• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Mozilla lansira novu verziju "Firefox 3"

Started by Alexdelarge, 21-03-2008, 22:04:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

Korisnici Interneta æe uskoro moæi da preuzimaju novu verziju Internet navigatora Firefox fondacije Mozilla, neprofitne organizacije zadužene za rukovođenje razvojem tog navigatora.

Nakon višemesečnog razvoja, javnosti će biti ponuđena probna verzija "Firefox-a 3", u kojoj se poboljšanja pre svega odnose na veću bezbednost i surfovanje veb sajtovima bez priključivanja na Internet, saopštila je "Mozilla".
"Firefox 3" su dosad koristili profesionalni programeri, a sada će ta nova verzija biti dostupna i svim ostalim korisnicima Interneta.
" Firefox " se poslednjih godina nametnuo kao veliki tržišni konkurent "Internet Explorer" američkog softverskog giganta "Microsoft" koji dominira tržištem i "Safariju" američke informatičke kompanije "Apple", prenela je agencija Rojters.
Za razliku od njih "Firefox" je besplatan program koji se može "skinuti" sa interneta.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Usul

Quote from: "Alexdelarge"Za razliku od njih "Firefox" je besplatan program koji se može "skinuti" sa interneta.

E kakve gluposti objavljuju "ozbiljne" novinske agencije...

IE i Safari se takodje mogu "skinuti" sa interneta za windows OS i to potpuno besplatno.

http://www.apple.com/safari/download/
http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx
God created Arrakis to train the faithful.

zakk

Ccc, moju miljenicu Operu si zaboravio :)
Ali si u pravu. Štaviše, mislim da uopšte ne postoji konkurentan browser koji se plaća.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Rile

U medjuvremenu su izbacili Firefox 2.0.0.13!
Izgleda da cemo jos cekati "punokrvnu" trojku moje omiljene lisice

Rile

Upravo se pojavila puna verzija Firefox 3, valjda se isplatilo ovo čekanje

Usul

Quote from: "Rile"Upravo se pojavila puna verzija Firefox 3, valjda se isplatilo ovo čekanje

Gde se pojavila? Ja vidim samo rc3.

Rile

Quote from: "Usul"
Quote from: "Rile"Upravo se pojavila puna verzija Firefox 3, valjda se isplatilo ovo čekanje

Probaj na FileHippo.com

Usul

Quote from: "Rile"
Quote from: "Usul"

Probaj na FileHippo.com

Ta verzija na FileHippo.com je rc3. I dalje cekamo release.

Usul

Sajt mozilla.com je mrtav od silne navale ljudi.

Odavde treba skinuti novi firefox kad se smiri bura Spread Firefox

Cornelius

Ja sam na poslu na Linuxu, a brauzer je Firefox. Prirodno, odmah sam pokupio novu verziju, ali ne vidim nikakve razlike. Pretpostavljam da je u pitanju sigurnost prilikom voznje.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.