• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zabava za celu porodicu #2 - u prodaji!

Started by Djole, 21-03-2008, 10:04:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Djole

Novo!

Tri dana pre roka!

Novi broj Zabave za celu porodicu je u striparnici kraj vas! (ako živite blizu Darkwooda, Omena i Alana Forda u Beogradu, ili Kljuba ljubitelja stripova u Novom Sadu)[/size=1]

Elem, ukoliko niste znali, Zabava za celu porodicu (ZZCP od milja) je strip o familiji Smit koja umesto da igra monopol lovi monstrume - uz sve peripetije, zgode i nezgode koje uz to idu.

ZZCP #0 vas je upoznao sa likovima, u ZZCP #1 Smitovi su se susreli sa demonima koji samom svojom pojavom raznose ljudima glave, a sada je u broju dva vreme da saznamo nešto više o toj paklenoj sorti, kao i šta to muči Džona Smita? Vidite o čemu je reč u "Glavi porodice", deo 2 od 3, by me & Mladen Oljača.

Plus, jedan dan (i noć! i noć!) u životu Dženi Smit! "Naša mala Dženi" by myself & Vlada Kuzmanov!

I naravno, na zadnjoj korici, Džefrijeve zabavne činjenice o demonima, by I & Denis Dupanović!

Special thanx goes to čika Frano Petruša čija neverovatna naslovnica krasi ovaj broj, kao i čikama Plavom, Zlaji, Peđi Slavnom, Mazi, Igoru i Miši.

Dakle, ZZCP #2 u Darkwoodu, Alan Fordu, Omenu i KLJUSetu sada, a uskoro i u Zagrebu!
"THAT is why they call me The Decorator."

SuperGoof

We ain't getting any younger, you know!

Djole

Nadamo se, ali distribucija tu zavisi od dobrih ljudi koji nam pomažu.

Ako/kad bude, javim.

Bilja

Ja sam vec stari (ako je to moguce reci za samo 2 epizode plus nulta  :lol: ) obozavatelj ovog serijala, imam sva tri izasla broja i svakako preporucujem.
Imamo jedno domace, vrlo originalno, zanimljivo, a odlicno obradjeno izdanje, kako graficki i tehnicki, tako i, naravno, sadrzajem.
Bilja
----------------------------------------@

DušMan

Jel to trojka kasni, ili se svekolikom pučanstvu čini?
Treba nam doza!!!

A pošto je leto, trebao bi da usledi i najavljivani Swimming Suit Special?
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Djole

Um, trojka je izašla pre mesec ipo dana. Samo što mi je u Mafest/post Mafest gužvi promaklo da to spomenem ovde.

A u štampi je četvorka.

Djole

Quote from: "DušMan"A pošto je leto, trebao bi da usledi i najavljivani Swimming Suit Special?

E da, Bikini specijalka ide Zorka, ne ZZCP. :!: