• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Anthony Minghella r.i.p.

Started by Axle Munshine, 18-03-2008, 21:33:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Axle Munshine

Danas,u 54.godini,napustio nas je jos jedan veliki filmski stvaralac...u miru pocivao,nek mu je laka zemlja...
...Du hast mich...ich hasse dich...sagt Rammstein...

Alex

R.I.P.

Mogao je da uradi još dosta dobrih filmova.

Talentovani Mr Ripli i Hladna planina su moji favoriti, a film Engleski pacijent, koga sam zadnji put gledao još 96-e (na sjajnoj bioskopskoj projekciji) ću uskoro gledati ponovo na DVD-u.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Truba

jel normalno da muškarčina mojeg kalibra obožava engleskog pacijenta  :idea:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Quote from: "Truba"jel normalno da muškarčina mojeg kalibra obožava engleskog pacijenta  :idea:

Sasvim je normalno da muškarčina TVOG kalibra obožava Engleskog pacijenta  :twisted:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

crippled_avenger

Shekhar Kapur ("Elizabeth," "The Four Feathers") will take over directorial duties on the late Anthony Minghella's segment of anthology feature "New York, I Love You" says Reuters.

Minghella, who passed away suddenly last week at 54, had written but not cast or shot his segment of the episodic film scheduled to begin shooting in April.

According to Kapur, Minghella asked the director to carry out his work shortly before the "English Patient" director went in for surgery two weeks ago.

The status of Minghella's other projects, including "The Ninth Life of Louis Drax," "The Resurrectionist," and the HBO series "The No. 1 Ladies Detective Agency" remain uncertain.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam