• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

grad u nišu

Started by Ghoul, 25-03-2008, 15:05:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

veličine graška, upravo umlatio voćke... :cry:
https://ljudska_splacina.com/

Merlin of Britain

posto voce koje se prodaje po maxi/metro/walmart supermarketima i pijacama uglavnom nije domace, ne verujem da ce neko primetiti ako godina ne bude rodna po tom pitanju.
juce sam video pakovanje od 500g jagoda u kom ukupno ima TRI jagode! Jebemtisunce, kao u Sleeperu tako lagodno prevedenom kao Povampireni Majls.

Ghoul

Quote from: "Merlin of Britain"posto voce koje se prodaje po maxi/metro/walmart supermarketima i pijacama uglavnom nije domace, ne verujem da ce neko primetiti ako godina ne bude rodna po tom pitanju.

pa baš me i zabole za vas koji voće i povrće kupujete po samouslugama i dragstorima - ovo je greota za ono malo stanovništva koje još uvek zna kakav ukus ima PRAVA, živa jagoda, ili paradajz, ili paprika...

Loengrin

Kod nas pad'o sneg  :o
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

angel011

Jes' vala, ja po vejavici išla po šargarepu i meso za ručak.
We're all mad here.

Loengrin

Živu šargarepu ili onu uvoznu?  :wink:
(ovde bi svaki pošten vegetarijanac prolupao)  :!:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

drf

Kod mene može da se grudva. Krplje nisu nužne.

Loengrin

:cry: a ja plakala za snegom u januaru i februaru  :cry:

Još samo kad pomislim da na leto treba da se suočim sa +45 (missim, sve je moguće) dođe mi da zatražim azil na Grenlandu.

drf

Živele tropske vrućine!

Mica Milovanovic

Tako vam i treba kad ste hteli da budete grad.
Mica

Ghoul

Quote from: "Mica Milovanovic"Tako vam i treba kad ste hteli da budete grad.

isto kao i po pitanju 'srbija u evropi, da ili ne', i ovde to nije stvar htenja ili nehtenja, nego prostog fakta koji nije podložan interpretaciji...

drf

Grad Niš, loš dan; moj mlađi brate...

Loengrin

Quote from: "drf"Živele tropske vrućine!
xsqsick

Tex Murphy

Quote from: "drf"Grad Niš, loš dan; moj mlađi brate...

Pritišće san, ljepljiv i jak, spi li smrt u ovaj mahnit sat?  :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

drf

Uuu, šapuće mrak.

Harvi, nenamerno sam zveknuo poezijom, U Nišu su, naime, ukinuli poeziju.

Mica Milovanovic

Quoteisto kao i po pitanju 'srbija u evropi, da ili ne', i ovde to nije stvar htenja ili nehtenja, nego prostog fakta koji nije podložan interpretaciji...

Ma nemoj. A zakon o lokalnoj samoupravi...
Mica

Rile

Quote from: "Mica Milovanovic"
Quoteisto kao i po pitanju 'srbija u evropi, da ili ne', i ovde to nije stvar htenja ili nehtenja, nego prostog fakta koji nije podložan interpretaciji...

Ma nemoj. A zakon o lokalnoj samoupravi...

Mladi radnik - SAMOUPRAVLJAČ

:)  :)  :)