• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Indijan Vels

Started by Tex Murphy, 24-03-2008, 14:42:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Čisto da se zna - Srbi uzeli duplu krunu na terenu Amerikanaca! Čestitamo od sveg srca!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

drf

Bravo, i za pobedu i što su malo uneli vedrine u tu daleku i usamljenu severnu zemlju.

Loengrin

:!: Drugo i treće mesto na svetskoj rang listi i oba u rukama naših teniserki  :!:

Ana je pobedivši Kuznjecovu izgleda o istom trošku pomogla Jeleni da dospe na treće mesto, jer je Kuznjecova ovim porazom pala na četvro.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Tex Murphy

Naravno, čestitke Novaku i na ponašanju nakon meča, gdje je u svom govoru prvo čestitao Mardiju Fišu na sjajno odigranom turniru. Znam, reći ćete "Heh, lako je praviti se fin kad pobjeđuješ!", no Novak je već prije dokazao da zna da gubi, uvijek veoma srdačno čestita protivniku. E sad, druga je stvar što u posljednje vrijeme nema baš mnogo prilike da pokaže svoju veličinu u porazu  :twisted:
Genetski četnik

Loengrin

Novak je ne samo svojim pobedama nego i pomenutim manirima zaslužio svaku pohvalu i podršku koju ima od svojih navijača. Klinci naveliko kupuju (ili pozajmljuju) rekete, a nosanje teniskih loptica je ponovo došlo u modu.

Kako mi je bilo slatko kada sam, jednom prilikom, čula dve starije gospođe (da ne kažem bakice) kako s puno brige pominju Đokovićeve probleme s leđima i pitaju se da li je bolje da nastavi ili ipak napravi pauzu u toku nekog prvenstva. Toliko ne brinu ni fudbalerski navijači!
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Tex Murphy

QuoteKako mi je bilo slatko kada sam, jednom prilikom, čula dve starije gospođe (da ne kažem bakice) kako s puno brige pominju Đokovićeve probleme s leđima i pitaju se da li je bolje da nastavi ili ipak napravi pauzu u toku nekog prvenstva.

Cool!  :D
Genetski četnik

EKSTREMISTA

Na Indijan velsu se možda i najbolje moglo videti da je Novak izrastao u vrhunskog igrača jer je relativno lako osvojio tako jak turnir(najjači posle g.slemova) a odigrao ga je sa pola snage,u pojedinim mečevima čak i vrlo loše.
Vrhunske igrače poput Nadala,Kanjasa i Kolšrajbera počistio je sa terena iako je igrao sa 50% svojih mogućnosti a Vavrinku je, iako je u tom duelu prikazao verovatno svoju najgoru igru,ipak dobio u 2 seta.
Najbolja potvrda za gornju konstataciju je samo finale kad je na 3 vezane brejk lopte za Fiša na početku trećeg seta,hladno odservirao tri uzastopna asa i Amerikancu ubio svaku želju da do kraja bilo šta pokuša.
S obzirom na to da uskoro dolazi sezona šljake na kojoj Nadal brani sve same titule i finala,mesto broj 2 vrlo je blizu a pošto je i Federer u nastavku sezone u sličnoj situaciji,plus u padu forme,čini mi se da će već na Vimbldonu Švajcarac morati da ustupi svoj tron srpskom kralju.
Sve ovo naravno,pod uslovom da Novaku u međuvremenu ne smeste neku doping aferu ili svim srpskim sportistima zabrane da se takmiče.

A Anino peto po redu razvaljivanje druge igračice sveta,Kuznjecove, pokazuje da je po igri definitivno zrela za grendslem titulu i da joj je možda jedina prepreka psihološke prirode,baš kao i Jeleni, a to je pojava Enan sa druge strane mreže.
Ali kad je pao Federer,ove godine mora pasti i njegov ženski ekvivalent a svi se nadamo da će se i to desiti baš na Vimbldonu.

Just for the record, redari na Indijan velsu oduzeli su srpskim navijačima transparent Kosovo je srbija koji su uneli na tribine.Zato je i Novak na dodeli pehara rekao da je sve bilo dobro sem jedne stvari a da organizatori dobro znaju o čemu se radi.

http://www.youtube.com/watch?v=gzFk0HqtB9E
http://www.youtube.com/watch?v=ZMJKsBRqIts
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Loengrin

Ako im je rekao, mada dobrom delu prisutnih nije bilo jasno o čemu on to, ali neka, neka.