koju ulazimo noći o ponoći prebijeni od "poštenog" rada, naši potomci neće moći platiti školovanje, ni zubara, ni ocu kupiti lijek, majci cvijeće za rođendan, bebi cipelice broj veće. Kako živimo, možda bi svima nama huliganima veliki plamen bio spas. Jebeš život kada svijetom možeš hodati u Nike tenisicama samo ako razvališ izlog.

Vedrana Rudan

Kunac

Eto, izgleda da mora Vedrana Rudan da dođe pa da mi objasni.

U svakom slučaju: pohvale za garderobu! Norifumi Suzuki bi bio oduševljen.

http://www.youtube.com/watch?v=oRU0dc_Eoqw

DušMan

Meni je ova Ivana b92, što se javlja sa krova Doma Omladine, super seksi.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

angel011

Quote from: "Kunac"Opet! Dokle više???

Luzeri ostaju luzeri. To se ne menja.
We're all mad here.

Kunac

Quote from: "DušMan"Meni je ova Ivana b92, što se javlja sa krova Doma Omladine, super seksi.
Da su se huligani dokopali Ivane, bilo bi svašta!

Son of Man

Nije lepo tako govoriti o huliganima, pa realno huligani su jedini zasluzni shto je upropashten ovaj velichanstveni skup SRS-a - zar ne ? :lol:

DušMan

Eh... pohotne misli, bežite od mene. Mada, da je kamera snimila tu redaljku, to bi bilo zanimljivo za puštati po ceo dan.  :oops:

Bio je super snimak na b92 juče, kad je neki zeldi koji je stajao na bini, opušteno uzeo da piša sa nje. Živela Srbija i Radovan Karadžič!

A i trenutak kad radikali ne znaju šta će, pa beže preko bine, pa kroz publiku, je priceless.

lilit

Quote from: "Son of Man"Nije lepo tako govoriti o huliganima, pa realno huligani su jedini zasluzni shto je upropashten ovaj velichanstveni skup SRS-a - zar ne ? :lol:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Ghoul

Quote from: "DušMan"Eh... pohotne misli, bežite od mene. Mada, da je kamera snimila tu redaljku, to bi bilo zanimljivo za puštati po ceo dan.  :oops:

paa ne bas, u snimcima te vrste u prvom planu vidis desetine mushkih dupeta a vrlo malo od zenske koja je njima zaklonjena.
sad, ne znam sta je tu zanimljivo za puštati po ceo dan...

Quote from: "DušMan"Bio je super snimak na b92 juče, kad je neki zeldi koji je stajao na bini, opušteno uzeo da piše sa nje.

dizelash koji zna da PISHE? to je zaista da se kamerom zabelezi!
https://ljudska_splacina.com/

DušMan

Quote from: "Ghoul"paa ne bas, u snimcima te vrste u prvom planu vidis desetine mushkih dupeta a vrlo malo od zenske koja je njima zaklonjena.
sad, ne znam sta je tu zanimljivo za puštati po ceo dan...
Uzdam se u spretnost kamermana koji bi uspeo da ne snimi gole muškarce. Možda ako bi stali u kolonu, jedan po jedan, bi i snimak bio siromašniji mejl golotinjom?

Albedo 0

Ghoul

fakin prajsles!!!! :!:

Son of Man

Nego evo duh 90-ih se definitivno vraca s'tim su ovakve na zemlji onomad tadashnji slobodni mediji nazivali mladicima sa vishkom energije slobodarski nastrojenima, ili predstavnicima omladine koja vishe ne zeli da trpi diktaturu rezima a danas su to zli izdrogirani huligani zeljni iskljuchivo lupanja i unishtavanja , samo dno drushtva, a policija je chasna i samo radi svoj posao, uostalom setite se onog chuvenog klipa iz 90-ih kada vataju onog dechka pa ga gaze njih 10 a ovi snimaju sa zgrade :

angel011

Ne sećam se da su u devedesetim demonstranti u toj meri uništavali imovinu sopstvenog grada.
We're all mad here.

Son of Man

bogme unishtavali smo samo tako pa su nas pljuvali po RTS-u, setimo se tih izraza "snage haosa i bezumlja", "Madlen Jugend" itd, itd.. samo to tad nikome nije bilo bitno jer se rushio Slobin rezim...mislim pazi ne branim ja ove klince danashnje ali me nerviraju ti dvostruki standardi i ove isfolirane jajare sa B92...evo reche onaj Prelevic kaze kako to da na protesnim shetnjama 96/97 za svo ono vreme nishta nije polomljeno, eh sad da sam ja klinac ja bi u to mozda i poverovao ali poshto se secam toga jasno znam da chim se pruzala prilika dolazilo je do sukoba a kad dolazi do sukoba vatash shta ti je prvo pri ruci...a shta je sa protestima tamo u maju 2000-e kad je pao studio B pa smo unishtili potez od Gradske skupshtine do SKC-a a 5. oktobar da ne pominjem jbga... :wink:

Jer pazi sad na B92 glavna vest je shta je sve unishteno a 90-ih glavne vesti su bile policijska brutalnost...samo o tome se radi...iz koje pesrpektive gledash...

angel011

Onda smo u različito vreme bili na demonstracijama, ili u različitim grupama, tamo gde sam ja bila nije bilo demoliranja grada. A bogme sam se našetala. Doduše, ako si ti bio sa svojom navijačkom ekipom, a ja sa mirnijim ljudima, razlike u ponašanju su vrlo moguće.

Izraza i načina prenošenja vesti se sećam, kao i svog (ručno pravljenog) bedža na kome je pisalo da sam sila mraka i bezumlja, strani plaćenik, agent CIE i KGB-a, a uz sve to i student. :lol:
We're all mad here.

Son of Man

to je bila jedina godina kad sam ja bio student pa mi ostalo u lepom secanju jer od kolevke pa do groba i ti radovi  :lol:

Albedo 0

jebote, bila na demonstracijama i nije vidjela lomljavu '96-te....   :roll:  

to se zove fanatizam....

Son of Man

Quote from: "Albedo 0"jebote, bila na demonstracijama i nije vidjela lomljavu '96-te....   :roll:
a ti si vido sve iz tog tvog shteka u RS a ?  :lol:

Albedo 0

treb'o si da svratiš u taj štek devedesetih....

inače, da doprinesem ovoj istoriji huliganstva, bio sam na mitingu prije par mjeseci i vidio sam neku balavu djecu u knez Mihajlovoj koje je b92 zvala huliganima...

Son of Man

Quote from: "Albedo 0"treb'o si da svratiš u taj štek devedesetih....
Ma gde - si lud ti, da shvercujem dok narod ratuje, nemam ja ta jaja jbga  :(  

uuuuuuuuuuu kakav je ovo bio kickin' in the nuuuts !!!  :lol:

Albedo 0

pun sam para, nema šta....

DušMan

Pun si kao brod, meriš se na tone!!!

Djole

Quote from: "Son of Man"a shta je sa protestima tamo u maju 2000-e kad je pao studio B pa smo unishtili potez od Gradske skupshtine do SKC-a a 5. oktobar da ne pominjem jbga... :wink:

Stvarno? A šta je konkretno polomljeno tog 17. i 18. maja 2000.? Izlozi na Robnoj kući Beograd u Beogradjanki? Nisu bili. SKC? Nije bio. Beko prekoputa? Nije bio. Kontejneri? To da, prvo veče, kada i jesu bili tu navijači Zvezde koji su isprašili muriju prvo na Slaviji, a posle i kod Beogradjanke.

Drugo veče, pak, nije bilo navijača (barem organizovano), pa ništa nije ni slomljeno. Osim što nas je policija olomila od batina i suzavca, jelte.

A pre petog oktobra, kad se isto šetalo i protestvovalo? Jedini incident je bio 3. oktobra na autokomandi, kad je onaj ludi Maki bacao kamenje i krenuo na specijalce. Ništa slomljeno. Onda 5. dođe Velja sa drugarima, isti onaj koji je i juče na bini, i pre neki mesec, i onda bude lomljenja i krađa. Tja.

A o policijskoj brutalnosti u ono vreme... ko je bio na otporaškom protestu 9. novembra 1999. u Resavskoj, setiće se kako izgleda kada specijalci nagrnu na 200 studenata koji ih nisu ni takli - a kamoli da su bacali kamenice i baklje na njih.
"THAT is why they call me The Decorator."

Dry-Na-Nord

Brate, Prijatelju, Sine od čoveka, stalno pišeš kako si išao kod psihijatra i tako to, i ja sad čitam tvoje postove na par tema i nikako da ukapiram koliko vas stoji iza tog nicka... Trojica, četvorica?  :wink:

ginger toxiqo 2 gafotas

...u večerašnjem, centralnom Dnevniku RTS1 kao za trljanje u spotu by Dejan Milićević ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić držao besedu o profesionalizmu, o svojoj i doslednosti partije koju predstavlja, i poentirao sa neverovatnim "Policiju ne sme niko da bije".... it rang a few bells for me!
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Son of Man

Quote from: "Djole"Drugo veče, pak, nije bilo navijača (barem organizovano), pa ništa nije ni slomljeno. Osim što nas je policija olomila od batina i suzavca, jelte.
A pre petog oktobra, kad se isto šetalo i protestvovalo? Jedini incident je bio 3. oktobra na autokomandi, kad je onaj ludi Maki bacao kamenje i krenuo na specijalce. Ništa slomljeno. Onda 5. dođe Velja sa drugarima, isti onaj koji je i juče na bini, i pre neki mesec, i onda bude lomljenja i krađa. Tja.
Druge vecheri jeste bilo navijacha i naravno jako organizovano, Grobari npr. su bacali koktele na policiju, zar to nije dovoljno. Znachi naravno da nismo lupali sad neshto posebno izloge ali bilo je i toga, isto ko i juche shto su ovi polupali, nishta manje nishta vishe. Sve shto je moglo da se upotrebi za sukob sa murijom je polomljeno ili odvaljeno, i srche je bilo kolko ocesh.
Dalje pre 5. oktobra - ocemo na protest 96/97 za koji Prelevic opushteno kaze juche na B92, znachi opushteno barapchina laze ko da smo izgubili pamcenje da nije polomjeno ma bukvalno nishta za 70-ak dana shetnje ?
A ko je onda lomio Politiku, ko je utero kontejner u nju ? Ko je izlomio RTS, ma chitava ta medijska trasa sve je bilo polomljeno shto se tiche tih zgrada. I aj sad to nije lomljenje centra grada, to je opravdano, a ovo nije jer sad bije nasha milicija, e pa moja bogme nije, nikad nije bila niti ce biti. I ovaj Otporash je ljiga jedna najveca shto je rekao da je policijska akcija bila opravdana a on od iste te policije dobijao navodno batina i batina, Ko je dobio prave batine od policije taj nikad nece takvo neshto izjaviti. Al' OK poshto se lik sad okoristio od te vlasti naravno da chuva svoju bulju. I znachi josh jednom ponavljam ne branim ove koji su lupali po gradu, nisam bio na mitingu niti bi ikad ishao na bilo koji radikalski, pa ni bilo koji drugi stranachki miting ali licemerje je ochigledno. Uostalom zbog tog strancharenja nisam otishao ni u NS kad je bila ona frka protiv Nacionalnog Stroja a vecina mojih drugara jeste.

Quote from: "Dry-Na-Nord"Brate, Prijatelju, Sine od čoveka, stalno pišeš kako si išao kod psihijatra i tako to, i ja sad čitam tvoje postove na par tema i nikako da ukapiram koliko vas stoji iza tog nicka... Trojica, četvorica?
Jako nisko ali OK. Kako ocesh...ja se ne ljutim. Reci mi zashto tako mislish ? :)

Son of Man

Jel moze neko ko malo bolje poznaje B92 sajt da mi pojasni kako da nadjem onaj klipchic iz maja 2000-te kad je dzip interventne uleteo medju demonstrante pa je jedan lik skochio na haubu dzipa, to sam gledao pre jedno par godina na tom sajtu al sad nikako ne mogu da nadjem. Na youtube sam isto probo al ne znam shta da ukucam jbga.Hvala unapred.  :wink:

Postov dodatak :

haha, razne politichke opcije koje kontrolishu pisane medije se utrkuju koje ce navijache (svako shtiti svoje) da optuze za nerede a poshto je vecina optuzila Grobare u startu, a kolko se secam Novosti su pored Grobara turili i Forse evo PRESS konachno uzvraca udarac  :lol:

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=43018&sectionId=37

Kaze komentar fotografije : Grb Crvene zvezde na ruci huligana... U grupi koja se sukobila sa policijom na mitingu SRS-a nisu bili samo navijači Partizana, što pokazuje i ova fotografija  :evil:

Dry-Na-Nord

Quote from: "Son of Man"
Quote from: "Dry-Na-Nord"Brate, Prijatelju, Sine od čoveka, stalno pišeš kako si išao kod psihijatra i tako to, i ja sad čitam tvoje postove na par tema i nikako da ukapiram koliko vas stoji iza tog nicka... Trojica, četvorica?
Jako nisko ali OK. Kako ocesh...ja se ne ljutim. Reci mi zashto tako mislish ? :)

Hehe, nisam baš imao namere da udaram nisko, više sam se nekako zezao... Zašto tako mislim? Pa valjda što su ti postovi kontradiktorni, ne znam... Bla. Zaboravi...

Son of Man

Nadji mi jednu kontradiktornost, samo jednu evo da ne smaramo ljude...i nema frke  :wink:

DušMan

Evo mogu ja. Dva put si tvrdio da si na dva radikalska mitinga bio i da se javljaš te se laptopa, te iz net kafea na Trgu, da bi skoro rekao da ni na jednom od radikalskih hepeninga nisi ni bio.

Son of Man

Daj Dushmane pa zar stvarno mislish da bi ja sedeo u NET kafeu na trgu i pored onako velichnstvenih govora se javljao vama na forum  :shock:  :roll:
Pa ja bre nisam bio ni na Uchiteljevom predavanju kolko sam oboleo a cu idem da slusham nekakvog  Tomu i razne  :roll:
Nerealno brte...

Albedo 0

pa što lažeš onda brte... a od čega si obolio?

ništa ja tebi ne vjerujem, ti da stvarno misliš da si bolestan ti bi kod zilota otišao... ako ništa drugo, batinama bi ti bolest istjerali  :lol:

ako te zanimaju ziloti, samo javi, povezaću vas  :evil:

angel011

Pročešljaj malo forum, Sin je bio na lečenju u Lazi.
We're all mad here.

Albedo 0

to sam shvatio... ali ako do sada nije otišao kod zilota, onda nije dovoljno bolestan...

Son of Man

PRAVOSRANJE ili SMRT !!!  :evil:

Albedo 0

kažem vam ja da se čovjek još ne da  :lol:

Son of Man

Quote from: "angel011"Pročešljaj malo forum, Sin je bio na lečenju u Lazi.
ja sam bar bio a shta cemo sa ovima koji su pritajeni i samo se cheka da prsnu ? :lol:

Kunac

Quote from: "Son of Man"ima koji su pritajeni i samo se cheka da prsnu ? :lol:
Da, to je tacno... Mislim da bi nam svima djuture prijao odlazak u Lazu na konsultacije.

Son of Man

Mala je Laza kolko ovde ima pacijenata  :evil:

angel011

Quote from: "Son of Man"Mala je Laza kolko ovde ima pacijenata  :evil:

I to je tačno.  :lol:
We're all mad here.

Son of Man

Kovin i Nish ce da pokriju ostatak, mada i to je pitanje... :lol:

Karling , karling - zezanje do bola...
iam ja drugara koji ladno trenira taj Karling, ladno maje onom chetkom po ledu i gura kamen i tako putuje po Europi :P
Ocu i ja  :cry:

Uchitelju, daj izmisli neshto, neke seminare i ta horor deshavanja, ti imash te veze jbga, pa ono preko NGO-ova da malo ko fol putujemo, da se ode preko jbga, ja najzapadnije shto sam bio to je bio jbga TRS' i to tamo 80-ih a ovako Banja Luka 2001.  :(

Daj da malo vidimo sveta jbga, barem ovo malo raje sa Sagite a ? :)
Ja cu poneti mesni narezak, i to, znachi nema mnogo da koshta ta hrana (ako neko uopshte jede to pored lekova i alkohola, ja bome jok) znachi da Sorosh ili ko god pokrije samo taj omanji put i boravak a ?  :!:

Ghoul

ngo i seminari itsl. traže školovane i talentovane, a ne (ne)lečene... :(  :cry:

RISING YOUNG LEADERS!

osećaš li se takvim? moraš nečim da ih ubediš da si ti uzdanica i budućnos svoje zemlje, kako bi ulagali u tebe i tako kontrolisali tu istu budućnos.

inače, od low-fi putovanja nema ništa, sad sam se zajebo u CG didem vozom poslednji put u životu, sad i nikad više u voz (srpski)!

od sada, samo bus il avijon.

autostop otpada jer sam paranoik i previše je bolesnih na svetu da bih sad ulazio u bilo čija kola, jebeš to.

Son of Man

jbga nisam ja taj... :(
Srbija ce biti moja crna raka kolko ja vidim ...a hteo sam bar Diznilend u Parizu da pogledam :cry:

Ghoul

ti nisi svestan kolko je teško dobiti vizu za bilo gde!

evo juče me jebu slovenci u ambasadi što smušeni grosmanci nisu poslali adekvatno garantno pismo za nas nekoliko bednih srba ovde, i sad 'možda bude problema'... :(

šijan (ko to tamo peva itd.) morao preko veze da zakazuje u ambasadi da bi stigo na vreme da dobije tu artišku.
čemu ondak ti da se nadaš?

a moj dobar prijatelj i veliki svecki putnik (nekada) pre par nedelja NIJE MOGAO DA DOBIJE VIZU ZA JEBENI UZBEKISTAN! ponavljam: odbili ga. kažu: žao nam je, al srbin ste. takve ne pušćamo.

Son of Man

ko zna kakvo sranje u proshlom zivotu, kakav genocid sam napravio, kolko sam dece silovo, trudnica poklo kad sam se rodio u Srbiji  :cry:

E bre Daba moze da ode U Hag a ja ne mogu dalje od BL ?!
Shto bi rekli braca Varvari : Policije svudje pravde nidje  :(

DušMan

Quote from: "Kunac"Da, to je tacno... Mislim da bi nam svima djuture prijao odlazak u Lazu na konsultacije.
Ništa onda... pošto Laza preko leta ne šljaka, očekujem da vas sve vidim na prvom sasanku u septembru. Taman će se valjda i birati novi organi.

Kunac

Quote from: "DušMan"
Quote from: "Kunac"Da, to je tacno... Mislim da bi nam svima djuture prijao odlazak u Lazu na konsultacije.
Ništa onda... pošto Laza preko leta ne šljaka, očekujem da vas sve vidim na prvom sasanku u septembru. Taman će se valjda i birati novi organi.
Zvuči kao odličan plan. Dve muve jednim udarcem.